Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Teszek fel a döperről képet.

Rit
Én is írok babanaplót. van két A4-es teli spirálfüzet + kb. 300 oldal a számítógépen. Én is mindent dokumentálok neki egészen, amióta beköltözött a pocimba. Kép Most pl. elolvastam a születése előtti napokat, a szüléstörténetet és am i utána jöt, mennyiren gartuláltak. most is kaptunk egy csomó képeslapot, azokta is mindet beleteszem. A babanaplóba még belekerült a kissapi, amiben hazahoztuk és a legkisebb body-ja is + az első kiscipőcske, ,amit kb. 1 hétig hordott Kép Hajtincsek, karszalag, még a kórházi ragtapasz, amin a neve volt és a ruhára ragasztották az is. Pl a férjeméknek még a kis tejfogaik megvannak az ő naplójukban.

Pszi
Ne keseredj el a főzés miatt, én is minden nap, főzök, egyrészt a páromra, másrészt Daninak is.

Zsani
Mi az a broáf?

Ilke
Ovomaltin = hasonló, mint a Nesquick, csak több ásványi anyag és vitamin van benne, olyan mint a kakó, de mégsem teljesen az. Ausztriában lehet kapni, a férjem nagynénje szokott hozni. Nagyon fincsi! Kép

Gyerekdalok
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én Halász Jutkát már az oviban sem szerettem, pláne még amikor a TV-ben is a MirrMurrt adta elő. Valahogy nem jön be nekem a puha modoros hangja Kép

Beszti
Dani is kiszedi a rácsot, ill. most már nem, mivel betömködtük vattával a lyukat és úgy tettük vissza a rácsot. eléggé erőművésznek kell lennie, hogy ki tudja onnan szedni. Kép Próbáljátok ki, hátha bejön nektek is.

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Anenoma
igy is jo lesz mert a párom átudja másolni bár csak a számitogépünkün tudom a dalokat lejátszani azt hiszem ne aggodj egyszere csak 1 kérek kölcsön Kép majd ird meg emailben hogy mikor és hol tudnánk találkozni ez ügyben de ha megirod a telcsi számod akor smsben is megbeszélhetjük ahogy jo neked Kép.

Conti
mintha petikéröl olvastam volna Kép ö is elforditja a fejét kajaközben elmászna ha nem lene bekötve a babahordoba evésnél söt ö szereti összekeni magát evésközben de én alkut szoktam kötni vele mindig mondom neki ha nem akar enni hogy nem tetszik anyának féloránként ugráltatnak és hogy ha egyszer éhes akor egyen és ne akarjon kimászni a babaülésböl ,és ne a lábát,ruháját,és minden féle egyébdolgot rágcsáljon hanem egyen .De álltalában ugy félüveget sikerül megetetnem vele de ha nagyon éhes akor 1 egész üvegel megeszik .Ma pl egész délután csak egy fél üvegel volt hajlando megenni Kép de most vacsira persze töbet evet félüveg fözelék és 2 üveg tápi volt a vacsora .

Lányok
lehet hogy petike lassan önként lemond a bébikajárol mert ma este mikor vacsiztunk a páromal patike is kint volt mindig kihozuk állandoan a mi kajánkat szerete volna elérni hogy ö is azt szeretne enni csak hogy a mai vacsiba tejtermék is volt igy most nem kostoltatam meg vele a mi kajánkat de majd leközelebb ha olyat fözök akor majd kap kostolot ha nem lesz bene tejtermék ,de azért ma még megete a bébiétewlt is Kép.

Pusz Csics és petike
csics

Hali!

Evéssel nálunk is gond van. Tegnap se és ma se evett a gyerek. Úgy kellett rátukmálni a kaját. Viszont alszik rengeteget. Pl megint átaludta az éjszakát és 2x2 órát aludt napközben. De ebédelni nem ebédelt, így adtam neki Kubut. Nem is lepődtem meg, hogy egy egész üveggel megivottKép Aztán cici és most alszik, de egyszer már felsírt.

Remélem megoldódnak mindenkinél az evészeti gondok.Kép

sasha

Kép
sasha

Hali!

Rit
Én is írok babanaplót. van két A4-es teli spirálfüzet + kb. 300 oldal a számítógépen. Én is mindent dokumentálok neki egészen, amióta beköltözött a pocimba. Kép Most pl. elolvastam a születése előtti napokat, a szüléstörténetet és am i utána jöt, mennyiren gartuláltak. most is kaptunk egy csomó képeslapot, azokta is mindet beleteszem. A babanaplóba még belekerült a kissapi, amiben hazahoztuk és a legkisebb body-ja is + az első kiscipőcske, ,amit kb. 1 hétig hordott Kép Hajtincsek, karszalag, még a kórházi ragtapasz, amin a neve volt és a ruhára ragasztották az is. Pl a férjeméknek még a kis tejfogaik megvannak az ő naplójukban.

Pszi
Ne keseredj el a főzés miatt, én is minden nap, főzök, egyrészt a páromra, másrészt Daninak is.

Zsani
Mi az a broáf?

Ilke
Ovomaltin = hasonló, mint a Nesquick, csak több ásványi anyag és vitamin van benne, olyan mint a kakó, de mégsem teljesen az. Ausztriában lehet kapni, a férjem nagynénje szokott hozni. Nagyon fincsi! Kép

Gyerekdalok
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én Halász Jutkát már az oviban sem szerettem, pláne még amikor a TV-ben is a MirrMurrt adta elő. Valahogy nem jön be nekem a puha modoros hangja Kép

Beszti
Dani is kiszedi a rácsot, ill. most már nem, mivel betömködtük vattával a lyukat és úgy tettük vissza a rácsot. eléggé erőművésznek kell lennie, hogy ki tudja onnan szedni. Kép Próbáljátok ki, hátha bejön nektek is.

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali!

Rit

Pszi

Zsani
Mi az a broáf?

Ilke

Gyerekdalok

Beszti

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha
higitsd fel a Kubut mert szörnyen édes és tömény egy picigyereknek

Csics és petike
csics

Sziasztok!

Ilke,
ismered ezeket az oldalakat? Most talaltam egy masik topicban, itt a babaneten!
http://szaszika.klubmail.hu/webmeku/tejliszt/ es
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/liszterzekeny

Hatha talalsz rajtuk valami hasznalhatot es ujat!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Lányok!

Köszi az együttérzést alvás (nemalvás) ügyben. Ebéd után a szopiba simán belealudt, meg most este is így aludt el, úgyhogy nem volt gond, de mi lesz holnap??? Majd meglátjuk. Mikor elaludt, egy 3/4 órára én is elájultam, de nem alhattam sokáig, mert Noémit ma hozták haza anyósomék, és nem tudtam, mikor jönnek. Volt még pár dolog, amit meg akartam csinálni, mielőtt a csajszi hazajön. Jó volt, legalább egy időre elmúlt a fejfájás. Pedig 2 Algopyrint is bevettem, de nem segített, csak 20 percig nem fájt KépKépKép.
Jó lenne, ha visszaállna a rendes alvás. Mindegy nekem, hogy csak 1x egy nap (elvégre már elmúlt 1 éves, elég lehet neki ennyi), csak ne legyen ordítás belőle. Abból én sem engedek, hogy aludni pedig kell, csak most a kivitelezés egy kicsit nehézkes.

Nyuszi!
Remélem, igazad van, és csak az időjárás miatt zakkant meg egy picit Ádám Kép.

Csics!
Jobbulást Petinek! Jó Neked, hogy hétvégén cseréltek a férjeddel éjszakai műszakot! Emlékszem, jó volt, hogy Noéminél mi is megtehettük, mikor már nem szopott éjjel. De Ádám még szopik.

Beszti!
Noéminek is kiszedhetős rácsú ágya van. 5 hónaposan egyszer kirugdosta a rácsot (mi azt hittük, alszik), aztán a sírásra mentünk be a szobába. Meghűlt bennünk a vér, hogy nem volt az ágyban, szegényke kiesett. Azt hittük, mi tettük be rosszul a rácsot, de pár nap múlva szintén az infarktus kerülgetett, mikor megláttem, hogy a rács kint, a gyerek meg félig kilóg fejjel lefelé az ágyból. Abban a pillanatban sürgős megoldást kerestünk: a rácsok melletti stabil rudakhoz szalagot kötöttünk, és úgy, mint a kosarat "befontuk" a szalaggal a rácsokat. Irtó bénán nézett ki, de rugó nekünk sem volt, és muszáj volt kitalálni vmit. Egyszerűbb lett volna a kivehetős rácsos oldalt a fal felé fordítani, de ez akkor eszünkbe sem jutott Kép.
Kaptatok valami "járókeretet"?

Lassan hazajön Apa, mindenkinek jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Rit
A 100 Folk Celsius-Paff a bűvös sárkány érdekelne. A mesék is nagyon jók, de egyenlőre csak énekelni kell neki, és kell nekem a tananyag. Kép Hogy tudjuk megoldani? Ez akkor mp3 ugye?

Zsani
Aranyos vagy de nem tudom min lejátszani a kazit. Kép Köszi.

Panda
Levi is teljesen megbuggyant mióta vissza jöttünk a balcsiról. Ő mondjuk nem üvölt egész nap, de ő sem akar aludni napközben, nyafizik össze-vissza és hisztizik ezerrel. Ma is felborult miközben mászott olyan fáradt volt, de nem lehetett letenni. Ha pedig elalszik fél óra múlva már talpon van. Az esti alvással mondjuk nálunk nincs gond. Részvétem a fáradtság miatt, remélem Ádám helyrebillen. Kép

Manó
Igen, így már ismerős. Kép Jujj nagyon megköszönném neked is ha átmásolnád, dobom érte az üres cd-t.

Beszti
Ma kipróbáltam, kínáltam a mi kajcsinkból is, egy pár falatot evett, az övéhez hozzá sem nyúlt. Ééééés a lényeg, hogy eddig ha nem kellett neki amit főztem, akkor jött a nagy kedvenc, a Mildis kaja amiből 400 gramm simán lecsúszik neki. Na ma az sem kellett, csak nagy küszködések árán. Kép Kép
Tudom elfogyni nem fog a fiam, csak azért aggaszt hogy megint nem kajál. Pl. banánt sem, pedig az is nagy kedvenc volt eddig.
Ja megkérdezhetem hol lehet gyerekülésre új huzatot venni? Mi örököltünk egyet 2 gyerek után és hát elég gány a huzata, jó lenne lecserélni rajta.

Ilke
Okés, nem gond ha nem megy.

Jó éjszakát midenkinek, megyek aludni.
Forti

Kép
Kép
forti

Kataa!

Emma már sokszor ült a bevásárló kocsiban, nagyon tetszik neki, bámészkodik és egy hangja sincs.

Forti!

Átmásolom szívesen bármikor a cd-t.

Ilke!

csak akkor tudtok másolni ha van cd-írótok.

Rit!

esetleg mi is kaphatnánk kölcsön cd-t?Kép másnap visszaadom, nem tart sokáig átírni.

Minket ma elkapott anyg eső, engem+Emmát+anyukámat és egy ovis ismerős kisfiút. a gyerkőcöket bebugyololuk, mi felnőttek jól eláztunk.Kép

Emma mára kiheverte a vírusát szerencsére. Nálunk az étvágy rendíthetetlen, tegnap is inkábba diétával volt a gond, merthogy ő nem szeret diétázni.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Jajj, majd elfelejtettem, Emma ma térdre állt, illetve térdre kapaszkodott, a vendég kisfiú tiszeteltére. Amúgy is alig ismertem rá, nagyon élvezte a társaságot, izgett-mozgott, egy hangja se volt ha kimentem a szobából, nem volt hiszti. Mindíg az kellet a gyerekeknek amivel a másik játszott. Emma egyáltalán nem hagyta magát, sőt néha a nagyfiú jött hogy"Az Emma nem negedi el a karom, az Emma nem adja oda a játékot, az Emma nem enged beüln i a csónakba". nagyon jó volt, végleg meggyőzött hogy kell a testvér agyereknek.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Gumicukor!
Tegnap nem voltam gépközelben, ezért ne haragudj, hogy utólag teszem, de

BOLDOG Kép SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DANINAK!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Megszerkesztettem a profilunkat, tettem fel egy friss képet a lyányról.
Ma voltunk mázsáláson: Luca épp 8 hónaposan 7,54 kg és 72 cm. Nem egy óriás, de azért elégedett vagyok...

MINDEN BETEGES BABÁNAK GYÓGYULÁST ÉS JÓ ÉTVÁGYAT A NEM-EVÖKNEK!!!
A SZÜLINAPOSOKNAK ÓRIÁSI GRATULA, A LEGJOBBAKAT A MÁSODIK ÉVRE!!!KépKépKép

Beszti,
hogy tetszik Nátánnak a rendes irányban ülés? Biztos élveziKép.

Kryss,
Te mam-mamKép, nagyon büszke lehetsz Rebire!!!

Manó,
Hogy áll négykézlábra Emma? Talpra és tenyérre vagy térdre és tenyérre támaszkodik?
Luca két-három napja feltérdel jópár másodpercre, ami nálunk már nagy esemény. De a legszebb, amikor elöre-hátra himbálja magát és orra esik. Olyankor halad elöre vagy 10 centit az áhított tárgy felé...

Gömb,
én is hallottam már ropogni a lánykámat, aztán hasonlókat produkált. Mire eldöntöttem, hogy orvoshoz viszem, betoppant a férjem és neki teljesen normálisan viselkedett már. Mi szerencsésebbek voltunk, mert aztán az ortopédus sem talált semmit.

Autósülés:
a Römer nagyon jó kell hogy legyen, van olyan is, ami 3 különbözö üléspozicióba állítható. (Vagy ez ma már standard?) Viszont biztosan nem olcsó. Én használtan kapok majd egyet. MO-n nem lehet hozzájutni használtan valami rendes darabhoz?

Gumicukor, Forti,
az ici-pici daltKép nagyon imádtam gyerekkoromban, így én is szórakoztatom vele sokat a lányomat.

Ilke!
"...egyre nagyobb méreteket ölt az anyázás..."Kép

Manó, Kataa! (lemezek)
Csak tartsatok meg minden régi lemezt, hátha akad valaki, aki digitalizálni tudja öket. Kazettára pedig csak át lehet másolni valami ismerösnél, az is jobb a semminél, nem? Én mindet felveszem majd. Már elöre örülök az "Oz"-nak, és az "Andersen mesék"-nek, viszont elveszett a "Süsü" és a "Ludas Matyi"Kép!

Sasha, Csics,
ne hagyjatok hülyén meghalni! Mi az a "Kubu"???Kép

Gumicukor,
Mosolyogtam egy nagyot Zsani "broáf"-ján!!! kíváncsi leszek az ö megközelítésére. Nekem a "broáf"-ról egy undi kutyulmány/hányás (bocs) jut eszembe. Ha jól emlékszem, annakidején a Kretén magazin zsongott a broáfoktól, mégsem emlékszem pontosan. Itt szerintem egyszerüen trutyit jelentKép.

Csipkebogyó és a ma 8 hónapos LucaKép
csipkebogyó

Csipkebogyó, a Kubu az egy rostos ivólé, gyakran zöldség és gyümölcs keveréke.
Szasz!
kíváncsi

Csipkebogyó: talált a broáfKépKép Végre valaki, aki olvasott KreténtKépKép

Forti: szegény Levi:=(

Manó: gratula EmmánakKépKép

Nemevés: úgy látszik, tegnap ilyen nap volt, mert az én lányom sem evett. Délben semmit, aztán uzyonnára egy kis tányér almásjoghurtos trutyit, de azt is csak az ölemben volt hajlandó elfogyasztani.

Felnöttkaja evés: Juli már mindig velünk eszik, és mindig megpróbálok neki is valami "normális", miénkhez hasonló kaját csinálni. Azokat a dolgokat, amiket még nem ehet, kihagyom, amúgy meg hadd egye amit mi, hadd örüljön. Ma pl. kelkáposzta fözeléket fog enniKép

zsani
zsani

Ilke
Hát az a gond, hogy nincs cd írónk Kép - az egyik barátomnál szoktuk írni, így időbe tellik mire megint oda megyünk. De azért írd meg, mit szeretnél, hátha egyszercsak eljutunk oda is Kép

Gumicukor
Tök jó, én is valami ilyet csinálok. Sokat gondolkoztam rajta, hogy kézzel írjam v. gépen, de aztán a gép mellett döntöttem, mert így sokkal könyebb valamire rákeresni. Viszont minden ilyesmit (uh kép, karszalag, stb. lefotózok) és belerakom a megfelelő helyre + a tárgyakat őrzöm külön is.

csics
mi sajnos mostanában többnyire Pesten vagyunk, így bármelyik nap jó. Úgy tudom, ti Kispesten laktok, nem?? Mert akkor ha metróval bejöttök a Ferenc körútra, akkor gyekorlatilag már nálunk is vagytok. Kép
Amúgy van nagyon sok rajzfilmünk is cd-n, ha valakit érdekel: Magyar népmesék, Aladdin, Macskafogó, már nem is tudom mi még. Egy csomó jó mese

rendes kaja
Én is alig tudom levakarni a lányt a rendes kajáról, annyira tobzódik miatta Kép Ma reggel jól belenyúlt a padlizsánkrémünkbe, aztán lenyalta az ujjait. Azt hittem utálni fogja, mert jó fűszeres+fokhagymás, de nem, jött a következő adagért !!!
Amúgy simán kimászik az etetőszékből, föláll benne, rátámaszkodik a tálcájára és hajol kifelé. Úgyhogy mostantól vége annak, hogy csak belerakom egy kis majszolnivalóval és megyek a dolgomra...

Kubu
szerintem is borzasztóan émelygős. Dodo egyeltalán nem fogadja el, hígítva sem, de a papa is csak azért tudta lenyomni, mert nagyon szomjas volt.

Forti
Igen az. közel 6 mega, én egyszerre nem tudom elküldeni, csak 3 megát enged max. Esetleg darabolni lehetne, csak azt most nem tudom megcsinálni, mert jelenleg annyira tele van a gépünk, hogy 1 megányi szabad helyem van csak.
Ha tudsz cd-t írni, odaadom, vagy ha felpakolod a gépetekre úgy is jó. Tegnap pont arra görkoriztunk felétek, de ma hulla vagyok.

Manó
persze
na látod, hogy egyszer csak beindul Emma is!! Kép

cd
Ha már itt tartunk. Nincs meg valakinek?????

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Forti
Közben megnéztem - és valamit naygon elnéztem - méretileg. A Paff albumon 14 szám van. A legkisebb a Borz. Ezt zippeltem neked, így lett picivel több, mint 3 mega. Éppen el tudtam küldeni neked mailen, a többi 13 hosszabb. Szóval nem tudom, hogy csináljam. Ha darabolom neked, akkor össze birod rakni??? Nekem 5.50-ös Win Comamnderem van. De akkor is baromi sok mail lesz és ott kell lenned leszedni, különben 2 perc alatt megtelik a postafiókod. Szóval írd meg, mi legyen.

amúgy most épp ezeket hallgatjuk - még én sem tudom kívülről Kép Csak a Paffot meg a Pocok és az elefánt-ot + A vizipókotKépKépKép - az icipicit még nem (az az első szám) Kép

Rit

rit

anemona7

Forti!

Nem tudom mi van a kölkökkelKép Gabi sem eszik. Regelire benyomott kemény 50 g joghurtot, utána kínáltam a favorit banánnal és csak fintorgott...

Csipkebogyó!
Igen a KUbu az egy jó sűrű rostos ivólé. Répa, alma, körte. Répa alma málna, és egyéb kombinációkKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Rit!
Milyen mesék vannak meg neked?
Elsősorban a disney érdekelne.
Látom te is akarsz venni lego duplo-t Kép.
Én vettem kb. 3 kilónyit. Szerintem elég jók.

Lányok!
Úgy látszik, hogy ez a nem evészet kezd elterjedni...
Kis drágaságom tegnap a főztömet sem fogadta el.
Elég érdekes izlése van.
Pl. szereti a paradicsomot (nyersen), citromot, meggyet
Szóval nem egy édesszájú, pedig úgy tudtam, hogy a gyerkőcök azok.

Pszi és Balu
pszi

Pszi
én most csak fél kilót kértem, kipróbáljuk és majd meglátjuk.
Disneyből csak az Aladdin van meg - mi inkább azokat a meséket szereztük be, amiket mi is imádtunk kicsinek és úgy gondoltuk, feltétlenül tovább kell adnunk Kép
Ja, meg a Jégkorszak

Rit

rit

anemona7

Csipkebogyó!

Térdre és tenyérre áll, és ő is himbál, ez a kutyázás ha nem tévedek. és hátrafelé kúszik. Remélem a következő lépés már a mászás lesz.

Rit!

Azért az a térdelés még eg ynagy véletlen volt, annyira belefeledkezett a játékba és ment volna a kisfiú után, hogy így történt. Van egy "kincses ládája", abba vannak a játékai, és a kisfiú azt nézegtee, és Emma is bele akart kukkantani.Kép de azóta se csinálta.
Én a bakelit lemezeket már próbáltam átmásolni kazettára, se senkinek sincs már olyan hifi-je amin van lemezjátszó meg kazetta is. Iletve a tesóméknak van, de semmit nem vett át, ezer éve nem használták a kazetta részt és biztso elromlott. nekem amúgy sima magnóm van, azt még tudnám használni. Nelkem a Süsü is lemezen van meg. Meg az Óz, a kis herceg, tamás bátya kunyhója, vuk, bambi stb. nagyon sajnálom őket.Kép

Rit!

Akkor majd elmegyünk a Cdkért egyszer, tök jó lenne. És nem is laktok messze, mi a Metró végállomástól lakunk gyalog kb 15-20 percre. Engem érdekelnek a rajzfilmek is.Kép majd a párommal hozatok egy doboz cd-t, van itthon de azt nem akarom audióra elhasználni.
Egyébként Forti az mp3-ból is lehet audió cd-t írni, egy kicsit rosszabb lesz a minősége, de nem olyna vészes, nem zúg vagy ilysemi, csak eléggé középre sűríti, amagas meg a mély hangok nem jönnek ki olyan jól, de ez csak nagy hangfalon hallatszik vájt fülűek esetén.Kép Akkor a Halász Judit hogy legyen, felírom, elküldöm és akkor legfeljebb majd odaadod az árát, szerintem ne küldj cd-t, mert lehet többe kerül a postaköltség mint az egész cd.Kép

manó

KépKép
manó

Rit!

Alladin? Most már tutira elmegyek hozzátok.Kép

nekünk a shrek van meg szinkronizálva.

megvan a jégkorszak is de az feliratozva, van még Szörny Rt, azt hiszem az szinkronizált. de ezek nem annyira gyerek filmek szerintem.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Akartam Nektek meselni, hogy Rebecca ma mivel jatszott!Kép
Aaron kapott egy Montessori-jatekot. Ez egy hazi gyartmanyu, kerek fem doboz(kave volt benne), szep foliaval boritva, a teteje müanyag es a közepere egy akkora lyuk lett vagva, hogy ruhacsipeszek atferjenek rajta, de csak hosszaban. A jatek lenyege, hogy ki szorod az összes csipeszt, a gyerek pedig bedobalja a lyukon, vissza a dobozba.
Sok mindent lehet vele kiserletezni, megfigyelni:
- keresztbe nem fer at a lyukon,
- a keskenyebb vegevel könnyebb beletalalni a lyukba, mint a masikkal
- ha mar bele tudna dobni, rajta all, hogy megteszi-e
- erdekes hangot ad, ha belepottyan
STB...

Na, szoval Rebecca ezzel jatszott, es sikerült neki mindet beledobalni!
Ha jol emlekszem, a Montesszori jatekokat, ha nem jatsszak vele azt, amit "kell", el szokas akkor tenni. Sajnos soha nem olvastam egy Montesszori könyvet sem, de talan, majd egyszer tudom magam kepzni!Kép

Pszi,
szamomra nagyon szokatlan dolog, ha egy gyerek inkabb a savanyuakat csipi!Kép

Kubu
en szeretem a Kubut es Aaron is, de tuti higitom, fele-fele aranyban!
Rebeccanak meg nem volt alkalma megkostolni...

Rit,
sajna nem tudok szolgalni Oz musicallalKép. Csak a magyar meselemez valtozattalKép !

NEM EVÖKNEK
JO ETVAGYAT KIVANOK!Kép
Bar Rebecca sem viszi tulzasba, de azert OK. Bar nala meg mindig a cici all az elsö helyen!Kép

Csipkebogyo,
mi van anyukaddal?
Nagyon helyes Luca!
A ferjed ugye nemet anyanyelvü? Es ö ki tudja mondani rendesen, hogy Luca?(Tetszett volna, Nekem is, de aztan letettem rola) Luca szamomra egy magyar nev, Lucia lenne inkabb nemzetközi. A ferjed minden tovabbi nelkül elfogadta? Azert erdekel, mert en kimondottan olyan nevet kerestem, ami mindket orszagban van es mindenütt egyszerü a kimondasa. Pl. Györgyi-vel van egy kis problemajuk a nem magyaroknak!Kép

Szep napot kivanok Nektek! Ugye megerkezett a lehüles hozzatok is?Kép
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Rit,
Az Aladdin már megvan videokazin.
De a Jégkorszak érdekel, ha szinkronizált.
A magyarok közül megvan pl.:
Vuk, Vizipók, Ho-ho-horgász ?
Nekem ezek voltak a nagy kedvenceim Kép.
Ha érdekel a duplo, akkor nálunk megnézheted.

Zsani!
Én is nagy Kretén rajongó voltam egyetemista koromban, így nekem nem is tünt fel a broáf Kép .
Egyébként kipróbáltam ezt a rizslisztes kakaót.
Én nem bírtam meginni, így Balu sem kapott.
De lehet, hogy én csináltam rosszul.

Akit érdekel...
Nekem is van egy Halász Judit CD-m. (kaptuk... )
Micimackó és a többiek a címe (koncert).
Szóval ha kell valakinek, akkor kölcsönadhatom, vagy másolhatok is.

Most mennem kell főzni Kép .

Pszi és Balu
pszi

PsziKépKép
zsani

Sziasztok
Vegre itt a hetvege,bar nem mintha nekunk nem lenne mindegy de azert meg igy itthon is varom: )))
Lekopogom,Alex jol eszik, mint mindig : ))

Rit
Nekunk van CD ironk,ugyhogy gyere nyugodta ha akarsz valamit masolni.Majd en is kernek nehany dalocskat ; ))
Este irok sms-t hogy mi van.
Az A Kubu tenyelg szornyu d,persze a babekok imadjak,egy unokatesonk alig hizik mert itatja vele az anyja mitol aztan elmegyaz etvagya.
Ena multkor adtam neki Kecskemeti gyumilevet 5-ere higitva,de nem volterte oda.Majd kinyomok inkabb igazi gyunikbol es azt is higitom hogy nem szokja meg.

Mano
Ugyi Emma nagyon : )))

Beszti
jo oltet ez a Lego ize,mi is veszunk azt hiszem egyet.En nem nagyon szoktam nezni jatekokat mert eddig majdnem mindet kaptuk mar igy is sok van.(Mi lesz meg ket gyereknel : )))
Egyebkent tenyleg jok a markas dolgok,pl Fischer Price,Chicco,Lego csak nem magyar penztarcahoz mertek.
Persze aztan hiaba vannak a szuper jatekok hosszabb ideig eljatszi kegy szurovel mint a jetekokkal ;)))

Csipkebogyo
Nagyon csini Luca es a meretei jok,ne aggodj: ))
Persze megtartom oket,es majd anno at is veszem kazira,otthon meg van anyueknak egy osregi Music Center nevre hallgato dolog amin minden van,kiveve cd lejatszo,mert az akkor meg nem volt : )

Kryss
Erdekes hogy ezt mondod,bar gondolom Ausztroaban mashogy van,ert a noveremek az USA-ban pont azert adtak Magyar nevet a fiuknak mert ott aztan barmit lehet adni, senki nem csodalkozik rajta.Az Andras meg csak megy nekik a Zsoltot inkabb Zoltnak mondjak ; )))))
Alex is azert lett Alex mert jobban illik egy nemzetkozi nev a ferjemehez,de sokan csodalkoznak rajta,bar nem tudom miert: )))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ez disznóság!
Kezdő felhasználó vagyok Kép .
Sokat irogatok majd, mert ezt nem tűrhetem!

Hami felrakva ...

Megyek olvasni Kép .
(Vavyan Fable: Nászjelentés
Nekem tetszik Kép .)

Pszi
pszi

Kataa!

Szerintem az Alex az elterjedt név, csak az Alexander nem. Legalábbis én Alexet már ismertem, de Alexanderről még nem is hallottam hogylehet anyakönyvezni. A nővéredék azért a Zsolttal jó bátrak, azt tényleg képtelen egy külföldi kimondani.Kép

A férjed neve annyira nem nagyaros? Egyébként a miénk sem, pedig magyarok a szülei aférjemnek, csak a nagypapája a Szovjetúnióból jött, de állítólag határon túli magyar család vagy, mi, csak akkor nem értem miért olyan szlávos nevük, d emindegy, nem firtatom. De az tény hogy magyrországon nincs több, viszont pl Szlovákiában gyakori név.Kép Amúgy elég furán hangzik és senki sem érti meg, én már megszoktam de esőször nem örültem neki túlságosanhogy ilyen nevünk lesz.Kép

Más: ma jönnek a légkondi szerelő, naná hogy jövő héten hűvös lesz.Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Manó
Ok, köszi. Megkérhetnélek hogy ne zárd le a cd-t írás után. Milyen üres cd-t kérsz vissza?
Igen tudom hogy lehet mp3-ból konvertálni audió cd-t, szoktam csinálni én is.

Csipkebogyó
Boldog 8 hónaposságot Lucának
"A Kubu, gyümölcsös, rostos ital, egészséggel, tele vitaminnal" Kép Kép Tudod a reklám. Amúgy nagyon fincsi, én imádom. Levinek még nem adtam.

Rit
Akkor várjunk vele kicsit, téged sem akarlak megterhelni, lehet hogy meg lehet szerezni máshonnan és akkor nem férasztalak. Kép

Sasha
Akkor úgy látszik általános a nem evészet. Kezdek megnyugodni egy kicsit. Kép

Mi is szeretnénk majd Lego Duplót venni Levinek. Azt kilóra adják? És mennyibe kerül kb?

Forti

Kép
Kép
forti

Tettem fel új képet a profilomba. Jó nagy volt a víz. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Igen a használtat kilóra. A babaszoba csere-bere rovatában szokott lenni, kilónkénti 6-7 ezer forintos áron.

Pszi
pszi

Manó
jó, gyere. Az Aladdin 2 cd-re fér rá.

Pszi
majd megnézem pontosan, mi van meg. A Vuk asszem igen, de Vizipókot is szeretjük, csak nem tudom, hogy az még várólistás v. már megvan Kép
Nem tudsz felnyomni ide egy képet a duploról??
Ho-ho nincs, azt mi nem szeretjük

Kataa
Köszi a felajánlást, azt hiszem élni fogok vele, irtóra szükség lenne már megint, hogy kiírjam ezt a sok cuccot a gépről, mert 1 megányi hellyel még a Photoshoppot sem tudom már használni, nem is beszélve a nap-mint nap újabb képekről Dodeszról KépKép

Manó, Kataa
hogy a Kataa férjének a neve nem magyaros??? ez a nap vicce!! KépKép

Forti
Kataanak van cd írója, ha gondolod, így megoldott a felírása. Viszont majd még egy csomó más is fér mellé, mp3ban kell??
Kilóra igen, 6-7000 Ft kilója. Én most veszek majd fél kilót.
ja, látom, már Pszi írta.
látom, tényleg jó mély volt KépKépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

ja, akit érdekel, van egy csomó Kaláka is!! Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok Lányok,

Hulla vagyok. Nagyon kifárasztott ez a mindennapi uszi. De ma volt utoljára, jövő héttől visszatérünk a heti 1-re.

Látom gyerek zenék és filmek a téma. Nekünk rengeteg mesefilmünk (klasszikusok, modernek)van CD-n (meg néhány DVD-n) ha kell valakinek, akkor szóljon. Megpróbálom összeírni, hogy mik is vannak meg (egy kis időbe fog telni)

Manó, Pszi,
Halász Judit CD engem is érdekelne. +mindenféle gyerek zene, mivel zenénk az sajna egyáltalán nincs. Max én szoktam Lilinek énekelni.

Dupló - kilóra adják a Duplót? Szerintetek mennyi idős kortól érdemes?

Lili alszik, úgyhogy én is megyek aludni egy kicsit.

pusz,

gömb
gombolyu

Gumicukor!

Már mi is csökkentettük a lyuk méretét, de azt hiszed, számit nála valamit?Kép Marad a rugó...

Panda!

Nem akarom véglegesen elzárni az utat. Megforditani nem lehet!Kép
Kép
Igen, kaptunk sétálót, végül a páromnak az tetszett meg nagyon, ami a szomszédnak is van, TOMY és drága. De ez kellöen biztonságos is lesz. Meg nem lennénk miKép, ha nem kapna a gyerek Legot is szülinapjára. Ugyhogy azt is kap. Olyat, ami az ö korának megfelelö, de azért lehet összerakosgatni. Duplo méretü.
Ezeket (remélem látszani fog):
Kép
Kép

Próbálkoztunk mással is, de az eladók nem tudtak túl jó ötleteket adni. Valami készségfejlesztöt akartunk. Persze nem készségfejlesztésre, mert ezekben számomra a játék a lényeg, hanem arra, hogy próbálkozhasson. De csak két dolgot tudtak mutatni, ami viszont már van, az egyik, hogy valami lyukas dologba megfelelö alakzatú formákat kell tenni, tudod csillagot, meg háromszöget stb. (nekünk teknösös van), vagy azt, hogy tornyokat vagy korongokat rakodjon egymásra. Az egyik eladó megjegyezte, hogy enm is való nekik más...Kép (Tudod, a tudatlan elsö gyerekesnek kinézö mama vagyokKépKépKép) De ha ezek már vannak? És nem dicsekvésképpen, de nagyon ügyes velük. Ugyan a formáknál nem pont oda akarja tenni, ahova való, meg a korongokat sem csökkenö méretben rakja a rúdra, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy próbálkozik és sokáig, türelemmel. Ezt szerettem volna valamilyen más játékkal is.

Forti!

Huzat: mi most ott vettünk rá, ahol annak idején az ülést is, ök a forgalmazók. Tudom ez igy nem nagy biztatás. Viszont pont volt róla szó a szomszédunkkal, és ö azt mondta, hogy tud olyan helyet, ahol varratni lehet rájuk, majd megkérdezem, hogy milyenre és hol? OK? Ha elfelejteném, feltétlenül figyelmeztessKépKép, mert sajnos megeshet velem, és nem direkt!

Csipkebogyó!

Nagyon tetszik neki az új irány!Kép

Kataa!

Hát igen, ezek a Legok nem olcsók. Viszont jók. Elég gyerekbiztosak (söt még az anyuka súlyát is lbirják, ha véletlenül rálépKépKép), jól variálhatóak (ez fontos), érdekesek.

Nátán elengedett kézzel áll itt mellettem!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Beszti,Zsani

Nekem a hordozóm is Concord, és nagyon szeretem, csak a gyerekülést elég drágának találom, -de melyik nem az,!-, majd megnézem a Brendonban. köszi a válaszokat.

Conti,
Olyan nagyon egyszerű esernyőre csukhatót nem akarok, hanem kicsit komolyabbat, pl. a madrina most hirdet egy fajtát 14.000 körül, meg az Elefániban is néztem pierre cardent 16-17000-körül, CSICS, ennek van bevásárlókosara is!

Rit,
Nekem csak arra kéne esernyőkocsi, hogy bev.kp-ba menjek vele, mert a hordozó lassan kicsi, viszont sok olyan hely van, ahol nincs bevásárlókocsi, amibe bele tudnám ültetni, a jelenlegi kocsi egy Bergon terepkerékkel, úgyhogy ezt nagyon szeretem, mert hatalmas köveken, homokban, árokba is simán áttolom.

Ilke,
Igen ott van, sejtem melyik rész lehet. Mikor költöztök?, mert mi meg lassan elköltözünk, mert most anyuéknál lakunk, miközben építkezünk.

Panda,
Noémi miért nem tud aludni mostanában? csak nem a foga?

MOstanában nekünk sem túl jók az éjszakáink, az elmúlt héten Zsófi csak 3 órát aludt egyhuzamban, aztán felébredt, úgyhogy vagy 3x keltem hozzá.
Asszem éhes is volt, de most már „tömöm” a kiscsajt,mert szopiból már nem lehet megélni.

autósülés:
tegnap néztem a Mega Toysban, a Römer legolcsóbbja 42.000 , de láttam 80.000 is. A Maxi Cosi még nem rossz 37.000-ért, a többi meg nem tetszett, de ha veszek akkor már olyat szeretnék ami tényleg jó és tetszik is, vagy válogatós maximalista lennék?

nemevés:
Kezdek megnyugodni, hogy ez most „divat” a babák között, mert Zsófi is 30 grammot bírt gyarapodni 1 hónap alatt. Gondolom az is számít, hogy rengeteget mozog, kutyázik, és tegnap majdnem felült, csak előtte eldőlt.

Pszi,
sokat írsz, de még mindig nem eleget….

gyerekzene:
lányok,engem is érdekelne mindenféle gyerekdal CD-n. másolni is tudok, csak akkor hogyan oldjuk meg?

na megyek

pusza

Erika és Zsófi aki MA 7 hónapos 7100 gramm és 70cm
brokkoli

Beszti!
Nagyon ügyi Nátán. Balu is próbálkozik néha, de csak néhány másodperc sikerül neki.

Rit!
Csak neked! Kiborítottam a dobozából Balu nagy örömére.
Kép
Remélem látszik majd valami Kép .

Gömb!
Szerintem elvileg nagyobbaknak való, de már az ilyen kis manók is tudnak vele játszani.
Elég nagyok az elemek, így lenyelni nem tudja őket.
Általában még mi szoktunk neki építeni, Balu pedig szétszedi.
Illetve szereti még a kocsik kerekét forgatni, vagy az emberkéket nézegetni, vagy az egyes elemeket tanulmányozgatni.

Pszi és Balu
pszi

Pszi
Látszik, csak az emberkék nemKép - ez a fiú csomag volt?? csak mert azt mondta Magdus, hogy van ilyen is olyan is. De tetszenek!! Kép

Erika
Ha tőlünk kell valamilyen cd, szólj, fentebb találod a választékot Kép

Mi is csatlakozunk a nemevők táborába. Reggel óta max a bulátát hajlandó elfogadni, semmi mást. + megevett 1 db babapiskótát is Kép

gömb
elvileg tényleg nagyobbaknak való, viszont egyrészt most van így kilóra, ki tudja később lesz-e, másrésztha mást nem pakolgatja, nézegeti, megkóstolja Kép

Kataa
Nem szóltál... most lesz barack holnap v. next week ??

rit

rit

anemona7

Rit
Igen fiú csomag volt.
Íme néhány emberke:
Kép
Nem akarok nagyon zajongani a keresgéléssel,
mert alszik a kis drágaságom.

Erika!
Remélem, hogy már 100-nál eltűnik a kezdő...
Zavar, mert még elég fiatal terhes voltam Baluval, amikor bejelentkeztem.

Pszi
pszi

Rit
Ha át tudod konvertálni akkor nem, mert dvd-vel játszanám le. Úgy is fér még mellé valami szerinted? Ha igen akkor rádbízom hogy mi legyen az.

Beszti
Köszi, szólok majd. Kép

Erika
Boldog 7 hónaposságot Zsófinak

Pszi
Ez mekkora mennyiség?

Levi ma is hozta a formáját nem evés terén. A csúcs, hogy a kedvenc krémtúróját (amiből alapból kettőt szokott megenni uzsira), pár falat után sűrű fejrázások közepette otthagyta. Kép Kép Kép
Remélem gyorsan visszaáll a rend minden babánál. Azért belegondoltam hogy milyen szörnyű szülő vagyok én. Kép Ha sokat eszik azon parázok, most meg hogy szinte semmit nem kajál ezen. Ehh hogy nekem semmi sem jó!! Kép Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok lányok!

Van köztetek valaki, aki óbudai?
Van egy 8 hónapos kislányom, és egy fogadott orvosunk. Azért fogadtuk fel, mert ajánlották. A körzetinkre azt mondták, hogy "gyerekgyilkos", úgyhogy azért sem mertünk "nála maradni".
Viszont ez a doki nem igazán olyan, mint amilyennek mi elképzeltünk egy gyerekorvost.
Most csak azért nem lépünk, mert nem tudjuk, hogy kihez menjünk.
Tudtok ajánlani valami aranyos, ügyes, gyermekeket szerető, hivatását szerető doktornénit?

Előre is köszi.
Mancsi
mancsi

Hannának megvan a 4. foga!!!!
Úgyhogy folyatatódik az eszelős csikorgatás, de már kezd rágicsálni, meg harapdálni vele, de nem hajlandó darabos kaját enni még mindig.

Én is gondolkodtam az esernyőkocsin, de apjuk megtiltotta.
Nekem van egy Garco, de megőrülök tőle úgy nyikorog, nem az olajozás a gondja, hanem kikopott és a kerék folyton hozzáér a többi cuchoz, amihez rögzítve van (hogy mi a neve azt nem tudom, de nem is fontos). Iszonyatos megőrülök tőle Kép((. Szerintem a ygerek is mert utál sétálni, pesrze sosem szeretett. Nem tudjátok lehet ezeket a dögöket javíttatni? Vagy valamit buheráltatni vele (a férjem nem volt eléggé műszaki ahoz, hogy megoldja)

Az a Lego sétáló engem is nagyon izgat, ha valaki talál valahol visítson!!! Rárepülök.

Ránk is szörnyű napok járnak (Hannus mst jól bírja magát). Kb. egy hete megint görcsöl az epém, úgyhogy ftrengek kb. 2 naponta (pedig amióta Hanna meglett nem is csinálta), megbuktam statisztikából, de a legszörnyűbb, hogy a férjem minden nap dolgozik Kép. Sőt hetente 3 nap még éjszaka is. Szóval nem is látom. Azt mondja már csak 3-4 hónap, és novemberben akár nyaralni is elmehetünk. Hát nagyon felvidultam ettől Kép. Szóval kezdek becsavarodni, itt a lakótelepen, a kocsit elviszi, én meg itt kőrözök, papizok. A legszarabb az, hogy gyakorlatilag napokig nem tudok szólni egy olyan emberhez, aki vissza tud beszélni Kép.
Bocsi

Gumicukor!! Boldog szülinapot Daninak!!!

Megyek mert hulla vagyok (ma is vizsgáztam)
dec8

Tényleg hulla vagyok, bocsi elfelejtettem a végét bemásolni.

Puszi mindenkinek
dec8
dec8

Rit!

Mot már tutira kiváncsi vagyok a Kataa férjének a nevére!Kép A nap vicce?Kép nem is tudtam hogy ilyen vicceset írtam.Kép

Forti!

Ok, majd nem zárom le, illetve majd megkérem a férjem hogy csinálja meg és ő tudja hogy hogy kell nem lezárni.Kép nekem mindegy milyen cd, neked milyenre írjam? 74 perc, 45 másodperc.

Gömb!

Neked is átírom ha gondolod. És én kíváncsi vagyok a listádra is.Kép lehet magánba is.

Rit!

Akkor majd a jövő héten megbeszéljük, jó? Mi most elutazunk hétvégére, majd hétfőn jövünk haza.

manó

KépKép
manó

Dec 8!

Hogy hogy megtiltotta? Én is megbolondultam a lakótelepen, 6 hónapos volt Emma mikor beszereztünk egy Chicco Phonee-t és azóta tudok közlekedni! Ez nem kifejezetten esernyő kocsi, hanem olyan mint a nagyok, csak kicsiKép, szóval van bevásárló kosara is és kb 4,5 kg. Ilyet én még cska a graco citysport-ot meg a már említett pierre carden-eket ismerek, bár azok szerintem nehezebbek. Szóval szerintem ne hagyd magad.Kép

manó

KépKép
manó

Most már nem is érdemes mentegetőznöm, mert még ezt is elfelejtettem bemásolni. Teljesen elvesztettem az agyam valahol.

Beszti! Panda!
Nekünk a fal felé fordított rácsokat is gyönyörűen ki tudta szedni, megyek be a gyerek meg veri a kiszedett ráccsal a többit (4 hónaposan). Mi becsavaroztuk a tetejéről indulva, szép hosszú csavarral és vigyazni kell, hogy a rács közepébe csavard, egyenesen Kép, Ha meg majd kiszedhetővé akarom tenni, akkor kicsavarom (a súllyeszett fejű csavar nem is lóg ki és nem karcolja meg magát vele. (a kosárfonásunk nagyon tetszett neki 10 perc alatt bűvölte ki belőle a rácsot)

Csipkebogyó, Zsani!
A múltkor Zomba volt a híradóba Kép

Üdv (megint)
dec
dec8

Sziasztok
Csipkebogyo
a Kubu egy sárgalépas-gyümölcsös ital szerintem elég tömény igy én ha kap petike akor felhigitva kapja mert kisgyerekeknek nagyon tömény lene .

Anenoma
igen kispesten lakunk azt is tudom hogy hol van a ferenc körut de azonbelül is megbeszélhetnénk valami helyet mert a körut hosszu Kép ha neked jo a jövöhéten valamelyik nap akor elmenénk petikével az egyik cd-ért Kép.

Beszti
irigyelek hogy ilyen ügyes a fiad petike még csak rágcsálja,kostolja a játékokat no meg az épitöjétékot letudja rombolni ha felipitem no meg ütögetni ,kopogtatni tudja a tárgyakat egymáshoz.

Lego
mi nagyvaloszinüségel pont azért nem veszünk még ilyeneket a szülinapjára mert még nem tudna vele játszani majd karácsonyra akora már nagyobb lesz petike és akor már talán lesz is értelme a legonak most még csak ütögeti,kostolgatja,nézegeti,kopogtaja egymáshoz a tárgyakat igy ere most kapot épitöjátékot én felipitem a tornyot ö meg vilámgyorsan odakuszik és leboritja és utána jokat nevetünk és kezdjük ujra a játékot .

Puszi Csics és petike
csics

Sziasztok,

Csak súgva merem mondani, hogy [size=-2]alszik a lyány[/size] Kép

Manó,
Inkább magánban küldöm a listát.

Kataa,
Képek mennek.

Rit, Pszi,
És pontosan hol tudok így kilóra venni Duplot?

Pszi,
Éppen most néztem ki Balu popsija alol azt a puzzle bigyót...én is szeretnék olyat Lilinek, arra szívesebben tenném, mint a plédre.
Az a Duplo mennyiség egy kilo? Hihi - fiu csomag - lány csomag Ez aranyos Kép

pusz,
gömb

ui: köszi mindenkinek a karkiugrós infót
gombolyu

Pszi,
Még egy kérdés: Lilinek pénteken lesz a névnapja. Szerinted addigra be tudok szerezni egy kiló Duplot, vagy hosszabb az átfutási ideje? Esetleg nem tudsz adni egy telcsiszámot, akitől lehet venni?

köszi,

gömb
gombolyu

Sziasztok

Nekunk van CD ironk, szivesen masolok valakinek ha kell, ha elhozza.

Rit a parom megy a honapban Angliaba, ha kell, megkerem hogy vegyen Ozt. Bar nem korai meg egy kicsit? Vagy Neked lesz?Kép

Pszi

En is azon vigyorogtam, hogy "csak" felhasznalo vagyok, holott mar 2002 elejetol nyomom a Babanetet. De rajottem, hogy csak kesobb regisztraltam magam, mikor profilt akartam csinalni. Es csak onnan szamolja az uzeneteket.Kép

Forti

Nagyon vagesz Levi mano a vizben!Kép

Erika

Boldog 7 honapossagot a Manodnak!Kép

Lanyok

Szerintetek miben kulonbozik a felnott gyumolcsle a gyerekeketol? Ugy ertem ha a felnottben nincs tartositoszer es cukor, vagy kis cukor can akkor lehet mar adni a torpenek?

Panda

Most hogy Teged biztattalak Adammal ma Emilia produkalt szornyen nyugos napot. Kezdte azzal, hogy ejjel 3szor ebredt. Fel 7 kor kelt, aztan fel9 kor vinni kellett setalni, mert szo szerint nem lehetett levakarni.Aztan ebedig tovabbi szenvedes idefent, mikor 2 orai seta utan en mar nem birtam es feljottunk. Majd vegul ebed utan fel2 kor szopi. Esze agaban sem volt elaludni mint rendesen, a vegen mar kinomban magam melle tettem a franciaagyra, hogy hatha, meg en is dog almos voltam. Kicsit tekergozott, majd mikor simogatni kezdtem a hatat kb 2 perc alatt elaludt. Gyorsan mellevetodtem es aludtam en is...Kép Es szerencsem volt, mert O most 3 orat aludt. Szerintem nekem is sikerult legalabb 1-et. Persze gondolom 2 gyereknel ez mar nem fog osszejonni....?

Ilke

Nagyon edi Lili abban a zsirafos cuccban! Kis huncut tovabbra is a mosolya.Kép

Na megyek mert a parom legenybucsura megy a hetvegere(!) es meg nem pakolt ossze.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?