Új privát üzeneted érkezett!

Cicuka!

Nekünk is Olivér lesz ha fiú lesz :wink:

Leírom privibe a parvót,rád nézve nem rémisztő!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Megint jól eltűnt mindenki.
Én fősuliba voltam Szegeden és a kis Balázs nagyon élvezte az órákat (vagy nem), a lényeg, hogy sokat rugkapált. Kezdek megnyugodni, hogy a pajzsmirigybetegség nem okoz gondot nála.
Megint reménykedni kezdtem, hogy lány, mert csak a férfihangokra ficánkol. :D :D :D
Habár már megszoktam a kisöcsi gondolatát és örülök nagyon neki is. :D
Nektek nem szokott fájni a combcsont és a csípőcsont találkozásánál. Engem most ez gyötör néha (esténként) szinte csak csoszogni tudok. Remélem ez elmúlik és a csontok átalakulásával van összefüggésbe.

Írjatok, rossz hogy nincs mit olvasgatni ezen a mindig pörgős topicon.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Judit,
nekem a keresztcsontom, meg a szeméremcsontom szokott mostanában fájni. Főleg a szeméremcsont.
Örülök, hogy ennyit mocorog a kis Balázs! :D

Délelőtt megyek Anyukámékhoz és majd valamikor délután jövök haza, úgyhogy én se leszek ma itt sűrűn.

Mindenkinek szép vasárnapot!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Nekem nem csináltak semmilyen vírusra vizsgálatot, az baj? Csak a hepatitist nézték, de a védőnőnek küldték ki azt az eredményt is.

Tegnap Erik anyuéknál aludt, és éjszakába nyúló pókerezést rendeztünk egy barát párral. Most tanulgatjuk, de nagyon élveztem. Csak a 8 órán keresztüli ülés nem esett jól :roll: .

Pété, köszi az intézkedést! Akkor remélem, hogy holnap minél több emberrel találkozunk! :)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
Most nekem is lenne egy szavazós kérésem. :)
Az alábbi linken lehet szavazni a Sissi hasonmásverseny döntőseire, lécci szavazzatok a Dalos Anikóra. Anno, mi készítettük a portfolióját. :)
http://www.kiralyikastely.hu/erzsebet/index.php?mid=69
Előre is köszi!

KépKép
KépKép
mni

Mni, szavaztam. :D
Vendég

Sziasztok!!!!

Nem semmi az időjárás!!!! A lánykám kinézett az ablakon és megkérdezte hogy akkor most jön a Jézuska????Mert olyan mint ha karácsony lenne, olyan édi volt. :lol:

Mindenki vigyázzon magára, és jó szórakozást a holnapi randihoz!!!!
puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Mni!
Szavaztam én is és tényleg úgy gondolom, hogy az Anikónak királynői megjelenése van...

Itt is esik a hó Kecskeméten! És elég csípős hideg van. Érzi is a derekam...

Islert sütök életemben először, remélem jó lesz. Vendégeknek akartam de túl hamar érkeztek és nagyon rövid ideig maradtak, nem készültem el vele. :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Az első tepsi sütit sikeresen odaégettem :( :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi a szavazatokat az Anikó nevében is! Amúgy szerintem is Ő a legelegánsabb. :)http://www.mniphoto.extra.hu/galeriak/sissi/index.html
Judit, mi lett az Islerekkel?
Most kicsit náthás vagyok, de kaptam ezüst kolloid oldatot...kíváncsi vagyok, fog-e hatni... utánaolvastam, mindenre jó. :) Birom az ilyen csodaszereket! :)

KépKép
KépKép
mni

Hello!

Nálunk havaseső esett, de volt olyan is, hogy nagyobb pelyhekben esett a hó is. Kár, hogy nem maradt meg. Azért az lenne az igazi, ha végre fehér karácsonyunk lenne.

Pepi,
aranyosat kérdezett a lánykád! :)

Judit,
a következő tepsi süti sikerült? Én múltkor úgy jártam, amikor a bankos búcsúztatásomra készültem, hogy 3 lapos sütit sütöttem, aminek az egyik lapja majdnem félig megégett. Úgyhogy nem puhult meg időre és nem tudtam bevinni a bankba, kénytelen voltam mást sütni.

Mni,
én is szavaztam Anikóra.
Erről az ezüst kolloid oldatról még nem is hallottam, hol lehet kapni? Én is náthás vagyok, kipróbálnám, hátha segít. Jobbulást neked!

Melinda

Kép
melinda80

Pepike, Te nem tudsz jönni az Árkádba? :(

Kép

Kép
mzx

Melinda, még én sem hallottam róla előtte... otthon "frissen" készítette nekem az apu unokatesója. Most a neten olvastam róla, hogy mindenre jó. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni! Melinda!

A következő két tepsi mellől el sem mozdultam. :D
Jó hamar kivettem őket, összeragasztottam lekvárral, csokimázzal bevontam és egy fél diót mindegyikre tettem. Nagyon jó lett, sokkal finomabb mint a bolti.
Omlós, és a dió miatt nagyon finom (a tésztájába is kellett darált dió)
Máskor is csinálok ilyet nagyon ízlett a férjemnek, Levente az csak morzsolta, azt élvezte hogy szétszórja :(

Javulást kívánok a náthából mindkettőtöknek.
Én calcimusc-ot adtam Leventének és 2 nap alatt helyrejött. Meg tantum verde spray-vel fújtam a torkát. Ezek nagyon beváltak nekem, eddig mindig antibiotikum lett a vége a megfázásoknak és most meg már másodjára gyógyult meg ezektől.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nálunk is esett szinte egész nap a hó,10cm-res maradt!! :lol: A fiaim nagyon örültek,főleg a Márk újjongott!Ő is azt kérdezte hogy akkor ma jöna Mikulás??

Mxz!

Nagyon mentem volna a talira,dolgoztam is az ügyön, hogy anyut bezsrevezem bébicsősznek,de ha ilyen havas lesz az út akkor nem igazán vállalkozok rá innen Gödöllőről Pestre beautózni :?

Legközelebb remélem tutira el tudok menni(főleg ha délelőtt lenne...)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
jelentem a derékfájásnak nyoma veszet. :)
Szombaton rengeteget pihentünk, Anyáéknál ebédeltünk :) Ja és a "reggelt" 11kor nyitottuk kb egy órás énekléssel az ágyban. Ugyanis előkerítettem a gitáros kottafüzetet, és abból szinte mindegyiket elénekeltük Maszatnak. Tetszett neki :)
Ma meg ünnepi liba-pecsenyét sütöttem, életemben először. (Férjem Márton ;) )
Szval bocsi az elmaradozást.

Van egy rossz hírem: holnap mégsem tudok menni gofrizni... :cry: Pedig már nagyon rákészültem. De elfelejtettem, hogy aznapra jelentkeztem be kismamjógára. Ez még nem lenne baj, de a nagymamámhoz muszáj elmennem, ott lakik nem messze a jógától. És nagyon régen nem láttam, és nincs túl jó kedve mostanában. Szval sajnálom lányok. Egyetek helyettem is soksok gofrit, csokisat, én azt szeretem -asszem ;)

Feri, tök jó, hogy Te már hallod a baba szívverését. Marci mindig lemarad még a rugdosásról is. Mert kivülről még csak ritkán érezni. De persze olyankor elolvadok, mikor Marci a hasamnak, azaz Maszatnak énekel és közben puszilgatja a hasam. Akkor azt sem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a boldogságot!!!

Judit, örülök, hogy jól sikerült az isler. Én még sosem csináltam, anyukám, nagymamám szokott, az mindig nagyon fincsi. És persze, kell a tésztájába dió, annélkül nem is isler az islr. Én egy időben annyira szerettem, hogy a nagymamám "isler tortát" sütött nekem. Ugyanaz a tészta, csak nagyban. Egy hatalmas islert kaptam :lol:
Remélem Neked is hamar elmúlik a csontfájás.
és Mni, Neked is jobbulást!!!
megyek, mert névnapi jengaparti lesz kettesben, azaz hármasban ;)

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt!
Most akkor kik is jönnek a talira... mert a végén mindenki lemondja... :(
ÁRKÁDOS TALI:
1. mzx
2. mni
3. pumperka
4. pété

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Judit,
ügyes vagy, örülök, hogy ilyen jól sikerült a süti!!! :D

Kölyök,
de jó, hogy elmúlt a derékfájásod! :D A pihizés csodákra képes! :)

Nem tudom, mi van velem, de ma nagyon fáradtan ébredtem, nem nagyon volt kedvem felkelni az ágyból, pedig muszáj felkelni, nem akarok eltunyulni, hogy itthon vagyok.

Melinda

Kép
melinda80

Mni, én jövök a talira, amúgy is körbe akarok nézni karácsonyi ajándékért, szóval én már 2 körül odamegyek.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
Melinda80:
ez a fogantatás-módszer elég alapvető, de ki tudja, hátha segít nekik is! Az egyik ismerősöm másfél év eredménytelen próbálkozás után így esett teherbe a második hónapban!!! :lol:
Szóval a lényeg abban rejlik, hogy a mensi első napjától számított 12., 14., 16. napon kell együtt lenni, de az első előtt 5 napig nem szabad (hogy egészséges, friss sok-sok farkincás gyülekezzen startrakészen). Ha nem jött össze, akkor a köv. hónapban a 13., 15., 17. napon kell próbálkozni.
Ez a nagy recept. Hihetetlen, de tényleg igaz, hogy nagyon sok ismerősömnek így jött össze.
HAJRÁ!!!!
Mni: Én is szavaztam, de elég furcsa egy verseny ez, el nem tudom képzelni, hogy ilyen hülyeségre rávegyenek. Egyébként szerintem egyik sem hasonlít Sissire! De ez csak az én véleményem! Senki sem szeretnék megbántani :roll:
Jó talit délutánra Nektek!!! Gondolatban, na meg étvágyilag én is ott vagyok :wink:

Livi
Kép
Kép
lusie

Livi,
köszi szépen a leírást! :D Továbbítom az illetékeseknek aztán majd beszámolok, hogy volt-e eredménye!

Melinda

Kép
melinda80

Livi,
láttad, éppen egyidősek vagyunk baba szempontjából! Grat a 23. héthez! :D :D :D

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Lányok!

Ma voltam ezen a cukros löttyös vérvételen. Hűűűű, miközben leírtam, már megint a torkomban van a cucc. (bocsi) Szóval az elmúlt 5 hónapban ennyire "állatkínzó" vizsgálaton nem voltam még. Az egy dolog, hogy nem aludtam éjszaka, de reggel mire elszunyókáltam volna, fel kellett kelnem, hogy megigyam ezt az undormányt, mert ugyebár vérvétel előtt 2 órával kell. Én igazán édesszájú vagyok, de ezt aki kitalálta.... 2 órán keresztül nyeltem és sóhajtoztam nagyokat, hogy kibírjam a kórházig. Közben rázkódott a troli ezerrel. Belémnyomta a nőci a tűt, akkor már éreztem, hogy talán még egy percig kibírom, de tovább nem. Még a wc-ig el tudtam szaladni. Aztán elindultam a kórházból, a sarkon lévő Meki-ben megint meg kellett látogatnom a mosdót... Tudom, ettől nagyobb bajom ne legyen, de ez most nagyon nem esett jól...

Délutánig összeszedem magam, mindenképpen elmegyek a talira, de rágondolni sem tudok az édességekre.. :(
Kölyök, sajnálom, hogy nem tudsz jönni, remélem, már más nem mondja le! :( Az én nevemre van foglalva az asztal (Petrik Tímea), ha esetleg valaki előttem ér oda...

Kép
pété

Mni! Szavaztam!

Kép
pété

Sziasztok Lányok!

Látom, nagy a pangás itt hétvége után. Majd tessék beszámolni a gofrizásról! Én nagyon mennék, de tanítok is és most kb. semmit nem ehetek. Nagyon durva volt a hétvége...

Elkapott valami szemét vírus. Péntek este már hőemelkedésem volt. De ha jobban belegondolok, már pénteken is úgy aludtam el 10-kor, mint akit agyoncsaptak, ami nálam azért furcsa és még csodálkoztam is, hogy mi a túrótól van minden izmomban izomlázam, amikor sétákon kívül semmit nem csináltam. Egy szó mint száz, szombaton hajnalban f2-kor arra ébredtem, hogy ráz a hideg. Ilyen nem volt 5 éves korom óta! 38,2 volt a lázam, hasmenés ezerrel, úgyhogy teló ügyeletre. Lázra ne vegyek be semmit, hanem hűtőfürdőzzek, ha nem jön be, akkor max. 1 db rubophen. Hasmenésre Smecta por. f5-ig tusolgattunk, pihentünk, férjem elugrott a patikába. A lázam lement 38-ra a tusolástól :), úgyhogy nem vettem be lázcsillapítót.
Alvás és sok folyadék! Ezek bírtak segíteni. A Smectát szedtem nagy erőkkel. Szombat este, a harmadik duplaadag után rá kellett jönnöm, alergiás vagyok a Smectára, melynek baráti tünete az elviselhetetlen hascsikarás az elképzelhető legszaporább hasmenéssel. Ezt jól beszívtam :? Azóta széntablettán és piritóson élek, egy-egy Elevittel gazdagítva az étrendet. A láznak már nyoma sincs, a gyomrom már javulgat, de még nem tökéletes. Remélem, a kis Örsnek nem lett baja ettől a meredek hétvégétől.

Fél óra múlva indulok UH-ra, ahol megnézik a fiamat. Tessék szurkolni, hogy minden rendben legyen!

Mni!
Szavaztam. Ha nem mondtad volna, hogy kire kell, akkor is őt választottam volna :wink:

Ja! Ha én túl vagyok a félidőn, akkor a topikban mindenki :) Hatalmas gratula!

Eszter

Kép
eszter.eu

Mni!

Anikót én ismerem is, csak a férjezett neve volt idegen :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!
Jó mulatást Nektek, képeket és beszámolót kérünk!!!

Mni! Afp1,13 Mom, hízni 2,2 kg-ot híztam, és a Kútvölgyiben fogok szülni! Kérlek, javítsd ki a táblát, nem sürgős!!!
Vendég

Mona, tényleg a Kútvölgyiben fogsz szülni? Kinél?
Eszter, együtt érzek Veled! Szombaton nekem is hasmenésem volt, lázat nem mértem, de nem volt sok erőm. Este én is pirítóst ettem egy bögre teával, az bennem maradt. :)
Köszi a szavazatokat! :)

KépKép
KépKép
mni

Eszter! Mni! jobbulást!
és mesélj mi volt az UHn!!!!

télleg sajnálom,hogy nem tudok menni :? ne haragudjatok! de érezzétek magatokat nagggyon jól!!

Kép

Kép
kolyok28

[quote="mni"][ írta:mnib]Mona, tényleg a Kútvölgyiben fogsz szülni? Kinél?

Mészáros Gábor doktornál. Ő volt a dokim pcos ügyben is, neki is köszönhető Nóra baba a pocimban! Stílusos lesz, hogy világra is ő fogja segíteni.

Sajnos, Ágiék nem mennek szüléshez addig, amíg a törvényi szabályoás meg nem születik, én pedig lélekben kell, hogy készüljek a kórházra, sajnos kellett orvost választanom......

Te is ott szülsz majd??
Vendég

Pumperka! Te hogy állsz a mai randival?

Kép
pété

Sziasztok!

Pété, jelöltelek iwiw-en. :)
Remélem, én nem járok úgy, mint te! Majd 30-án megyek cukros lötyit inni.

Monácska, azért nem szülsz otthon, mert a Geréb Ági nem vállal szüléseket? Amúgy otthon szülnél?

Eszter.eu, megy a drukk UH-ra!

Jobbulást a hányós, hasmenős, lázas betegeknek!!! Ja, és a derékfájósoknak is!

Képzeljétek, Apának tegnap jó estéje volt: a kisfia végre hajlandó volt "szóba állni" vele, megrugdosta a kezét!!! :lol: :lol: :lol: Úgy örült neki!

Jó szórakozást és jó étvágyat a mini randisoknak!!! Én, hogy ne csorogjon annyira itthon a nyálam a gofri gondolatától, ma aranygaluskát sütök!
Vendég

Igen, Kiszazsu, láttam, és visszajelöltem mindenkit!
Csak egy jó tanács, bármennyire is kaki a lötty, ne húzd le egyszerre, mert utána még rosszabb, egyébként állítólag lehet belerakni egy kis citromlevet....

Akkor aki bújt, bújt, aki nem, nem, megyek az ÁRKÁDba, ott találkozunk a Gelatti-ban. Ha nem jöttök, legfeljebb elmegyek bevásárolni.. :D

Kép
pété

Ja, ne lepődjetek meg, ha elgyötört arcot fogtok látni az egyik box-ban, az leszek én... :lol:

Kép
pété

Megvettük a babakocsit :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

A cukros lötty témához: nyugodtan, akár egy egész citromot is bele lehet facsarni, állítólag akkor nem is olyan rossz. Nekem is mennem kell nemsokára, én biztos így fogok tenni!!!

A mai talizósoknak jó zabikálást kívánok!!!

Ildi

Kép
kikó70

Pété,
nekem is kb. ugyanilyen érzés volt a cukorterhelés, pedig én raktam a löttybe citromlét. Legközelebb 5 hét múlva kell mennem, hú, de nem várom.

Eszter,
jobbulást, örülök, hogy lement a lázad! Lehet, hogy már túl vagy rajta, de azért drukkolok az UH-hoz!

Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánok a talihoz, lélekben én is ott leszek. :)

Melinda

Kép
melinda80

Monácska, tök jó az új tickered! :):):)
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek csinálnak ilyen cukros lötyis terhelést?
Nekem az előző terhesség alatt sem csináltak és most sincs rá kilátás.
A 26 héten zsemle+tej - vérvétel van, másról nem tudok. Vagy ezt csak azoknak a kismamiknak kell csinálni akiknek nem jó a vércukra??

Jó gofrizást kívánok a talisoknak!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Én sem értem ezt a vércukorterhelést!!! Pété most volt, 21 hetesen. Melinda mégegyszer megy. Más egyszer sem. A Klinikán a 24-25. héten csinálják, mindenkinek. Ki érti ezt...
Vendég

Hahó!

Megjöttem UHról. Minden rendben! Köszi Zsu a drukkot! Ez egy megnyugtató, alapos UH volt, annak ellenére, hogy felfedeztek egy amnion szalagot. 2 héttel ezelőtt a kórházban nem vették észre ...

És íme 3 fotó Örsről:
Kép Kép Kép

És még egy meglehetősen amatőr 20hetes pocakkép (a múlt heti képeken sokkal nagyobb volt a hasam :shock: :
Kép

Eszter

Kép
eszter.eu

Én a kezdeti 72 kilómmal túlsúlyosnak számítottam (167 cm magas vagyok) és lehet, hogy azért kell kétszer mennem cukorterhelésre.
Judit,
én úgy hallottam, hogy valahol a zsemle + tejes vérvétel is a cukorterhelés egyik formája. :?

Eszter,
gratula az UH-hoz, nagyon szép képeket csináltak Örs babáról!!! :D
Aranyos pocid van! :D
Párommal majd jövő hét pénteken megyünk 4D-re, de már nagyon be vagyok sózva! :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Boszi!

Nem furcsa, hogy ilyen amnionszalagból állítólag minden 1200 terhességre jut egy, most meg itt vagyunk mi ketten ebben az amúgy nagylétszámú, de mégiscsak max. 40fős topikban? Szerintem az interneten fellelhető magyar és nemzetközi sajtó még a gyengébb minőségű UHk idején íródott. Szörnyű, hogy a cikkekbe nem is írják le a felszívódás, a komplikációmentes terhességek százalékos arányát.Persze horror képet találtam. Ha lehetőségem lenne rá, tuti leütném, aki feltette.

Egy amerikai adatot találtam: az amnionszalag az esetek 70%-ban felszívódik. Ez kezdetnek nem rossz!

Neked mit mondott a dokid? Mennyiben módosítja ez a várandósságod és a szülést? Gyakoribb UH-t javasolt?

Előre is köszi a választ,

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!!

Eszter.eu!
Tündéri a kicsi Örs!!!Gratulálunk!!!

A cukor terhelést nem hinném hogy súly alapján állapítják meg.Melinda sajna én is nagy súllyal kezdtem 74-el és most már ütöm a 80 -at. :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogy mi alapján küldenek nem tudom. Az első vérvételnél nézik a cukor értéket, nem lehet hogy azt küldik akinek kicsit magas vagy határérték volt???????

Hogy érezték magukat a talisok??????

pusssz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Árkádia Hősei! Még mindig a gofri-hegyekkel küzdötök? Várunk ám élménybeszámolóval!

Petra, még ma sem Te vagy a Pókeresben pedig ma pont látom is.

Képzeljétek, elkezdtem mamabugyit hordani :oops: :oops: :lol: ez egy olyan dolog mint a kismamabugyi, csak a kínaikban árulják, eszement antiszexi darab viszont olcsó és hihetetlenül kényelmes. Egyébként 3 db van, még magamtól örököltem, de úgy néz ki, mintha az ükanyámé lett volna, mármint stílusában. A klasszikus bugyi fazon, széles derékrésszel. A pocit védi, nem csúszik le róla és nem is szorítja meg.

Eszter! Gyönyörű a babád! Hol voltatok uh-on?
Az amnionszalaggal kapcsolatban teljesen egyetértek azzal, amit leírtál.

Mi is bejelentkeztünk uh-ra, a4dgenesisbe, dec. 3-ra. Cukorterhelés pedig szerdán, ha rászánom magam. Ha nem, akkor jövő héten :roll: vagy majd :roll: :roll: . A mai napot szívesen átaludtam volna. Csupa rossz hírt kaptam és valahogy semmi sem sikerült. Leglább kipihent voltam, tegnap egész nap a barátainknál lógtunk családostul.

Daniella! Milyen kocsit vettetek? Kép?

Többiektől is kérünk pociképeket!!!

Lexa végleg itthagyta a topikot?

Tand, várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

magamtól örököültem= Gordonnal amikor pocakos voltam... azóta nagggyon mélyre el volt ásva mostanáig. Mert amúgy inkább a tangára esküszöm :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok Mamócák,

szakítottam egy csöpp időt a nagy munkába, mert már iszonyúan fáj a hátam! :cry:

Kolyok28,
gartula a libasülthöz. :)az én férjem is Márton és tök érdekes, hogy ő is úgy van a kisfiával a pocimban, mint te. még ő sem annyira hallja, érzi, mint én, pedig már nagyon sokat mocorog a picúr. :lol:
viszont szuper meséket talál ki és folyamtosan mesél Brúnónak. mondom is neki, hogy remélem, nem hagyja el az ihlet, ha már itt lesz velünk a kisember és az esti meséléseket ő is kivitelezheti fantasztikus történeteivel.

eszter.eu,
ügyesen kúrálod magad, sajnálom, hogy megbetegedtél. :(
nagyon klassz képeket kaptál Örsről!(hol készítették?)
a kismamis pocisfotóhoz gratula! jól nézel ki, valami hasonló alakul nálam is. láttam levágattad a hajad, jól áll!:)
én nem is hallottam ilyen amnioszalagról. ez nem veszélyes ugye?

(ha valaki okosabb nálam, írja meg, mert most nincs időm utánanézni) :?

Pati,
ez a mamibugyi tartja a hasat?
(mindensetre bizti csini vagy benne, mint a brigit jones a randin!:wink: )

nem tudjátok, hol lehet hastartó övet venni?
doktornőm ajánlotta későbbre és olyat nagyon szeretnék!

norco

Pepi,
velem a diabetológián közölte a csaj, hogy túlsúlyos vagyok, úgyhogy kétszer fognak szúrni. Ez meg is volt, lötty előtt, aztán utána két órával. Aztán mikor visszamentem az eredményért (ami jó lett, nem is határérték, sőt mondta a csaj, hogy teljesen jó az érték), akkor mondta, hogy majd a 28. héten újra kell mennem. Én se értem ezt a rendszert, dehát ha menni kell, megyek.

Ilyen mamibugyit nekem is vennem kell már, a tanga nekem is kezd kicsi lenni, meg kényelmetlen.

Norco,
hastartó övet egyelőre csak honlapon láttam, a www.brendon.hu-n. A termékek között. Onnan fogok szerintem rendelni majd télre, ha nem túl drága. Még én is régebben nézegettem, de lassan aktuális lesz.

Talisok! Én is várom a beszámolótokat!!!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Én egyszerűen egy gyógyászati segédeszköz boltban vettem egy gyapjú hastartót. Jó rugalmas, végig jó volt és ilyenkor télen jól melegített is. Jólesik, hogy a nagy hasat tartja, nagyon elasztikus. 3000 Ft-körül volt, és a derekamnak is jót tesz.
Más kismama is hordott ilyet, tőle vettem az ötletet, ő meg az orvosától.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!
Hazaértem a taliról, ami nagyon jól sikerült. Nem voltunk csak 4-en, de így is nagyon jól eldumáltunk. :) Ettünk is... én csak egy palacsintát ettem... na de mekkorát! :) Meg sem bírtam enni, mondjuk túl édes volt... :( 6-ig voltunk, de azt beszéltük, hogy még az ünnepek előtt lehetne még egy Trófeás tali... szerintetek?
Eszter, nagyon jók a képek!

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?