Sziasztok Csajok!
Hát ma első dolgom volt hétkor, hogy a gumistól időpontot kértem a cserére
Tegnap majdnem elbőgtem magam, amikor Ati először látott havat, és az ablakból mutogattam, és magyaráztam neki.
Megvagyunk, hétvégén jöttünk-mentünk, éjszaka pedig kelünk szopizni.
Robcsi
Arzuhanas.com - Hát nekem a csomag soká jött meg tőlük, és írásban reklamáltam. Gyorsan válaszoltak, hogy küldjek fotót a sérülésről, és mondjam meg, mik azok a játékok, amiket pluszban kaptam. Majd ma intézkedem, hétvégén nem akartam ezzel foglalkozni.
Sabine
Azt elfelejtettem írni, hogy még nem próbáltunk más alakú cumit. Két fajta is van neki, de a szájban lévő rész ugyanúgy néz ki. Nektek milyen formájú van? Mi eddig azt használtuk, aminek a nyelv felöli része "csapott".
És lenne még egy kérdésem. Változik úgy a tejcim "tartalma", hogy mennyiségben kevesebb is elég belőle Atinak? Sokkal kevesebbet szopizik.......Egy-kétszer előfordul az is, hogy egy óra múlva éhes, de ez a délelőtti étkezésekre jellemző. A többi esetben elég neki a kevesebb is.
Mamiblue
A múltkori nagy ordítás az a szokásos esti volt, csak úgy látszik kicsit tuningolva Ati részéről.
Pocifájáskor Ati váratlanul fel-felnyög, felsír, de úgy, hogy az előző másodpercben még mosolygott.
Jucu
Bálint nagyon-nagyon édes!!!
Sziszike
Úszást én is várom, viszont aggódom a megfázás miatt egy kicsit.....Télen amúgy is olyan nehéz hurcolászni. Be a kocsiba, ha az bemelegszik, akkor le kell róla venni a zsákocskát. Vagy időnként előre befűtjük, és indulás előtt már le is veszem róla. Múltor próbáltam, hogy totális fűtés nélkül - jeges volt az orrom is, viszont Ati leizzadt. Befülled a hordozóba. Egyébként nem szoktam túlöltöztetni - szerintem
Szóval fogalmam sincs, hogy fogom kivitelezni ezt az egészet......
Ati hamar kifárad. Ha nem hagynám négytől nyolcig aludni, akkor az katasztrófa lenne.
Zeze
A kitámasztás addig működött, míg a fejecskéjét nem nagyon forgatta. Most bárhogy fektetem hol jobbra, hol balra nézelődik, a cumi meg kipottyan.
Leko
A kis szökős kép
Mandala
Vérnyomid lejebb ment?
Mamiblue
Vásárolgatás - én félek a decemberi tömegtől......
Franciska
Encsi nagyon édes
Mona
Dani és a kiskacsa
Kispupu
"játék" - nézegetünk az ablakon és magyarázok neki, mondókák, mesélek, játékok fogdosása, séta a házban, tükör előtt nézegetjük magunkat, játszószőnyeg, masszír, pelusozásnál simogatás, összebújás, ennyi.
Máté nagyon helyes
Betsy
Lukas fogacskája
Viki
Pukicső
- egy darabig használtuk mi is, aztán helyre jött, nem szokott hozzá Ati sem.
Olvastam az azóta előjött kakiról, de szerintem szerezz be szélcsövet. Ati olyan ügyesen összedolgozott vele, megpiszkáltuk, nyomott, és olyan jó volt látni, hogy megkönnyebbül....
Egyébként védőnéni nálunk is a kamillateát ajánlotta, ahogy Mamiblue-nak is.