gyps, nekem még nincs mensi. állítólag olyan is van, aki ha csak egyszer is szoptat még naponta, akkor sem jön meg. remélem, én ebbe a kategóriába fogok tartozni
jé, ági, tényleg írtál az idegességről! hát, úgy látszik, mi igen sokban hasonlítunk - nemcsak a gyerekeink mentalitása rokon.
nagyon becsülendő attitűd, amit írsz h nem avatkozol be, amíg nem muszáj és ha kell, akkor is inkább egy kolléganő esetleg.
mi ez az öklözés pontosan? enyém asszem "kiflizett", ha az a kitekeredés, de már asszem nem. de a többit se nagyon értem
hogyan kell rúgoznia? enyém már felhúzta magát egyszer kétszer állásba a kanapé szélénél. és már stabilan ül!
én olyasmik miatt vagyok ideges h úgy érzem, versenyt futok az idővel: mostanában többet alszik, de rövidebbek a nappalok - mikor vigyem le, ha leviszem, amíg felöltöztetem üvölt, szomszéd veszól h jéé, mennyit sír, levegőn elalszik - keltsem fel, mert már rég kint vagyunk v hagyjam aludni, de a hideg, szeles időben meg megfázik, és akkor most nem fázott-e meg?! ugye nem vagyok gyerek-veszélyeztető-kifagyasztó anya? na, szal ilyenek. meg ha sietni kellene vhova, úgy értem időre menni, akkor attól is spiccen vannak az idegeim. ha én öltözöm fel, akkor leizzadok, ha baba, akkor meg ő nyivákol, amíg én készülök. mikor adjam neki a kaját h - ahogy már többen írtátok, beleférjünk a napba. legyen éhesen, de ne legyen nyűgös, ne szopi előtt, hanem inkább utána, de akkor meg minek akarna enni?!
ha nem eszi meg, akkor meg minek "kínlódtam" vele (ja, ma már másodjára égettem oda az egészet, mert hamarabb főtt el a víz, mint gondoltam v lassabban tudtam közben öltöztetni, mint gondoltam. a múltkorit lábasostul kidobtam
) ha megeszi, akkor meg már soha nem is fog kelleni neki a szopi?!
és én is szegény páromnak hisztizek csomószor - napközben inkább, mert estére v ő nincs itthon v én általában lenyugszom úgyis, mert a dilemmák egy része a nap végére megoldódik. pedig igyekszik a szerencsétlen, csak hát mégsem gondolatolvasó. pedig jó volna
de különben nem vagyok egyhuzamban ideges. leginkább csak a sietéskor. meg ha üvölt. szal nem úgy kell elképzelni h folyamatosan ideggörcs vagyok - de azért általában minden napra jut min. egy idegeskednivaló. sírni viszont nem szoktam. ja, meg még az h ez a 24órás szolgálati üzemmód elég amortizáló. szülés óta nem sminkelek (egyrészt minek, másrészt nincs rá időm, harmadrészt úgyis elkenődik a sok puszizkodásban - de nem ez a legfőbb problémám), nem néztem meg egyetlen filmet sem, egyszer voltam csak a párommal kettesben étteremben 2.5 óra hosszat. egyébként általában max egy órán belül kell mindent lebonyolítanom, ha kimenőn vagyok - elég ritkán. barátnőkkel nem tudok dumcsizni egy jót, mert gyerekekkel nem lehet, mert mindig rájuk figyelünk, a telefonbeszélgetéseket meg sokszor kénytelen vagyok megszakíteni, ha felébred v nyűglődik éppen. és vhogy ezek a dolgok sem dobják fel a közérzetemet.
pici, esetleg kanállal is próbálkozhatsz itatni. vagy az már volt? bocsi, nem emléxem
bejött a párásító?
emma annyira kópé pofis kiscsaj
csípem a buráját.
piros pöttyök nálunk is vannak állon. pontosabban úgy kezdődtek - de most már tök csúnya
asszem holnap fel is hívom dokit h kenjem-e vmi mással is - eddig sudocremet raktam rá, de egyelőre nem úgy néz ki, mintha javulna
meg hát rögtön le is jön, mert minden hozzáér a pofijához, elkeni, egyebek.