Új privát üzeneted érkezett!

az nem nyúl,fisher price kutya és IMÁDOM!karira terveztem.igaz a bébikompot is megvettük már szintén karira,de sebaj.Patriknak már nehezebb dolgunk lesz.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Doo, csak azért írom neked, hogy tudd van ilyen is :) tudom hogy te igény szerinti szopi párti vagy, de szerintem ehhez is kell egy babapartner. Zsófi akkor eszik amikor adok neki. Az elején 3 óránként adtam neki, akkor úgy evett. Próbáltam óránként ha azt hittem éhes, akkor is evett. Aztán 4 óránként és úgy is jó volt neki :shock: :? Na most legyek okos. Lehet hogy én nem tanultam meg olvasni a gyereket, de egyszerűen nem sír, nem dugdossa jobban a kezét a szájába. ...hát akkor mikor etessem??? Nekünk bejött a 3 óránkénti, evés, majd 3 hónapos kora óta k 3,5-4 óránkénti evés. Ha úgy jön ki a progi, megetetem 3 óra múlva, vagy van hogy csak 5 óra múlva... Ha reggel felébred, szopit kap rögtön.
Szal működik... és ha nem adnék neki gyümit, még mindig csak szopizna, és van elég tejcsim is. Tehát van ilyen is.
pici76

Hát csajok, én szerintem semmit nem veszek karira Zsófinak... lehet hogy hülyén hangzik, de annyi vacakot fog amúgy is kapni, és még úgysem érti... magam kedvére meg nem vásárolok...
ezzel nem azt akarom mondani hogy senki ne vegyen, csak hogy én nem fogok venni :)

Lorci, sok gyógypuszi Ricsinek!!!!
pici76

Amúgy ezen a ne szoptass témán én is kiakadtam,mindig is,legutóbb ma,mikor azt mondta a védőnő,ne adjak cicit éjjel,mert ebben a korban meg kell tanítani,hogy éjjel max csak iszunk.EZ HÜLYE!én nem adok csak teát,reggelre felrobbanna a mellem,meg kényelmes,oldalra fordulok,és Brendus teszi a dolgát,én meg szundikálok,mikor elengedi,meg alszunk tovább.Én úgy tanultam,immunanyag,hormon,vitamin,minden benne van,és fél éves korban nem abbahagyni kell,hanem hozzátáplálni.Miért jobb a bébikaja,a tápszer,persze nem annak,akinek nincs teje,annak természetesen muszáj azt adni,de hogy én azért ne szoptassak,hogy vizet forraljak-hűtsek,tápszert mérjek keverjek éjjel,de akár nappal is?van ennél sokkal kényelmesebb és természetesebb dolog,aminek úgy tudom,örülni kell,aki tud,szoptatni eddig,annak jó,aki tovább,annak még jobb,szóval úgy érzem,nem védőnői tanácsot kaptam,hanem idióta tanácsot.
Engem a jó Isten sem tudna lebeszélni a szoptatásról,míg van tejem.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Ricsibaba!Te szegényke!Gyógyulj meg mihamarabb.(már vakaródzok,ilyenkor mindig,meg ha bogarak a téma,bocsi)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1194893190.426.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Én is abszolut szopipárti vagyok. Sajnos estére már nem elég a tejci, ezért megpróbálnék táppal pótolni. Segítsetek, milyet vegyek?????
Tegnap nézegettem a boltban, de tök béna vagyok hozzá :( annyi féle van, melyik a jó?

Egyébként elkezdődött a vizsgaidőszakom. Tanulok :(
Közben olvaslak ám titeket, én vagyok a Nagy Testvér :)

Pusz minden babának és mamának, Csilla
Vendég

Csilla, jó h írsz! elkerültük egymást, úgyh most NAGY GRAT. az eskihez és a keresztelőhöz is! gyöbyőrű menasszonka voltál! :lol: mit tanulsz?

pici, tudom h te így csinálod - nincs ezzel sztem semmi baj: nektek ez válik be. csak én erre mondom h - nem tudom - de ez talán egy szerencsés alkati adottság részedről és kivételes adomány h sokáig tudsz szoptatni így. én csak azt mondom h akinek ez nem válik be, az ha megpróbálna igény szerint szoptatni, nagy valószínűséggel sikeresebb lenne.

gabi, a védőnő meg nem normális sztem. ezek szerint nincs tisztában azzal sem h a szopi a babának nemcsak kaja, hanem ital is! :shock: ennyit a védőnők szopis témában való képzettségéről :? :evil:

ági, miért nem "avatkozol be" Zitánál? ártani nem lehet egy kis rásegítéssel, nem? meg azért az nem erőltetés v rosszul gondolom?
ja és bocsiiiii, én nem azért mondom h megmutatni vkinek a babát, mert azt gondolom h nagy gáz van, hanem mert talán megnyugtatóbb, ha az ember szakember szájából hall tanácsokat v akár megnyugtatást. és remélem, nem köveztek meg, de sztem a gyerekorvosok nem igazán erre a problematikára vannak kiképezve - én biztos h ezen a téren sokkal inkább adnék egy gyógytornász véleményére.
Vendég

gyps, igény szerint szoptatok...és általában sűrűbben, mint 3 óra, persze sokszor csak pár korty ivás képpen, vagy altató szopi, úgy alszik el. Nem nézem az órát, mikor kér kap. És nem fejek és ha kell mindkét cicit megkapja, bár mostanában nem kell csak 1, de volt időszak, azt hiszem akkor rázódtunk úgy igazán bele a dologba pár hetesen, na, akkor mindig megkapta mind a kettőt. És nincs cumi, bár ez inkább Rajta múlt, mert mi próbáltuk, de nem fogadta el. Az ujját sem szopja :shock: ezt nem is értem, van ilyen? Ezek szerint minden cumizási igényét cicin elégíti ki...bár még az ujját szophatja majd...én sokáig azt csináltam :oops:

Kép
ági_bp

ági, állítólag az igény szerint szoptatott babáknak sokszor nem kell sem cumi, sem ujj. enyémnek sem kellett a cumi - igaz, hamar fel is adtam a próbálkozást. ujját néha szopja, bár sztem inkább az ínyét turkálja vele, mert nem cuppog. bár olyan is volt már h cicin volt és még az ujját is benyomta mellé a szájába :shock: :lol:
Vendég

Doo, csak eleve úgy próbálom Zitát nézni, mint a gyerekemet, és nem mint kis pácienst. Én mindig is azt mondtam, hogy minden gyereken lehetne találni egy kis kezelnivalót, mármint izomzatilag, jó, ez bizti túlzás, de tényleg nincs tökéletes, vagy nagyon ritka. És természetesen a legtöbb babó tök normális, szóval mindent rendesen megtanul magától, csak néha nehéz megállni, hogy na, várjuk meg mi lesz ebből, azután legfeljebb korrigálunk..ahogy Te i írtad, jobb a prevenció. De akkor az ember tényleg szíve szerint mindenkit megkezelne :oops: :roll:
Szóval elhatároztam, hogy nem fogom Őt úgy vizslatni és egyből nekiesni, mert ráadásul ez az izomkezelés, amit én csináltam, szal nem egy túl kellemes dolog, bár kétségtelenül hatékony.
Biztos érted, mire akarok kilyukadni...biztos Te sem akarod majd Viktóriát mindig analizálni, és minden apró dolgot terapizálni. :roll: Akarsz róla beszélni?? :) :)

Egyébként lehet óvatosan megpróbálom megkezelni, de ha tiltakozik akkor hagyom. Ha kell neki mégis, majd elviszem egy kolleganőmhöz.

Kép
ági_bp

Jaj, nálunk is van olyan hogy szopi közben turkál az ujjával, már ha lehet azt olyankor szopinak nevezni, szerintem olyankor már csak szórakozik. Rágni szokta az ujját, de az az igazi szopás, na, az nincs. Bezzeg én, már nagy ló voltam, s ha bőgtem valamiért, ami elég gyakori volt :oops: :D akkor szoptam az ujjamat.

Pici, Gyps, elvileg mostanában kell megfogniuk majd bevenniük a szájukba a lábukat. Azért nem kell megijedni, ha nem csinálja, de érdemes figyelni, ill megmutatni valakinek...figyelgessétek azt az állítást hónaljtartásban, hogy tartja a súlyát, nagyon mereven-e, leteszi-e közben a sarkát, vagy ha leteszi, nem ejti-e közben hátra a medencéjét (tolja ki a popóját), pl terpeszülésben tartva, nagyjából egyenesen ültetve kinyújthatók-e a térdei és közben a lábfej hátrahúzható-e. Úgy általánosságban meg nem kemény tapintatú-e az izomzata, sokat öklözött-e , nem tartja magát kifliben, törzzsel elkanyarodva? Ezek figyelemfelhívó jelek.

Kép
ági_bp

Sziasztok Csajok!

Tegnap még akartam jönni, csak már hulla voltam estére.
Napközben meg egyszer elkezdtem írni, aztán véletlenül bezártam...

Akkor reagálnék:

Lorci, bárányhimlő? Hjajj, h. mindig történik veletek valami. Most átvetted Bogyrától ezt a szerepet.
Remélem mielőbb rendbejön Ricsimicsi. Fogd fel úgy, h. ezen is túllesztek. De azért Ricsikének jó a közérzete?
Szerintem Te nehezebben viseled.

Gyps, én is egyetértek veled, nem kell hozzájuk rögtön ugrani.
Bár őszintén szólva, az éjszakai ébredésnél, ha egyből ugrok és cicire teszem, akkor 5 perc alatt visszaaltatom, ha hagyom,
akkor nem tudom meddig elfészkalódik. Addig meg én sem nagyon tudok visszaaludni.
De nyílván ez nem jó, nem lehet örökké cicire tennem. Most már 4 ébredésből csak kettőt van cicin, a többi vizecske, vagy apa visszaaltatja, simizi.
Jah, második éjszaka apa is kel hozzá, tök jó. Most pl. egyszer akkor ébredtem már, amikor már apa ott volt a kiságynál.

Ilda, tejpép. No, nekem is elég híg, pedig úgy csináltam, ahogy írta (130 ml-hez adtam 7 evőkanállal).
Szerintem is jobb, ha sűrű és kanalazva adjuk.

Gyps, nagyi téma. Csináld csak úgy, ahogy Nektek jó, és ne hallgass senkire. Egyik füleden be, másikon ki....tudom nehéz, mikor édesanyádtól kapod a jótanácsokat.
Nálunk egyik nagyi Szegeden, másik nagyszülők Tatabányán. Szal, nincsenek közel. Anyumékhoz visszük kb kéthetente, vagy ők jönnek.
Nálunk vicces dolog történt, mikor lenn voltunk anyukáméknál. Anya mikor csinál neki kaját, mindig tök jó ízű. Jobb, mint az enyém.
Mondtam is neki, anya a tiéd olyan jó kis édes lesz mindig. Ugye nem teszel bele cukrot? Rám néz, csak egy picit, körömnyit. Én meg: anyaaaaa:)
Szóval ennyit erről, h. én mire szoktatom a gyermekemet. Tök mindegy. A nagyszülők úgyis elrontják. Ez tuti. De én ezen csak somolygok. Végülis a nagyiknak ez a dolga.
Ha nem így lenne, nem a nagyi lenne:)

na ezt elküldöm...

Kép
niki30

Ilda, van h. Emma igen, megeszi a teljes üveggel. Szoktam neki olyat is adni, de van, h.főzök.

Doo és minden kutyatulajdonos (játék).
Én is mondókázom neki és ha majd megkapja, utána is fogok, a kutyustól függetlenül.
De csajok, nem tudok ellenállni, mert már két helyen is találkozott Emma ezzel a kutyussal és imádta. Megőrült érte.
Most ne vegyük meg neki?
Most olvaosm, h. Gabi Ti is vesztek kutyust. Na akkor azt mondom, mindenki dobjon majd fel kari után egy ilyen kutyusos képet. Hm?

Még nem olvastalaka végig titeket....meg még jelentkezem, mi volt nődokinál. Majd jövök.
Pussz

Kép
niki30

Sziasztok,

Kicsit nehéz éjszakánk volt, mert Ricsike sokszor felsírt, akkor ringatással, kis vízzel visszaaludt, de aztán fél óránként megint sírdogált! Biztos viszketett neki! :( Aztán adtam neki fenistil cseppet és akkor egy huzamban aludt pár órát, de többnyire a fotelben aludt rajtam! Mára még több pöttye van! :( Azért viszonylag jól van, de tegnap estétől már nyűgösebb volt.....rossz lehet. Viszont valahol talán jó is, hogy túl lesz rajta most, mert nem tudja elvakarni!! Apa elnevezte Túró Rudinak! :D
Azért nem szeretném ha Ricsike megnyitná itt a Kicsik Béna Brigádját!!!! :shock: Nem kéne anyja nyomdokaiba lépni, aki ugye oszlopos tagja az anyukák között!!!!!!! 8) :oops: :lol:

Jajaj mennem kell simizni a pindurt, mert nagyon visít. Jövö még....

Kép

Kép
lorcika

[quote]g írta:yps, igény szerint szoptatok...és általában sűrűbben, mint 3 óra, persze sokszor csak pár korty ivás képpen, vagy altató szopi, úgy alszik el. Nem nézem az órát, mikor kér kap. És nem fejek és ha kell mindkét cicit megkapja, bár mostanában nem kell csak 1, de volt időszak, azt hiszem akkor rázódtunk úgy igazán bele a dologba pár hetesen, na, akkor mindig megkapta mind a kettőt. És nincs cumi, bár ez inkább Rajta múlt, mert mi próbáltuk, de nem fogadta el. Az ujját sem szopja Shocked ezt nem is értem, van ilyen? Ezek szerint minden cumizási igényét cicin elégíti ki...bár még az ujját szophatja majd...én sokáig azt csináltam

ÁGI, MINTHA CSAK ÉN ÍRTAM VOLNA MINDEN SORT, SZÓRÓL SZÓRA. DETTÓ A HELYZET NÁLUNK IS. CSAK ÉN MÁR HOZZÁTÁPLÁLOK.

Kép
niki30

JA, ÉN NÉHA FEJEK ÉJJEL.

Kép
niki30

Sziasztok!

Kimaradtam egy párnapot és nem is tudlak titeket végigolvasni, eddig napi egy két hozzászólás volt, most meg egy két oldal...

Huhh nem is tudok mindenre reagálni...
Szoptatás: nehéz ügy én annak ellenére, hogy mostmár biztosan abbamaradt is büszke vagyok magamra, hisz 5 hónapig szopott...Gergő csak három hétig. Fejlődök, talán a következővel már menni fog mint a karikacsapás a dolog. Levente a műtét óta üvölte löki el magától a mellemet, lehet furi ize volt a gyógyszertől vagy a láztól...nem tudom. De egyszerűen nem tudom a szájába kényszeríteni a mellem, úgyhogy nem eröltetem.

Lorci! Jajj szegény Ricsi, de én is azt mondom neki talán jobb, ha most túl van rajta. Pici korban állítólag enyhébb lefolyású is a himlő. Hát igen a lászló kórház veszélyes terület, ha nem muszáj ne menjen oda az ember. Biztosan onnan szedtétek össze, bár ebben az időszakban, akár az orvosi rendelőből akár egy áruházban is össze lehet. Gergő még nem volt, mostmár beoltatom majd ellene. Én 16 évesen voltam, botrányos volt. Gyógypusz-musz neki. Pacskoljad neki az jó a vakarás helyett, engem is minidg pacsolt apukám miko rnagyon viszketett.

Játékok közül nálunk még csak a csörgő zörgő izék a menők, imádja őket taperolni. Karácsonyra mi is csak jelképes ajándékkal készülüönk, amíg lehet inkább a gergőre koncentrálunk anyagilag is. gergő ajándékát 20 ezer alatt még sosem úsztuk meg... nem azért mert annyi mindent kap, hanem ha az ember értelmes játékot akar neki vanni sajnos ennyibe kerül. Általában kap egy nagy lego szettet vagy sok kicsi legot. Most még a BEN10 óra a menő, azt kapja aputól.

Lassan meg is kéne írni a listát.

Rólam csak anniyt, mostmár egészen jó a helyzet odalenn, remélem ezek a varratok már nem maradnak bent. :) Bááár bénabrigád...

Most megyek, de figyelek ááám, jah és nekem is vizsga időszak!

Jah és az anngliai srác el van tűnve, találtam mást, de ő csak dec 11 tudja hazahozni. Ha záros határidőn belül nem történik valami, pl előkerül a fickó, akkor átbeszéljük, hogy kinek mi kell, ha kell akkor, oké???

KépKépKép
bogyra

Pici, Elinam is detto mint a Te babad, akkor evett mikor adtam, szoval nalunk az jott be, hogy igen koran kialakult a napi 5x-i etkezes.
Mai napig nem igen tudnam mi az az ehes siras nala, en csak a faradt sirast tudom, nalunk az van csak.

Gabibaba, tenyleg annyi idos a babad, mint a vonalzon? Olyan nagynak tunik, nem csak a hajara gondolok :D
Elina vasarnap betoltotte a 6 hot, kisebbnek latom joval.

KépKép
horilda

horilda!a kislányok általában kissebbek.

Nálunk akik laknak babák,mert vagy 10en szültünk egyszerre a házban(akkor volt átadás,tuti ezek is felavatták :lol: ),szerintem az enyém köztük a legkissebb.2napja mértem,mert nekünk nincs mérlegünk,de már kiszakad a karom tőle,mondtam is apjának,meg kéne mérni,olyan kis alultáplált,és tényleg így gondoltam erre8200gramm.na,diéta jön :lol: igen,Brendus most lesz fél éves,de a haja csalóka.sapiban fiatalabb :P

cscsi!
tápszert én is nézegettem,van kifejezetten ez az éjszakai,kék a doboza.6hótól van.de miért nem adsz tejpépet elalvás előtt?csak kérdés.vagyéjjelre kell a tápszer?

bogy!gyógyulgass!nem irigyellek ám!

Niki!mondtam apának,hogy akciós a kutya!a legjobb a süt a pék,meg az ici pici pók.én tök jó fej ebnek tartom,még be sem csinál. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici, sztem mi sem veszünk neki semmit konkrétan, úgyis fog kapni. Na meg pézt költhetek amúgy is, mert hiába van glédában ruhája, olyan igazi ünneplős nincs, na az meg nem 2 fillér. De hát karácsonykor mégse öltöztethetem tré szerkóba.

Gabi, a szopival teljesen igazad van, hülye a védőnő. (Max télleg csak zárójelben twnnék hozá annyit, hogy én amióta mindent a szájába töm -azaz gyűjti a bacikat- nem forralom már a vizet neki.) Ha van tejed szoptasd!!
Tényleg idősebbnek néz ki Brendon, ezt mondjuk már régebben leszűrtem. De arra gondoltam biztos a sérója miatt van...? Hm?
Klassz a komp, ugye szeret benne lenni? MI a múltkor apával egymás közt tologattuk, tök tetszett neki!

Csilla, mi Humana BabyFit-et eszünk, már egy ideje. Fel lehet íratni, így kb 900 Ft, és sz összetétele olyan, hogy 1 éves korig jó. Banáníze van egy kicsit, az én fiam nagyon komálja. És refluxos babáknak különösen ajánlják, hát nem tudom, ezt mondjuk én nehezen támogathatom. (Egyébként az imént volt itt a dokibá, és helyeselt.)

Niki "De csajok, nem tudok ellenállni, mert már két helyen is találkozott Emma ezzel a kutyussal és imádta. Megőrült érte.
Most ne vegyük meg neki? " hsz-a kicsit megingatott. Uncsitesómékat megkérem hozzák fel az övéket mit szól hozzá a fiam. Ha megőrül , lehet én is megveszem.
Hát nem tudom, valamilyen szemőpontból nem bánom, ha elrontja a gyerekemet a nagyi (nem csap a kezére, felfordulást csinálhat nála a lakásból....ezek oké), de azért ami az egészségére ártalmas, azt nem hagyom neki. Vagy betartja a kérésemet, vagy nincs unoka, kész. Múltkor is tudjátok mit akar neki adni??? Teszkós tortából olyan műtejszínt!!
:shock: :shock: Még normális tehenet látottból se kaphatna, nemhogy ilyen adalékanyagból készűlt műpancsot??!!! Úgy ordítottam rá, már majdnem a szájában volt. (Mert szegéynkém ugye tátja a száját mint egy fióka..)

Lorci, én is küldöm az erőt Ricsikének, hogy leküzdje a ronda virusokat!!! De ha sovány vigasz is, legalább hamar túllesz rajta.

Ági, Pici, én most konzultáltam a dokival, mert kb azt vallom, mint Doo, hogy inkább nyugodjak meg. A doki is azt mondta, hogy ebben a korban már lássa azért más is. Úgyhogy jövő héten visszük fejlődésneurológushoz. Megláttyuk. DE télleg, addigra már 7 hónapos. Az az egyenesen ül, láb kinyújt, lábfej vissza dolgot meg tusdom csinálni, nem pöröl, kifli nincs, talán nem olyan nagy abaj.
Csak már ezt is úgy unom. Mért nem tudnak a dolgok simán menni? Na jó befejezem. Megérdemelnék egy mellgyuladást, egy bárányhimlőt, egy varratbentmaradást és akkor nyivákoljak, igaz? Kicsit lusta, majd fog. Kevés a tej, eszik mást, nemf og éhenhalni, igaz? Jam azt is mondta a doki, hogy a 8,5 kilónk nem éppen előnyös a balerináskodáshoz. :?
kriemhild

Sziasztok,

Zsófi végre újra átaludta az éjszakát :) de a büdös dög kutya hajnal 5kor felugatott :evil:

Ilda, hát akkor úgy tűnik, van egy ilyen típus is, Zsófi is csak akor nyöszörög ha fáradt :) jó hogy írtad!

Lorci annyira sajnálom Ricsimicsit! Mit tudsz csinálni vele? Be lehet egyesével kenni a pöttyöket? Vagy elég a fenistil szájon át?

Ági, köszi hogy írtál ismérveket, lecsekkolom majd Zsófit!

Gabi ez a komp ugye?

Csilla, kitartást a tanuláshoz. Mi leszel ha nagy leszel? :)

Niki nektek megy a csőrös pohárból ivás? Doo írta hogy rászokhat a ciciharapásra ...hát azt nem szeretném... :( Egyébként lehet benne valami, mert csak rágja a csőrét, nem tud vele mit kezdeni... :? mondjuk én is próbáltam megszívni, hát majd behorpadt a mellkasom mire elindult a tea :roll: asszem nem erőltetem tovább...csak most meg vagyok lőve, mert a cumit is csak rágja, néha pohárból iszik egy kicsit... de leginkább nem iszik. Most még nem olyan nagy baj, de ha kap főzit, utána meg kéne azért itatni, persze kaphat cicit, de azért előb-utóbb csak meg kéne valamilyen úton-módon tanulnia inni :?

Olyan édi, már vagy 20 perce az udvar végében álló fűzfát bámulja a terasz ajtón át, ahogy lengeti az ágait a szél :)
pici76

Tejpépügyben meg annyi, hogy most ettünk, és a végére nekem kicsit fel szokott hígulni és aztmost inkább itattam vele a pohárból, hát sikeresebb volt, mint kanállal. Úgyhog legközelebb hígabb verzió-végig ivás lesz asszem.
kriemhild

Pici, hátha tudok segíteni: Az egyik verzió (hogy legalább valamit igyon) próbáld meg, hogy töltesz vizet magadnak egy ivóalkalmatosságba (én a saját színes bögrémbe szoktam) és ahogy ott van a kezedben, igyál. Ő nézi mit csinálsz és oda lesz meg vissza, ha adsz neki belőle, hogy ő milyen felnőttes dolgot csinál. Legalábbis az enyém ilyen. A másik verzió (a cumisüvegre), tedd be a mikróba egy körre, hogy enyhén langyos legyen. Kicsit azt hiszi tejet kap (Már ha adtál neki valaha cumisüvegből ilyet), rászív. Issza egy darabig és rájön, hogy nem az, de legalább valmait ivott. Én igy kezdtem, aztán jött a fele gyümilé-fele viz, mostmeg már megissza a vizet (evés közben. Köztiiidőben nekem is csak édeset azaz gyümilésvizet iszik.)
kriemhild

Bogy örülök, hogy kezdesz rendeződni odalenn! Remélem én is, hogy más már nem jön neked!!!

Pici: A fenistil cseppet a kajába kell tenni 3x1-t. Amúgy ezzel a mentolos hintőporral szórogatom a kis pöttyös rudimat, de ennyi. Mást nem nagyon tudok tenni. Most paskolgattam, ahogy Bogy ajánlotta.

Gyps: Amit írtál anyudról...hát kb. az én anyukám is ilyen. Bele se gondol mit csinál!!!! Ha ott vagyunk a gyerekekkel (tesóm is) akkor nem csak a picikre kell figyleni, hanem a szülőkre is, hogy ne csináljanak hülyeséget! Anyósomék meg. Ricsi votl már angol kórós,mert kijöttek a fogai, aztán biztos azért volt kórházban, mert a doki véletlenül bárányhimlő elleni oltást adott neki, most nem is tudják még,hogy bárányhimlős, na majd hallgathatjuk. A lényeg minidg az, hogy rossz szülők vagyunk. karesz nővéréjék is rosszul csinálják.....egyedül anyósom a hiper-szuper.....de elnézve felnőtt gyermekeit, ezt megkérdőjelezném! Szerencsére férjem a legkisebb gyerek, vele foglalkoztak a legkevesebbet, lehet azért is ő vitte a legtöbbre, meg ő a legnormálisabb!!! :D :D

Kép

Kép
lorcika

Pici, egyszer sikerült már innia a csőrös pohárból, azóta meg ő is csak harapdálja. Majd szépen lassan ráéreznek, remélem.
Hogy megharapja majd ettől a cicit? Szerintem ettől függetlenül is megharapja. Ha van is e a ciciharapás és csőrös pohár között összefüggés, szerintem ez sem minden gyereknél jön elő.

Tejpépet megint nem komálta Emma. Vagy csak nem éhes?
Nah még később bepróbálkozom vele. Pedig fincsi vaniliás, édes. Ez hogy nem ízlik neki, nem értem. :shock:

Most nézem, gyermekem arcán apróbb piros foltok. Nem bárányhimlő! Csak foltok. Fogzástól lehet ugye?

Kutyus!
Gabi! A süt a pék, az nekünk is tetszik. De nekem a best of a fej, vállak, térd és talp....azt azóta is éneklem neki:)

Kép
niki30

Gyermekem egész nap totál nyűgös.
Tuti a foga. Nem tudok vele mit kezdeni. Mindent megunk, nincs el egy percet sem egyedül, elaludni nem akar, és NEM AKAR ENNI, SE CICIZNI!!!
A napokban többször elutasította a mellem. Most vagy azért, mert nem éhes, vagy nem kell neki a cici:(
Remélem nem fogja hanyagolni.

Kép
niki30

mindjárt visszaolvasok, csak azt akartam írni még a napokkal ezelőttihez h én annyira, de annyira ideges vagyok folyton :roll: :shock: :? :cry: :cry: hiperérzékeny vagyok minden akár semlegesnek szánt megjegyzésre is, meg úgy egyáltalán. sztem anyámat, de leginkább a férjemet is totál kiakasztom :? :cry: úgy két hónapig sztem a prolaktin v mifene nagyon jól dolgozott bennem és tök nyugisan tudtam felfogni a dolgokat, de moooost... sztem vmi idegesség-vírust kaptam :roll: :oops:
Vendég

Doo, nem tudsz a dolgok mélyére nézni, h. mitől is?
Vagy csak egyszerűen az időjárás?
Remélem nem tart sokáig.
Az érzékenység még oké, de az idegeskedés? Mindenen felkapod a vizet?

El is felejtettem, tegnap hogy voltam nődokinál.
Állítólag be vagyok gyulladva.
Nagyon ellenálló voltam, a vizsgálat közben végig görcsben. Azt mondta, h. ha karikázás közben is ilyen vagyok, akkor valami lelki trauma lehet a háttérben.
Egyáltalán nem mondta, h. szülés után normális, h. fáj.
Sok mindent mondott, de én nem értettem vele egyet.
Azóta ezeken agyalok.

Rakhatok fel pár képet?
:oops: (végre visszakerült a gépünk)

Ugye milyen nagy a hasonlóság? (ezt még terhességem idején túrtam apának. hát nem tudtuk, h. ilyen sérója lesz a lányunknak)
Kép

Kép
Kép Kép Kép Kép

Ezen az uccsó képen épp merülésből jön fel.

Kép
niki30

Niki, tök arik a képek. Tegyetek fel sok ilyet és akkorm egjön a kedvem az uszizáshoz!! Nagyon hasonlít rád! (Igaz apa arca annyira nem látszik.)

Doo, én mindig ilyen vagyok :roll: Anyámék meg is őrülnek. De vannak télleg napok mikor extrán. Sztem a hormojaink mozgolódnak. Na meg az idő sem valami hiper itt Tébányán....majd alszol rá egyet és jobb lesz!

Niki, nekem is volt már ilyen, de aztán másnap már nem volt semmi gond. Én arra gondoltam hátha a homronok miatt van ez is (mert ugye mondják, hogy pl sok baba elutasitja a mellet, mikor anyjamenstruál). Vagy valami olyat ettem...szal adj egy kis időt neki. Ha a foga a baja, akkor meg bizti azért. (Gondolom ismered a fogfájós nyűglődését. Nekem akkor mindent olyan idegesen, morogva rágna, és jólesik neki valamelyik ujjamon rágódnia.)
Nem tudom milyen pépetek van, én először a hypoallergén milupával kezdtem, nem ette. Aztán elkezdtem keverni a dm-essel, (mégse kelljen kidobni) és azóta falja. A dm-es krémesebb és édesebb. A milupa HA nekem mindig felhigul a végére, tök idegesítő.

Megint körkérdés!!! (Figyi ha az agyatokra mászok a körkérdéseimmel, üvöltsetek le!!!) : Megjött már valakinek a baja? Ha igen, mennyivel a szülés után? Rendszeres? Szopira van hatása? Egyértelműen a szopi ritkulása után jött meg?
Bocs, de sztem érdekes és hasznos...

Lehet mégegy???? Fogamzásgátlási módszer?? Ki mit preferál?

Ha véletlen látott valaki valami nyavalygós-szexuálterápiás ÉLŐ topikot, lécci ajánlja figyelmembe!
kriemhild

Eccerűjen nem találom, hoyg hol lehet a profilomat megváltoztatni. (Nem BP hanem Tb, meg tennék föl képet stb) ??? HELP[/img]
kriemhild

Kép Ez a max teljesítményem :O
kriemhild

Doo, nagyon sajnálom.. már hallottam ilyen hiperérzékenységről ,szerintem tuti hormonok...nekem egyenlőre csak mesi előtt 1-2 nappal van, de tudom milyen szar... férjem is ilyenkor csak annyit kérdez amikor hömbörgök, morgok, sírok vagy ilyesmi hogy : aktuális? mondom: ja, erre ő: akkor jó :lol:
borzalma mennyire ki vagyunk szolgáltatva a hormonjainknak... :roll:

Gyps, ezzel meg is válaszoltam újabb körkérdésed :wink: ne aggódj ha valakit zavar, az majd nem válaszol, de a fórum azért van hogy beszélgessünk, szal szerintem ha érdekel valami kérdezz nyugodtan :) Nekem Zsófi 3. hófordulója alkalmából jött meg, akkor még napi 6szor szoptattam, és azóta rendszeresen 5 hetenként jön az áldás... Az első megviselte Zsófit, mert előtte 1-2 nappal állandóan leugrált a ciciről, aztán ahogy megjött evett újra rendesen, de a többi alkalom már nem viselte meg, ugyanúgy cicizik. Tejem nem lett kevesebb, úgyhogy mi megúsztuk. Mondjuk szerintem nagyon brutál egyszerre szoptatni meg mesizni, olyan mintha alul-felül szívnák az életerőd :? olyankor a cicizés sokkal "megerőltetőbb" mert amúgy csak estére fáradok el, de olyankor...na mindegy...

A profilod megváltoztatása: felülről a második sorban a segédletek lenyitásakor van olyan hogy profil , na ott tudod.

Tényleg Niki, nem lehet hogy nálad is ez aktuális esetleg? Ezért utasítja el Emma a cicit? Vagy nem ettél valamit ami tiltó listán van, Zsófit 2,5 hónaposan az az egy darab eper csapta ki, amit én ettem... be volt vonva csokival és nagyon meg akarta etetni magát :oops: :shock:
Miket mondott a doki? Már ha gondolod oszd meg velünk...
Nagyon szuperek a képek ,Emma igazi kis kacsa és még a haja is olyan :lol:

Ági, megnéztem Zsófit, olyan normálisan tartja magát ha lábra állítom, rugózik... és a lábát ültetve is kinyújtottam és visszahajtogattam a lábfejét csak néééézte hogy mit csinálok :lol: olyan ari volt, de nem tűnt feszesnek.
pici76

Gyps, köszi amit írtál ivásügyileg! Pohárból próbálkozunk, tényleg minden érdekli amit mi csinálunk :)
Tejcsit soha nem kapott cumisüvegből, úgyhogy az a trükk nem jön be :( marad a kínálgatás... ha nagyon szomjas lesz majdcsak iszik előbb- utóbb :)
Egy időben egyébként ügyesen ivott cumisüvegből teát (háromnaponta 10 milit :wink: ) de tudta a technikáját! Csak mostanában zavarodott össze :?
pici76

Bogyra!

Végre megvettem a falikart a faliszőnyeghez! Du felfuratom apával és beölöztetem Zsófit, és megy a fénykép!! :lol:
pici76

Gyps, jól teszed, hogy megmutatod valakinek!!! Ezen a képen éppen öklözik, ez általános még, vagy csak itt tűnik úgy?

Niki, naggyon jók a képek, írtó cuki Emma. Már egyáltalán nem macska. :)

Doo, én is írtam múltkor, hogy ideges vagyok meg feszült, emlékszel, Bogy írta is, biztos meg fog jönni, de azóta sem...most épp nyugisabb napjaim vannak, sőt nagyon jól össze vagyunk hangolódva a kisasszonnyal :) de múlt héten igencsak volt nap, hogy készen voltam, nem is Tőle, úgy mindentől...már végül vettem egy kis citromfüteát, hogy csillapodjak. Jót tett, este ittam.
Ja, és én azt vettem észre, hogy a nagy hisztik mindig akkor törnek rám, mikor Apa ithhon van...szal ha van kinek hisztiznem. Meg néha drámázok is Neki, asszem.. :oops: :oops: De egy barátnőm, meki 2 gyerkőc van, azt mondta, Ő dettó, napközben nyugi, este jön Apa, addigra már nyügik a gyerekek, s a barinőm előadja, hogy jaj látod, én ezt csinálom egész nap....pedig igazából nem is annyira, csak jól esik az embernek ilyeneket mondani.. :oops: :shock: :roll: Miért van ez??

Kép
ági_bp

Ági, úr isten, ezt szintén mintha én írtam volna.
Akkor hisztizik az ember, ha van kinek.
Jó, nyílván az ember estére fárad el, veszíti el türelmét, akkor jön haza a férj, ki lehet adni magunkból.
Én is néha rajta tombolom ki magam. Jó, nem nagyon. Még az a mákom, h. F. ilyen türelmes, békés ember.

Kép
niki30

Asszem nekem is jön meg a mensim. Fáj a hasam és piros nyákos bigyó jön. Gondolom ez az.
Cuculinak már a nyelvén is kiütés van és hőemelkedése! :( Nehéz éjszakánk lesz szerintem megint. Szegénykém! :( :(

Én most csodálatos módon nem vagyok totál idegroncs....de ezzel, hogy ezt most leírtam tuti holnap vagy még este lesz valami idegbaj!! Így szokott lenni!! :? :roll

Niki a pancsis képek annyira jók! Mindegyik, de az amin épp csobban..hát az nagyon cuki! :) Asszem mi már nem megyünk babauszira. Mindig van valami..majd megy úszni ha nagyobb lesz.

Na megyek, mert nagy a nyüglődés!

Kép

Kép
lorcika

Pici, szal lehet, h. ez annak a jele, h. meg fog jönni? Hm. Nem örülnék.
Most sem fogadta el Emma, fejtem egyet, de cumisüvegből sem kellett neki. Valószínű nem éhes.

A dokis beszélgetést inkább most magamban tartom, vagyis F.-nek elmondtam.

Apára igazán büszke lehetek lányok.
Most mondja, h. fogzás idején nemcsak viszket nekik, hanem fáj is, ezért nem fogadja el a cicit meg a kaját. Hát kész vagyok, h. ő ilyeneknek utánanéz, olvas a neten. Annyira édes.
Tök érdekli minden, ami Emmával kapcsolatos, utánanéz, figyel, követi a dolgokat nagyon.:) Úgy bírom:) :lol: :lol:

Kép
niki30

Lorci, azért kívánom, h. jó éjszakátok legyen!
Holnap jelentkezz, milyen volt!
Ölelgesd és puszilgasd össze-vissza Ricsikét!

Kép
niki30

Gyps, ezt a pózt az én kislányom is kedveli. A napokban kezdte el.

Kép
niki30

gyps!

képzeld,Brendus NEM SZERETI a kompot,nembaj,úgyis elraktam karira.Ne csinálj butaságot,a vizet MUSZÁJ forralni 1évig!!!Teljesen más baja lehet,mint sima bacitól!!!!!!!amúgy szerintem is a haja miatt látszik öregnek. :lol:

a mensi fura dolog,bármikor jöhet,én szülés óta 3hetente nyomom.De első gyermekkel míg szoptattam,nem volt.Van szopis fogamzásgátló én a CERAZETTE -et szedem.

Niki!Én is imádom a fürcsis képeid,én is úgy vinném Bendegúzt,kocsi van,de jogsim nuku,apa meg mindig melózik,majd tavasszal,tuti talizunk,a XIIIban lakunk...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Az enyém is :lol: :lol: :lol:
Niki, tényleg nagyon hasonlít rád Emma, és jó a sérója is.

Képzeljétek, kaptunk ajándékba egy nagy csomag Pampers pelust, már két napja ezt használjuk. Ma estére nagyon brutálisan kipirosodott a popsija a vágatban, és a zacsi alatt. Teljesen kimarta a pisi és a kaki :( :shock:
Még egy ilyen szar pelenkát, soha többet nem fogom ráadni!

Egyébként humánerőforrás menedzser leszek ha megnövök :) ez a harmadik évem.

Nem segítetek táp ügyben???????

Csilla
Vendég

gyps, nekem még nincs mensi. állítólag olyan is van, aki ha csak egyszer is szoptat még naponta, akkor sem jön meg. remélem, én ebbe a kategóriába fogok tartozni :oops: :wink:

jé, ági, tényleg írtál az idegességről! hát, úgy látszik, mi igen sokban hasonlítunk - nemcsak a gyerekeink mentalitása rokon. :shock: :wink: nagyon becsülendő attitűd, amit írsz h nem avatkozol be, amíg nem muszáj és ha kell, akkor is inkább egy kolléganő esetleg.
mi ez az öklözés pontosan? enyém asszem "kiflizett", ha az a kitekeredés, de már asszem nem. de a többit se nagyon értem :oops: hogyan kell rúgoznia? enyém már felhúzta magát egyszer kétszer állásba a kanapé szélénél. és már stabilan ül! :D

én olyasmik miatt vagyok ideges h úgy érzem, versenyt futok az idővel: mostanában többet alszik, de rövidebbek a nappalok - mikor vigyem le, ha leviszem, amíg felöltöztetem üvölt, szomszéd veszól h jéé, mennyit sír, levegőn elalszik - keltsem fel, mert már rég kint vagyunk v hagyjam aludni, de a hideg, szeles időben meg megfázik, és akkor most nem fázott-e meg?! ugye nem vagyok gyerek-veszélyeztető-kifagyasztó anya? na, szal ilyenek. meg ha sietni kellene vhova, úgy értem időre menni, akkor attól is spiccen vannak az idegeim. ha én öltözöm fel, akkor leizzadok, ha baba, akkor meg ő nyivákol, amíg én készülök. mikor adjam neki a kaját h - ahogy már többen írtátok, beleférjünk a napba. legyen éhesen, de ne legyen nyűgös, ne szopi előtt, hanem inkább utána, de akkor meg minek akarna enni?! :shock: ha nem eszi meg, akkor meg minek "kínlódtam" vele (ja, ma már másodjára égettem oda az egészet, mert hamarabb főtt el a víz, mint gondoltam v lassabban tudtam közben öltöztetni, mint gondoltam. a múltkorit lábasostul kidobtam :oops: ) ha megeszi, akkor meg már soha nem is fog kelleni neki a szopi?! :roll: :oops: és én is szegény páromnak hisztizek csomószor - napközben inkább, mert estére v ő nincs itthon v én általában lenyugszom úgyis, mert a dilemmák egy része a nap végére megoldódik. pedig igyekszik a szerencsétlen, csak hát mégsem gondolatolvasó. pedig jó volna :wink: de különben nem vagyok egyhuzamban ideges. leginkább csak a sietéskor. meg ha üvölt. szal nem úgy kell elképzelni h folyamatosan ideggörcs vagyok - de azért általában minden napra jut min. egy idegeskednivaló. sírni viszont nem szoktam. ja, meg még az h ez a 24órás szolgálati üzemmód elég amortizáló. szülés óta nem sminkelek (egyrészt minek, másrészt nincs rá időm, harmadrészt úgyis elkenődik a sok puszizkodásban - de nem ez a legfőbb problémám), nem néztem meg egyetlen filmet sem, egyszer voltam csak a párommal kettesben étteremben 2.5 óra hosszat. egyébként általában max egy órán belül kell mindent lebonyolítanom, ha kimenőn vagyok - elég ritkán. barátnőkkel nem tudok dumcsizni egy jót, mert gyerekekkel nem lehet, mert mindig rájuk figyelünk, a telefonbeszélgetéseket meg sokszor kénytelen vagyok megszakíteni, ha felébred v nyűglődik éppen. és vhogy ezek a dolgok sem dobják fel a közérzetemet.

pici, esetleg kanállal is próbálkozhatsz itatni. vagy az már volt? bocsi, nem emléxem :oops: bejött a párásító?

emma annyira kópé pofis kiscsaj :lol: :lol: csípem a buráját.
piros pöttyök nálunk is vannak állon. pontosabban úgy kezdődtek - de most már tök csúnya :roll: :cry: asszem holnap fel is hívom dokit h kenjem-e vmi mással is - eddig sudocremet raktam rá, de egyelőre nem úgy néz ki, mintha javulna :roll: meg hát rögtön le is jön, mert minden hozzáér a pofijához, elkeni, egyebek.
Vendég

csi,
én nem tudok segíteni. :roll:
Vendég

Hát, Doo, nem könnyű. Nekem néha, nem, MINDIG lelkifurdim van, ha idegeskedek (Miatta), mert valahogy azt érzem nem szabadna, pedig valahol azt is tudom, hogy azért normális, hogy ideges az ember lánya. Attól még imádom meg imádok Vele lenni, de ma is mondtam Neki, hogy hagyhatna legalább 1 órát, hogy nyugodtan csináljam má' amit akarok, egyébként is az Ő oltásának néztem utána a neten. Persze a kis majmóca :) nem hagyott, itt ült végül az ölembe a fogkeféjével :lol: Vettünk babylove-os fogkefeszettet, ez most ami neki való egy gumifejű kütyü, haláli, rágja ezerrel én meg mondom Neki, hogy mosdd a fogad Tündérem! :lol: (Neki még 1 sincs)
Egyébként meg Apa nem volt itthon sajnos orrsövényműtéten volt 5 nap, s úgy összenőttünk Zituskával, mondta is Apa jól elkényesztettem, pedig nem.

Cscsi én se tudok segíteni, max annyi, hogy ha van allergia, szénanátha bármi a családban, akkor hipoallergént adjál eki, azt drnéni írhat fel.

Kép
ági_bp

ági, fogkefe :lol: :lol: :lol: én is akartam olyat venni, de múltkor amikor lementem, pont nem volt :? pedig ajándékba már vettem és ott is nagy sikere volt - a kissrác azzal ment sétálni :lol:
ja kérdezted ezt az altatást: tul.képpen enyém már nem alszik késő du. bár a rendszer nálunk az h nincs semmi rendszer :roll: sietve hozzáteszem h nem azért, mert nem lenne jó, csak az enyémmel olyant nem lehet... :? mondjuk, azért már nagyvonalakban kezd vmi kialakulni, de azért néha úgy érzem h több a kivétel, mint a szabály :roll:
olvasom az éjszakai gondoskodást. jó duma (nem szó szerint idézem, csak tartalmilag): némelyik baba könnyen elalszik és sokáig szunyál, aztán vannak babák, akik könnyen elalszanak, de könnyen fel is ébrednek, meg vannak, akik nehezen alszanak el, de akkor sokáig húzzák a lóbőrt és végül vannak, akiket nehéz elaltatni, viszont könnyen felébrednek - na, ez az utolsó az enyém. hurrrráá! :roll: :lol:
Vendég

cscsi!én is írtam már neked!!

Tényleg!Brendusnak sincs foga.én meg hallottam valami törlőkendőről,este megtörlöd vele az ínyét,és már ott bent ápolod a fogait,mert valami felszívódik.mit ki nem találnak!régen meg gyökeret rágtak,mi?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Csilla, én írtam neked! (nov 13. 10:56)

Fogunk nekünk sincs. Kb 2 hónapja nagyon elkezdett szenvdni, mig odáig jutottunk, hogy az alsó kettő vonala áttünik az inyén, és akkor megállt és azóta semmi. :shock: Pedig már jó lenne ha tudna rágni, jöhetnének a darabosabb kaják.

Ezt a fogkefét én is kipróbálom, csak kapjak vhol!

Doo, ne aggódj nem vagy egyedül. MI apával csak mekibe ugrottunk be egyet sajtoshambizni, nekünk sincs időnk másra. Hála égnek eddig sem jártunk étterembe, úgyhogy az nem okoz akkora hiányt.
Ismerősek amit írtál. Én általában felöltöztetem őt, aztán beültetem a hordozójába és kirakom a teraszra. Ott 2 percig hajlandó elnézelődni, mivel új helyen van (ezer kacat körülötte :oops: ) és addig én beleugrom a cuccomba, amit már nyilván előkészitettem vele a kezemben. Nyugi nekem is ordít, miközben öltöztetem. Minden gyerek ordit, amig megnem tanulja, hogy ez jó jel, azt jelenti megyünk sétálni! Én énekelni szoktam közben a bujj-bujj zöldágat, akármilyen ideges, hátha előbb megtanulja, hogy ez mit jelent.
Egyébként nekem csak kuss, mert van, hogy 1,5 2 órát alszik egyben. Csak ezzel az a szar, hogy sosem tudom előre mikor. MIndig arra készülök, hogy 3/4-1 óra és aztán ráhúz, én meg nem állok már neki semminek, mert áá, perceken belül felkel, aztán mégse. A végén már ott ülök csak mellette, hogy kelj már fel, mert felborul a nap, mikor mész este aludni???

A pampers nekünk se jött be, mindig kifolyt belöle a pisi. ÉLJEN A TESZKÓ
:lol: :lol:

Gabi, vízügyben mire gondoltál?? (Ha pl nitrátos, hiába forralom....nem?)
kriemhild

Sziasztok,

én fogmosás szoktatáshoz más taktikát választottam :wink:
Reggel miután felöltöztettem ,átviszem a mi szobánkba amíg öltözöm, és amikor kimegyek mosakodni meg fogatmosni, visszasomfordálok hozzá fogkeféstül, lefekszem mellé, és ő fogja a fogkefém alját, én meg a közepét, és együtt sikáljuk a fogamat :) :lol: nagyon élvezi, ahogy rázom a kefét , vele együtt az ő kezét, és habzik a szám :lol: remélem ezek után majd alig várja hogy ő is fogat moshasson :) én egyébként azt hallottam hogy az elején elég nedves pelussal áttörölni a fogakat.

Idegesség: engem az szokott kiakasztani ha nem akar cicizni. Olyankor le szoktam passzolni az apjának, és csak távolról nézzük egymást egy ideig, aztán persze 1-2 perc alatt feloldódik a feszültség, de tutira érzi, hogy olyankor mérges vagyok rá, mert csak néz a nagy csokibarna szemeivel az apja vállán át, és meg sem mukkan :roll: ilyenkor persze rám tör a lelkiismeretfurdalás :oops:

Pelusban mi csak Tescosat használunk, és még nem volt vele semmi gond, amióta eszik gyümit és szilárdabb a kaki, még csak egyszer volt kifolyásos baleset, igaz akkor bokáig :wink: és szerencsére vendégségben :lol:

Öltözni Zsófi is eléggé rühell, én is énekléssel próbálom elcsapni a dolgot, van amikor bejön, van amikor nyíg tovább :?

Doo, párásító apa számítógépes szobájában nagyon bejött, azóta nem köhécsel a férjecském, pedig eddig valahányszor beült oda, olyan szárazan ugatott negyed óra után, hogy már nagyon zavaró volt csak hallgatni is.
Tegnap bevittük estére a gyerekszobába is, Zsófi átaludta az éjszakát, de mondjuk már előző este is, de én kifejezetten érzem, hogy nem száradt ki a nyálkahártyám, nem keltem éjjel inni :) és beszáradt fikát sem találtam reggelre Zsófinál. Szal szerintem nagyon jó. Egy kicsit hüvibb érzet van a szobában (gondolom a megnövekedett pára miatt) de ugyanúgy 21 fok volt reggel, szal csak az érzet más. Én nem bántam meg hogy megvettük.

Kaja ügyileg: bár tudom hogy mindenki az ellenkezőjét tanácsolja, én először adom a gyümit, aztán a tejcsit. Ahogy írtad Doo, ha jól lakik cicin minek enne mást? :shock: Meg szeretem megitatni cicivel kajcsi után. Először két etetés közt próbáltam, de nagyon nehéz volt egy 6. etetést a nap közepére beilleszteni.
Szal most egy kis alma negyed babán után, még rendesen cicizik is, valszínűleg így kevesebbet eszik ciciből, de nem érdekel...
és eszik őszibarit is, és tegnap meggyet evett, és azt is csípte :)
pici76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?