Sziasztok!
Aranyosak vagytok, h hiányoltatok... Kicsit jobban vagyok, de még nem az igazi... Ciripke, én nem vagyok olyan, h kidumáljam egy nyilvános fórumon a bajom. Asszittem, ennyire már ismertek!
Hajni! És sajna priviben sem akarok beszélni róla, mert ha én nem tudom megoldani, akkor más sem. Sztem Te ezt érted, ugyi?!
De jól esett!
Jutta, Zsu! Én azt gondolom (hasonlóan Hajnihoz), h kicsit túl van lihegve ez a szoptassunk minden áron dolog itt a nálunk, valóban! És hiába mondja bárki, nincs mindenkinek teje, vagy elegendő teje! Emlékezzetek rám: csak sz*rt nem ettem, és fejen állva nem szoptattam, mindent kipróbáltam. (Amúgy van egy szopitea receptem, jóval intenzívebb, mint a laktoherb és tsai. Ha érdekel valakit, leírom, hátha valakinek bejön. Sztem nem rossz!) Szal én azt gondolom, h ha én azt gondolom, h mindent megpróbáltam és mégis ez van, akkor ez van. És nagyjából senkinek semmi köze hozzá!
Jolka! Ha keveset beszél, akkor nem harap a néni...
Ja, Kat üdvözöl mindenkit és majd jön valamikor!
Ancsi! Keresztelő? Fú, gyorsak vagytok! Nálunk tavasszal lesz, majd valamikor.
Gabcii! Erkélyen nyugodtan lehet Ádi, csak néha figyelj rá!
1Macsek! Szemüveg nélkül nem látsz? (Ja, helyesek vagytok a fotón!)
Kertikiri! Legalább fotón láttalak, hamár a Szabolcsban nem futottunk össze!
Mogyó! Bátran sétálsz Ágival... Én nem nagyon merem emberek közé vinni, mert itt van ez a hülye hasmenéses-hányós vírus. Körülöttünk nagyon sokan betegek. Én nagyon féltem Jankát. (Az egyik ismerősünk másfél éves gyerekkel kórházban kötöttek ki!)
Dettyk! Üdv! Pilis? Itt voltál a szomszéd faluban? (Ja, bocs, városban...
)
Rita! Vivi nagyon bájos kiscsaj! Minden fotón olyan kis helyes!
Andi! A múltkor én a kocsi alatt autót értettem...
Ja, és jó, ha jó fotómasinája van az embernek, de az a lényeg, h ki csinálja a fotót! (Mindig ezt mondtam a tanítványaimnak is!
)Amúgy tényleg ügyesek a fotóid!
És Marek! Sztem egy hibába ne ess: ne hibáztasd magad/magatokat! Nem tehettek róla és nem érdemeltétek ezt, de van oka annak, h ez most így alakult! Soha nem fogod megtudni, h miért alakult ez így... Szedd össze magad, rázd meg magad és kezdjétek elölről. Még olyan fiatalok vagytok... És önsanyargatva nem lehet egy életet leélni! Én sok-sok pozitív energiát küldök Neked!
Még annyit, voltam 6 hetes kontrollon... egész kis családommal... elég viccesre és stresszesre sikrült (rendelőben szoptatás és tsai...). De végezetül vettem egy-két holmit (igaz nem Bécsben...), emberek között voltam.
Ja, majd rakok fel új fotókat. Megmutatom nálunk milyen a gyerekszoba, és az új sláger: a zenélő forgó! Ha hallanátok és látnátok Jankát, amikor bekapcsolom neki! Elvigyorodik és hatalmas ámulattal nézi Fülest, ahogy megy körbe-körbe. Majd valamiféle gügyörészés-félét nyom neki. Jobban örül a Miciéknek, mint nekem! Hát mondhatom!
Tényleg, Timi? Mi van veletek?
Na jóccaka!