Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betsy,
várjuk a képeket! Bence biztos jól van, te pedig vékony alkat vagy, és nem hizol sokat. Jaimee is csak 8 kg-ot hizott, pedig mekkora a babája, úgyhogy nyugi!

Jaimee,
hú, tényleg szép nagy baba lesz, reméljük szépen természetesen fog kibújni. Az a lényeg, hogy jól van és minden rendben!

Szerintetek a migrénes fejfájás árthat a babának? Mert sokszor fáj a fejem, például ma is, amit már tegnap elkezdett, nemrég hánytam is a fájdalomtól, egyszerűen félholt vagyok. Gyógyszert, ami hatna is esetleg meg nem vehetem be. Valami homeós tea fejfájásra???
sirkici
 
 


Ja, elfelejtettem mondani, hogy tegnap megérkezett a babakocsi is, igaz, nem a kívánt színben, úgyhogy lehet, hogy visszük vissza. Apa hozta el a boltból és neki fel sem tűnt, hogy nem bordó-bézs a színe, hanem bordó-lilásszürkésezüstös...Ha marad sem dráma, de a bordó-bézs színkombináció volt igazán szééééép.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Jaimee! Gratulálok a szép nagy babához. Kezdem azt hinni, hogy ez a lepény öregedés dolog egy nagy humbuk. Eddig mindenki akire ráhozták a frászt, gyönyörű nagy babát szült utána.
Szerintem küldd vissza a babakocsit, ha nem ezt néztétek ki, az első pár hétben még úgysem lehet kivinni a babát.

Betsy! Ne izgulj a hízás miatt, a baba biztos szpé nagy. Már több mint egy hónapja 2 kg volt úgyhogy biztos nőtt azóta.

Sirki! Nekem is fáj a fejem ettől a rengeteg fronttól. Ráadásul a kisfiam is megvan őrülve. De erre homeóst nem tudok sajna, gyógyszert én sem veszek be. Tűrök és próbálok ledőlni délután.

Jó hétvégét!

Kép
barbi5
 
 

 
 

Jaimee,
szerintem is küldjétek vissza a babakocsit, ha nem tetszik. Még tényleg van idő, hogy ideérjen.

Barbi,
igen én is tűrök, csak esténként már nem nagyon megy a tűrés, de kitartok, a babóért mindent. Nem semmi, hogy a kisfiadnak is fáj, sajnálom!
sirkici
 
 


Jaimee, nem semmi, csendben mekkorát növegetett a kis Réka, biztos nagyon jól érzi bent magát...ja, és boldog névnapot a kis pocaklakónak! :lol: :lol:

Sirkici, Barby én is beszállok a fejfájásosok táborába, csodaszert én sem tudok, azt mondták, esetleg ha nagyon nem bírom, Algopyrin, de inkább akkor indokoltabb, ha lázas lennék, azt muszáj levinnni, de fejfájás terén inkább szenvedek, és én is ölelgetem a wc kagylót, elég jó barátom már :roll:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Betsy!
Azt hittem, járhat Peri oviba. Nem beszoktatni voltatok? Vagy csak kinéztétek az ovit?

Jaimee!
Szép nagy lett Réka baba. :wink: Mintha csak magunkat olvasnám. Mi is mindig így járunk, mint ti a babakocsival. Mindenkinek azt küldik, amit szeretnének, nekünk tutira nem. Mi még csak jövőre kezdünk vásárolni, de nekünk is ilyen szerencsénk van.

Bibi!
Nagyon szép a babukád. Sajnálom Róka komát.

Sirkici!
Kitartás! Eltűnnek a frontok, és a fejfájásod is. Nem lehet, hogy keveset iszol? Nekem akkor szokott fájni. Én mostanában rengeteget iszok. Naponta min. 2,5 litert.
Írd be légyszi a tábliba, hogy 15-én 18 hetes UH.
Megyünk mindenképpen 4D-re. Dec első hetében, ha minden igaz, 8-án. De még nem egyeztettem időpontot a 4D-s UH-val.

Omnia!
Már tényleg csak pár napod van. Lehet, hogy már ki is bújt a csöppség?! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jó reggelt!

Bambika,
AFP eredmény?

Bibi,
úgy látom egyre többen vagyunk ezzel a fejfájással, de nem is csoda az ennyire változékony időtől. Szóval tűrni kell és kész. Az ismerőseim közül is olyannak is fáj a feje, akinek sosem szokott. Ezt a wc ölelgetést abbahagyhatnád már, hogy élvezhesd a terhességet. Még mindig annyit hánysz? Múltkor megdőlt a rekord, nem? Nekem pont a 12. héten volt, hogy mintha elvágtak volna, nem voltam annyira fáradt, stb. Nem hittem volna!

Chris,
mondassz valamit, hallottam, hogy a kevés ivás is ludas lehet. Szó ami szó nem iszom túl sokat, lehet, hogy ezen kellene változtatni. Majd megpróbálom! Csak sose jut eszembe, hogy igyak, mert nem vagyok szomjas... :roll:
Beirtalak a tábliba! Hú, de jó ti már tényleg hamarosan megtudjátok a nemét, ha ő is úgy akarja. Szurkolok csütörtökre... :D
sirkici
 
 


Sirkici: akkor tessék már inni! Én is hallottam, hogy egy pohár víz önmagában el tudja mulasztani a fejfájást, lehet, Nálad csak ennyi a nagy titok.

Rekord megvolt, 6 nap, de azt hittem, a 12. hét után így is marad, de erősen visszaestem :lol: , most újult erővel újabb rekorddöntésbe kezdek, ez a 2. nap :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bibi!
Most már tényleg abbahagyhatnád ezt a WC ölelgetést. Nem lehet egy felemelő dolog. Drukkolounk, hogy ne tartson sokáig.

Sirkici!
Köszi a drukkot csütörtökre. Nagyon remélem, hogy megmutatja magát. :wink:

Lányok!
Előfordult az valamelyikőtöknél, hogy a folyásának picit barnás színe lett? Most kicsit be vagyok tojva, hogy mitől lehet ez. Szerintetek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


SZIASZTOK!

SEGÍTSETEK NEKEM.
MA VOLTAM A DOKINÁL, ÉS EZT LÁTTA AZ UH-N.

AZ UTERUS KISSÉ MEGNAGYOBBODOTT, HOMOGÉN SZERKEZETŰ. TERHESSÉG MÉG NEM LÁTHATÓ. :shock: NYÁLKAHÁRTYAVASTAGSÁG 13 MM.

EZT PEDIG UTÁNA CSINÁLTAM, NEM REGGELI PISIBŐL.

Kép


KORÁN MENTEM?
Vendég
 


Bibi,
sajnos egy migrént nem mulaszt el egy pohár viz, de azért köszönöm, az biztos, hogy meg fogom próbálni, hogy többet igyak.

Chris,
azért csütörtökön gyere a hirekkel, amint csak tudsz! :D
Nekem sok folyásom van, de nem barnás szine szokott lenni, hanem rószaszines, de azt mondták, hogy ez normális. Gondoltam, hogy azért van ez, mert lent van a babó és a méhlepény lent van, vagy nemtudom pontosan. Most kaptam kúpot 6 napig, majd meglátjuk ha elfogynak, akkor is ilyen marad-e. Ha elmúlik akkor tudok esetleg arra gondolni, hogy fertőzés volt. De azért kérdezd majd meg az uh-n, de szerintem semmi komoly.
sirkici
 
 


T. Maria!
Szerintem korán mentél. Én a 7. héten voltam, és akkor volt a baba 1 cm.

Sirkici!
Ha nem változik a folyásom színe, akkor csütörtökön megkerem a dokimat. UH után jelentkezem mindenképpen! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 



Sziasztok!!!

Mária: Ne aggódj, nagyon korai még!!! Nálam sem látott semmit ilyenkor, majd 6-7 hetesen ott lesz a szívdobogás is :wink:
Gratulálunk!!! Gyere hozzánk gyakrabban, rég volt már erre FRISS kismami :lol:

Chris: nekem mikor hogy, hol erősebb, hol egyáltalán nincs. minden esetre figyelemmel kísérd, aztán meglátod mi a teendő. Csüt-re szurkolok, hogy megtudd a nemét :wink:

Bíbi: nem irigyellek :( De lásd Jaimee, Betsy: TÚLÉLTEk 8) Kitartás!!!

Jaimee: Mi van a kocsival? Van még időtök, mi Zolcsi születése után 2 héttel vettük meg, és még akkor is vagy 2 hétig otthon állt, mert nem vihettünk ki.

Omni, Betsy: babáztok már?


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Sirkici

Az AFP eredményért csak 26.-án mehetek.Csodálkozva olvasom , hogy nektek kb. 2 nap az eredmény :shock: ÁÁÁ itt veszprémben minden máshogy működik,nem értem én ezt :( .26.-án lesz a 18 hetes uh és csak előtte 1 órával vehetem át az eredményt.

Jaimee

Szerintem is vigyétek vissza a kocsit ha nem ezt a színt néztétek ki.

Chris

Biztosan sikerül csütörtökön megtudni ki lakik a pocidban :)

KépKépKép
bambika
 
 


Olik,
te is már kezdessz nagyon a végén lenni... :wink: :D

Bambika,
akkor te mindent egyben megtudsz. Te is meg akarod majd tudni a nemét? Az első két babánál tudtad? Ha igen mikortól?
sirkici
 
 


Sziasztok!
Megirigyeltem Betsytől meg Oliktól a vonalzót, úgyhogy én is lecseréltem. Egyébként is marhaságokat írt a másik.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Szia Omni,

Nagyon drukkolok ám :wink: Hohohó, most nézem, nov. 20-ra vagy kiírva? Juhuhú, én is akkor születtem, szóval akkor gimis élményeink alapján kb. tudod, mi vár Rád :oops: :wink:
bienvenue
 
 


Háj lányok!

Bíbi: Köszi a névnapi köszöntőt! :D

Maria: Én voltam 5+3. napon, akkor is még alig látott valamit (hasin), leginkább azt látta, hogy jó vastag a nyálkahártya, ami terhességre utal.

Sirki: 1-1,5 l folyadék mulassza el a fejfájást, kb. 1-2 óra múlva.

Lányok, valamennyi új vonalzó nagyon csinos!

Rólunk: Végül nem vittük vissza a babakocsit, nem tudtam tőle már megválni....Szombat reggelre MEGTETSZETT! :lol: :lol: :lol:

Terhesgondozáson minden oké volt, 2 hét múlva kell megint mennem. Jövő héten szerdán NST. Réka baba akkorákat rúg, hogy döbbenet! :shock: :shock: Voltunk apás szülőszoba viziten is, hááát nem voltam elájulva a kórház színvonalától, de lehetne rosszabb is, maradjunk ennyiben. Ha ott lesz a szülésznőm, a dokim és Apa, akkor jól fogom magam érezni...Mármint lelkileg, amúgy biztos nem leszek top formában. :lol: :lol:

Omni hogy vagy??

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sirkici

Nem hiszem, hogy megtudom a nemét, mert a doki aki csinálja a 12, 18 hetes uh-t, finoman szólva nagyon bunkócska :? .Nem mond semmit ha igen abban nincs köszönet :( . De szeretnék 4d menni hamarosan, hogy végleg eltudjam dönteni az amniót, majd akkor .
Bencét a 33. hétig kislánynak nézték, akkor voltam 4d-n és közölte a doki, hogy ő bizony fiú :) ,addig 3 doki is lányt mondott. Lillával hamarabb megtudtuk, hogy kislány,persze ezt már nem igen hittem el :wink: .

Jaimee

Babakocsi :)

Na megyek is szétcsapok a két ördögfióka között, szétszedik a szobát :twisted:

KépKépKép
bambika
 
 


Jó reggelt!

Omni,
szép az új vonalzó, de nem sokáig tudsz már gyönyörködni benne, még 7 nap... :D Nem érzel még semmit?

Jaimee,
egyébként tegnap délelőtt, amikor éreztem, hogy meg akar fájdulni a fejem elkezdtem vizet inni, és nem fájdult meg, úgyhogy valószinűleg tényleg ez a megelőzés titka. Az irodában meleg is van, kellemetlen a munka is néha, ha nem találom az adatokat, meg még a frontok is, nem is csodálom ezt a sok fejfájást, de tegnap igy sikerült megúszni! :D
Biztos az a babakocsi is gyönyörű, és ha megtetszett, akkor meg minden szuper!

Bambika,
értem! Úgy néz ki 4D-re kell elmenni, ha az ember meg akarja tudni a nemét, eddig még senkitől sem hallottam, hogy tévedtek volna, bár lehet, hogy előfordul?!
sirkici
 
 



Jó reggelt!!!

Sirkici: Bizony, most töltöm be a 30. hetünket :shock: Sokkal gyorsabban rohan most az idő, nem tudom miért, lehet azért, mert még annyi az intézni való :lol:

Omni: nagyon csini a vonalzód :lol: Már azt hittem babásat raktad fel :D hogy érzed Magad?

Jaimee: babakocsi :lol: A szülőszobát mi nem néztünk meg. Amikor vajúdtam, akkor nézet be hozzánk egy párocska. Gondolom nem volt valami kellemes látvány. Próbáltam rájuk mosolyogni, de ronda vigyor lett belőle :roll: Hát éppen ezért nem akartam látni, hogy mi folyhat ott :lol: Most már tudom... :lol:

Betsy: :?: :?: :?:

Friss Anyucikák: hiányoztok ám nagyon!!! Meg a csoda szép bébitek is!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Jó reggelt Mamik!

Annyira furcsa, hogy most már a bébikémről írok és nem arról, hogy mikor milyen orvosi vizsgálatra kell mennem...

Hála az égnek, most már jobb a helyzet...Ma befejezem az antibiotikum kúrát, ami szépen levitte a gyulladást a sebemről. Alexikém is szépen gyarapodik, tegnap volt a gyerekorvos, aki nem hitt a szemének...Olyan nagyot nőtt a csöpp kisfiam. Tegnapi mért nettó súlya 3160g.. Na mit szóltok? Ahoz képest, hogy 2480g-al hoztuk haza :shock: Rengeteget eszik, most már kell neki cumikát adnom, mert egész nap csak a cicimen csüngene..A nagy cumikájával meg annyira helyes, hogy állandóan csak bámulom...

Szerencsére a sárgaság is teljesen elmúlt, és az én depim is nagyon szépen javul... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépek az új vonalzók!!!

Olik: én sem néztem meg előtte a szülőszobát. Ahol én szültem, azt úgy hívták, hogy "pirkadat"..Szép barack színű, nagyon nyugis hely...Majd pár év múlva remélem megint lesz szerencsém ott vajudni :wink:

Jaimee mami: fejfájásra diót kell rágni, nekem az mindig segített! Örülök, hogy Réka babuka szépen nő! Most már alig van hátra :lol:

T.Maria: gratulálok a szép teszthez!!

Betsy: ne izgulj a súly miatt...Tudom, most már könnyen beszélek, de én 13 kg-ot híztam, és most laposabb a hasam, mint terhesség előtt.. hiányzik is a nagy pocikám!

Omni: annyit gondolok Rád!Olyan fura, hogy nekem még csak hétfőn kellene szülnöm, erre már 3 hetes lesz a bébikém! Kitartást a végére!!

Bambi: most már meg tudom érteni, hogy miért szeretne valaki 3 gyermeket..Szívem szerint már holnap ismét előről kezdeném a terhességet és mindent :D :D :D :D

Olik: Nálad is szépen telik az idő! Mi most fogjuk kivinni először a bébikét 10 percre a teraszra...Olyan izgalmas! :lol:

Christell: nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a doki...No para....Minden a legnagyobb rendben van!

Most rohanok, mert kel a gyönyörűségem! Délután teszek fel képeket!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jó reggelt!

OLIK: Szépek az új vonalzók! ;) Én még egyben vagyok, csak nem túl jól. Napok óta ég a nyelőcsövem, főleg éjszaka, egészen a mellkasig, nem is tudok aludni. Tegnap éjszaka már annyira rossz volt, hogy végighánytam az éjszakát. Ma, ha sikerül délután, elmegyek dokihoz. De legfőképp a csütörtököt várom, kíváncsi vagyok, mi újság odabent :)
OMNIA: Még a végén kihúzod a kiírt napig! :)
SIRKICI: Egyelőre nem tudok képet rakni, mert hétvégén nem volt időnk rendezgetni Bence helyét, mivel esett a hó, így inkább kimentünk Petivel szánkózni. :lol:
CHRISTELL: Még tavaly áprilisban, a beiratkozáskor voltunk megnézni az ovit Petivel, körbevezettek, megmutatták, melyik lesz az ő csoportja stb. Illetve nyáron volt szülői értekezlet, de a szoktatás csak a betöltött 3.évtől lesz majd.
Vendég
 


Sziasztok,

Betsy,

Jobulást kívánok neked, és minél előbb kuráld ki magad. Tudom milyen érzés lehet, mivel nekem sincs mandulám ezért mindig a nyelőcsövem szokott begyulladni. Iszonyat érzés. Szerintem minél előbb menj dokihoz, ne hagyd hogy elrontsa a napjaidat, meg az éjszakáidat.

Omnia,

Tényleg szép lett a vonalzód, de mindjárt cserélheted. :lol: :lol:
Még pár nap. :lol: Hogy érzed magad???

Heni,

De jó, hogy végre minden rendben van veled is, és babykéd is ilyen szépen fejlődik. Majd képeket tegyél ám fel. :lol: :lol:
A 13 kg után maradt rajtad valami, vagy mind a 13-tól sikerült megszabadulnos???

T.Maria,

Én is akkor voltam először dokinál amikor te, és csak 15 mm-es méhnyálkahártyát látott. 2 hét mulva petezsákot, majd ujra 2 hét mulva csak a babókámat. Szóval nyugi, nincs gond, szép a teszted biztos ott van a kis lurkód.
Gratulálok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Olik,

Neked is már csak 75 nap van hátra. :shock: :shock:
Megy ám az idő.
Lábad hogy van???

Sirkici,

A víz nekem is mindig segít. Észrevettem, ha nem iszok eleget egy nap, akkor délután elkezd fájni a fejem.
Szóval tessék inni-inni-inni jó sokat. :lol: :lol:

Jaimee,

Akkor marad a kocsi?????? Tegyél fel róla képet ha tudsz. Szerintem elég jó színelosztása van ennek is.

Rólunk.

Bazsi jól van, ma megyünk a háziorvoshoz, meg fel kell hívnom a dokit aki műtötte kontroll ügyében.
Remélem hétfőn már mehet suliba, bár az evés még mindig nem a régi, de majd idővel az is helyreáll.

Nekem sajna már több mint egy hete hasogat a szeméremcsontom. Iszonyatosan fáj + napi 1x-i megkeményedés is párosul hozzá. Tegnap voltam a táppénzes papíromért a CSNK-ban, és mondtam a dokinak, hogy kukkantsa már meg, hogy fekszik ez a kis lurkó, mert szétszakadni készülök alul, és nekem olyan érzésem van, hogy már befordult. Hát igazam volt csajok a buksija már lent van és ezért van ez az iszonyu fájdalom. A doki megnyugtatott, hogy lesz ez még így sem, mivel a méhszalagjaim már ki vannak tágulva, szóval várható még ennél durvább fájdalom is.
Tök jó.

Ezt leszámítva minden ok, szépen mozog, most már bőven köldök felett érzem a mozgását, és ha ülök szépen el is találja a bordáimat a kis huncut.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Most nézem, hogy nekem is 100 alatt van már a vonalzóm.
Hihetetlen. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


HENI: Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól alakulnak a dolgok! Kíváncsi vagyok, mennyit nőlt Alex, gondolom, már egyre többet van ébren. Kire hasonlít?
JUDY: Igyekszem dokihoz menni, csak nem egyszerű megoldani (Petit kire bízzam?) Még mindig az a számod, amit megadtál nekem régebben? (70-es) Majd ha megszületett a picikénk, üzenhetek Neked?
Vendég
 


Betsy,

Igen, még mindig ugyanaz a számom, és örülnék neki, ha én lehetnék a hírmondód. :lol: :lol: :lol:

Nálatok nem megy ki a háziorvos, ha megkéred????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Nem tudom, hogy kijönne e a háziorvos, bár éjszaka nagyon azon voltam, hogy kihívom az ügyeletet.. Mindegy, majd kérek időpontot, így gyorsan végzek. Ha végképp nem tud senki vigyázni Petire, a férjem haza tud ugrani a munkahelyéről addig. Ha majd üzenek, akkor beírod majd a "2. BABÁNKAT TERVEZZÜK / 2007" és a "JÓNÁS-módszer, avagy fogamzáskontroll a Holddal" topikokba is az üzit? Köszi előre is. Én milyen számot adtam meg neked? 20-ast, 30-ast vagy 70-est? Csak hogy akkor majd arról üzenjek, hogy tudjad, ki vagyok..
Vendég
 


Betsy,

Szerintem priviben küldd el azt a számot amelyikről üzenni fogsz, és azt beírom a telefonomba, mert jeleneg nem találom azt amelyikről írtál sms-t anno. Szerintem nem mentettem le, és a régebbi üzik egy idő után törlődnek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Heni!
Örülünk, hogy minden ok nálatok. Tényleg nagyot nőtt a pici fiad. Várjuk a képeket!

Betsy!
Nem tudom miért gondoltam, hogy Peti már ovis. :oops: Nem lehet valami jó ez a nyelőcső égés. Menj el dokihoz. Kitartás. Már csak pár nap.

Judy!
Nagyon jó, hogy Bazsival minden rendben. Fájdalmat sajnálom.

Velünk minden ok. Barnás folyás elmúlt tegnap estére. Tegnap nem tudom mi volt, de nekem is fájdogált a pocakom. Apa nem kapott szabit csütörtökre, csak péntekre, így pénteken megyünk UH-ra. Röviden ennyi. Most rohannom kell főzni. Este jövök.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Olik,
lehet, hogy tényleg azért telik gyorsabban az idő, mert már van mit intéznetek. De jó! Nemsokára mindenki babázik!

Heni,
örülök, hogy múlik a depid, meg hogy Alexi is szépen gyarapszik! :D

Betsy,
de jó, hogy nálatok esett a hó. Én már úgy szeretnék havat látni, évek óta nem láttam igazi havat. Azért reménykedem, hogy az idén lesz, imádok hóban sétálni.
Neked pedig jobbulást!!!

Judy,
örülök, hogy Bazsi már jobban van, biztos minden rendben lesz a kontrollon!
A fejfájással én is pont igy járok mostanság, igy ma már egy pár pohár vizet megittam... :D
sirkici
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek! Dórinak májusban lesz uncsitesója!!! Most mondták a hugomék a hétvégén!!! :lol: :lol:
Tegnap voltam NST-n Miskolcon, és nagyon jó kislány volt. Nagyon szépen végigficánkolta! LEgközelebb pénteken megyek Szerencsre :( . Úgy tűnik tényleg kivárja az idejét. Vagy lehet, hogy nem akar skorpió lenni! :lol:

Jaimee! Biztos szép az a kocsi! :D

Heni! Jaj de jó, hogy benéztél!!Kicsit irigyellek! Na jó, nagyon. Már olyan kíváncsi vagyok!

Betsy! Jobbulást!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Omni,

Azért a skorpiók sem olyan rosszak, na :cry:

Kép
bienvenue
 
 


Sziasztok Kismamik!

Domi alszik, gondoltam gyorsan írok...
Már elmúltunk 1 hónaposok, lassan kinöjük a ruhácskáinkat is.
A súlya 4250g csupin.
Szépen növögetünk.
:D :D :D
Hálistennek jó baba, este is csak egyszer kel fel enni, és gyorsan vissza is alszik.
Viszont nappal csak rajtam hajlandó aludni, rögtön felkel ha lerakom...
Viszont a babahordozóba azt hiszi, hogy rajtam van, így van egy kis nyugtom.
Pancsizni is nagyon szeret, már akkor sem sír ha kivesszük a kádból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.22 19:06-kor.
Vendég
 


Omni,
ha pár nappal később születik akkor is lesz benne skorpió is, mert az olyanokat kettős jegynek szokták nevezni... :lol:

Niki,
örülök, hogy rendben vagytok. Szerencsétek van, hogy Domi ilyen jó baba. És tényleg szép nagy baba már, nagyon aranyos! :D
sirkici
 
 



Sziasztok!!!
Heni: nagyon örülök, hogy rendbe jöttél és a kis Alexike is szépen fejlődik!!! Bár mi is ott tarthatnánk :wink:

Niki: Drága kis babád van, nagyon cukkkkiiii :lol: A köldöke is gyönyörű :wink:

Omni: Apukám is skorpió ( ma van a szülinapja), én is ( nekem 22.én). Én már nagyon határ eset vagyok :lol: Csinálj nekem egy ilyen szép ajándékot :lol: :lol: :lol: A húgodnak meg gratulá!!!

Betsy: Júj, a hányás ilyenkor :? Kitartás!!!

Judy: Igen, már csak 75 :shock: Neked meg 99 :wink: A lábam fárad, de krémen kívül semmit nem teszek érte :oops:
A szeméremcsontom nekem is fáj, ez lágyék sérv, ami szülés után elmúlik( vagy nem :roll: )

Most meg Thomas-t festek csibének, mert teljesen oda és vissza van érte :roll: :lol: Azt vettünk neki karácsonyra is. Amúgy megvan mindenkinek az ajándéka :P

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok Lányok!

Niki!
Nagyon aranyos a pici fiad! :wink:

Lányok!
Mivel kenitek a pocitokat? Azt hiszem nekem is kéne kenni valamivel. Picit húzódik a bőröm, és viszket is. Lehet, hogy ki van száradva.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris,
tényleg ez jó kérdés. Én pont tegnap este vettem észre, hogy ki van száradva a bőröm, de nagyon, már azt hittem, hogy a terhességi csikok, dehát az még nem lehet.
Azt mondják egyszerű hidratáló testápoló is jó, de ha van valami direkt a csikok ellen, akkor azt én is szivesen fogadnám... :D
sirkici
 
 


Sziasztok,

Chris,

Én nem kenem semmivel, dehát nekem már késő. Bazsinál óriási hasam volt, és gyönyörű szép csíkokat szereztem be a pocimra. Szóval nekem már késő.
De a védőnődnek tudnia kell, hogy mi a neve annak a krémnek ami kifejezetten striák ellen van. Én sajna nem tudom.
Szerintem beszélj vele. :lol: :lol:

Olik,

A szeméremfájdalom tuti csak szülés után fog elmulni, de hogy ez sérv lenne abban nem vagyok biztos. Inkább szerintem csak a buksija nyomja az izmokat és a csontokat. Mondjuk még bőven ráért volna befordulni a kis angyalkám, dehát ha ő így látja jobbnak, akkor legyen. :lol: :lol:
Próbálj minél többet pihenni, így tudod tehermentesíteni a lábadat is. Persze amennyit lehet pihizni egy kiskrapek mellett. :wink: :wink:

Niki,

Gyönyörű Domi baba, és szépen hízogat ez látszik is. Nagyon kis kiegyensúlyozott babának látszik. :lol: :lol:

Omnia,

Gratula a tesódnak. Legalább kis babócid nem lesz egyedül.
Hogy vagy???? Már csak 6 nap. Semmi jel????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Niki! Nagyon szépen növöget! Megértem, ha imádjátok!
Nem tudom nézted-e, a Tégelben a hónapban állítólag nagy akciók vannak!

Olik! Nekem túlképp mindegy. Egyébként én júli 23-án születtem, Az is pont határ. Nem mintha el szoktam volna olvasni a horoszkópokat... :lol: Az ajándékot meg majd meglátjuk :lol: :lol:

Judy! Nem úgy tűnik, mint aki ki akarna bújni. Pedig már mindenki nagyon be van sózva!

Chris! Én DM-es masszázskrémmel kenegettem már a legelejétől, mert azt ajánlották. Egyébként alkati kérdés is. Volt akinek gyönyörű maradt a bőre, volt, aki hiába kente.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy mindenki ilyen jól van.

Chris! Szerintem mindenképpen kenjed. Én a 4. hónap óta kenem mindig füdés után és nem húzódik, nem viszket, nincs csíkom és nagyon jó. Van a DM-ben Babylove olaj tehességi csíkok ellen kb. 900 Ft és ugyanott van Weleda szintén olaj az meg olyan 3500 Ft körül. Én a Weledát vettem, mert az bio és azt gondoltam a baba miatt semmi vegyszer nem legyen ami felszívódik a bőrömön és az egy üveg pont ki fog tartani a végig. De ha nem akarsz annyit áldozni rá akkor tök jó a másik is állítólag. Nekem a kisfiammal sem lett csíkom és ugyanezt használtam akkor is.

Heni! De jó, hogy túl vagy a gyulladáson. Ég és föld a hangulatod látszik abból ahogy írtál.

Niki! Nagyon édes Domi baba nem csoda, hogy így odavagy érte.

Betsy! Akkor neked is hajrá holnap. Írj egyből. hogy mit mondtak az uh-on.

Olik! De ügyes vagy, hogy megvettél mindent karácsonyra! Én is próbálok, de olyan nagy a család! Játékokat meg könyveket interneten rendeltem, de az igazán ötletes meg utánajárósok még hiányoznak.

Nekem még mindig nem fordult be a baba, de akkor ezért nincs semmiféle fájdalmam. Holnap megyek uh-ra már nagyon várom mekkora is lehet. Az biztos, hogy iszonyúan rugdos szinte egész nap.

Kép
barbi5
 
 


Sziasztok!!!

Bár én nem ide szoktam írni,de Betsyvel tartom a kapcsolatot.Most írt

ÖRÖMMEL TUDATJUK,HOGY 2007 NOVEMBER 14.-ÉN 14:45-KOR 3000 GRAMMALÉS 46 CENTIVEL MEGSZÜLETETT PETI KISTESTVÉÉRE ,EGY TÜNDÉRI KISFIÚ BENCE:)

NAGY-NAGY GRATULA NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
huni
 
 


De jó Betsy, gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Kép
barbi5
 
 


Betsy gratulálok!

Gyors gyógyulást és sok tejcit.

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok,

Látom akkor már tudjátok a jó hírt.

Betsy,

Mégegyszer sok boldogságot és sok tejcit kívánok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


De jóóó, hogy benéztem, Betsy, hatalmas nagy gratula és sok boldogságot egymásban!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Niki, gyönyörű a kisfiatok! Aztaaaaa, már mekkora! :lol: :lol:
Vendég
 


Betsy: hatalmas gratula!!!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Betsy: Te is a 36. héten?? :shock: :shock: Óriási gratula a kis Bencécskéhez!! Gyorsan gyógyulgass!!! Nagyon kíváncsi vagyok a beszámolódra!

Niki, Chrissy: nektek mennyit eszik a babátok?? Segítsetek lécci, mert mostanság Alexi kis zabagép lett és nagyon sokat bukik!! Szeretném tudni, hogy ez normális-e ....AMúgy nagyon aranyosak a képek!!!

Omni: most már mindjárt Te is a karodban tarthatod a bébikéd!!

Jövök még csak azt hiszem ébredezik az Életem Kincse:

Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Betsy!
Gratulálok a pici fiadhoz! Nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Köszi lányok az ötleteket. Mindenképpen kenni fogom valamivel a pocakomat.
Ma nagyon megijedtem. Reggel kekszeltünk Apával, és pár órával később véres volt a folyásom. Felhívtam a dokit, aki azt mondta, hogy mivel nem keményedik a pocakom, és nem görcsöl, ezért mindez a keksztől volt, de azért szedjek 3x1 MagneB6-ot. Délutánra már el is múlt, ezért tuti igaza volt a dokinak. Nem gondoltam, hogy ilyen lehet. Úgy tudtam, hogy csak az első trimben okozhat ez gondot. ezek után lehet, hogy felteszem az erényövet! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?