Fúú, Niki, ne is mondd!!! Mi többért vettük
Bár nem kényszerített senki, ugye, így nem panaszkodom, csak brutál kimondani az árát...Mondjuk az Aventes fejő se volt 2 Ft, aztán amennyit használtam...meg amennyit bőgtem miatta az elején, hogy "nem jön semmi, a szobatársam már a 3. nap lefejt 100 ml-t"...nah! Ez a kutya legalább vidámságot okoz csak
Ja, és képzeljétek, ha már a drága cuccoknál, ill. a felesleges dógoknál tartunk...mi Chicco fikakikapót vettünk, az a kézi kis fóka...nem tudjuk használni, egyszerűen tök sz.r...erre most láttam NUK-ot egy barátnőmnél, hát az tök jó, széles a feje, tehát eltömíti az orrnyílást, s így tud vákumot csinálni, s kiszippantani. A miénknek hosszú vékony a feje, nem tömíti el a nyílást, tehát ha magára a fikuszra ráközelít az ember, s azt nekinyomja kajak az orra belsejének, akkor esetleg kijön. Hát röviden ennyi.
Stella, elég rossz lehet, elhiszem, hogy kivagy amiatt, hogy vissza kell menned...gondolom végiggondoltad, és nem volt más megoldás!?? Már nem is lehet visszacsinálni? Megkérdezhetem, hogy anyagi oka van, vagy a munkahelyeden szóltak, hogy jobban teszed, ha visszamész?
Látod Stella is milyen ügyesen elkezdett forogni
Pici, persze tudom, hogy nincs baja...mondjuk az én alkatomat örökölte izomzatilag, én is tök laza vagyok, és inkább puhább izomzatú...Ő is az. Ez a puhaság lehet alkati meg lehet probláma miatt is. A fezsesség általában probláma miatt van, de van a normál "tartománynak" is egy feszesebb határa azért, ami még nem kóros, persze emellett tök sok mindent meg kell nézni. Pl én tök laza vagyok torna nélkül is, párom meg 90 fokos terpeszben mindjárt szétszakad
meg főleg az izomtapintat más a két típusnál. De mondjuk főleg a feszességre kell nagyon odafigyelni, mert nagyon számít az idő, mikor kezdenek el vele foglalkozni. A puha babáknak több az idejük. Na, ezt tudományosan megaszondtam.
Rita csak lestem, hogy mennyit fogytál, fúú, nagyon ügyes vagy, és nehéz tartani? Még nem néztem meg a linket, kemény volt a kúra? Nekem még nem aktuális, de én is szeretnék majd kezdeni magammal valamit, bár én ilyen diétákhoz gyenge voltam mindig. Bár most Zita miatt nem ehetek semmilyen tejszármazékot tartalmazó dolgot, s abszolút kibírom, tehát Érte nem nehéz, na de magamért nem bírnám, az tuti...mármint fogyókúra miatt..az más lenne persze, ha valamire allergiás lennék..
Rita, még Neked szerettem volna írni, hogy írtad lánykád sokat akar állni, ne harizzatok már, hogy nem bírom befogni a szám, tényleg nem okoskodni akarok, úgyhogy lőjetek le, ha sok vagyok...szal azért arra érdemes odafigyelni, hogy nincs-e egy kis feszessége...mert a feszes babák "állnak" sokat, ami azért nem állás, csak a feszes alsó végtag miatt lehet. Miket csinál emellett a kislányod? Mert ha mondjuk egyébként tök oké, akkor lehet már itt "tart", de ha esetleg le van maradva mozgásban akkor az ilyen "kiugró" dolgokra oda kell figyelni. Egyébként most jön normálisan is, hogy elkezdenek a babák rugózni a lábukon ha felállítjuk Őket. Ez fontos lépcső. Hogy tartja-e a súlyát állva, vagy nagyon mereven tartja, vagy szépen rugózik-e? (Zita csak kicsit tartja, úgyhogy még Ő nem fog rugózni egy darabig...
) Ezért is írtam, hogy rajta tartom a szemem, aztán meglátjuk megtámogatom-e egy kicsit.
Nem írnád le, hogy mi a problémája a babódnak, egyszer említettél valamit, persze csak ha van kedved megoszatni velünk. Egyébként nagyon sokat változott és kikerekedett. Barátnőm kislánya 3100-zal született,s Ő is valahol 5,3 kg-nál tart, május végén született, úgyhogy a Te kicsid se olyan kicsi, nem kell mindenkinek 7 kg-nak lennie.