Új privát üzeneted érkezett!

Kép Szabina inclusive neked :-) Kép ..esetleg egy kis tengerpartot cserébe.. :-) Kép

Kép
Kép
panni7
 
 


Hello!

Esik a hó térdig ér már!!!!

Panni, nálunk is ekkora hó van, csak nem ennyire szép a kilátás!:)

HELP!
Körömágy gyulladásra vmi boszorkányságot tud vki? Emlékszem Taminak is volt, de ha agyonlőnek sem emlékszem, hogy mit tettem rá neki!

mamiblue
 
 


nálunk a gyulladásra a paradicsom jött be. paradicsom bedunsztolva

Hanga is elég keményen nyáladzik ,de fogacskáknak még semmi jele

No kaki: mi is szélcsöveztük, meg krémeztük a popsit ha nem volt kaka és tök jól bevált, nem lett szélcső függő :D

már csak pár nap és megyünk babaúszás, már annyira várom!

Kép
sziszike77
 
 

 
 

Hóeséses szép napot Mindenkinek! :D

Mi is nehezen kakilósak vagyunk. Mi kamilla teázunk, 1 dl kamilla kis kanál cukor: két naponta kaki. Nem megy tőle a hasa, csak könnyebb kinyomnia.
Mi még rendszeres Infacol és Gripe Water fogyasztók vagyunk, nekünk kakira nem használ.

Kép
nap12
 
 


Kép Az abszolút ridegtartás esélyes versenyzője :-)

Kép
Kép
panni7
 
 


sziasztok.

sabine: én is küldöm neked. Már ha hiányzik a hó. Bár ezt kötve hiszem. :D Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Nálunk is esett a hó, befedte a babakocsit, de Esztert nem zavarta. Én is naponta kétszer kint altatom a teraszon. Imádja.
Nekünk azért ajánlották a Dévény-tornát, mert kicsit hátrafelé tartja a fejét Eszter. Nem vészes, de javasolták a tornát.

Espumisan nálunk elsősorban büfi-ügyben segített.

Mona, Eszter 850-950ml/nap mennyiséget fogyaszt el.

Pupu, jó látni Benneteket!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat.
Hát egy nagyon szar nap van mögöttünk. Fanni 3 hónap alatt nem sírt annyit mint ma. Nagyon fájt már a pocija. Ez volt a 6. nap, hogy nem volt kaki. Próbáltam lázmérőt bedugni neki, aztán kapott kúpot is. Semmi hatása nem volt. (Mellesleg tudtátok hogy a glicerin kúp hiánycikk? Nem volt itthon, párom 4 gyógyszertárba is elment, és sehol nem kapott. végül a szomszédtól kértünk kölcsön :oops: ) Na szóval már teljesen kétségbe voltam esve, felhivtam az ügyeletet, ahol is mit mond a doki??? Adjak neki beöntést, gyógyszertárba lehet kapni hozzávalót.... Hát mondom erre én tuti nem leszek képes, már este 6-kor sírtam Fannival együtt. És fél 7-kor megjött a kaki... De úgy, hogy nyakig kakis lett. Most már békésen alszik. De holnap hivom az orvosunkat, hogy mit csináljak, mert ez nem állapot, hogy mindig úgy kell kikönyörögni a kakit. Ráadásul annyira sírt ma, hogy ezt mégegyszer nem nézem végig...

horvviki
 
 


Hello!

Viki: :( Masszázzsal nem próbálkoztatok?
Nap: Nekünk is a kamillateát ajánlotta a dokinénink, éhgyomorra, hogy attól beindul a kis emésztőrendszere!

Most mennem kell csajokat öltöztetni, csak akávém ittam meg a gépnél!:)

mamiblue
 
 


viki: Vivinél is végigjátszottuk ezt anno. Több napig nem volt kakija, aztán üvöltés és szélcső. pisurkát cukrozott kamillatea bejött. Nálunk igazán akkor múlt el nyomtalanul ez az üvöltős korszak, mikor elkezdte kapni az őszibarack pürét. Az hajt. Onnantól szépen beállt napi 1 kaikra. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Csajok!

Hát ma első dolgom volt hétkor, hogy a gumistól időpontot kértem a cserére :)
Tegnap majdnem elbőgtem magam, amikor Ati először látott havat, és az ablakból mutogattam, és magyaráztam neki.
Megvagyunk, hétvégén jöttünk-mentünk, éjszaka pedig kelünk szopizni.

Robcsi
Arzuhanas.com - Hát nekem a csomag soká jött meg tőlük, és írásban reklamáltam. Gyorsan válaszoltak, hogy küldjek fotót a sérülésről, és mondjam meg, mik azok a játékok, amiket pluszban kaptam. Majd ma intézkedem, hétvégén nem akartam ezzel foglalkozni.


Sabine
Azt elfelejtettem írni, hogy még nem próbáltunk más alakú cumit. Két fajta is van neki, de a szájban lévő rész ugyanúgy néz ki. Nektek milyen formájú van? Mi eddig azt használtuk, aminek a nyelv felöli része "csapott".
És lenne még egy kérdésem. Változik úgy a tejcim "tartalma", hogy mennyiségben kevesebb is elég belőle Atinak? Sokkal kevesebbet szopizik.......Egy-kétszer előfordul az is, hogy egy óra múlva éhes, de ez a délelőtti étkezésekre jellemző. A többi esetben elég neki a kevesebb is.

Mamiblue
A múltkori nagy ordítás az a szokásos esti volt, csak úgy látszik kicsit tuningolva Ati részéről.
Pocifájáskor Ati váratlanul fel-felnyög, felsír, de úgy, hogy az előző másodpercben még mosolygott.

Jucu
Bálint nagyon-nagyon édes!!!

Sziszike
Úszást én is várom, viszont aggódom a megfázás miatt egy kicsit.....Télen amúgy is olyan nehéz hurcolászni. Be a kocsiba, ha az bemelegszik, akkor le kell róla venni a zsákocskát. Vagy időnként előre befűtjük, és indulás előtt már le is veszem róla. Múltor próbáltam, hogy totális fűtés nélkül - jeges volt az orrom is, viszont Ati leizzadt. Befülled a hordozóba. Egyébként nem szoktam túlöltöztetni - szerintem :) Szóval fogalmam sincs, hogy fogom kivitelezni ezt az egészet......
Ati hamar kifárad. Ha nem hagynám négytől nyolcig aludni, akkor az katasztrófa lenne.

Zeze
A kitámasztás addig működött, míg a fejecskéjét nem nagyon forgatta. Most bárhogy fektetem hol jobbra, hol balra nézelődik, a cumi meg kipottyan.

Leko
A kis szökős kép :lol: :lol: :lol:

Mandala
Vérnyomid lejebb ment?

Mamiblue
Vásárolgatás - én félek a decemberi tömegtől......

Franciska
Encsi nagyon édes :lol:

Mona
Dani és a kiskacsa :lol: :lol:

Kispupu
"játék" - nézegetünk az ablakon és magyarázok neki, mondókák, mesélek, játékok fogdosása, séta a házban, tükör előtt nézegetjük magunkat, játszószőnyeg, masszír, pelusozásnál simogatás, összebújás, ennyi.
Máté nagyon helyes :D

Betsy
Lukas fogacskája :)

Viki
Pukicső :D - egy darabig használtuk mi is, aztán helyre jött, nem szokott hozzá Ati sem.
Olvastam az azóta előjött kakiról, de szerintem szerezz be szélcsövet. Ati olyan ügyesen összedolgozott vele, megpiszkáltuk, nyomott, és olyan jó volt látni, hogy megkönnyebbül....
Egyébként védőnéni nálunk is a kamillateát ajánlotta, ahogy Mamiblue-nak is.

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

Beszéltem a dokival, és ő is a kamillateát javasolja. Egyenlőre próbáljam meg azt, aztán meglátjuk. Úgy hogy mától kamillateázunk, remélem beválik.

Képzeljétek Fanni ma reggel egy órán keresztül "morgott". Jobb szót nem tudok rá, ahhoz hasonlított mint amikor valaki morog, krákog, köszörüli a torkát... Először jókat mosolyogtam rajta, hogy miket tud, de aztán egy idő után mondtam neki, hogy a kislányok nem morognak így, szebben beszéljen :D Hogy ez honnan jött neki azt nem tudom :shock:

Másik új dolog nála, hogy amikor az ölemben van, visszafordítja a fejét, és felnéz. Mintha azt nézné, hogy kinek az ölében van éppen... Nagyon aranyos :D Hihetetlen, hogy milyen kis dolgoknak, hogy tudok örülni :D :D :D

horvviki
 
 


Köszi a havas képeket... a látványtól is fázni kezdtem... az itteni szép tavaszban...

Lunes 12/11/07 7:02 12.8º

Viki
Én is a szélcsőre szavazok...
Vendég
 


mikegirl, nálunk is ez van, nagyon visszaesett Dani kajálása. Éjjel 1,5 óránként kelt, de mindig csak pár kortyra :roll: aztán aludt a cicin :roll: Nappal pedig 100-nál többet nemigen akar enni, már pár napja, de 2 óránként kéri a cicit :roll: Remélem ez nem marad igy :roll:

Kép
mona76
 
 


Dani is mindig beizzad a hordózóba, akárhogy öltöztetem :roll:
Megyek rendezni a babakötvényét :)

Kép
mona76
 
 


viki: sztem most minden este lefekvés előtt szélcsövezd, mondjuk egy három napig, aztán utána már csak krémezd neki a popóját körkörösen, és az 1 hét letelte után már fog is tudni kakilni.
Nálunk minden evés után full pelus telerakás van.

Mikegirl: azért nem aggódom annyira az úszástól mert ott van egy nagyobb társalkodó hely és az úszás után mielőtt indulnánk haza ott még egy picikét játszatjuk őket. Aztán a kocsiba meg pár perc alatt meleg lesz. Én a kocsiba úgy szoktam betenni amúgy, hogy egy textil sapi (nyári) és azon van rajta a téli sapi, és igy lehet hogy kitudom küszöbölni a megfázást, hogy kocsiból ki-be pakolgatom a gyereket.

Sabine: sok szép nyári napozóm van amit a kisasszony kinőtt :D:D:D gyorspostával küldöm neked

Jönnek a barátnőim a két kis gyerköccel (5 és 6 hónapos) és megyünk túrázni ebben a jó időben.

Apa tegnap éjjel vadászni volt, lőtt disznót igy ma vaddisznó comb lesz nálunk burgonya krokettel. Édességneki :D:D:D hát annak meg fagyika

A tesomtól kaptam fahéjolajat, ezt bele kell tenni masszir krémbe és bekenni vele a "zsirosabb" testfelületet. HÁt csajok csodaszer!!!! Robbantja le a zsirt, próbáljátok ki.

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Sziszike, fahéjolajról mindent tudni akarok :lol: Gyártó, hol lehet kapni stb. Köszi. Liberó ügyben van már valami? Mellszívót kicserélték?

Jucu, Réka januári én vittem sétálni minuszokban is, max. akkor nem 3 órát aludt kinn, hanem csak 1-et. :lol:

Van ma valamilyen front? Adrienn ma eddig (8-kor kelt) össze vissza 20 percet aludt. Most nyüsszög már, de az istennek se alszik :cry:

Szépek a havas képek, nálunk is esett, de mamámnak volt szülinapja ott voltunk, mire meg hazaértünk elmosta az eső, szóval nem szánkóztunk, de ahogy mondják, lehet hogy fogunk a héten.

Kakilással nekünk (egyenlőre) nincs gond, annó a doki nekem is az enyhén cukrozott teát javasolta.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Megnéztem, hidegfront van. Adrienn végre elaludt.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi: megírigyeltem a vonalzódat :oops:

horvviki
 
 


Viki :lol: Ugye milyen jókat lehet gyártani?

Adrienn 1 óra múlva lesz 3 hónapos. És már fel is ébredt :roll:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Már régen voltam, hétvégén nem értem rá, el voltam "havazva" annak ellenére, hogy nálunk egy hópihe sem esett. Amúgy nagyon szépek a havas képek.

Mindenki babája csodaszép!

Nálunk eddig nem volt a kakilással probléma, bár nincs mindennap, de azért 2-3 naponta igen, ilyen van hogy egy nap 2-szer is.

Szegény Ádámot befertőztem a takonykórral, bár ő sokkal jobban viseli, mint én. Bár én már majdnem meggyógyultam. Már pénteken egy kicsit nyűgösebb volt, este elkezdett tüsszögni, szombaton gyorsan beszereztem a Tesco-ban egy porszívós orrszívót, amit ma reggel fel is avattam, szegény úgy szörcsögött. Hát nem gondoltam volna, egy ez ilyen szuper, rengeteg váladékot kiszívott a kicsi orrából. Hőemelkedése szerencsére nincs. Fel is hívtam gyorsan a védőnőt, hogy mit tegyek, vigyem-e orvoshoz, mert szívem szerint nem vinném be a beteg gyerekek közé. De szerencsére ő is azt mondta, hogy ha egyéb baja nincsen, akkor ne menjünk, szerdán úgy is megyünk tanácsadásra. Aztán voltunk a gyógyszertárban, vettem neki orrcseppet, meg egy üveg Nurofen szuszpenziót, bár ebből még nem akarok neki adni, inkább a Márknak, ha szükség lesz rá. Nekünk még ott van a jól bevált kúp.

Olyan édesen alszik, mióta hazajöttünk (2 órája), bár azt sem vette észre, hogy elmentünk itthonról, mert amíg ráadtam a sapit és a zsákot, fel sem ébredt. De aztán mikor hazaértünk felébredt egy pillanatra, amíg bekapcsoltam a porszívót. Akartam behozni vázába krizantémot, szedtem is, mikor be akartam tenni vázába, akkor láttam, hogy tele van levéltetűvel és az egész lakásban szétszóródtak, amerre jöttünk és az asztal, ahova letettem. Azt hittem idegbajt kapok, gyorsan ki is vittem a kukába. Szóval levéltetűírtó porszívózást végeztem.

Na eldugulok, további szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Csajok, nem értem a babanet óráját. Az előbbi hozzászólásomhoz azt írta, hogy 13:24, holott és 14 óra 24 perckor írtam. Most akkor hogy van ez? A múltkor átállítottam a téli időszámításra a profilomban, most akkor nem kellett volna?

Robcsi: gratula Adriennek a 3 hónaphoz!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl
Nekünk is ilyen csapott cumink van, viszont van akinek a hagyományos gömb formájú jön be...

Mennyit eszik... ...... szom tudja, amíg van napi 5-6 pisis pelus, fejlődik (súlya, hossza nő), nem feltünően nyűgös, addig nincs gond.
Általában 2-3 hónapos kor környékén van egy fejlődési ugrás, amikor több tejcire van szüksége, néhány napig gyakrabban kíván enni... ilyenkor meg már olyan okos, ügyes, hogy 1-1 szopi nem 1,5 óráig tart, hanem 10-15 percig... :lol:
Vendég
 


Sziasztok :)
Pattogó nagyon édesek a lányok - Tegnap az én lányaimból is pont annyi látszott ki mint Lalából... ugye jól emlékszem hogy ti is erre felé laktok - mi Fóton.
Viki örülök hogy megoldódott a kaki kérdés - Barbinál is a gyümölcs evés hozta meg a probléma végleges megoldását..
Márkanyuka jobbulást nektek!
Robcsi tényleg nagyon klassz az új vonalzód :)
Lányok alszanak a teraszon - pedig úgy mennék velük sétálni de mivel sehol egy deka aszfalt , csak föld út mindenütt így nem kockáztatom meg a sárdagasztást .. :(

Kép
Kép
panni7
 
 


Kaki nálunk rendben van, sajna nincs egyéb ötletem Vikinek, mint amiket már leírtatok.

Eszterünk is sokat van ridegtartásban, napi 4-5 órát kint alszik. Nemrég megpróbáltam napközben bent kiságyban altatni.... nem sikerült 20 percnél többet aludnia. Még jó, hogy este nincs gond, akkor rögtön elszenderedik.

Na, bőgés van, páá

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


robcsi, viki, de szép vonalzótok van, nagyon tetszik :wink:
Nemtudtam elrendezni a babakötvényt, mert rossz papírt kaptam a munkahelyemről :x
Még nem is meséltem, hogy szombaton 5-kor keltem, hogy megyek a tescoba karácsonyos rucit venni. Gondoltam mire Dani felébred haza is érek, addig meg apa tartotta a frontot. Hát nemkaptam rúhát, annyira mérges voltam, 1db mikúlásos 56-os volt :x

Kép
mona76
 
 


sziókák!!

Jó sűrű hétvégénk volt. :) Szombaton gyerek buli,14 gyerekek,vasárnap 8 felnőtt 7 gyerek.
Nem unatkoztam.

Nálunk most a nyál berregtetés a favorit.Ha letörölöm,megsértődik és gyorsan gyárt újabb bubikat,amit lehet berregtetni.

Hát a mi problémánk csak nem oldódik meg.Nem és nem hajlandó elaludni sehol máshol,mint kézben.Igaz,hogy 2 perc alatt elaltatom,de 3 hetes kora óta nem aludt el magától.Nem tudom,hogy mi lesz ennek a vége.

panni7.Fóton merre laksz? Hátha láttuk már egymást.

Mióta adom a gyümit,sokkal jobban alszik éjszaka és ráadásúl napi 2 kaki biztosan van.

Én nem tudom kirakni az Alexet a teraszra.Anyósom,vagy a szomszéd vagy a krumpliárús állandóan felkelti. :evil:

Sétálni meg itt nem nagyon lehet,olyan dög unalmas minden. :cry:
tuza edit
 
 


Sabine
Ati folyamatosan üldögélni akar. Belekapaszkodik a két mutatóujjamba, és húzza fel magát. Persze kell némi rásegítés, de ha megvan, boldog :) Fejecskéje előre billeg és oldalra dől. Látszólag korai még, de annyira erősködik. Hagyjuk és segítsük, vagy ne engedjük :?:

Edit
Én meg a macsekoktól parázok. A szomszédainkban akad néhány, és félek, hogy ráfekszenek...

mikegirl
 
 


Mikegirl: Fanni is állandóan ülni akar. Ha fekszik az ölemben, magától erőlködik, hogy felüljön. Fejével előre döl és nyög hozzá. Ha nem engedem, akkor mérges. Ha segitek neki felülni, ő is boldog.

horvviki
 
 


Mike, Viki (bár nem engem kérdeztetek) :oops:
nekem Réka csinálta ugyanezt, már másfél hónaposan hasizmozott. Mikor rákérdeztem dokinéninél azt mondta nem szabad ültetni, mert nem tesz jót a gerincének. Ennek ellenére 6 hónaposan egyedül felült és teljesen stabilan csücsült.

Mikegirl, be van bugyolálva és hacsak nem 10 kg-os a macsek nem igen tudná összenyomni. Ha meg valami probléma van úgyis rögtön üvölt :wink: Nincs kutyátok?

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Fahéjolaj: Stella gyártmány fahéjolaj aktivátor, minden kozmetikus ismeri, mert a zsirmasszirozáshoz használják, fú de úgy éget mintha leforráznának, dolgozik :D:D:D

ma voltunk 3 órás sétán a barátnőmmel, egész séta alatt aludt a gyerek, és amikor hazaértünk még 2 kemény órát nyomtak a gyerekek a lakásban. már aggódtunk is hogy mi lehet, de szerintem megcsapta őket a friss levegő. remélem hogy lesz még ilyen szép idő idén

holnap oltás nap van a kis drágámnak, pont amikor 3 hónapos

Kép
sziszike77
 
 


Szép jó reggelt lányok!

Jól eltűntem...
Köszönöm azérdeklődést, a vérnyomim alakul. MÉg nem rendeződött teljesen, de alakul. Szedem a fokhagyma kapszulát, úgy néz ki segít. A fejem fájt már hetek óta, de nagyon. Sztem a rengeteg alvás és pihenés ami az utóbbi években kijut... az lehet az oka a fejfájásnak. :twisted:

Kaki: nálunk is elég rapszódikus... van, hogy napokig semmi, aztán elönt... mondjuk most három napja naponta többször is van, mondjuk nem az igazi, kicsit hasmenős... sír is amikor pelusba kerül... Onnan is tudom, hogy tisztába kell rakni.

Kajcsi: nálunk is hol ennyi, hol annyi. Amúgy ezt csak saccolom, mert mérlegünk már vagy másfél hónapja nincs. Holnap viszem oltásra, akkor lemérik. Nem tudom mennyit hízhatott. Amúgy én úgy nézem meg, hogy eleget evett-e, hogy a kutacsa sima-e vagy beesett, van-e elég pisis pelus egy nap (ált. 4-5 olyan igazán méretest produkál, vagy 6-8 kevésbé tetemes cuccot, attól függ milyen gyakran csere-bere anyuci), és persze a lényeg... mennyire nyugodt. Mert őnagysága igencsak ordítozós ha üres a hasa.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Szép napot!

Mandala

Örülök ,hogy jobban vagy,és Mesi baba is ilyen ügyike szopi terén.
No a másik
Csillára viszont irigy vagyok kicsit ,hogy ő már fogta a kis Mesit és ráadásul el is aludt a kezében.Nembah egyszer talán én is írhatom neki ezt.
Kicsi a világ mi????? :wink:

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok :)
Sziszike ha a Sziszi Szilviát takar akkor boldog névnapot kívánok neked !
Edit tényleg ti is Fóton laktok... :) -pedig rémlett.. mi a tó felett közvetlenül az erdő mellett lakunk -nyáron költöztünk ide mivelhogy a hírtelen szaporulat miatt nagyon kinőttük az előző lakásunkat :) Nagyon szeretek itt lenni -bár most eléggé kiürült a környék és kizárólag a 20 kilós terepjáró babakocsival tudunk sétálni de az ittlakók nagyon kedvesek és imádom ezt a jó levegőt:-) Egyébként azért is Fótot választottuk mert szinte az összes barátunk itt található :) Ti merre felé laktok?
Mandala örülök hogy jobban van -bizony az a henye életmód amit a 4 gyerekkel folytatsz erősen megterheli a szervezetet :lol: Ugye nekem csak 3 és abból kettő ide oda pakolással viszonylag jól kezelhető -egyszerűen fogalmam sincs hogy csinálod :shock:
Robcsi nálunk Berni egyenesen a macsekkal összebújva aludt -nagyon liberális vagyok az állatok javára :) (de azért kettesben nem hagyom még őket-majd ha nagyobbak lesznek :) )
Na megyek Halloweent tanulni - Barbinál tök nap lesz az oviban sütőtöközéssel szülőknek tökös sütit kell vinni és lesz kvíz is - kicsit utána nézek a kultúrkörnek nehogy Barbuskám égjen az anyukája miatt :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Jó reggelt!!!

Kicsit kipihentebb vagyok, mert bár kétszer is kelek éjszaka, az ébredés legalább már nem fél hatkor, hanem hétkor van :D

Sziszike
Boldog névnapot!!!
Ati fürdővizét már tegnap 1-2 fokkal hidegebbre csináltuk, mint a szokásos, amit folytatni is fogunk. Hétvégén nagykádazás, még hüsibb vízbe. A babaúszás kezdetéig el kell érni a 31-33 fokot. Ott még ennél is hidegebb a víz.

Robcsi
Kutya nincs. Díszkert van :) Apa vadászgörényt engedélyezett :lol: , ha Ati kutyát szeretne. :lol:

mikegirl
 
 


Mikegirl :) ..azt azért lehet mondani hogy a vadászgörény és a macska között eléggé feszült a viszony :D (lásd tápláléklánc)
Egyébként kár mert egy Narancs nevű görény szépemlékére hagyatkozva tudnám szeretni... :D :D

Kép
Kép
panni7
 
 


Sziasztok!

Mandala, megérkezett! Küldjük a pénzt!
Nagyon aranyos, köszönjük!

Sziszike, boldog névnapot!

Kezdem meggyógyulni, Lili hála az égnek úgy látszik nem kapja el... remélem nem kiabálom el.

Mikegirl, ügyesen csináljátok a vízhőmérséklet csökkentéssel.

Most olvastam, remélem csak riogatás, hogy a tejcsi mennyiségét csökkentheti a hűvösebb víz. Ezt babauszi cikkben olvastam.
De Szabine sem panaszkodott ilyenre.

Kép
nap12
 
 


Hello!

Minden Szilviának boldog névnapot!

Sziszike: Majd írd meg légyszi milyen volt a babauszi!
Mennyi kell ebből a fahéjolajból? Gondolom csak pár csepp, mert ha tényleg ennyire erős biztos nem mindegy, hogy mennyi megy belőle!

Ülés: Szerintem nyugodtan lehet nekik engedni, illetve fel lehet húzni őket ülésbe! Mondjuk nem kifejezetten az ülés a lényeg, hanem, hogy ülésben megtartja a fejecskéjét!

Mona: Tesco-s rucival mi is így jártunk. Illetve hugom akart neki venni, de itt 1 db sem volt!:(

Csajok vasalnom kéne, de annyira de annyira nincs kedvem hozzá!!! :cry:

Kép

Szép napot!

mamiblue
 
 


[quote="jucu"]
írta:
jucuCsillára viszont irigy vagyok kicsit ,hogy ő már fogta a kis Mesit és ráadásul el is aludt a kezében.Nembah egyszer talán én is írhatom neki ezt.
Kicsi a világ mi????? :wink:


:shock: :wink: :lol:
Na maj' mingyá körüljárom én ezt a dógot! :D Sumákban Ti ismeritek egymást? :wink:
Tényleg kicsi a világ! :)
Ja, a rugi már kész! Most várja a patentokat! :) Világszép! :) Majd dobok fotót... csak hogy a többieket egye a penész az irigységtől, hogy Neked milyen széped lesz! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nap: A hűvösebb víz nem serkenti a vérkeringést? Egyébként kb. fél óra a babauszi, nem? ez a kis idő csak nincs ekkora hatással...

mamiblue
 
 


Panni

Fót?
HÚ akkor sokat vagyok a közeletekbe.TEsómék még mindig Dunakeszin laknak és sokat vagyunk náluk ,meg a telkükön FÓTON!!!
Tényleg kicsi a világ!

Mandala
Cseles vagyok mi?
Szólj ha küldöd ,utalom a pénz rögtön.

CSajok képzeljétek BÁlint végre fogja rágókáját és tuszkolja a szájacskájába.
Elértünk ide is :D
Ippen most tízóraizott be alma sütőtökkel.Nemm tudom iért ízlik neki ,fú sztem bűn rossz.Vagy csak sokáig főztem sütőtököt.?

Szilviknek boldog névnapot!!!!
[/b]

Kép

Kép
jucu
 
 


Panni
:lol: :lol: :lol:

Nap
Hűha...csaknem. Össz-vissz 45 perc, de az nem mind vízben telik.... Annyira készülök rá, remélem nem egy ordítás lesz az egész.... Ati hajlamos erre akkor is, ha neki éppen semmi baja nincs, csak meghallja valamelyik apróság jajveszékelését....
Csak nem egy érzékeny pasi lesz belőle?! :lol:

Fahéjolaj
Apa tegnap hozott. Egy cseppet!!! próbából az alkaromra cseppentettem, hogy milyen illata van, stb. A másik karommal elkentem....egész este rákvörös volt mindkét kezem :lol: :lol: :lol: Apa mondta, hogy jól el vagyunk, és hogy én minden hülyeségre kapható vagyok. Mondtam, hogy majd rákenjük a te hasadra is, ok? Az úszógumidra.... :lol: :lol:
Egyébként a nemi vágyat is serkenti, de szerintem ODA ne használjátok :lol: :lol: :lol: Enyhén vérbőséget okozna.... :lol: :lol: :lol:

Mamiblue
Én még csak most mosok, hogy vasalhassak majd egyáltalán.....

Mandala
Ügyi anyósod mennyiért varrna hosszú ujjú - hosszú nacis együttest? Praktikusabb, mint a rugi, mert tovább jó. Plüssből - de nem abból a nagyon fényesből, elején kis figurával. Köszike!!

Jucu
Nagyon ügyi Bálint!!! Ati is fogja, csak a karmozdulatai nem olyan kifinomultak...ebből kifolyólag tegnap folyamatosan a fejét verte vele. Az x-dinél már zokon vette... :)

mikegirl
 
 


Mikegirl
Én inkább nem... ilyenkor még nem olyan erősek a hát-és nyakizmok, hogy a nagy buksit megtartsa...
Inkább letenni őket, hogy szabadon mozoghassanak...
Fiaim repülnek :lol: :lol: :lol:

Pancsi
Nem vettem észre, hogy csökkentené a tejmennyiséget... inkább azt, hogy locsi-pocsi után a fiaim sokkal erőteljesebben szopiznak :lol:

Betsy
Fogacska :lol:

Felipe szájában is van valami hasonló :lol:
Vendég
 


lekoppintottam a vonalzókat bocsi. de olyan szép. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Mikegirl: Erőt vettem magamon és kivasaltam. Pelust vasalni még csak-csak, de ezek az összevissza bodyk és a T hátulgombolós rugik... Kép

mamiblue
 
 


Kép

Sebi is ügyesen fog, ha van a közelében vmi érdekes. Kép

mamiblue
 
 


Mamiblue!
Nagyon helyes kislány Tamara is:) (ugye ő az?)

Tényleg szépek az új vonalzóitok.... de én egyenlőre maradok a réginél.

Nagyfiam ma mamiéknál, pici lánnyal meg délelőtt tornán voltunk, délben 3 hós szuri, utána 3-ig még nyüglődött, de most is nagyon nyugtalanul alszik. Azt hiszem, túlpörgettem délelőtt szegényt, hogy nem hagytam szunyálni...

Vasalás: tegnap éjjel megvolt fele... a többit meg most kéne...
szóval ma nem csináltam semmit és mindjárt megjön Beni is. Na mindegy. :?

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Nem olyan régen jöttünk meg az állítólagos utolsó napos sétáról....mert hogy holnaptól állítólag a napot sem lehet már látni :(

Robcsi, Sabine
Köszi a válaszokat!!! Azt hiszem, hogy inkább leteszem.....nehogy gond legyen a gerincével.....

Mamiblue
Én gyerekrucit nem vasalok :oops: :oops: :oops:

mikegirl
 
 


Jucu az lehet hogy a közelünkben van a telek -mert itt túlnyomó részt nyaralók és ritkábban lakóházak vannak :)
Hát ez klassz - :) egész komoly bandázás van kialakulóban :)
Fahéjjasok ha apa reklamál az olaj miatt mondjátok azt hogy ez már a karácsonyi hangulatra való rákészülés... :)
Mikegirl ..én sem :) - mármint nem vasalok :) nagyon nagyon nem szeretek és mostmár simán ráfogom a gyerekekre hogy nincs időm :)

Kép
Kép
panni7
 
 


panni én az öreg részen lakom,nem tudom,hogy mennyire ismered.
Most fogom elkezdeni a baba-mama foglalkozásokat a műv.házban.

vasalás,sterilizálás a babónak,már rég nem.

felülés.Alex is állandóan ülni akar és ha nem hagyom,akkor írtó dühös.De ez van.
Nálunk a legújabb,hogy véresre kaparja a fejét,amikor félálomban van.2 naponta vágom a körmét és így is.
Holnap megyünk oltásra,megkérdezem,hogy mit lehet tenni a kesztyűn kívűl,mert azt leszedi.
tuza edit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?