Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sírni hagyás: Én se bírom sokáig, de néha muszály. Nekem is kell végeznem a dolgomat.

Gyümi, Zsöldség: Mi se biot veszünk neki.

Mazsi: Amikor mi már három hónaposak voltunk egyszerűen nem maradt fekve, amikor a kezünkben volt. Muszáj volt felültetni, mert olyan hisztiket levágott, hogy csak néztünk.

Amióta beteg volt multkor Gréta azóta ő is minden nap kapja a Cebiont.

Rólunk: Tegnap óta van a neheze a megfázásnak. Most szakad fel a mélyebb járatokból a trutyi. Kb fél óránként kell szívni az orrát, rendesen be van rekedve és nagyon nyűgös. Szerencsére éjszak tud aludni, napközben van gond. Ráadásul most én is elkaptam, anyukám is és apukám is. Így a legjobb, szétesik a fejem!

Kérdés, főleg azoknak akik már nem szoptatnak: Kb két és fél hónapja hagytam abba teljesen a szoptatást és még néha mindig érzem, hogy egy picit feszül és multkor meg is nyomtam és olyan sűrű tej jött bellőle, hogy szó szerint nyúlt le. Amikor mondtam apának akko mondta, hogy ő is tapasztalta már és nagyon édes.
Mikor múlik már el teljesen???

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

b.lin
félóránként orrszívás? te jó ég, részvétem! mielőbbi jobbulást az egész családnak!

snorsi
itt a 75dolláros megoldás a kabátproblémára :wink:
http://www.cobaltcarriers.com/norivest.htm

majus3

Hali!

Köszönet a taliért Timónak és Lillusnak! A nyagylánynak pedig boldog 8-at! :D

Mazsi! Azért szídtam mert kaptunk egy brevit kölcsön és hiába volt dönthető a háttámla a lábközépnél lévő biztonsági öv messze volt és Beni teljesen lecsúszott odáig mert nem tud ülni! Aztán vettünk egy Peg Perego Prima Pappa-t ami életem legjobb vására volt. Igaz kicsit drága de nagyon klassz. Van középen egy "tök" védő müanyag és nem tud lecsúszni. Amit még nem gondoltam volna, hogy hasznos, az hogy lehet állítani a magasságot is. Mi használtan vettük a babaszobán de gyönyörű állaptban volt. Azóta már nem mert leamortizálja a nagyfiú. :lol:

Haj! Ja jót tett volna a lelkemnek ha jól sikerül. A szine se lett olyan a vágásról ne is beszáljünk. Olyasmit szerettem volna mint Májusnak csak oldalt túl rövidre vágta hátul, meg nagyon hosszan hagyta! :evil: Ja és persze jó sötétre festette! :evil: :evil: :evil:

Május! Kedden jön hozzánk Marcsi! Kezelni fogja a Benit! Túl laza "hypotón" meg ferde a nyaka is! :roll: Sírni fog szerinted? Jól befütsek le kell vetkőztetni? Nálunk 21 fok van.

KépKép
csongria

ESIK A HÓ!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

ria
a prima pappa eleinte nekem is benne volt a kiválasztottak között de az ára :shock: :twisted: úh az nem lesz :cry:

azt mondjuk mondta a nő a boltban h a láb közötti műanyag kicsúszásgátlóra figyeljünk úh ez is szempont lesz a választásnál

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Tegnap pótmama vigyázzot Benire én meg 11-től 5 ig csavarogtam a barátnőmmel. A H&M-be vettünk megint nagyon klassz sapit olyan mintha báránykás lenne és szétnéztünk a tini oldalon és találtam magamnak egy nagyon szupi felsőt a 164-es jó volt rám és 807 ft volt. Lehet hogy ezentúl oda járok vásárolni! :lol: Ki mentünk az Ázsia centerbe is és van ott egy olyan nagy játékbolt amekkorát még nem is láttam :shock: Hihetetlen nagya választék minden márkából. Frisher Price, Symba stb... na oda viszem a családot ha Beninek akarnak ajit!

Timo voltál már abba a nagy játékboltba?

KépKép
csongria

Mazsi! Hó????? Én is akarom!!! :D

KépKép
csongria

Ma adtunk a fognyűvő manóknak és bevezettük a szőlőt. Arra nem tudtam rávenni magamat, hogy házozgassam, inkább szétharaptam. :twisted: Sikerült így megennem negyed kiló magot és héjat. Szabi meg most, tele pocival, élvezettel rágja szét az egéralátétet.

Csongria,
Itt is hó. :? Kár, hogy a fele eső.

Kép KépKép
lorca

Róki
Látom kaptál már jelszót! :wink:

Május
Úgy meglepődtem a kisképeken! :lol: Hirtelen azt hittem, h vki új emberke! :lol: Nagyon tetszenek! :D

Mazsi
Én az ergoban alulra jól felöltöztetem, felül meg egyel kevesebbet adok rá, mint adnék mondjuk babakocsival. Melegíti a kenguru és én is. De ma pl. a hóesésben overált adtam rá.
Nagyon tetszett neki a hóesés! Olyan édesen bámulta. Amikor meg hozzáért elhúzta a kezét, mert hát ugye hideg! :lol:

Orsi
Én eddig kabát alá vettem. Igaz, hogy hátulról olyan mintha válltömésem lenne... Meg így csípőn nem igen tudom vinni. Meg ha méghidegebb lesz sem tudom mi lesz... Szóval még nekem sincs kialakult koncepcióm! :lol: Valószínüleg kénytelen leszek kabáton kívülre venni. :lol:

Panka
Nagyon jó az ülés. Tetszik. Voltunk ma a Brendonban Budaörsön, de még nincs meg az igazi.

Mazsi
Én etetőszékből az asztalra csatolhatókban gondolkodom. Egy ismerősnek nagyon bejött. Ma belepróbáltuk Brigit és asszem nekem is be fog jönni. És még az ára is jó! :wink: Ja és nem utolsósorban vihetem bárhová, mert kishelyen elfér. :wink:

Timi
Majd megnézem, van-e ácsorgós kép. De szerintem nincs. Meg van a fényképezőgép gazdája?

Most viszont megyek etetni, mert szólítanak! :lol:
lora7

Kukucs! :)

Mi is voltunk a hóesésben sétálni. Lillus annyira nem élvezte, mert az overállban kábé megmozdulni sem tudott és kicsit félt a sötétben! Bezzeg a lökött apja jól meghógolyózott! :lol: :evil:

Május!
Hogyhogy tettél fel képeket? Igen meglepő! :lol: :lol: :lol: De nagyon helyesek vagytok mindketten! :)

Lora!
A fényképezőgépnek egyenlőre nincs gazdája! :shock: :shock:

Ria!
Nem voltam abban a játékboltban. Melyik épületben van és merre? Mert lehet, hgoy megnézzük anyukámmal, kedden úgyis jön! :)

Lin!
Gyógypuszik Grétának! :)

Én is kabát alá vettem eddig az ergo-t, de majd szétfagytam, mivel a kabátom nem tudtam begombolni. Úgy koncepció kell. De téli kabira hogy vegyem fel??

Timi
Kép Kép
timocska

Róki, hát van amikor a séta segít, legalábbis a felöltöztetés (mert az szörnyű cirkusz) utáni első fél-1 óra.. Csak nekem nem mindig van kedvem nekilátni a felöltöztetésnek, pl. ha utána úgyis ebéd egy óra múlva..

Mazsi, hát Boldi olyan halványbarna kb :) és a Hauck még jó, de már egyre nehezebben bírom... azért felöltöztetve overálban Boldi már bőven 10 kb fölött van :shock:
Azt még én se tudom, ahogy Sno, hogy ha én a nagy télikabátomban vagyok, akkor hogy veszem fel a kengurut (nem lehet alá, mert szűkített hosszú fazon, úgy csak lobogna utánam, és fáznék is.)
És nemtom, h az overál lábvédőjében nem fázik-e a lába , mert a babakocsiban még takaró és zsák... viszont cipő nem fér alá.
Kesztyűt adtok rájuk? Mondjuk eddig nem volt aktuális, csak ma..

Május, de szuperek az avatar képek, irtó jól néztek ki!! :D Igen, a múlt hétvégén a húgomtól kapta, de én se akartam kiállni a sort, csak végül rábeszélt!

Kép
Kép
agiboldi

Amit elfelejtettem!

Nálunk most azt szokta csinálni, hogy bárhol, de tényleg bárhol feláll és utána fogja magát és elengedi a kezével. Úgy gondolja ő anélkül is tud állni. Persze mindig borulás lesz belől.

És persze mindig akkor történik valami amikor nem vagyok itthon. Elmentem pénteken osztálytalálkozóra, apa ment a lánnyal fürdeni, beletette a vízbe és egy perc múlva a lány tiszta piros pötty lett. Másodszorra használtuk ezt a habfürdőt (chicco), előtt nap csak vakarózott a pelusnál, úgy gondoltam biztos szárazabb a bőre ott, mert látszani nem látszott semmi. Aztán kapott kálciumot és nyugodtan elaludt. De mondta Zsolti, hogy szegénykém nagyon vakarózott. Ja és persze még le is akartam merűlni, így ki be kapcsoltam a telefont és épp nem tudtak elérni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Timi! Ha szembe vagy a két épülettel akkor a jobb oldali. A külső dekorációja pedig csillag formáju égők!

Május! Nagyon szupik a képek! :D

Lillusnak is jó az új képe! :D

KépKép
csongria

timo
kérem, én mindig is akartam rakni fel képeket, de ugye a feltöltés a gyengém. most viszont megint vettem egy nagy lélegzetet (először azt írtam: lélekzetet :lol: ) és elkezdtem rendezgetni a drogerie-s előhíváshoz a mappákat. ja és kele most már sokszor alszik délelőttönként másfél órát :wink:

fényképezőgép
én ugyan nem voltam ott, de sztm pann-é :lol:

jut eszembe alvás!
egyszerűen muszáj, h jöjjön a foga, mert iszonyú nehéz vele. éjszaka másfél óránként felkelt (átlag), de akkor sem volt elég átmenni egyszer, hanem legalább 3x/alk. aztán reggel fél ötkor!!! befejezte az alvást. fél hatig mászkáltam át tízpercenként, aztán áthoztam az ágyunkba. így aludtunk fél nyolcig, de ha ez nincs (még sose működött), akkor tuti feldobom a talpam.
és a popsija is piros, bár az lehet az új (pl húsos) kajáktól is, vagy nem???

hordozók
én úgy látom, télre befellegzik a hordozó/kendő használatnak. vagyis a-ból b-be eljutni okés lesz, de pl egy áruházban nézelődni kizárt. mert ha kabát fölé kötöm akkor mindketten megsülünk, ha alá akkor csak ő, én viszont megfagyok útközben :oops:

ria
árakat nem néztél az ázsiában? (milyen kár, h már nem járunk úszni :? )
torna
nem tudom, fog-e sírni beni, reméljük, nem, de azért készülj rá fel. akármi történik is, biztasd, vigasztald, de ne vedd el marcsitól, mert értékes perceket veszíthetsz, megnyugodni meg úgyiscsak akkor fog, ha vége van.
nálunk fokozatos a sztriptíz, de pelus a vége, úgyh azért legyen melegebb, mint szokott (bár kele baromira megizzad a sírástól :cry: )
remélem, nálatok látványosabb lesz a fejlődés! állítólag hipotón babáknál már pár alkalom is eredményes. (bár én benin csak azt láttam, h nem nyújtja ki mindkét kezén az ujjait mászásnál, nem gondoltam, h ezt is fejleszteni kell :roll: )

majus3

Sági,
Úgy emlékszem, te is kérdezted a Ringatót Ancsánál. Nincs kedved kedden kipróbálni? Nati most n rosszul van, elfajult kissé a náthája, biztos nem megyünk. Megyek is vissza aggódni.

Kép KépKép
lorca

Natinak jobbulást!!!! :cry: :lol:

majus
ez a Kelemackó igazi nagyfiú lett!!!!! :lol: nem ismertem volna meg ha csak úgy látom a fotót :shock: :oops: :oops: :lol:
tehát tessék sűrűbben fotókat feltenni!!

a nagy hóesésből semmi nem lett, mármint el is olvadt nyomban de most láttam h vhol 5cm hó esett :lol: :lol: :lol: KIRÁLY!csak kár h én nem voltam ott :cry:
imádom a havat :lol: :lol: :lol:

hordozó
nem tudom mi lesz ui Lea az esti mérlegelésnél 9540g! tehát Boldival egy súlycsoportba kerültünk :oops: :lol: :wink:
januárban megyünk (ha kiengednek :oops: ez szerdán kiderül) Vegasba és nincs már mód mint cipelni a hátamon :wink:

Még egy újság!
Lea FELÜLT az este!!!!! sajna nem láttam mert pont elfordultam :oops:
Bár még nem olyan huszárosan és csak 1x (de többször próbálkozott) de FELÜLT :lol: :lol: :lol:
és apa még egy fotót is tudott csinálni gyorsan :lol:

na most megyek is a betegeskedők (Szabi, Gréta Nati ) GYÓGYUJANAK!!!!!! :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Csak egy kis életjel magunkról.

Timó, Köszi szépen a vendéglátást, jól éreztük magunkat, Botond nagyon fel vot pörögve, alig aludt élvezte a sok új játékot és pajtásokat. Volt egy érzésem, hogy nemcsak a mobilt hagytam ott, bejött, ezek szerint a fényképezőnk vendégeskedik nálatok tovább. Kicsit bajban vagyok hogyan jut vissza, sürgősen kell még egy tali.

Az agyam azóta is szita. Szombaton 7-kor keltünk, Bálint nem aludta ki magát, így egész délelőtt sírt. Délután Botond folytatta, nem tudom mi volt vele, de ha felvettem se hagyta abba egy fél-egy órán keresztül. Valószínűleg a front miatt. A vasárnap jónak indult, fél 7 és 7 között volt egy necces időszak, hogy mindketten felkelnek, de végül fél 9-ig aludtak. Viszont nagyapi az epéjével kórházban, apa túrázni ment a Gerecsébe, így egyedül voltam végig velük. Délelőtt voltunk játszón, nem volt túl nagy társaság. Én majd meg fagytam, Botondot magamra vettem kendőbe, hogy melegítsen. Bálint viszont vígan homokozott (kesztyű nélkül) és játszott, alig lehetett hazahozni. Nem tudom hogy bírják ezt a hideget, nekem a kezem majd le fagy, de nekik meleg marad. Szerencse a havazás előtt hazaértünk. Míg aludt Bálint főztem, takarítottam, majd mikor fölkelt Bálint, Botond ment aludni. Este apa totál károsan jött haza, lefagyva, átázva. Begyűjtöttem még egy gyereket. Most már úgy néz ki mindenki rendben van.

Most megyek lefeküdni, hátha holnapra sikerül erőre kapnom és reagálni néhány hozzászólásra.

Jó éjt!
Mónika

mmónika

mazsi
gratula! most már aztán nem kell dönthető etetőszék :twisted:
hátcipeléshez szívesen felajánlom kölcsönbe a túrahordozónkat (legalább az kijutna amerikába :lol: )

mmóni
jó, h írtad a kesztyűt, én is akartam róla írni. szvl kelének nincs, sztm nem is lesz, nem hiszem,h jól tűrné. ha annyira hideg lesz, nem megyünk ki úgysem.
a csak csajokban (=szakfórum :lol: ) azt mondták, h az egy év alatti babákat -5 fok alatt nem szabad kivinni. vélemény?

majus3

Május, akkor decembertől máciusig itthon kuksolnánk Boldival :lol: Én is láttam azt a csakcsajokat, fel is kaptam a fejem.. A bölcsiben -5 fokig kint is altatják őket, szal sztem egy rövid séta biztos belefér... bármennyire is irtózni fogok az ötlettől :lol:

Gyógyulást mindenkinek, szegény Nati :(

Mazsi, tényleg itt a megoldás az ültetési tilalomra! Gratula :D

Kép
Kép
agiboldi

halihó!

Megjöttünk a fellépésről, és amíg mi énekeltünk, Gergőt a szüleim pásztorolták, s ezalatt suttyomban felült egyedül!!! :D :D Töl jó, meg minden, de nem igazság, hogy gürizek vele éjjel-nappal, és akkor "hálából" kivárja, hogy ne legyek ott. :( :cry: :x :cry:

Ergo télen: a talisok már látták, szépen kabátra felvettem az overálba bújtatott Gergőt és odafelé csípőn (mert esett az eső, és csak így voltam biztos benne, hogy befér az ernyő alá), visszafelé pedig háton utazott, és szundizott hazáig. :D Szóval működik a dolog. :wink:

Mazsi! Jó szemed van, Gergő tényleg hízott, kb egy hét alatt 440g-ot :o . Kétszer mértük meg, hogy elhiggyem, mert jó egy hónapja SEMMIT nem hízott, most meg hirtelen felszedett ennyit....nem értem, mert nem történt változás az étkezésében, úh csak csodálkozom. :o

Úh, most kirobbantottak a gép elől, folyt. köv. holnap.
Vendég

Ágiboldi! Nem +5 fokig altatják őket kint???? Én -5-be tuti hogy megfagynák főleg mozdulatlanul alvás közbe! :shock: Lehet hogy nem adom bölcsibe! :?

Május! Az árak nagyából ugyan olyanok voltak csak a választék volt oriási! Csinálhatunk valamikor Ázsiás-pólusos császkálós napot! Van kedve valakinek???

KépKép
csongria

Ria!

Nekem lenne!!! Kéne egy csomó téli cucc Zsuzsának. A kedd nem jó, egyébként bármelyik délelőtt.

Meg talival is tartozom, mivel elhalasztottuk erre a hétre a múlt hetit... kinek mikor jó? Vagy legyen egy hét múlva és akkor van idő megszervezni? Hogy legyen?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóreggelt! :evil:

A tegnapi szupi éjszakánk után a mai elég brutálra sikerült: éjféltől 2-ig 20 percenként sírt fel Lillus, aztán fél 4 és fél 6-kor kelés. 6-kor végleg! :evil:
Kicsit folyik az orra és szörcsög, nem tudom, hogy elmenjünk-e az usziba így...

Móni!
Örülök, hogy végre megvan a fényképezőgép gazdája! :)

Ria!
Én is úgy tudom, hogy -5 fokig altatják kinn a gyerekeket a bölcsibe. Azt viszont nem hallottam, hogy ez alatt nem lehet ki vinni őket. Ha nagyon hideg tél lesz, megkukulunk itthon??? :roll: :roll: Én biztos nem bírom ki bezárva!

Nagy gratula a felülőknek! :) :)
Lehet, hogy Lillus is el van maradva a fejlődéssel??? Mert ő még csak kúszik: se négykézlábazás, se felülés, se semmi... :(

Lorca!
Jobbulást Natinak!

Timi
Kép Kép
timocska

jó reggelt!

Gergő gratula! de az nem szép dolog h anyát kihagytad a műsorból! :evil: :lol: :lol: :lol:

timo
éjszaka :twisted: :twisted: :cry:
mi f1-f3-f4-f7 kelés itt magamhoz vittem az ágyba és aludtunk hosszas nyüszi (csukott szemmel, szemet dörzsizve) után 8ig. :lol: :lol: :lol: úh szinte fitt vagyok :lol:

-5°C-ig kinn altatás? :shock: :shock: :shock: hol kinn és milyen bölcsiben? ne idegesítsetek már! :shock:
akkor nem megy Lea sem bölcsibe :twisted: :roll:

pann
Gergő behozta az elmúlt 1 hónapot :lol:
ergo
hát lehet h nekünk is be kell szerezzünk egyet mert úgy látom ez az egyetlen hordozó amibe overallostól beleférhet

majus
köszi a hátihordót majd még átgondolom :lol: :wink:

paramami lévén azért vszínű mégis dönthető etetőszék lesz ebből :oops: :oops: :lol:

na most elmegyünk zöldborsót beszerezni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Gyorsan egy info:

Kép

Ezt a pulcsit szombaton tényleg 590-ért vettük a C&A-ban!!!
Sztem megéri! :wink:
Vendég

Pann!
Köszi, ma úgyis mennék C&A-ba! :) :)

Mazsi!
Akkor nektek sem volt túl jó éjszakátok! Itt nálunk a szél is baromira fújt, és tudom, hogy Lillus nem bírja a szelet! Lehet, hogy az is bezavart! (vagy csak magam nyugtatom, hogy nem romlott el a lányom)! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

na itt vagyok végre.

Mazsi! Gratula Leának is a mutatványhoz, ezek szerint Gergő most Leával dolgozik össze. :lol:

Éjszaka: nakünk most - a mi mércénkkel mérve - normális volt, kb 4-szer ébredt, egyszer evett. Tegnap éjjel viszont sikerült annyira kiborítania, hogy fél 3-kor fogtam a párnámat, paplanomat és kivonultam. Gondoltam Ádám majd elrendezi az éjszaka további részében, végül is ő az apja, neki is jár egy kis macera! :lol: Persze kintről is hallottam, h sír a Gergő, így nem tudtam elaludni, aztán fél 4 körül megjelentek az ajtóban, h a Gergő éhes és Ádám nekiállt bébiételt melegíteni és etetni! :shock: :shock: Etetés után én is visszakölöztem és Gergő hajlandó volt KÉT egész órát egybefüggően aludni. :( :x

Lin! Sajnálom a pöttyöket, de ti legalább tudjátok, h mitől van! :wink:

Róki! Nekünk a hétfő (úszás) kedd (Ringató) nem jó, de aztán bármikor, nagyon szívesen megyünk talira! :D :D

Ria! Én is benne vagyok egy Ázsia Center-es mászkálásban! :D

Május! Há-há! Mégsem enyém a gép! :lol: Persze vagy háromszor ellenőriztem, mire elhittem, h tényleg nem én hagytam ott. :oops: :lol: Pedig nem is Sonynk van.... :lol: :lol:
Vendég

Timi! Szörnyen hangzik a -5 fok! Brrrr... :shock: Azt hiszem -10 fok alatt nem lehet kivinni őket! De ma megyek a drnénihez mert ismeretlen eredetü foltok vannak rajta.... Megkérdezem. De lehet hogy a levegőzés tiltás csak a nagyon pici babákra vonatkozik! :roll: Ja és a játékbolt az emeleten van :wink:

Róki! Szerintem legyen a jövőhét a tali mert könnyebb megszervezni! De ahogy a többieknek jobb.

KépKép
csongria

Sziasztok, szabad belekotyogni megint?

Szerintem nyugodtan ki lehet vinni a gyerekeket -5 fok alatt, esetleg az arcukat be lehet kenni valami védőkrémmel. A két nagyobbik gyerekem egyéves koráig gyakorlatilag minden nap a teraszon aludt, most Peti is ezt teszi (kiv: lázas betegség, köd). Eléggé hiszek benne, hogy ennek is szerepe van abban, hogy alig betegek.

Na most muszáj megkérdeznem, hogy nem veszitek-e rossz néven a hsz-t, mert legutóbb, amikor beleszóltam, éreztem, hogy van, akit zavar. (És mégsem bírom ki, bocsánat...)

(Ha igen, többet becsszó Kép)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Mi s ilyen pulcsit vettünk a C&A-ban. Egyen pulcsi a skacoknak. :lol: A lányoknak van ilyen rózsaszínben. Nagyon cuki... :D

KépKép
csongria

Na, megkérdeztem a védőnőt, amíg csak vízszerű orrfolyásunk van, addig mehetünk usziba! :)

Pann!
Ti jöttök már?
Mit adott Ádám Gergőnek hajnalban?

Lorca!
Mi sem ringatózunk holnap, mert jön anyukám! :) És inkább vásárolunk! :)

75rita!
Engem nem zavar.

Timi
Kép Kép
timocska

Ria!
Akkor a köv. talira a fiúk ebben jöjjenek! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Mi megyünk! 3/4 2-re ugye? Már olyan régen nem voltunk, h már nem vagyok biztos benne. :oops: :oops: :oops:

Mit adott Ádám Gergőnek? Hát krumplit pulykahússal. :lol: :lol: :lol: Jó is az hajnalban.
Vendég

Sziasztok,
Zsófi is csatlakozik az egyedül felülők klubjához. Úgy lászik tegnap felüléspor volt a levegőben.
Viszont nem vagyunk túl jól, mert vsz valami vírus is járt nálunk. Tegnapelőtt volt egy kis láz is (38), azóta meg orrfúvás, hascsikarás, kemény kakik (mas reggel már nem), éjjel sok puki, sok kelés. Tegnap este és ma délelőtt is sok küzdés az altatással . Ilyenkor néha mérges vagyok ám rá: csíp, mar, ordít, hisztizik.
Így nem is nagyon adtam neki szilárd kaját, csak szopit tegnap.
Ma meg még be is oltják (BCG).
Vettünk overállt, mert ezt a láb nélküli vackot nem lehet a kocsiba befűzni csak fél óra ordítás után.

Sírni hagyás,
Szerintem azon kis múlik mennyit sír a gyerek és azon is, hogy hogyan. Zsófi relatív keveset sír, így nem nagyon szoktam hagyni. De van amikor olyan nyígós, hogy otthagyom és van hogy már mérges vagyok rá, akkor úgy sem tudom lenyugtatni (bár ilyenkor az apja néha közbelép, mert ez általában estefelé van).

Kesztyű,
Ha rá is adom, nem marad rajta.

Tali,
Meg vahgyok lepődve mennyit változtak a gyerekek. Szóval egész mások.

Timi,
Zsófi is csak kúszik. Sajnálom a rossz éjszakát, most már sajnos egyre jobban együtt tudok érezni a rosszul alvókkal.

Május,
Jók a képek.

Lorca,
A szőlőmag és -héjevés nekem is megy. Ez a buli Zsófinak nagyon tetszik.

Ágiboldi,
Vettem konnektorba való elfordítós cuccot (tehát nem kell kivenni) az Aucha-ba. 6 db-os csomag 270 Ft körül.

KépKép
bozotka

pann
éljen ádám!!! csinálj ilyet máskor is!

tökjó a felső, bezzeg, amikor mi voltunk, nem volt semmi jó :cry: mondjuk épp mondtam apának, h nem tudom, mikor fogunk venni is vlmit a c und a-ban, mert mindig baromi sokan vannak a pénztárnál és engem ez n felháborít, h miért nem lehet több pénztárt nyitni???? még a kuponunk is megvan, rem, nem járt még le :oops:

75rita
nyugodtan írjál csak, 4 gyerek mellett gondolom nem a levegőbe (abba a -5 fokosba :lol: ) beszélsz. külön megtisztelő, h még ránk is van időd!

timo
nyugi, lillusnak sztm csak a széllel volt baja. a barátnőm kisfia is ilyen volt, egyértelműen lehetett látni, h érzi a szelet :roll:
kele ma csak 3x kelt, én 4x, mert egyszer behallucináltam magamnak, h megszólalt a bébiőr, aztán az ágyánál láttam, h alszik mint a bunda :lol:

majus3

Timo
Találtam egy ácsorgós képet! :lol:
Kép

Ma Brigi sem aludt. Fel-fel sírt álmában. Biztos a szél. Meg a foga. Meg a hideg front. És lehet, hogy még egy fejlódési ugrás is bele játszott! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Mazsi
Gratulálunk a felüléshez! Ha tud ülni, akkor miért vagy még mindig paramami?

Pann
Gergőnek is gratulálunk azért a felüléshez! Néha azért a nagyiknak is kell produkálni! :lol:
Egy hét alatt 440g? Még újszülöttnek sem hízott ennyit Brigi! Lehet, hogy Gergő zugevő lett? Ja, meg az éjszakai hűtőre járás! :lol:

Róki
Nekünk a héten hétfő és csütörtök nem jó. Jövőhéten eddig csak hétfőre van progink.

-5 fok
Én ezt hülyeségnek tartom. Ki lehet vinni és ki is fogom vinni. Persze nem órákra és nem csupaszon.
Ilyen bölcsis altatást még nem hallottam. :shock: Nálunk ilyen tuti nincs a bölcsiben. Eddig ilyet csak a gyermek tűdőgondozónál hallottam. Ott tényleg kint altatják a gyereket jól bebugyolálva.

Bozótka
Zsófi is nagyon ügyi! :D Kesztyű Brigin sem marad meg, vagy ha mégis, akkor csurom nyál lesz egy perc alatt. Akkor inkább rá sem adom. :roll:

Rita
Nyugodtan írhatsz szerintem, engem nem zavar. Főleg, hogy te már igen tapasztalt anyuka vagy. Csodálom, hogy még ránk is jut néha időd! :lol:
lora7

Mmóni
Már akartam is kérdezni, hogy teszel-e fel képeket. De ezekszerint nem. :(
Elég rosszul hangzik amit írtál a hétvégéről! Főleg a vége. Egy nyűgős pasi... :twisted:
lora7

Pann, ugyanezt a párnával paplannal kivonulást szombat reggel játszottam el, mikor már tök elegem votl belőle, h Boldi az ágyunk közepén négykézláb a fejemen ugrál :shock:
Majd mikor kijöttek a nappaliba, visszamentem a hálóba :wink:
:lol: Tetszik a kajaválasztás, Boldiapu ilyenkor banánt és újabban babakekszet tálal, és együtt megeszik :lol: Ez utóbbira ugyan felhívtam a figyelmét, h inkább veszek neki ugyanolyan ízű albertkekszet ócsón, ne az ezer Ft-os Fosfovitot egye már :lol:

Május, ugyanez a bajom a C&A-val!

75rita, engem sem zavar, sőt, ez az infó most kapóra jött, mert ellenőriztem a honlapukon, és a szomszédos bölcsiben, ahová Boldi járni fog, valóban -5 fokig kint altatják őket a teraszon (szélvédett ugyan, de kint van)
Mazsi, Ria, és is elrettentem, amilyen fagyosszent vagyok, ez nekem a legdurvább kínzásnak hangzik, de a bölcsi a pozitívumok között sorolja, és már mástól is hallottam, h ennek nagyon kéne örülnöm! Próbálkozok szokni a gondolathoz evégre hátha Boldi nem olyan mint én és bírja a hideget!? :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Engem inkább a H&M-ben szokott elérni a dühroham, hasonló "sorbanállós" okból. De ott rendszeresen. :x
Vendég

Ez a gyerek mindig alszik ha menni kell valahová? Most megint ébresztenem kell (doki). :evil: :evil: :twisted:

KépKép
bozotka

Sziasztok!

Lillus,
Egy kicsit megkésve, de boldog hófordulót!!! Peti puszil! :D

Gergő,
Gratula neked is a felüléshez. Neked meg egy 5-öst küld Peti! :D

Lorca,
Gregor ülést vettük. Ringató hánytól van? Holnap 10.40-re dokihoz megyünk.

Mazsi,
Gratula Leának is felüléshez! Puszi, Peti!
Etetőszék: Nekünk Brevi van. Egy dolog miatt nem szeretem, bazi nagy! :evil: Viszont nekem meg pont azért volt szimpatikusabb mint a PP mert nem fixen van a közepén az lecsúszásgátló hanem az asztalka aljához van rögzítve. Egy a lényeg, ha én újra vásárolnék csakis az Ikeás olcsó széket venném!!! Mérföldekkel jobban érzi magát abban a székben mint ebben a drága, pihe-puha dönthető vacakban. Jaj, ha hallgattam volna akkor azokra akik az ikeásat javasolták... Na ezzel nem akarlak lebeszélni a Breviről!!! :D :D :D

Én tuti ki fogom vinni hidegben is Petit. Én szeretm a hideget! Amikor esik a hó vagy szikrázóan süt a nap imádok kint lenni! Peti is jobban szereti a hideget. Amikor megszületett már két hetesen napközben kint aludt az erkélyen.

Rokica,
Tali szerintem legyen a jövő héten! Hétfő kivételével nekünk jó bármikor. Vasárnapi "süti": palacsinta :oops:

Szemészeten voltunk délelőtt. Ha valakinek a Madarászba kell menni szemészetre, ajánlom készüljön fel. Bunkók, sokat kell várni, nincs lift... Reggel 8 előtt érdemes odamenni akkor talán nem kell annyit várni ugyanis nincs bejelentkezés! :evil:
Vendég

Na, elmajszoltam az ebédem: egy almát.. :( :( :(

Sági!
Miért voltatok szemészeten?

Lora!
Köszi, nagyon cuki Brigi! :) :)

Bozotka!
Gratula Zsófinak is a felüléshez és egy kalappal az újraoltáshoz! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
Grrrrrr! Nagyon szeretem az almát, de csak ha nem vagyok éhes. Nem tudom, mi van benne, de kiskorom óta én csak éhesebb vagyok tőle.
Ja és nagyon helyes Lillus az új képen! :D

Na felébredt Brigó! Két órát aludt! Bezzeg éjszaka meg dorbézol! :evil:
lora7

Timo,
A gyerekdokink mindenkit elküld szemészetre, hogy mind a két szemükre látnak-e a babák kancsalság címszóval. Természetesen semmi gond a Peti szemével, de azt mondta a szemész, hogy 3/4 évente minden kisbabát visszahív egy vizsgálatra egészen addig amíg maguktól el nem mondják, hogy mit látnak.
Vendég

Szerintetek hársfa teát ihatnak a babák?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok,

Gyógyulást mindenkinek!

Akkor ma mi is megpróbálunk eljutni a C&A-ba, nem szeretném, hogy e miatt ne mehessünk talira :P .

Róki,
Szerintem is a jövőhétre szervezd, hátha mi is el tudunk menni, olyan jó lenne.

Sétálásra én is alig bírom rászánni magamat, de muszáj. Nem tudom mi lesz télen.

Sebinek vettem kesztyűt és rá is szoktam tuszkolni, ha kilóg a keze, de az overalban pl. pont az a jó, hogy nem ér végig a keze/lába, és csak fekszik benne, mint egy múmia, nem tud mozogni, így fel szokta adni a küzdelmet, és gyorsabban elalszik a babakocsiban. Sőt még cumival is el lehet dugaszolni, mert nem tudja kivenni a szájából (gonosz-gonosz anya).

Május,
Nagyon vidámak a képeitek, és Kelét én sem ismerném meg.
Kösz a kabát tippet, már meg is rendeltem :lol: :lol: :lol: .

Én a www.fakopancs.com-ot céloztam meg ajándékvásárláshoz. Apa teljesen bezsongott a tologatós kacsáért.

Pann,
Te írtad pár napja, hogy most vagy növekedési ugorjon a gyerek, vagy kezdjen el járni, mert más nem indokolja ezt a hisztit, nem? Hát Gergő mindkét fronton teljesített derekasan.
Apának nálunk is a diagnózisa 10-ből 9-szer az éhség, de ő ezt szoptatással gondolja orvosolni, és már passzolja is a gyereket. Elismerés Ádámnak.

Mazsi,
Továbbra sem akarlak lebeszélni, de nekünk ilyen műanyag kicsúszásgátlós dönthetős etetőszékünk van, és Sebi most már tényleg szuperul tud ülni egyébként, de ebben a székben nem!!! Az egyetlen ok, amiért valahogy benne marad, az az, hogy tényleg nem tud kicsúszni, de egyébként tök sz@rul ül benne (pedig kísérletezem a 3 fokozattal), szemben az ikeással, amiben viszont tényleg stabilan ül. Én nem hiszem, hogy ez a félig elcsúszott állapot gerinckímélő lenne. Takarítani pedig horror (nekem). Lehet, hogy ki fogom cserélni a kettőt, és inkább ezt viszem át a papáékhoz, úgyis összecsukható.

Móni,
Hát akkor ez a hétvége nem a kikapcsolódásról szólt, ilyenkor tök nehéz nekifogni a következőnek.

Nálunk volt hó, és egy darabig meg is maradt, úgyhogy tegnap teljesen Karácsony hangulatom volt, ahogy mentünk át a papáékhoz ebédelni.

Na, rajtunkütött a védőnő, ezzel megszakítván a két órás délelőtti szunyát. Hát ez van, én még mindig kedvelem.

Innen folyt.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Ücsörgőknek, ácsorgóknak gratula! :D
Betegeskedőknek :( mielőbbi jobbulást kívánok!

Kint altatás:én is úgy tudom, hogy nagyon jó, edzi a baba immunrendszerét, jót tesz a tüdőnek, egészségesebbek ettől a gyerekek.Bár én nagyon utálom a hideget, meg az egész telet, de ha süt a nap akkor elviselem.Ilyenkor megyünk sétálni is. 8) Bár Emilit nem altatom kint, csak ha elalszik séta közben.De ha lenne kertes házunk akkor kint altatnám.

Madarász:Én ott dolgoztam, és tudom mi megy a szemészeten:iszonyat sokan vannak, minden kerületből odamennek, akik nem is tartoznának oda azok is, bár úgy tudom mostmár csak a saját kerületieket fogadják.És sajna egy kicsi gyerek szemvizsgálata nem 2 perc, elég nehéz vizsgálni őket, így persze sokat is kell várni.Ezért nem is tudnák betartani az előjegyzést.Most nem mntegetni akarom őket, de nekik sem könnyű.Sőt senkinek sem mostanság az eü.-ben.
Sági!Ki volt bunkó?Dr.-nő?Kinél voltatok?Vagy aki az ablaknál van?
Sajnálom hogy rossz tapasztalataid voltak,mert egyébként nagyo rendesek.Bár a személyes ismeret az megint más. :?

Itt is esett hó este, de szerencsére nem maradt meg, elég lesz karácsony este, másnap jöhet a nyár 8) :lol:
Bár Emilinek majd megmutizzuk a havat, most csak a varnyakat sasolja az égen. :lol:

Tegnap voltam babaexpón is, de nem volt egy nagy durranás, vettem 3 nacit, meg egy csomag Liberot. :lol:

Lin!
Én már fél éve nem szoptatok, és még mindig jön egy -egy csepp tej, ha megnyomom a mellem. :roll:
Anyukámnak még egy év múlva is jött. :roll: Lehet ez még normális, a hormonok még nem álltak vissza.Bár ezt szeretném majd én is dokival megbeszélni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Inkább kihagyjuk az uszit! :cry: :cry: :cry:
Félek, nehogy jobban megfázzon Lillus. Majd pótolunk!

Orsi!
Én is nagyon szeretem a fajátékokat, erősen gondolkodom egy építőn vagy egy olyan fakarikás izén. Szóval érted. :wink:
Új fog Sebinek? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Lehet inniuk, de csak reggel adj neki szerintem, és nagyon gyenge legyen elsőre, mert eléggé tud köptetni, akire olyan hatással van.Ha úgy látod hogy nem hat, akkor kicsit csináld erősebbre.És mellette itasd sok folyadékkal, így jobban tud köptetni.Lillus egyébként csak náthás, vagy van neki lerakódva is, szörcsög a légzése?Cebion cseppeket szed?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!
Még azt se mondanám, hogy náthás. Vízszerű izé folyik az orrából. A Cebion cseppeket lehet recept nélkül is kapni? Mert kérdeztem a védőnőt, de nem mondta, hogy adjak neki. :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

timo
egy alma??? igazi hős vagy!

fogügyben nem vagyok tapasztalt, de pont tegnap olvastam a fogzás egy jeleként a vízszerű orrfolyást....

a cebion recept nélküli

ikea szék
bízom benne, h a terrorelhárítás mintájára az ikea is használ netfigyelő rendszert és hamarosan a topik minden tagja kap vlmi szép ajándékot :lol: :lol:

majus3

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?