Jó reggelt!
Bien,
ez bizony nagyon szép görbe, remélem ilyen szépen fent fog maradni a hőd! Drukk!!! Egyébként szerintem nem a közepén kell, hogy fájjon a hasad, esetleg ha mensizel. Nekem mái napig jobbról fáj, és pont tegnap mondták, hogy akkor a jobb petefészekből szabadult ki a petécske, és arról tapadt meg. Úgyhogy végig jobbról fogom jobban érezni, még ha már menni is fog a méhem felfelé. A derékfájás meg van akinél végigkiséri a terhességet.
Babszi,
hogy te milyen kreativ vagy!!!
Nagyon jó lett minden, nekem nagyon tetszik, különben is imádom a szineset!
Gabi,
bocsi, de ne agyalj ennyit a tüneteken, hidd el, hogy pont amikor nem számitassz rá, akkor fogsz babás lenni. Nekem még a hőm is elkezdett lefelé araszolni, és a 28. napon ment fel, onnantól maradt fent, igy csak akkor kezdtem gyanakodni, hogy talán. Az utána következő 4 nap a tesztig telt a leglasabban életemben, de untig elég volt annyit is idegeskedni. Tudom, nehéz ezt betartani, de szerintem tényleg az a recept, hogy csak sex és más semmi! Találj valamit, amivel foglalkozhatsz (én pl. akkor a tengerre készülődtem), és akkor gyorsabban elrepül az idő és egyszercsak azon fogsz meglepődni, hogy két csikos lett a teszted!
A pé elcsúszhat 28 napos ciklusnál is. Nekem mindig a 13-15 napokon volt pé, most amikor babás lettem pont a 17.-en, ha minden igaz, és aznap is volt nagyon sok tojcsim.