Sziasztok,
Betsy,
Jobulást kívánok neked, és minél előbb kuráld ki magad. Tudom milyen érzés lehet, mivel nekem sincs mandulám ezért mindig a nyelőcsövem szokott begyulladni. Iszonyat érzés. Szerintem minél előbb menj dokihoz, ne hagyd hogy elrontsa a napjaidat, meg az éjszakáidat.
Omnia,
Tényleg szép lett a vonalzód, de mindjárt cserélheted.
Még pár nap.
Hogy érzed magad???
Heni,
De jó, hogy végre minden rendben van veled is, és babykéd is ilyen szépen fejlődik. Majd képeket tegyél ám fel.
A 13 kg után maradt rajtad valami, vagy mind a 13-tól sikerült megszabadulnos???
T.Maria,
Én is akkor voltam először dokinál amikor te, és csak 15 mm-es méhnyálkahártyát látott. 2 hét mulva petezsákot, majd ujra 2 hét mulva csak a babókámat. Szóval nyugi, nincs gond, szép a teszted biztos ott van a kis lurkód.
Gratulálok.
Olik,
Neked is már csak 75 nap van hátra.
Megy ám az idő.
Lábad hogy van???
Sirkici,
A víz nekem is mindig segít. Észrevettem, ha nem iszok eleget egy nap, akkor délután elkezd fájni a fejem.
Szóval tessék inni-inni-inni jó sokat.
Jaimee,
Akkor marad a kocsi?????? Tegyél fel róla képet ha tudsz. Szerintem elég jó színelosztása van ennek is.
Rólunk.
Bazsi jól van, ma megyünk a háziorvoshoz, meg fel kell hívnom a dokit aki műtötte kontroll ügyében.
Remélem hétfőn már mehet suliba, bár az evés még mindig nem a régi, de majd idővel az is helyreáll.
Nekem sajna már több mint egy hete hasogat a szeméremcsontom. Iszonyatosan fáj + napi 1x-i megkeményedés is párosul hozzá. Tegnap voltam a táppénzes papíromért a CSNK-ban, és mondtam a dokinak, hogy kukkantsa már meg, hogy fekszik ez a kis lurkó, mert szétszakadni készülök alul, és nekem olyan érzésem van, hogy már befordult. Hát igazam volt csajok a buksija már lent van és ezért van ez az iszonyu fájdalom. A doki megnyugtatott, hogy lesz ez még így sem, mivel a méhszalagjaim már ki vannak tágulva, szóval várható még ennél durvább fájdalom is.
Tök jó.
Ezt leszámítva minden ok, szépen mozog, most már bőven köldök felett érzem a mozgását, és ha ülök szépen el is találja a bordáimat a kis huncut.