Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ezt honnan tudod, Hajni? :shock:

Kép
an°°di

háháááááá :D :D

Kép
an°°di

innen:
2007. őszi babák an°°di 10004 89116 2007 11 12 17:06

Kép
Kép
h@jni

bocccs ;)
megyek, gyártok vmit abból a sertéscombból, ami a hűtőben csücsül
hátha belefér még a sziesztába 8)

Kép
an°°di

Hát remélem nem romlott el Lilla csak a front vagy nemtom, most a jástzószőnyegén nyög nagyokat, nyújtózik és morog. 8)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Nálunk is alvás volt szinte egész nap már azt hittem beteg lesz de olvasom,hogy nálatok is alukáltak ma a babókák.

Lányok ne csináljátok már ezt a depit....
kéretik a jó kedv :lol: :lol: :lol:

Gondoljatok a jó dolgokra .Nagy sóhaj....

Kép
mogyoland

Hali!

Frontosak a gyerekek, ez tuti fix. Ugye délután volt nálunk az az oltári nagy üvöltés, aztán elaludt rajtam Ádi, kiságyba lerak, ott is szunya kb fél órát. Kaja, pihiszékben nyüglődés, kiabálás (és ez alatt nem a sírást kell érteni, szabályosan kiabál :lol: ). gyerek felvesz, megint elaludt rajtam, pihiszékbe lerak és kb 2 órája ott nyomja a szunyát, pedig már kaja idő is van. Nem szokott ennyit aludni, biztos az idő nyomja. (de ha nekem éjjel fent lesz, hát begörgök)!
Kertikiri kérdezted, mit csinál Ádi, ha hagy házimunkát végezni... Akkor alszik épp :wink: ha ébren van, nincs annyit el egyedül, hogy neki tudjak állni mondjuk főzni.
Macsek: mi a helyzet Vilikével?
Timi: köszönöm az Ádi dícséretet, nagyon jól esett. Miután elmentetek, én meg azt ecseteltem apának, milyen szép Maja.
Nem nősülhetne be Ádikám vhogy mindkét lánykádhoz? :D
És még mindig azt gondolom, hogy igenis jó anya vagy! Nomeg baromi teherbíró. Nem mindenki veszi így a mindennapos akadályokat, mint te!

Kép
Kép
gabcii

Hajni: a Jana babavizet nem kell forralni, a nem baba vizet igen.
A palackozásban van különbség. A babvizet sterilen palackozzák, a sima, csak tisztított.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Kiscsaj ma megkapta a vésztartalék fagyasztot tejcsi egy adagját... :?

És Jolka, Móni! Igazatok van nekem ömlött a tejem, DE pici a mellem... tehát térfogatilag véges mennyiség fér szerintem egyszerre bele... és 2 óra alatt egyszerűen nem telítődik... reggel / hajnalban csurig van... majd meglássuk... lehet, hogy napi 1-2 pótlás kell majd, hogy a ciciknek legyen idejük töltődni, de nem fogok ezen parázni és még adok neki időt...

Amúgy Dorka Istentelen sokat eszik/enne... lassan 800 milit... és hízik is! 3,59-ről 3,87-re egy hét alatt! Legalább ez jó! Nomeg, hogy nézelődik és az is hogy a hasa ritkábban fáj (nem egész nap).

És most én se panaszkodom, pl. 2-3 órát aludt a teraszon és a boltban is aludt / nézelődött... délelőtt nézelődött és csak 2-3 sírós menet volt... KIRÁLY!

Timi, tuti jó anyuka vagy, ne legyél már ilyen...

Jutta

KépKép
jutta

Helló Csajok!
Na, nagy megkönnyebbülés:) 3-kor úgy döntött, hogy azért mégis éhes, meg aztán 9-kor (???) is. Ennyit még nem aludt egyhuzamban. Jól beparáztatta a mamáját. Aztán épp jött volna a kaki para, amikor hatalmasat rottyantott, naná, hogy kifolyt, ezt is kipipálhatjuk:)

Aztán megfürdettük, szuper jól sikerült, aztán fotózgattuk, mert tök cuki pofákat vágott. Ezek után betettem az ágyba mert ásítozott. Ez kb fél órája volt, azóta ott nézelődik. Ebből vagy ordítás lesz, vagy alvás:)

Látom másnál is front van/volt, én meg leszokom a paráról. Hja, Lilla kisangyal a front hatására elromlott, Vilike meg kisangyallá változott. De holnap majd minden megváltozik, gyön az újabb front.

Andi: bocs, de jót derültem az éjszakai szoptatásos sztorin, még anyukámnak is felolvastam, neki is tetszett, gondolom neked kevésbé... de olyan szórakoztató volt /persze csak olvasni :oops: /

KépKép
1macsek

Jutta: grula a hízáshoz :)

KépKép
1macsek

Na akkor néhány kép!
Kép
Félálomban
Kép
Ezt nektek!
Kép
Én és apa
Kép
Így vidámkodok...
Kép
Ezen a képen (is) nagyon tetszem anyának... :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Gyerekszobát csak akkor rakok fel, ha Ti is megmutatjátok hol laknak a lurkóitok... :lol: :lol: :lol:
Macsek! Hurrá! Akkor semmi baja Vilinek... tényleg, mi volt a lány nevetek? És Vili tele van/volt rózsaszín cuccokkal?
Gabcii! Hát Jankára másképp hat a front! Ő nem vágta be a szunyát egész napra!
Timi! Te meg túl sokat vállalsz, mert nincs más választásod! Sajnállak nagyon, h így egyedül maradsz a gondjaiddal meg a kiscsajokkal. Egy kis megértés biztos sokat segítene! És biztos, h jó anya vagy! (Majd mondják a lányok néhány év múlva, h mennyire szeretnek és mennyi mindent köszönhetnek Neked!)
Önző anyák- én ma ellógtam egy órára! Egyedül! Itt hagytam apát a lányával. (Igaz lelkemre kötötte, h igyekezzek haza!) A hét második felére egy nagybevásárlást tervezek egyedül! Kíváncsi vagyok összejön-e?!
Hát, sehol senki? Akkor én is el... Ráadásul a férjem altatja Jankát, mert nincs kedve még a kisasszonynak aludni. Pedig nekem lenne! :wink:

Kép
ermoni

jó reggelit!
épp tükörtojás-sütés közben gondoltam, h megreklamálom a képeket, Móni, de nem kellett :D irtó jók és annyira édes ez a Janka. és nagyon illik rá ez a név, már most!
milyen sokatr számít, h időre jött-e a gyerek vagy sem... Petra már ki tudja magát nyomni úgy, mint Janka azon a képen, amelyiken az apukájával beszélget, de Huba még nem igazán.

altatás: hogy csináljátok? :shock: én leteszem a gyerkőcöket, és hagyom őket elaludni. Hubának sokszor cumi is kell, Petra néha sikít egyet és utána azonnal mély álomba merül (komolyan, ez a nő :roll: :shock: ), de mi nem altatunk. Apuka néha próbálkozik, meg hasfájós, nyűgös, fáradt gyerekeket felpakol a pocakjára, de amúgy semmi altatás.

Móni, Janka hogy eszik éjjel? azaz nem hogy, hanem milyen gyakran?

Macsek, örülök, h tetszett a sztori :twisted: ha olyan jól sikerültek a képek, dobhatnál párat....khmkhm

önzőség: én ilyenkor délelőtt még altatom őket, h legyen egy kis időm mindenfélére. ja, és én már többször itthonhagytam a kis ökröket az apjukkal. jól bekajáltak, a következő szopira itthon voltam, akkor miért is ne? szeretek itthon lenni, de azért annyira nem.. :wink:

Kép
an°°di

ermoni: Maja lett volna:) szerencsére a sárga/narancssárga a favorit szín, így csak pár rózsaszín ment a levesbe... de kaptam egy csomó irtó édi kislány rucit, amit most ugye nem veszünk fel... pedig olyan ennivaló kis ruhácskák. Nembaj, így vagányakban lesz majd a kis úrfi:)

KépKép
1macsek

Jutta, nagyon ügyes vagy ám. ennyi tejet kitermelni két 75B-ből!!!! :D a suttogós nő szerint amúgy a tej egy óra! alatt újratermelődik... csak h tudd :? ennyit a szakirodalomról 8)
azért az a 800! ez valami kistérségi rekord lesz ;)

Kép
an°°di

Halihó!
Délelőtti szunya van, így van egy kis időm írni! Mert a tízórai szopi után sétálni megyünk, délután meg rendet akarok rakni a szekrényekben... Legalább kettőben! Na majd meglátjuk mi lesz belőle!
Andi! Az egyik jó barátnémnak is koraszülött a lánykája! De ha láttál már édes, okos zabálnivaló mininőt! És semmiben nincs lemaradva a többiektől! Ez csak a legelején látszik, utána nem! Ja, hasfájás, ha igaz, h 3 hó körül elmúlik, akkor nektek hamarosan vége, mert ugyi azt a születéstől számítjuk. Amikor önállóan eszik, emészt, önálló az anyagcseréje!
Hát akkor leírom én is a napirendünket! Nekünk elég jól 80-90%-ban működik!
Hol is kezdődik egy nap? És hol fejeződött be a tegnapi? :lol: Kicsit egybefolyik minden... Még jó h jön a Karácsony, meg a Mikulás így legalább egy kis változatosság is lesz...
Na! Én nem ébresztem éjjel Jankát! Próbáltam, csak aludt a cicimen! Akkor aludjon inkább a bölcsőben! Szal 5-6 között kelünk, ilyenkor egy másfél órás szopit nyomunk. (Ekkor még általában elég a tejem! Ritkán kell 30-at pótolni!) Ekkor még elég könnyű visszaaltatni! (Hát nálunk a cumi főszereplő :oops: , egy kis ringatás a bölcsőben. Ha nem, akkor Miciék körtánca- most is arra nyomja! De ez olyan felületes alvás!)
Legkésőbb 10-kor újabb szopi (addig anya reggelizik, zuhanyzik, összepakol, ha kell főz is valamit! :wink: ). Általában 11, f12-ig. És most azt próbálom bevezetni, h utána séta...
Utána haza és anya jól bezabál, majd Janka jól bezabál!
Ilyenkor már csak ott marad meg, ahol én vagyok, vagyis a nappaliban van a székhelyünk ilyenkor! Nyista alvás! Gügyörészés, max. 10-15 perc felületes alvás! Ha van rá igény, akkor cumi, móka, kacagás... (Délutánra már fáradt Miciékhez pl.!) Volt már rá példa, h nagyon nyűgi volt ilyenkor, na akkor cici! :oops: (Ez max. hetente egyszer fordult eddig elő!)
F8-8 körül készülődés a fürdéshez (de volt, h 7-kor bealudt, és úgy aludt 9-ig, h sajnáltam felébreszteni, így fürdés elmaradt! na én ebből nem csinálok problémát: kényesebb testtájak nedves szivaccsal áttörölve és csók a családnak!). A fürdéshez keszülődés nálunk nagy hancúr, beszélgetés énekelgetés a pelusozón. A fürdés eleje ordítás, utána kétségbeesett szájremegtetés és nézelődés nálunk! Utána az öltözés visítás! Komolyan: úgy utálja! Majd nagylánykorában erre emlékeztetni fogom! :lol:
És legkésőbb 9-kor neki kell kezdeni szopizni, mert ha később, akkor már annyira felpörgeti magát, h csak 1 körül alszik el. Így meg 11-f12 körül. És hát külön alszik... Bár nálunk nincsenek ajtók, de a saját lakrészében!
Szal nálunk csak 5x van kaja. Mivel én szigorúan mérem (jó nagy marha vagyok! de muszáj teljesen kitapasztalnom a tej és szopi arányt!) tudom, h 700-750 van hogy 800-akat eszik meg egy nap, így sztem ez nem kevés! (Hajni, szted? Te szoktad ezt nagyon vágni!) Ráadásul semmit nem bukik vissza, szal minden hasznosul... és szépen gyarapodik, sztem ez rendben van!
Ja! Altatás tipp! Homlok és szemöldök simogatás gyengéden (nálunk ez rendben van, hátha még egy kis cumival ki van egészítve!).
Kaja előtt meg igyekszem hasra csapni, mert akkor felébred, erősödik és a pukiknak is jót tesz! És akkorákat tud böfögni a vállamon, h a helyi kocsmában megirígyelnék egy-egy pofa sör után! (Mondjuk én nem sokat cipelem a vállamon, mert sztem az nem jó neki! És amúgy is, ha 1-2 percen belül nem akciózik, akkor nem is fog! Inkább felveszem fél-1 óra múlva újra! És akkor általában sikeres!)
Csak azért voltam ilyen részletes, mert hátha valaki tud valamit hasznosítani belőle!
Megyek, mert tízórai szopitime van!
Gyerekszoba képek?

Kép
ermoni

Sziasztok!

Móni: mekkora nagy szeme van Jankának (gondolom mindenki megjegyzi aki látja). És milyen huncutul tud nézni. Édesbogár nagyon. És nálam változatlanul az apukával közös képek a favorit!

Andi:már leírtam hogy nálunk az altatás ölben ringatás, de napközben rendszerint eredménytelen. Egyedül alszik el napközben, ha nagyon álmos, de elötte nyüglődik egy sort, dörzsöli a szemét az ökölbe szorított kezével és próbál ébren maradni... nem értem,miért utál aludni.
Tükörtojás... nyami. Lehet, csinálok én is, megkívántam.
Nálam még mindig a tescos csipsz a minden, bár mostmár, mintha kezdene rendesen visszatérni az étvágyam. :evil:
Hát, mikorra lesz így - 5kiló???

Egyszer már én is meglógtam egyedül, Ádi addig a nagymamájával volt. Apának már előre vetítettem, hogy önző módon, ha itthon lesz szabin, szeretnék 1 szabadnapot. Akkor kettesben lesznek, én meg hajfestést tervezek a barátnőmnél. Nagyon rá férne már a fejemre.
Macsek: örülök, hogy semmi baja Vilikének, csak túl aludta magát.

Kép
Kép
gabcii

hát nem bánom, ha elmúlik a hasfájás, mert szegény Huba itt nyüszög az ölemben
:evil: a hasfájásnak

Jolka?

Kép
an°°di

Na igen, egy kis változatosság nem lenne rossz!

Majd csinálok én is gyerekszoba képet!
Ez a nappaliban játszadozás, gügyörészés, nálunk is a napi fő program. Közben próbálok vasalni, meg pakolászni.
A fürdés közbeni ordítás, kis idő múlva,változni fog. A barátnőm kisfia konkrétan 3hós koráig olyan üvöltést nyomott közben, mintha ölte volna az anyja. Mikor már tudatosan használta a kezét-lábát, akkor kezdett el pancsizni és megszerette. Hátha nálatok is így lesz. Nálunk hál isten rövid ideig volt mumus a fürdés. Most meg már oda kell figyelnem, annyira aktívkodik Ádi a kádban (is).
Andi: 1 óra alatt újra termelődne a tej? :roll: Normális mennyiség nálam kb 6 óra alatt!

Lányok! Milyen időközönként vágjátok a gyerekek körmét?
Nálunk heti 2x kell.
És tudom, hogy volt már szó róla, de megint megkérdezem, mert hidegebb lett. Mit adtok sétához a gyerekekre?
Elég szerintetek a zokni, hosszu ujjú body, pamut rugi, plüss rugi, bundazsák, sapi?

Fene a kaputalefonba. Félálmából, nem felébred Ádi! :evil: :evil:

Kép
Kép
gabcii

Jav: kaputelefonba

Kép
Kép
gabcii

A tegnapi front minket is álomkórba kergetett, ma viszont cserébe non-stop zaba van. Eddig legalább a délelőtti hosszú alvás fix volt, most már az se :-( Hajnali f3 óra vagyok fent vele :-(

Móni, nagyon édes Janka. És nagyon ügyes, hogy már így ki tudja nyomni magát! Nadin sokat van hason, de max a fejét emelgeti, meg rakosgatja egyik oldalról a másikra.

Gyerekszoba képet teszek fel mindjárt.

Timi, én csodállak, hogy két gyerekkel elbírsz, mert hidd el, elbírsz velük! És két ilyen gyönyörű gyerek.... Igaza van Hajninak, a legnagyobb ajándék amit a gyerekedek adhatsz az egy testvér.

Képzeljétek, tejpöttyök eltűntek, cserébe most koszmós lett a fejünk. Mindig van valami :-) Viszont ma mázsálás volt, 5120! :lol:

KépKép
kertikiri

Gabci, szerintem elég az a cucc a sétához.
Én: body, rugi (ami épp rajta van), zokni, kiskabát, legmelegebb overállunk, zipzáros taki, még egy taki, meg a mózes fedele, meg sapi.
Bundazsákunk még nincs, ezért nem azt. Szerintetek hol érdemes venni? Kikában láttam 6-7e Ft körül. Brendon nagyon drága.

KépKép
kertikiri

Képek:

Szoba: Kép

Mégis ki tudja nyomni magát, és közben olvas :-) Kép

Hancúr, de valami folyik az orrunkból :-): Kép

KépKép
kertikiri

Vilinek is ilyen rózsaszín ikeas virág lámpája van:) viszont a fal sárga, így pirosan világít, szerencsére.

KépKép
1macsek

mindenki más is sétál? mentünk egy akkora kört. volt napsütés, szél, szélcsend, hó, eső... tiszta időjárási bemutató.
most gyorsan zabálok egy kakaós csigát, mielőtt kaja

Kép
an°°di

Kertikiri: szép Nadin szobája. És milyen szépen kinyomja magát.
Én nem tudom így hasra tenni Ádit, mert hisztibe kezd olyankor. Nem szereti.

Pár kép akkor

közös szoba anyával:
Kép

Kép

Ádika cumival alszik( apa gyenge próbálkozásának eredménye)
Kép

és ez lett belőle:
Kép

Kép
Kép
gabcii

Bocsi, egy képet kétszer raktam fel.

Kép

Kertikiri: Nadinnak milyen színű a haja?
Andi: betéliesítem a gyereket és mi most lépünk sétálni.

Kép
Kép
gabcii

ja, nem írtam, de Gabcii, sztem annyi cucc bőven elég Ádira.
az ikreken van body, pamut rugi, egy polár pulcsi, egy vékony és egy vastag sapek, és kesztyű Petrán, mert folyton kivarázsol a bundazsák alól. ja, és a bundazsák. de a kocsinknak van lábzsákja, és van egy plusz pléd hideg esetére

tök jók a szobák! nekünk is ilyen lesz, ha elköltözünk valamikor :roll: és ugyanolyan az elrendezés ;)

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Móni:
végre. :) Jaj, nagyon édes Janka.
És így tartja már magát?? :shock: :shock:
Nagyon ügyes. Lilla utál hason, így nem is nagyon van úgy, de pl. ma leraktam úgy, de ő még nem tudja így kinyomni magát. :(
És a 700-800 ml tökéletes. :wink:

Csajok:
Mindenkinek kinyomja már magát hason a gyerkőc??

Gabcii:
szép a szoba, édi Ádám. :)

Kertikiri:
a Ti szobátok is szép. :)
Látom Nálatok is megy már a kinyomás. Kezdek aggódni. :oops:

Andi:
ehh, ennyi ruha?
Én body, pulcsi, naci, bundazsák, sapi, takaró és lábzsák. Ez kevés vajon? :shock:

Na bőgés van. :roll:
De azért ezt még leírom, h tegnap Lilla 7kor evett, majd alvás fél9-től. És 11 helyett hajnali 2kor kelt enni, majd fél7kor éss....... 10kor keltettem mert mentünk el. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Kép Kép

Na, itt van gólyavisziafiát, meg öltöztetős kép:) A kendős képre irtó büszke vagyok ám, tök jó volt kendőben vinni sétálni!! Prsze nem én kötöttem fel, hanm a tesóm, de majd talán belejövök.

Andi: nemááá, hogy leteszed és alszik. Mi, kaja után? Én ma két óráig zötyögtettem, h elaludjon... És fél órát alszik csak utána... Mert ha nem igyekszem, akkor kifárad és rázendít, az ágyában meg nyekeg, egy idő után meg felhergeli magát, és sír, azt meg azért mégsem hagyom. De végülis kísérletezni van időm, itt az egész éjszaka meg a nappalok.

KépKép
1macsek

Kép

incifinci képecske tegnap estéről:)

KépKép
1macsek

Jók a szobák:) majd nekünk is egyszer, ha elköltöztünk.

Hajni: Lillababa visszaváltozott kisangyallá?

Ermoni: Janka irtó helyes!!!

Gabcii: Ádika is édi! Cumi kiköpés nálunk is van, de általában felébred rá, és kezdődik minden előlről.

KépKép
1macsek

sziasztok
legalább ti dícsértek :-) hehe köszi :-)

Hajni
ne aggódj Maja is utált hason lenni és 2 hós minimum volt mire kinyomta magát.Bibi meg el van hason úgyis alszik ,simán kinyomja magát régóta,a fejét meg egy nap vagy 100szor teszi jobbra-balra.

Bibus ma nem sírós szerencsére és este 10től negyed 5ig aludt :-) dejó lenne így minden éjjel

Nálunk szerkó: itthon amibe (rugi+body,vagy gatyó,pulcsi,overáll,bundazsák,mózes teteje,kocsira az a bigyó)

Andi:

hideg van nálunk is de itt nincs se hó semmi extra úgyhogy simán megyünk ki :-)

örülj neki hogy nem kell az ikreket altatni,be is fonnád a hajad,szerintem

én is akarok csigát

ettél kukoricát?én tegnap mitán megettem egy jó nagy szelet kukoricás pizzát akkor gondolkodtam hogy hoppá k betű,de nem volt gond

Gabci
Maját is elveheti Ádi,de már van ám két vőlegénye :-)

én akkor vágok körmöt amikor nem felejztem el :-) heti egyszer kb,de akkor mindkettőt elkapom,mármint gyereket

Kertikiri

Nadin nagyon szép a képeken

Móni
ideális napi rendnek tűnik:-)

és Janka tündéri,nagyon cuki :-)

jó lenne már nekünk is a körforgó

Zsu
odaértek a cdék?
hogy vagytok?

Jlka?

hogy mit fedeztem fel ??? azt tudjátok,hogy a porszívó,hajszárító hangja megnyugtatja a babákat?próbáljátok ki :-) nálunk bejön.
ééés van nekünk egy fp akváriumunk amit körforgó híján az ágyra szereltem és annak is van egy ilyen monoton hangja,ha kicsit ringatom lerakom Bibit és bekapcsolom,elalszik,tök jó,hadd börrögjön :-)
Maja ismét kiakasztó,de lyan ám hogy egyik pillanatba angyal a másikba ördög.ki ne imádná amikor viszi az aszfaltkrétát és dugdozza a bb baba fenekébe higy kúp,mert nem kakil a buta.de ahogy shrek bilizik és kakil az se gyenge mutatvány :-)áh ezt elmondani nem lehet :-)
karácsonnyal hogy álltok?én találtam egy jó játékos oldalt ahol a gyereksereg ajándékának 90 %át beszereztem,és a rossmannál csináltatok naptárt és fotókönyvet,kukk meg ha érdekel
http://asp07.photoprintit.de/microsite/1659/
http://www.regiojatek.hu/
Vendég

Sziasztok!
Jaj, a hasalós, kinyomós képet nem azért raktam fel, h most kinek csinálja még...!!! :roll: Csak olyan helyesek rajta apával! :wink:
(Amúgy fiús anyukák mondták nekem, h a fiúk lustábbak... :wink: )
És köszi a dícséreteket!
Rakok fel babaszoba képeket, de nem tudom mikor leszek megint, mert a húgomat most vitte be a mentő a kórházba! Nagyon kivagyok! Azt se tudjuk pontosan mi a baja! És egyedül van (albiban lakik, se hapsi, kevés barát, szülök 240 km-re!), most a férjem rohant be hozzá. Készítettem neki cuccokat, mert műtik! Jaj, jaj! :cry:
Na, babaszoba! Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.3395.jpg[/img]
Kép
És még ez is olyan édi!
Kép
Most látom csak, h leginkább csak részletek vannak a szobából... :? Ja, és nálunk sólámpa az éjjeli fény!
Majd valamikor!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Szépek a gyerkőcök (Jankáról végre kép!!) és a szobák is!

Szoba nálunk még nincs, csak kiságy... 2-3 hónap múlva lesz aktuális!

Ja és Hajni, Dorka a korházban emelgette a fejét, illetve vállon 1 hetesen kinyomta magát és tartotta a fejét (miközben üvöltött a hasfájás miatt :cry: ) hason nem szeret lenni, de gyanítom kinyomja magát... DE ez nem mérvadó mert korházban ill. védőnő is eldobta magát tőle! :wink:

Móni, akkor délelőtt tuti fixre van időd magadra, szuper!

Mi "napirendünk":
3 körül kel enni - jó esetben 45 perc etetés / altatás (rossz esetben 1,5 óra)
7 körül kel újból - etetés... nem alszik vissza - pár napja azonban pár percet el van egyedül (zenélő körforgó :lol: )
8-ra lekeveredünk, én reggelizek ő pihiszékben vagy ha nagyon sikít ölben.... Jókedv esetén gügyörészés/nézelődés
Fél 10 ismét kaja, nem alszik... nyűgös (néha sikerül elaltatni)
12 körül újabb kaja, én ebédelek... (ha hagy), már nagyon álmos, de nyűgös...
Beöltöztetem, kirakom a babakocsiba (annyi ruhát rakok rá mint Hajni, ha hidegebb van akkor plusz egy pulcsi és harisnya - DE fedett, szélvédett tersz, plusz pléd és zárt mélykocsi)
4-kor behalászom - úgy kel felkelteni, de mikor felébred rájön, hogy tulajdonképpen ő baromi éhes!
6-7 között újabb kaja (ilyenkor szokott kevés lenni) nézelődés,
vagy nyüszi vagy nézelődés vagy alvás - változó.
8 körül fürcsi, etetés és alvás! Na ez eltart (jó esetben, ha 9-ig nem kel fel és nem kell újra altatni) 3-ig sőt egysze 5-ig is!!

Mivel 7x eszünk innen gondolom, hogy kevés az 1x-i tejadag... és így én nélküle messze nem tudok elindulni... :?
Ja és hajnalba 170-et eszik... délután meg jó ha 100-110-et... no ilyenkor lenne jó a pótlás, meg este...

DE ma voltam FODRÁSZNÁL! Juppi!!

Ja és éjszaka még mindig nyöszörög... mikorra múlik ez el? Szerintem kakilni próbál... az nagyon nem megy neki... kijön a cucc, de nyöglődik vele... vmi tipp Mecsek teán, Infacolon és Epumisanon kívül?

NA megyek behalászni! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Timi:
Nálunk is Marci volt ilyen hason alvós, ő is imádott úgy, de Lilla..
lerakom és megsem próbálja hanem vonyít. :shock:
A fejét háton ő is rakja jobbra-balra.

Kép
Kép
h@jni

Hahó!!!

Nem tudom van-e köztünk Szilvia,ha igen akkor BOLDOG NÉVNAPOT neki!! :D

ancsi26

Móni:
jobbulást a hugodnak. +++++++++++++++

És tudom, h nem azért raktad fel, amugy már kérdezbi akartam, mert úgy rémlik, h Marci is kinyomta magát 4-5 hetesen. De Lilla a fejét sem nagyon emeli hason, a vállam felett igen, de hason nem. :?

Kép
Kép
h@jni

Móni, tényleg jobbulást a húgodnak!!!!!! remélem, semmi komoly...

Jutta, de jó. én is akarok fodrászhoz! fel is hívom! azt ígérte, eljön, ha én nem tudok menni. de azt hiszem, nem csak tudok, de akarok is! ;) önző dög vagyok, na és? :P

cumi: Móni, miért :oops: hogy a cumi a menő? szerinted nálunk miért van csönd sokszor? Huba sztem egész nap cicin lógna, ha tehetné. már az inkubátorban volt cumija :shock: Petra általában nem cumizik, de most pl igen, mert az előbb annyira vergődött, h megsajnáltam, és felvettem. de amint le akartam tenni, elkezdett kétségbeesetten sírni. olyan cuki volt, meg kell zabálni! de ilyenkor sziesztaidő van ám! Huba alszik is, bár picit fájdogál a hasa... szóval most szunyálnak. pfűűű

ti tudtátok, h KELL a piciket hason fektetni ébren? a 2007. tavasziakhoz író barátnőm (Zsu tudja, ki) mondta, h az egyik csajszi 8 hónapos kisfiának azt mondta a gyógytornász, h minden mozgásos elmaradása/panasza/mittomén azért van, mert soha nem fektették hasra. :shock:

Timi, végül megettem a kukoricát, de lehet, h nem kellett volna. ma olyan nyüszi napunk van. vagy a kuki vagy a szél :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

ja, és ilyen játszószőnyegünk lesz:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=jatek&submenu=bebijatek&category=jatszoszonyeg&empty=1&productid=93506&pageno=2&whid=25
igaz, használt, de holnap meglátjuk, mennyire 8)

Macsek, ti is költöztök? mikor? hová? és ti hol is laktok? csinálhatnánk majd babatalit, nem? nálunk ugyan nem férnénk el, de ha elköltözünk, akkor igen ;)

Kép
an°°di

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ahol apa fogja a fejét ott elaludt a kezében és eldölt majdnem mint egy sószsák és mondtam neki,hogy addig fogja már még le nem fényképezem!

Kép
mogyoland

Andi:
én tudtam, h kell őket hasra tenni, de Lilla nem hajlandó és pont. :evil: :evil: :evil:

Jó a játsziszőnyeg, nekem is ilyen volt MArcinál. A majom mégmegvan. :) ( mikor eladtam az lemaradt és pár hónap után találtam csak meg. :oops: )
Amugy szupi, zenél, villognak a virágok, zörög. Sokkal jobb, mint amit most vettem. :?

Kép
Kép
h@jni

Jaaj, a mosolygós Ágika, sárgulok az irigységtől:) nagyon édi!

Költözés: remélem tavasszal, de még nincs konkrétum, sajna. Elég kicsi is a lakásunk, meg hideg is meg nem látom az eget stb.... :evil: :evil: :evil:

Tök jó lenne babatali! Mi a IX ker-ben lakunk a Mester u-ban. A krapekom újpesti, vagyis inkább kápmegyeri.

Szuper a környék egyébként, sötétben inkább nem sétáltatom a Vilit. Érdekes egyének táboroznak a dzsungel felé a sarkon összeverődve... De tényleg, egyedül nem okés a helyzet, pedig ez a kerület már elég jó, de van még gáz hely itt is.

És még fotók rólunk itt:
balazsar.xfree.hu

KépKép
1macsek

kérdés: ti szárítotok hajat? mi csak töröljük a törölközővel... bár ugye sem Hubának, sem Petrának nincs akkora lobonca, mint mondjuk Bibikének... :wink: :roll:
ja, és koszmó lehet a szemöldökön? :shock: :roll:

Kép
an°°di

Nem mi nem szárítunk hajat csak a törölköző .Koszmó nekünk is van a szemöldökön én gyógyszertári zsíroskrémmel szoktam vékonyan bekenni!

Kép
mogyoland

Andi:
lehet, nekünk is van. :(
Én ma vettem hoszmó elleni sampont. BABÉ koszmó elleni sampon a neve, állítólag nagyon-nagyon jó, 1-.2 nap alatt elmúlik tőle. :)
És mi sem szárítunk hajat. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok,

Koszmo lehet a szemöldökön, meg a fülön is.
Gabci, Nadin neeeeem vörös, ha erre gondoltál :-) Olyasmi, mint Ádi, nem is tudom, szőkés-barnás. Majd meglátjuk milyen lesz, én szőke vagyok, kicsinek tejföl voltam, apa meg fekete.

Macsek, Mogyó, Móni (csupa M :-)) jók a képek! Janka és Ádi szobája is nagyon szép, mindkettő kék :-) Móni, azokat az édes habszivacs figurákat a falon hol szerezted be?

Ma volt nálunk dokinéni, megdicsérte Nadint, hogy nagyon szépen figyeli őt, meg követi a szemével, és a fejét is fordítja utána. Megdicsérte még a micimackós képet a falon, hogy nagyon jó helyre raktuk, mert azt nagyon jól látja. A babás képre azt mondta, hogy azt nem látja, mert túl magasan van. Azt tanácsolta még, hogy mostmár akasszak figurákat is a kiságyra, többet is, hogy választhasson belőlük magának barátot :-) Persze nem mertem bevallani, hogy Nadin a nap nagy részét nem a kiságyban tölti ám, így nem nagyon lesznek neki ismerősek a figurák :-( Nem baj,majd beszerzünk egy járókát, és arra akasztgatok mindenfélét.
És még egy dolog: ujjszopás. Nadin teljesen rászokott, szerintem ezért is nem alszik, mert mindig az ujját keresi. Dokinéni szerint nem probléma. Külön dicséret járt ugyanis azért is, hogy bármikor visszatalál az ujjával a szájába, hogyha szopi közben az ujja eltévedne :-) Szóval okosodik a lány.

A mai napunk viszont gy totál csőd volt. A gyerekem, aki eddig kiszámíthatóan minden délelőtt 3 órát aludt, majd délután is 3-at, ma megelégelte 3 x 15 perccel. Azt hittem a hajamat tépem. Délután arra eszméltem, hogy nem ettem és nem ittam szinte semmit, és természetesen nem is pihentem, ezért egyértelműen kevés a tej, tehát estére csináltam tápszert, és képzeljétek NEM FOGADJA EL A CUMISÜVEGET!!!! Most mi a fenét csináljak??!!! Help!

KépKép
kertikiri

Kertikiri:
itasd pohárból vagy kiskanállal. :wink:
Nagyon ügyesen tudnak inni pohárból. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?