Sziasztok,
Gyógyulást mindenkinek!
Akkor ma mi is megpróbálunk eljutni a C&A-ba, nem szeretném, hogy e miatt ne mehessünk talira
.
Róki,
Szerintem is a jövőhétre szervezd, hátha mi is el tudunk menni, olyan jó lenne.
Sétálásra én is alig bírom rászánni magamat, de muszáj. Nem tudom mi lesz télen.
Sebinek vettem kesztyűt és rá is szoktam tuszkolni, ha kilóg a keze, de az overalban pl. pont az a jó, hogy nem ér végig a keze/lába, és csak fekszik benne, mint egy múmia, nem tud mozogni, így fel szokta adni a küzdelmet, és gyorsabban elalszik a babakocsiban. Sőt még cumival is el lehet dugaszolni, mert nem tudja kivenni a szájából (gonosz-gonosz anya).
Május,
Nagyon vidámak a képeitek, és Kelét én sem ismerném meg.
Kösz a kabát tippet, már meg is rendeltem
.
Én a
www.fakopancs.com-ot céloztam meg ajándékvásárláshoz. Apa teljesen bezsongott a tologatós kacsáért.
Pann,
Te írtad pár napja, hogy most vagy növekedési ugorjon a gyerek, vagy kezdjen el járni, mert más nem indokolja ezt a hisztit, nem? Hát Gergő mindkét fronton teljesített derekasan.
Apának nálunk is a diagnózisa 10-ből 9-szer az éhség, de ő ezt szoptatással gondolja orvosolni, és már passzolja is a gyereket. Elismerés Ádámnak.
Mazsi,
Továbbra sem akarlak lebeszélni, de nekünk ilyen műanyag kicsúszásgátlós dönthetős etetőszékünk van, és Sebi most már tényleg szuperul tud ülni egyébként, de ebben a székben nem!!! Az egyetlen ok, amiért valahogy benne marad, az az, hogy tényleg nem tud kicsúszni, de egyébként tök sz@rul ül benne (pedig kísérletezem a 3 fokozattal), szemben az ikeással, amiben viszont tényleg stabilan ül. Én nem hiszem, hogy ez a félig elcsúszott állapot gerinckímélő lenne. Takarítani pedig horror (nekem). Lehet, hogy ki fogom cserélni a kettőt, és inkább ezt viszem át a papáékhoz, úgyis összecsukható.
Móni,
Hát akkor ez a hétvége nem a kikapcsolódásról szólt, ilyenkor tök nehéz nekifogni a következőnek.
Nálunk volt hó, és egy darabig meg is maradt, úgyhogy tegnap teljesen Karácsony hangulatom volt, ahogy mentünk át a papáékhoz ebédelni.
Na, rajtunkütött a védőnő, ezzel megszakítván a két órás délelőtti szunyát. Hát ez van, én még mindig kedvelem.
Innen folyt.