Sziasztok!
Ma felrakattam a téli gumit, mondanak még havat, biztos, ami biztos. Holnap megyünk Jázival az endokrinológiára Miskolcra, nem akartam kockáztatni... De hogy 2 órába telt, míg kész lett!
Jobban mondva, 1,5 óra várakozás, meg 20 perc, amíg megcsinálták. Szörnyűűűű. Mondjuk már a múlt héten is fel akartam tetetni, de nem volt időm a "buliszervezés" miatt.
Zsombi vagy 2-3 nap óta felkel éjszaka
Szomorú vagyok, nem akarom vele végigcsinálni azt, amit Jázival. Remélem csak a foga, vagy az idő!!!
Noémi!
Szerintem örül Zsombi a sütifalónak, először mindig csak belenézett, még a fejére is rárakta, hogy honnan jön a hang
Kereste ki van benne
A díszeket a tescoban vettem, itt az egriben ott vannak ezek a cuccok, ahol a műanyag poharak, tányérok. (és gyanítom, hogy a többiben is ott vannak, mivel szinte uúgy vannak berendezve)A lufival annyi a baj, hogy ezt már jövőre nem tudjuk használni, de bánja a fene, ezt nem tudtam kihagyni
Meg addigra úgy is ki fognak durranni
Érdekes, hogy nem volt anyósodéknál süti
Én mindig hozok, ha vendégek jönnek. Vagy azt várta volna, hogy ti visztek neki tortát???
Zsombi is szokott nyűgizni, ha ott akarom hagyni a szobájában. Reggel is itt ordított amíg megcsináltam neki a kaját
Szerintem lehet, hogy egy kis aggodalom, hogy nem lát minket keveredik egy kis hisztivel. Amúgy mostanában Zsombi is nagyon kivágja a rezet, ha nem adunk neki enni, ha mi is eszünk, vagy ha elveszek tőle valamit, vagy ha olyat kell csinálnia, amihez nincs kedve.
Winnie!
Nagyon jók a névnapi képek! Remélem Rékapankának is tetszett a sütifaló! És olyan édes ebben a ruhácskában!
Ilgya!
Nagyon csini Rékád!Jó ízlése van
Rena!
Joghurttorta receptje (Ante engedélyével
):
Fél liter natúr joghurt egy evőkanál cukorral (ízlés szerint) meg egy zacsi zselatinnal melegedni felrakom, de ne forrjon mert összeesik. Aztán ahogy sűrűsödik, belekavarom a darabolt gyümiket és tortaformába, vagy őzgerincbe rakom és be a hűtőbe. Díszíteni meg tortanyomóval lekvárt nyomok rá.
Falexa!
Nagyon helyes Balázs! ÉS már ő is milyen ügyesen áll!!
No megyek, haladok.
Brigó