Juca! Hát az ilyeneket nem tudom végig olvasni
Napsugár! Elkezdtünk próbálkozni 2006 dec. elején, utolsó m: 2007. febr. 26. missed ab., műtét 2007. ápr.18. Újból próbálkozni kezdtünk 2007. jún. közepén. Azóta semmi...
Lina! Igen, dec. 3-ra lettem volna...
Monti! Nem voltam dokinál. Nem hiszem, ogy valami bajom lenne, mert végül i semmi nem utal problémára. A tüszőrepedést érzem, a luteális fázis 12-14 napos, nem hiszem hogy komoly gond lenne. Illetve egy évet mindenképp szeretnék magunknak adni.
De jó neked lesz kiskönyved!!! És emsoká átléped a bűvöst! Kopp-kopp-kopp!!!
Csucsu! A kisebbségi hölgyek is elvetélnek, csak ált. kevésbé viseli meg őket. Vagy nem is tudnak róla, hogy az az erőssebb 2 héttel később jött menstruáció valójában egy vetélés.
Hát igen. A más piál, cigarettázik, drogozik mégis egészséges gyereket szül kérdés. ebbe már beletörődtem, fel se veszem. Ahogy abba is, hogy 3-4-5-6 abortusz után beleüt a ménkű, hogy ja mégis gyereket akar, és persze gond nélkül sikerül neki. Nem az én dolgom, nem az én életem, és attól nekem se jobb se rosszabb nem lesz, hogy más mit tesz és mit nem...Addig törődöm az ilyesmivel amíg a munkám megköveteli és azontúl nem. (Ez is épp elég)