Sziasztok!
jelentem a derékfájásnak nyoma veszet.
Szombaton rengeteget pihentünk, Anyáéknál ebédeltünk
Ja és a "reggelt" 11kor nyitottuk kb egy órás énekléssel az ágyban. Ugyanis előkerítettem a gitáros kottafüzetet, és abból szinte mindegyiket elénekeltük Maszatnak. Tetszett neki
Ma meg ünnepi liba-pecsenyét sütöttem, életemben először. (Férjem Márton
)
Szval bocsi az elmaradozást.
Van egy rossz hírem: holnap mégsem tudok menni gofrizni...
Pedig már nagyon rákészültem. De elfelejtettem, hogy aznapra jelentkeztem be kismamjógára. Ez még nem lenne baj, de a nagymamámhoz muszáj elmennem, ott lakik nem messze a jógától. És nagyon régen nem láttam, és nincs túl jó kedve mostanában. Szval sajnálom lányok. Egyetek helyettem is soksok gofrit, csokisat, én azt szeretem -asszem
Feri, tök jó, hogy Te már hallod a baba szívverését. Marci mindig lemarad még a rugdosásról is. Mert kivülről még csak ritkán érezni. De persze olyankor elolvadok, mikor Marci a hasamnak, azaz Maszatnak énekel és közben puszilgatja a hasam. Akkor azt sem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a boldogságot!!!
Judit, örülök, hogy jól sikerült az isler. Én még sosem csináltam, anyukám, nagymamám szokott, az mindig nagyon fincsi. És persze, kell a tésztájába dió, annélkül nem is isler az islr. Én egy időben annyira szerettem, hogy a nagymamám "isler tortát" sütött nekem. Ugyanaz a tészta, csak nagyban. Egy hatalmas islert kaptam
Remélem Neked is hamar elmúlik a csontfájás.
és Mni, Neked is jobbulást!!!
megyek, mert névnapi jengaparti lesz kettesben, azaz hármasban