Gumicukor!
Már mi is csökkentettük a lyuk méretét, de azt hiszed, számit nála valamit?
Marad a rugó...
Panda!
Nem akarom véglegesen elzárni az utat. Megforditani nem lehet!
Igen, kaptunk sétálót, végül a páromnak az tetszett meg nagyon, ami a szomszédnak is van, TOMY és drága. De ez kellöen biztonságos is lesz. Meg nem lennénk mi
, ha nem kapna a gyerek Legot is szülinapjára. Ugyhogy azt is kap. Olyat, ami az ö korának megfelelö, de azért lehet összerakosgatni. Duplo méretü.
Ezeket (remélem látszani fog):
Próbálkoztunk mással is, de az eladók nem tudtak túl jó ötleteket adni. Valami készségfejlesztöt akartunk. Persze nem készségfejlesztésre, mert ezekben számomra a játék a lényeg, hanem arra, hogy próbálkozhasson. De csak két dolgot tudtak mutatni, ami viszont már van, az egyik, hogy valami lyukas dologba megfelelö alakzatú formákat kell tenni, tudod csillagot, meg háromszöget stb. (nekünk teknösös van), vagy azt, hogy tornyokat vagy korongokat rakodjon egymásra. Az egyik eladó megjegyezte, hogy enm is való nekik más...
(Tudod, a tudatlan elsö gyerekesnek kinézö mama vagyok
) De ha ezek már vannak? És nem dicsekvésképpen, de nagyon ügyes velük. Ugyan a formáknál nem pont oda akarja tenni, ahova való, meg a korongokat sem csökkenö méretben rakja a rúdra, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy próbálkozik és sokáig, türelemmel. Ezt szerettem volna valamilyen más játékkal is.
Forti!
Huzat: mi most ott vettünk rá, ahol annak idején az ülést is, ök a forgalmazók. Tudom ez igy nem nagy biztatás. Viszont pont volt róla szó a szomszédunkkal, és ö azt mondta, hogy tud olyan helyet, ahol varratni lehet rájuk, majd megkérdezem, hogy milyenre és hol? OK? Ha elfelejteném, feltétlenül figyelmeztess
, mert sajnos megeshet velem, és nem direkt!
Csipkebogyó!
Nagyon tetszik neki az új irány!
Kataa!
Hát igen, ezek a Legok nem olcsók. Viszont jók. Elég gyerekbiztosak (söt még az anyuka súlyát is lbirják, ha véletlenül rálép
), jól variálhatóak (ez fontos), érdekesek.
Nátán elengedett kézzel áll itt mellettem! Beszti