Sziasztok!
Hétfőtől kell visszaolvasnom, azóta nem olvastam, nem írtam, hát nem semmi, mennyit írtatok! Próbálok sorban mindent elolvasni, meg mindenkinek írni, ameddig marad energiám még ma éjjel, mert már igencsak álmos vagyok.
Virga!
Javultak a pattanások? Milyen lelketlen dög vagy, hogy még egy korty fantát se adtál annak a szerencsétlen szomjazó gyereknek!!!:-o
Utólag is boldog névnapot Levinek!
Kutyázás aranyos lehet!! Már milyen ügyi!
Ellimami!
Hogy alakulnak az éjszakák? Beválik még a módszer?
Kevin nagyon szép kisfiú
Orsoly!
Lackó nagyon édes
Gratula az átforduláshoz!
Maci2!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a velencei tónál!
Képek szuperek, Roni tündéri!
Myssnia!
Nagyon jók a képek Szilárdról, még mindig nagyon aranyos, szép kisfiú!
Nem akarlak ijesztgetni, de ha rászoktatod a rázogatva elaltatáshoz Szilárdot, úgy jársz, mint én, hogy Sári még a mai napig is csak úgy alszik el, ha fölveszem, és rázogatom( 18 hónapos, és 10-11 kiló, gondolhatod...)
Nekem Sári is, Véda is mindig csak hason tudott nyugodtan aludni, így kockázat ide vagy oda, mindig hason altattam/altatom őket.
Szilárdkuki
Csucsuka!
De jó, hogy Zsófi ilyen jól viseli a szurikat, és alig sír
Véda még csak egyszer kapott, de akkor iszonyatosan üvöltött, alig lehetett megnyugtatni.
Danó a gondoskodó báty, aranyos lehetett, ahogy borogatta
Momo!
Tudom, nem vigasztal, de mi se nyaralunk idén(se). Fel a fejjel, remélem már jobb kedved van!
Timi a babával nagyon édes
Nálunk nagyon hamar egymáshoz igazodott a két gyerkőc napirendje, amíg csak ketten voltak. Mondjuk ez nem általános, mert Sári extrém keveset aludt, már hét hónaposan csak naponta egyszer, ebéd után másfél órát. Így amikor Sári 7 hónapos volt, Dani meg két éves, akkor már nagyon jól el voltam velük, én is mindig aludtam egy jót délután
Most már egész más a helyzet, elég ritkán jön össze, hogy mindhárom egyszerre aludjon, főleg mert dani már sokszor egyáltalán nem akar aludni délután. Ha nagy ritkán mégis összejön a dolog azonnal lefekszem én is.
Sapis kép szupi!!!!!
Elszámolt szuri, és rosszkedv
Kaska!
Nem tudom, hogyan, de a mobilszopit már a második gyereknél kifejlesztettem. Én rengetegszer szoptattam úgy, hogy közben rohantam a nagyobbik után, vagy főztem, vagy amit éppen kellett. Éjjel meg mindig állva szoptattam meg Sárit, mert így egyúttal ringatni is tudtam. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy Sári kicsi baba volt, kissúlyú, rövidke, így könnyebb volt. Véda meg már 7 kiló, pedig alig múlt 2 hónapos, vele azért ezt már csak ritkán csinálom, mert nem bírom..
Büfizésről: nekem anno Dani sose büfizett. Soha. Hurcolhattam akármeddig, soha nem jött belőle levegő. Viszont amíg csak szopizott, nem evett mást, addig állandóan dőlt belőle a tej, már ijesztő volt. De szépen fejlődött, és amikor elkezdett szilárd kaját is enni 5 és fél hónaposan, akkor elmúlt. Aztán még szopizott 9 hónapos koráig, akkor magától hagyta abba. A cicin beájult gyereket én sose szoktam büfiztetni, nekem alvó állapotban egyik se produkált büfit.
Zsuzsi!
Mazsolás buci..csorog a nyálam, én is én is én is akarok olyat!
Miszike!
Tejcsiügyben van javulás? Nekem mindkét nagyobb gyerekkel voltak ilyen nehéz időszakok, amikor nem volt elég nekik a tej, de nem adtam tápszert, kitartóan szoptattam őket akár negyedóránként is, és bár nem volt könnyű, de elég hamar nőtt a tejmennyiség a sok-sok szopitól. Fogacskához gratula!
Franyo!
Mákosguba...olyan régen ettem már! Nyami
Gratula a négykézlábra-álláshoz!
Táblázatügyben nincs ötletem..én sajna nem lennék nagy segítség, meg időm se sok.
Annácska nagyon édes!
Kidobálós játék ismerős, erre minden gyerek rájön, milyen remek szórakozás(pláne nekünk...)
Noémi!
Gratula a sok fogacskához
Urszila!
Én cumiellenes vagyok, de ujjszopiellenes is( bár utóbbi nem rajtunk múlik, hehe
) Én az első gyereknek nagyon megbántam, hogy adtam cumit, csak nem tudtam mit csinálni vele, annyit ordított. Most már elmúlt három éves, és annyira ragaszkodik hozzá, hogy nincs szívem elvenni tőle. Na de egy cumizó hároméves nem túl szép látvány.Szerencsére már csak alváshoz kell, vagy ha valami nagy bánata van. A két picinek nem adtam cumit, viszont mindig szopizhattak, amikor csak akartak, bármilyen gyakran, bármennyi ideig, és az ujjukat sem szopják, mert így kielégüla szopási igényük.
Grat. az átaludt éjszakához!Julka és a medence
Nagyon aranyos!
Zsuzsóc!
Liza olyan szép
És milyen aranyos bátyó
Nadine!
Képek nagyon jók! Szépek vagytok
Psandi!
Szerintem tuti fölébredsz bébifón nélkül is. Véda is külön szobában alszik, mindig meghallom, ha fölébred. Bár ő szerencsére szinte mindig átalussza az éjszakát
Tornázni én sose szoktam, de rám férne! Viszont nem vagyok hajlandó lelkiismeretfurdalást érezni..
Kangi!
Hosszú éjszaka szupi!
Toffifee!
Ha én azt tudnám, miért nem hajlandó Dani levenni végre azt a pelust!!! Tudom, hogy kisfiúknál előfordul néha, hogy később lesznek szobatiszták, de ő oviba menne szeptemberben, így meg nem fog
itthon meg már látványosan unatkozik..
Pálma!
Gratulálok az éjszakaátalváshoz!
Zsuzsi!
Képek nagyon jók!
Látom az élet zajlik nálatok is, továbbra is
Dani... hát kamaszodik, nem? Nem lehet könnyű vele.
Én szívesen mennék a talira, majd meglátjuk. Jó lenne találkozni!
Norka!
hogy áll a költözés?
Herpeszügyben sajnos, vagy inkább szerencsére nem tudok segíteni..
Zsurlo!
Andus nagyon ügyes
És milyen aranyos
Manó2!
ha szépen fejlődik és jókedvű, akkor szerintem eleget és elégszer eszik.
Beu!
Jó, hogy újra vagy!
Többet alszik már napközben Lőrinc?
Leszter!
Boldog szülinapot!
Tejmennyiség nálam is nagyon ingadozó, és estefelé a legkevesebb.
Még mindig ANNYI hozzászólás maradt ki, de nem bírom tovább, elájulok, megyek aludni. itt van pár friss kép, meg egy régebbi a pályázatra
Anyakati