Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági!Szupi, hogy "visszatértél"! :lol:

Betti!Hurrá! Lassan akkor minden a helyén, de tudod csak óvatosan! :wink:

Juti!Nekem is volt rövid hajam és azt utáltam benne, hogy mindig elfeküdtem. Akkor volt a legrosszabb ha tél volt és reggel kellett dolgozni menni.
Én sajna nem nagyon rajongok a kínai kajáért. :cry:

Köszke a gyerkőcök dicséretét, tegnap is itt voltak este itt is aludtak. Imádom ha itt vannak megtelik élettel a ház. Bár már egy kicsit nehézkesen bírom, de ők is és a párom sokat segítenek ha itt vannak. (A párom egyébként is)

Tényleg ti hogy vagytok ezzel? Én ha relatíve sokat megyek nagyon lelassulok meg a combtövemnél előről olyan mintha izomlázam lenne. Ha mág mellé pisilni is kell az nagyon szőrnyű tud lenni, fájnak a petefészkeim a hólyagom meg szinte minden ott lent, de ha leülök vagy kipisilem magam minden okés lesz.


Na pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!!

Nekem is így van! De sokszor nem is kell sétálni hozzá, elég, ha 10 percig nem tudok pisilni menni. Akkor nagyon tud ott alul fájni. És akkor még pisi után is fáj pár percig.

Ági!!!

Hurrá, hurrá!!! Kép Kép

Nagyon örülök, hogy visszatértél!!!!

Bettó!

Merre vagy? Régen jártál itt. Takarítasz? Gyere hozzánk is!!! Kép

Puszi!

jutiboszi
 
 


Ági! Én írtam a keményedést, mivel nekem volt elég durván a napokban. Fájni nem fájt, csak éreztem, és több volt egymás után.
Most megyek hétfőn dokihoz és izgulok, hogy lett-e hatása, nyílt-e a méhszáj, de úgy érzem nem lesz semmi, mert Szonjával is volt egy ilyen egy hosszabb autózás után és végig zárt voltam. Egyébként meg azóta se volt egy szál se. :roll: Kop-kop.
És azt nem mondták a sózsákságán kívül, hogy mi van a lába között? 8)
FOTÓKAT is kéreünk!!!!

Lecsó, neked hogy fájt, amikor dokihoz mentél? (Paramami lettem.)

Adri, ha sokat megyek, nekem az alhasam szokott fájni, olyankor lassítok, és elmúlik. És a pisilés meg úgy van, ahogy Juti leírta, bár utána nem szokott fájni.

Betti, hajammal nem vagyok annyira elégedett, majd csinálok fotót. Pocak is nőtt nagyot, feljebb nyomott mindent, bizonyos pózban nehezebben veszem a levegőt, de szerintem csak meg kell szokni. Meg már a köldököm felett is érzem a mozgást. Átrendezte a dolgokat. :)

Pusz

Itt esett a hó, de nem maradt meg

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 

 
 

:evil: :evil: :evil: a francba!Elszállt az üzim!

Kép

Kép
lecso
 
 


ezt persze elküldte! :evil:

Kép

Kép
lecso
 
 


sziasztok!

Manka:Nekem szinte az elejétől enyhe mensi görcsösen fájdogál a pocim.De hála a doki nem talált semmit.
A múltkor azért mentem ela dokihoz,mert úgy fájt az egész hasam,mintha késsel szúrkáltak volna!Fekvésre+magnéziumra sem szűnt meg talán csökkent!Akkor azt mondta a doki 1cm-es a méhnyakam,szigorú fekvés.Csak pisilni kelhetek fel.
A kontrolon egy másik doki volt és azt mondta,hogy ő lehetetlennek tartja,hogy 1 cm-es volt a méhnyakam,mert akkor most nem lennénk egyben!
Most 2cm-es és 1 újjnyira nyitva a külső méhszáj.A pocim mostanában nem keményedik,de viszont mensi görcsösen fáj terhelésre!
Ezért nálunk apa csinál minden házimunkát a főzésen kívül.Levi szerencsére bölcsiben!

Próbálj meg minnél többet pihenni!Tudom gyerkőc mellett nem egyszerű véghez vinni!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Akkor megnyugodtam, ha nem csak én így érzem magam ilyen furin.
A légzés sem egyszerű ha eszek, biztos nyomja a gyomrom a tüdőmet, ilyenkor jó nagy belégzéseket csinálok. Tegnap meg is kérdezte keresztlányom, hogy miért veszem ilyen furcsán a levegőt. :lol:

Nálunk most is esik a hó van már kb.: 3-4 cm, de azért olvad is. Én imádom a havat! :lol:

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


nálunk már nem nagyon mondható,hogy van hó,inkább latyak. :cry: :evil: (Kőbányán).Én is szeretem a havat!Levinek is tetszik már!Csak nem nagyon tudjuk élvezni,holnapra szerintem nem lesz belőle semmi! :(

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok! :lol:

Juti!
Nagyon édi a vonalzó :wink: A lakásról később tudok csak képet feltenni, mert még a mi szobánk mindig nincs teljesen rendben. Gézu csinálja az irodáját, és addig ott van pár nem oda való dolog. De igérem, ahogy rendben lesz készítek :wink:
Tegnap egész nap takarítottam, ki se mentem a lakásból. Na jó nem teljesen egész nap, 10-kor kezdtem hozzá. DE TISZTA A LAKÁS!
Köszi Juti! Hogyha nem baj nem megyek takarítani :wink: :lol: Most egy pár hétig a sogórnőm lesz a soros, én csak a szobát fogom rendbe tenni.

Giga! Örülök, hogy mostmár sűrűbben fogsz írogatni! Milyen lett a lakás?

Adri! Nekem szerencsére, max akkor nyagyon rossz, mikor nagyon kell pisilni, de eddig ez nem fájt. kopp-kopp :wink: A derekam viszont szokott, sajna mindig megéreztem így, hogy mikor akar megjönni. Amúgy érdekes, hogy 6-án kellett volna megjönnie (szerencsére nem jött :lol: ) de a lényeg, hogy azóta minden hónap 6-a előtt úgy fáj a derekam, mint mikor megjött. Szuszogni én is szuszogok, de csak akkor, hogyha megyek és be nem áll a szám. Ami szinte mindig így szokott lenni :lol:

Lecsó!
Óvatosan akkor még a főzéssel is!

Képzeljétek, megvettem ma Kincső első ruháit! Tünemények. Nem birok betelni vele. Szerencsére nem csak a méregdrága boltok pakoltak ki. Bady-t pl. vettem 350 Ft-ért is, és nem is látszik rajta, hogy használt lenni. Vettem egy plüsst, ami kicsit drágább volt, de a boltinál még mindig olcsóbb, szerintem abba fogjuk hazaozni a kórházból. Jajj olyan édesek komolyan. Nagyon félek is egyben. Annyra picuri. Tesóm nem győzött nyugtatni, hogy segít majd az elején, bele fogok jönni. És még egy jó hír akciós a kiságy az egyik boltban, így használtan nem is kell vennünk, mert 15 EFt-ért tudunk újat is venni. :)

Azt hiszem nem hagytam ki semmit!

Ja Manka! Nem aggódj, minden rendben lesz! Tudod a para sem használ a pincurnak! Hm... én beszélek :wink:

Puszi mindenkinek! :wink:

Kép
bettó
 
 


Nálunk is esett a hó, de nálunk egyből olvadt, csak a latyakot hozzák be a tékába :twisted:

Kép
bettó
 
 


Nem is mondta, szerintem Kincső megfordult. Jó irányba!!!! :) Reggel amikor felébredtem teljesen a bordámnál éreztem a rugést, és szerintem a kis kezével még nem érne el oda. Vagy igen? Ugye nem :roll:

Puszi!
Szép álmokat kismamik! :wink:

Kép
bettó
 
 


Hol vagytok! :roll:
Hogy kezdődött a hetetek? Nekem fantasztikusan! Megvettük Kincső babakocsiját. :) Képet sajna holnap tudok csak mutatni, mert jönni kellett nyitni és már nem volt idő összerakni és lefotózni. Nem bordó lett, amit picit sajnálok, de mivel nem egy gyerkőcöt tervezünk, jobbnak láttuk, hogyha semleges színt választunk. :) Másik jó dolog, meg lett rendelve a kiságy. :) Kicsit drágább, mint amennyit szántunk eleinte rá, de nagyon kis praktikusat sikerült kiválasztani. Nem a rács vehető ki, hanem az elejét le lehet engedni és még a fekvés magassága is állítható. Kedvezményt is kaptunk, aminek szintén nagyon örültünk :lol: A babakocsit 30-ért sikerült megvenni, annyi, hogy mózeskosár nincs benne, de az annyira nem is lényeg. A kiságy 20-lesz. Elvileg szerdán meg is fog érkezni. :)
Nem is tudom elmondani, hogy milyen jó érzés. Bár ti is tudjátok :lol:

Kívánom, hogy nektek is legyen ilyen szép napotok, mint nekünk! :wink:

Lecsó lehet hülye kérdés, de én sajna nem tudom: Hogy vizsgálják meg, hogy nyitott vagy-e vagy sem? :roll:

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Bettó:a nőgyógyász az újjával! :roll: Nálad még nem nézték?Nekem kb a 20.héttől.Havonta egyszer nézik meg.Persze ha gond van,mint nálam,akkor (én) 2 hetente megyek konrolra.
Nekem Levinél is nézték.De lehet dokija válogatja.

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!
Juti, köszi a vonalzó segítséget, próbálkozom.
Betto, küldük a táblázathoz adatokt.
Üdv

Kép
ábella
 
 


Ábella! Ok. :wink: Várom :)

Lecsó! Nálam még sosem nézték. 2 hete voltam a saját dokimnál, ő azt mondta, hogy ha nincs panasz, akkor lentről nem piszkálna. Így Kincső szívhangját nézték meg, meg megnyomkodta felülről a pocakomat, hogy hol van kb. a kis drága. :roll:

Kép
bettó
 
 


Bettó!
Ez igen! Akkor most aztán bevásároltatok... :D
Ügyik vagytok.

Manka!
Őszinte leszek. Nem is néztük, hogy mi van a lába között. A dokim nem szeret ilyen téren nyilatkozni. Mert mi van, ha mégsem az lesz amit ő mondott, mi meg már lelkiekben (esetleg színekben is) felkészültünk és mégsem az... Szóval én inkább kivárom a 4d-t és majd akkor meglátjuk.

Kép
Kép
giga1
 
 


Ja!
Fotókat akartam még feltenni.

Kép
Ez a konyha+ nappali fele.

Kép
Fürdőszoba.

Kép
Előszoba+étkező.

Kép
Lilimenőmanó+én+pocaklakó.

Kép
Apának felkínálja a lány a lábát vacsira. :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga! Én azt hittem, hogy már a 4d-n voltatok :roll: :lol:
Köszi! Be bizony, szerencsére Gézu is érezte a hangulatát, és olyan édesen kérdezgetett. Volt valami amit kérdezett a kiságynál, már nem emlékszem, hogy mi volt, csak az volt a válasza, hog yő ezt nem tudja, mert kezdő kispapa. Édes volt nagyon :)

Kép
bettó
 
 


Itt egy még jobb kép a pocakról:
Kép

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga! Gyönyörű a lakásotok!!! A lányotok meg még jobban :)
Gratula!!!!!

Kép
bettó
 
 


Csini kismami :wink:

Kép
bettó
 
 


Ági! Én is azt hittem, hogy 4D-én voltatok. :? Húú, a lakás csúcsszupi, nem csoda, hogy be voltál sózva :) Minden szép, na, a pocak is nagyon!

Betti! De jó hírek! :D Viszont... :roll: ezek a babucik képesek oda-vissza fordulni. Szonja is fejvégű fekvésben volta karácsonykor, a köv. uh-án, meg medencevégűben. De amikor kellett, jó irányban volt, ez a lényeg.

Lecsó, neked Levi nem lett anyásabb, mióta terhes vagy? Nálunk nagyon egyértelmű a változás. És szereti a bölcsit?

Szonja ma volt 4 hét után végre bölcsibe, sírt nagyon a drágám, bár jókedvűen ment nagyon. Délután, amikor aludni készült, melléfeküdtem, mint mindig, és nagyon sokáig simogatta az arcom.
Este doki, remélem minden rendben lesz! Puszi, pihenek!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Lili! Biztos rendben lesz minden!!!! :wink:
Sajna szerintem fordult is tovább, mert azóta nem éreztem olyan fent a rugást. Szerintem most is keresztben van :roll:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

De Manka igen anyásabb a drága.Amit én nem bánok,mivel nálunk apás a csemete! :lol: Én + egyébként is nagy szeretet igényű vagyok,így a lelkecském is ki van elégítve :lol: .Azóta imád az ölemben üldögélni,mellettem feküdni,puszilgatja a pocakomat.Én meg élvezem,DE NAGYON!!!
És milyen volt Szonja bölcsis napja???Leviéknek nyáron 6 hét szünet volt.A bölcsi újra kezdődésekor pár napig a dajkanéni nyomában+ölében volt legszívesebben.De utánna visszarázódott hála!


Giga:Tényleg nagyon szép lett a lakás!Leljétek benne sok örömötöket!!!

Bettó:biztos azért nem vizsgál akkor a doki,mert nincs semmi "rossz" tüneted!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó!
Igen biztosan azért, aminek nagyon örülök :wink:
De jó érzés lehet, mikor úgy szeretget Levi. Tesóméknál Alízra néha jön rá, de akkor engem is megölelget meg megpuszilgat. Úgy irigylem mindig tesómat, amikor megölelgeti és mondja neki "SZERETLEK ANYU". Csodálatos dolog. :wink:

Kép
bettó
 
 


Nem-nem. Még nem voltunk 4d-n. :)

Lecsó!
Ezek tényleg tök szupi dolgok. Ma én mesét olvastam Lilinek, és odajött és a könyvet bizgerálta össze-vissza. Alig tudtam neki olvasni, mert a keze mindig útban volt, de imádom. Nem tudok rá haragudni (csak ha a tűzhely gombjait tekergeti, vagy ha a légzésfigyelőt dobálja a földhöz. Ezekért mindig mérges vagyok... :evil: ).

Kép
Kép
giga1
 
 


Láááányok! Én már megint sírok, ahogy olvaslak Titeket! Hát olyan meghatóakat írtok. Először annak örültem, hogy Bettóék ilyen ügyesen bevásároltak, aztán Gigáék gyönyörű lakásának, aztán Edina bújós kisfiának, meg Liliéknek, és remélem nem hagytam ki senkit, akit mégis, annak bocsi, nem szándékos, a memóriámmal van baj.

jutiboszi
 
 


Uhhh, most nézem, 100 napom van még szülésig!!!!
Sok! Én már most szülnék. Na, mindegy. Egyébként élvezem a terhességet is, olyan Boldog vagyok! Egyre boldogabb, napról-napra.

ÉÉÉÉÉÉÉÉS! Megjött a szekrény. Még nincs összerakva, csak darabokban áll, ill. fekszik a nappaliban, de olyan szép lesz....gyönyörű. Szerelmes lettem a szekrényünkbe. És nem is olyan szekrényes, hanem inkább sok-sok polc. Amit én imádok!!! Mindjárt nekiállok, és összerakom. Ha nem lenne olyan nehéz 1-2 darabja, simán nekiállnék. De persze gondolok a fiamra, nem terhelem meg. Megvárom az apjukat. Ma addig nincs alvás, míg a szekrény nem áll a helyén. Remélem ezt apjuk is így gondolja. :lol:

jutiboszi
 
 


Juti
Óvatosan a szekrény és egyéb pakolással!

Giga
Szépek vagytok :lol:

Jadika
Kínai kaja nálunk se nyerő...

Én most tele vagyok energiával :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek cukorterheléses vizsgálatra, dokihoz...
Vendég
 


Én különben elég zakkant vagyok, ha jobban belegondolok. Tavaly, amikor megvettük az autónkat, abba voltam szerelmes. De aztán már nem vagyok szerelmes belé, mert kiderült, hogy lány az autó. :lol: Mert ugye megnézi a pasikat. Azt meg nem hiszem, hogy meleg lenne a kisautóm?!

Most meg a szekrénybe szerettem bele. A telefonjaimba is mindig szerelmes szoktam lenni pár napig. Aztán megunom őket. Milyen egy némber vagyok?!........

Képzeljétek, nőtt a lábam. Remélem ez csak terhességi lábnövekedés, és nem marad így, mert akkor lecserélhetem a cipőimet. És ugye ki tudja ezt a mai világban finanszírozni?!

Az éjjel azt álmodtam, hogy a párom vett magának a szekrényre félretett pénzből egy rózsaszín NIKE cipőt. És én olyan mérges voltam rá......vicces. Még jó, hogy csak álmodtam!

jutiboszi
 
 



Giga!
Tök jó ezen én még csak mosolygok, mikor rosszalkodnak. De majd nem fogok egy kis idő múlva :lol:

Kép
bettó
 
 




Ezt a kis téli történetet nektek csináltam ajándékba! Kép

Először írni is akartam egy kis mesét hozzá, de véletlen a felét elküldtem szöveg nélkül, szóval így még jobb is lett!!!

Sok szeretettel Nektek!!!

jutiboszi
 
 


Júj Juti!!!
Úgy írigyellek!!!! :D ÉN IS AZT AKAROM,HOGY NŐJÖN A LÁBAM!!!! :lol: Már hallodtam mástól is.Levinél is reménykedtem,de semmi :( .
Indok:35-ös lábam van :D .A női méret 36-tól kezdődik,így csak vadászva lehet rám cipőt venni!!! :lol:

Igaz tudok kis lábúak cipőboltját,de azok inkább alkalmi cipők.

Kép

Kép
lecso
 
 


Juti!
Olyan jó, hogy te is olyan boldog vagy, mint én. Gondolom mi azért is szeretnénk már szülni, mert első csemete fog érkezni :wink: Persze a másodiknak is nagyon örül az ember, de valahogy az első szerintem másabb. Vagy nem?
Én is nagyon szeretném, hogyha nőne a lábam, Lecsó nem vagy egyedül!!! Nekem is 35-ös a lábam, de van amiből elég a 34-es is :? Az esküvői cipellőmet csináltatni kellett, ami két és fél éve volt 16 000Ft. :roll:
Juti és a babakocsival vagyok így. Addig semmit nem sem csinálok, míg nem a 4 kerekén áll a babakocsi. Ugyanis Apa a konyha közepén bútorlapot vágott, úgy hogy én patyira kitakarítottam szombaton :twisted: Viszont most a babakocsi a lényeg :lol: Akkor este ugye képet is fogtok készíteni! Légyszi :wink:
Édes a kis mese. :wink: Kis vidám, mint mi :wink:

Kép
bettó
 
 


Lecsó jó nektek, hogy legalább alkalmis cipőt tudtok venni. Itt Debrecenben nem gondolnak ránk, csak a hatalmas emberekre. Még ruhában is alig találok XS-s méretet, nem hogy még cipellőt :roll: Max a gyerekosztályon :evil:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Hát, lassan félig kész lesz, készítek is képet, de a rumlit ne nézzétek!!! Szegény Csabi nagyon fáradt, de lelkesen szerel. Értünk mindent! Ja, meg tudja, hogy ha nem segít, akkor holnap egyedül állok neki!

Most is rámszólt, hogy ne cipeljem az ajtót. Pedig nem is volt nehéz...

Nem tudom, hogy milyen irányba nő a lábam, talán csak dagad, mert mindenhol dagadok. Mint a lufi. Nem vészes, de én észreveszem. Meg a cipőim is, mert a lábujjaimmal csikizem belülről az orrukat. :lol:

Bettó!

Nem tudom, hogy az első bébi-e az oka a határtalan boldogságunknak. Biztos. Én már olyan régen vágyom babára, hogyha az első vágyamnál sikerül, azóta már 6-7 babát is szülhettem volna.
Kép Kép Kép Kép

jutiboszi
 
 


Kép Kép Kép

Szóval az új szekrény! Egy lapot még nem tudtunk betenni, mert eddig más elrendezésben volt, fúrni kell majd, a jobb felső sarokba. De lassan meglesz az is. Majd ha berendeztem, megint csinálok képet. Mit szóltok? Szerintem tökéletes. Ennyi pénzért meg főleg. A falat is majd más színűre szeretnénk festeni, ezt a kanárisárgát még az előzőek csinálták, és a szekrény jobb oldalánál hiányzik is a bordűr csík, mert nekik ott volt a szekrény, és nem látszódott, hogy nem fejezték be. Most kicsit csúnya, de ez legyen a legnagyobb gond! Majd jövőre festünk, akkor gyönyörű lesz. Idén a kisszobán lesz úgyis sok felújítás.

jutiboszi
 
 


A falat sötétnarancsra, vagy téglaszínűre szeretnénk, az illene is a bútorhoz. De úgy akarjuk, hogy csak a szekrény mögötti fal lenne sötét, a többi falat meg ugyanannak a színnek egy sokkal világosabb árnyalatára festenénk. Majd meglátjuk.
Mára jóéjt, megyek alucikálni! Holnap jövök!

Pusssssssz!

jutiboszi
 
 


Hali!

Juti!
Nagyon szépek lesztek, vagytok a szekrénnyel.
És ez a kis mese... nagyon jó volt! :wink: :D

Bettó, Lecsó!
Ilyen picike lábakat... :D Én örülnék, ha 1-2 számmal kisebb lenne a lábam (38-39). :shock:
De megértem, hogy ti meg nagyobbat szeretnétek. Tényleg nem lehet egyszerű cipellőt találni.
Apropó! Cipellő. Tegnap vettünk Lilinek egy rózsaszín bakancsot. Annyira édes! Bélelt, jó meleg. Remélem szeretni fogja. :lol:

Poppilau!
Na?! Megtörtént a vérvétel? Kibírtad? Én alig bírtam lenyomni azt a löttyöt. Pedig még citromlét is tettem bele...
:?
És tegnap a férjem felhívta a kórházat az eredményeimért, de azt mondták, hogy nem tudják megmondani neki, mert a dokimnál van a papír. :x Én meg most tiszta ideg vagyok, hogy minden rendben legyen. Attila szerint úgyis szólnának, ha nem lenne valami jó. Hát remélem!!!

Kép
Kép
giga1
 
 


A 38-39 a mostani méret... :P

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Juti! Nagyon szupi a szekrény és tényleg jó sok polc van neki :) Én is jobban szeretem a polcosat, többet kell takarítani :lol:

Giga! Biztos fog neki tetszeni a kis csimma. :wink:
Szerintem is rendben van a vérvétel, biztos szólnának, hogyha valami nem stimmelne. :wink:
Lefotóztuk az új rucikat meg a kocsit :wink: Kép Kép Kép Kép

Kép
bettó
 
 


Fotón olyan nagynak tűnik a ruhája pedig nagyon nem nagyok sőt :roll: :lol:

Kép
bettó
 
 


Giga én elfogadok a lábadból vagy két méretet, hogyha gondolod :lol:

Kép
bettó
 
 


Juti! Amúgy én is nagyon régóta vágyom gyerekre. Bár Gézu előtt nem igazán volt olyan férfi akinek szültem volna. Amikor komoly lett a kapcsolatunk, vagyis összepakoltunk, én akár már akkor is szültem volna neki. A bogyót végül rá 1 évre hagytam abba és így 3 évre rá össze is jött Kincső baba :)
Ma azt mondta nekem a kedves férjem, hogy neki trónörökös mindenképpen kell, így addig szülök, míg fiú nem lesz :lol:
Fel van állítva a babakocsit és már mutatta, hogy hogy fogja kivenni és puszilgatni Kincsőt. Olyan jó látni rajta, hogy ő is várja már :) Bár azt is mondta, hogy félt engem. Már nem az állapotosságtól, mert azt látja, hogy jól viselem, hanem amikor már itthon leszünk és esetleg Kincső nem úgy fog aludni ahogy kellene és nem tudok majd pihenni és kimerült leszek stb. De mondtam neki, hogy ez csak egy időszak. Persze nem fogok mostmár úgy lustizni, mint eddig, de annyi szép dolgot és örömet fog adni nekünk, hogy az nem fog számítani, hogy nem alszom eleget.
Legalább is én így képzelem el. De szóljatok, hogyha tévednék :roll: :)

Kép
bettó
 
 


Megjöttem a doktortól...

Reggel vérvétel, cukroslötty... vérvétel...
Cukoreredmény meg is van... teljesen jó :lol:
Az inzulin az kb. 2 hét múlva lesz meg...
Doki megnézett... Kismóki még mindig Ádám :lol:
Pocak rendben :lol:

Juti
Szép a szekrény :lol:
Vendég
 


Laura!
Ugye nem is volt olyan rossz az a lötyi :wink: Örülök, hogy minden rendben :)

Kép
bettó
 
 


Csajok! Hol vagytok????? :cry:

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?