Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon jó nézegetni a képeket a gyerkőcökről!!
Az én Zsebim is bejárja a házat amióta megtanult járni nem ül le csak amíg eszik.Nagyon irigylem hogy Kata nyugottan nézi tvt,az én gyerekemet nem érdekli.Viszont ha zenét hall egyből elkezd táncolni.Csipcsip csókát ,kerekecske gombocskát nagyon szeret játszani mindíg mutatja hogy játszunk.Mondja hogy hinta, cic a cicára,ha odaadok valamit neki valami köszi félét és ha Ő ad valamit mondja hogy tes ez a tessék lenne.Az anyát is mondta régebben de leszokott róla mint a pusziról is.A papucsom nálunk is a főfogás nemgyőzőm kiszedni a szájából.A ruhásszekrényét 1 nap 5 ször biztos hogy kidobálja.Segít teregetni én rakom a szárítóra a ruhát Ő szedi le és huncutul vigyorog hozzá.
Szupik a torták!!Lett is tőlük édesség ehetnékem!
Ez a Zsebi tortája volt.
Kép Kép

kunkli
kunkli
 
 


Santos: Jó utólag Boldog szülit, nagyon ÉDES volt a torta, ilyen szépet én se engedtem volna neki széttúrni, de még megenni is sajnáltam vonla :lol:

Most van egy kis időm, párom sörözni ment a haverokkal, enyém az este, meg a gép, juhéjjj! 8)

Linda: Taliztatok a Timiékkel?
Nagyon kis szép Laura a képeken. Jól látom, hogy a sátor bal oldalán bili van? Ültettétek már rá???
Én most tervezem, hogy holnap veszünk neki valami kis trónt, mert általában mindig reggel produkálja a barna macit, hátha sikerül beltalálnia. Ma rátettem poénból a wc-re, hát úgy kapaszkodott belém mint egy kismajom, úgyhogy inkább bili lesz mint wc szűkítő.
Lehet hogy még korai elkezdeni, de azért kipróbáljuk, hagy tudja hogy ilyen is van :wink:

Képek nagyon édesek, irigylem a kertes házasokat. Jó lehet csak kimenni a kertbe, és nem félni hogy a gyerek kiszalad az útra.
Mostanában már nem szeret a Kitti babakocsiba ülni, ezért mindig gyalog indulunk el, egyik kezembe a lányom keze, a másikkal meg a babakocsit tolom. Már nagyon izmos a babakocsi toló kezem :wink:
Olyan kis édes ahogy együtt sétálunk.

Ki hogy alszik még??? Kitti napi 1-et, általában 12-3-ig, de valamelyik nap 1-től 5-ig nyomta azt hittem fel se kel :roll:
Persze csak akkor édes az álom, ha mellette vagyok, de gondolom ez az arany élet csak az egy gyerekes szülőknek adatik meg. :roll:

Beszélni még nem igyekszik, még mindig visít mindenre. Persze ilyen Te, Tes, Adide, ana, mama, dedede az van, de én ezt nem fordítom semmi értelmesre. Persze biztos van jelentése, de nálam az a beszéd, ha tisztán, érthetően kimond majd valamit.

Na megyek hajmosi, fürcsi, ez-az-amaz. Jó éjt.

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Bettus!
Viktor is naponta már csak 1-szer alszik Ő is kb. ugyanígy mint lánykád, de volt már olyan is hogy este felé elszundikált még egy órácskára. De az ritkán van.
Én ha látom rajta hogy álmos akkor beteszem a kiságyba és elalszik magától. Még régebben mikor szopizott napközben is akkor azon aludt el.
Én már ültettem rá a bilire de csak játékosan nem eröltetem, csak ahogy Te is írtad, szokja a gondolatot hogy hamarosan neki is ebbe kell végeznie a dolgát.
Nekünk csak ilyen egyszerű tortánk volt de annál finomabb(citromtorta). :D :D :D :wink: Kép Kép

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya
 
 
 
 

 
 

Most jönnek a mi úszülött képeink és még két kicsit idősebb is.
Csak ennyit találtam így hirtelen.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya
 
 
 
 


Helló Csajok!

Irígy vagyok a szülőszobás képekere...nekünk nincs, tuti azért :D
Nagyon szeretem nézegetni mások képeit,a szülőszobást,meg a szülinapost,de a többit is,lehet,hogy azért mert kielégíti a valóságsó igényem...valahogy belekukkantani mások hogy csinálják...

Nem leszünk kb egy hétig,megyünk nagymamázni,és nincs ott net. (most készülök idegileg) szülinap,névnap meg miegymás, szét fognak minket szedni,otthon a panelban kutya van,na lesz nagy találkozás,kutyatálból evészet stb.

Alvás: Délelőtt 9-fél11 és 2-4 ig (jó esetben),de altatni kell,mert amúgy túlpörög és akkor cirkusz van.

Na megyek rámolni
sziasztok.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziaszok!

Mi kezdünk leszokni a délelőtti alvásról de ha még elszunyókál 10 óra felé alszik egy fél órát. Majd úgy 2-3 ig fönt van és megint kb 1 órás szundi..Ha elmarad a szunya 12 körültől 2-3 óráig alszik.

Itt pedig Zsebi 7 órásan
Kép
Kép
Itt amikor haza jöttünk a korházból 3 naposan
Kép
Kép

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok,

Az én kisfiam November 7.én töltötte az évet, úgyhogy gondoltam csatlakozom én is hozzátok :D .
Csanád már nagyon ügyesen jár,és persze mindent le- és kirámol a házban...olvastam alvás téma van, hát az én fiam hozzám hasonlit vagyis jó nagy alvó (hála istennek :) ) az éjszakát végigalussza és napközben kétszer alszik (délelött es délután).

Néhány kép a kincsünkről :P

4 hónapos
[img][img]http://i162.photobucket.com/albums/t268/remekszimat/csano2.jpg[/img]

5 hós
[/img]Kép

11hós
[img][img]http://i162.photobucket.com/albums/t268/remekszimat/csanadmano032.jpg[/img]

11hós
[/img]Kép

1éves
[img][img]http://i162.photobucket.com/albums/t268/remekszimat/csanadoktvegenoveleje061.jpg[/img][/img]

ébredés után
[img][img]http://i162.photobucket.com/albums/t268/remekszimat/csanadoktvegenoveleje025.jpg[/img][/img]

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Sziasztok lányok!

Mi még kétszer alszunk, 7kor kel és 10körül alszik egy orát. Aztán meg du-tán 4-6-ig alszik. Este 8-ig ugy lefárassza magát hogy vacsi, fürdés, cejci és megint csicsika.

Csinicsani
Jó hogy irtál! Aranyos a kis Csanád.

És most a szülőszobás képek, utána meg a korházi. Kép Kép Kép Kép Kép Bohockodás a tesóknak Kép 2hónaposan

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Csinicsani utolag Boldog szülinapot Csanádnak! Kép

kunkli
kunkli
 
 


Nagyon sok boldog névnapot Rékának!!
Kép

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok!

Húú ez ám a képgaléria!!Nagyon klasz volt nézegetni őket!Mindenkinek gratulálok!A szülinapos képek és torták is fantasztikusak :wink:

Melódi,jó hogy írtál.Laurának sem lett semmi baja a málnától,szerintem az a ekcéma az arcán neki is a vajtól lehetett.Nem is kapott azóta, s el is múllott a krémmel amit felírtak rá.Pistike jól fogja érezni magát a bölcsiben.Mi is járunk heti egyszer játszani egyórát.Laura nagyon élvezi :lol:

Bettus,taliztunk Timiékkel!Szupi volt,most egész sokat pofáztunk,majd Ő elmondja a részleteket.Képek is készültek,majd azt is feltesszük :wink: jól elpancsiztak a csajok,meg mi is a meleg vízben.Aztán a büfében egy kávé mellett dumcsiztunk tovább (rólad is :lol: )hát jól lett volna még tovább maradni,de Laura fáradt volt meg Timiék is pihentek volna már.Remélem jővőre is jönnek errefelé.
Bili:igen,bili van a sátor mellet.Az apja szokta a fejére rakni,mert akkor olyan mint egy kávboj -kalap :lol: :roll: Néha ráül,ruhástól Laura,de még nem szoktatom.Bizti belekaksizna,de nem lenne tudatos,azt olvastam másfél éves kor előtt nem kell elkezdeni a bilizést.Én nyárra tervezem mikor már jó idő lesz,bugyiba futkoshat,az sem baj ha befolyik először,legalább megtudja milyen érzés.Szóval így "tervezem" ,aztán meglátjuk hogy jön össze.

Laura is kettőt alszik napközben,Jó evő,nasikat nem kap.Megy,mászik,ajtónyitogatás,ki-be-pakolás.Kis vödörbe kedvencek bepakolása,hurcolása a lakásban.Hálózsák kicincálása a kiságyból,majd végigvonszolása az egész házon .Mosogépbe saját kis ruháinak begyűrése.Poci,fej,láb,lámpa megmutatása kérésre.Integetés,puszi küldés.Zokni,cipő odarakása lábhoz,hajcsat hajhoz.Játékai felismerése.Tedd ide,oda.Nyughatatlan,örökmozgó ölbe feszengő kisgyermek.

most ébredt pont,mennem kell

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

"Rövid" eltűnésem oka, hogy nem volt vonalas telefon és igy net sem. Kijöttek az utcába megcsinálni a vezetékeket, hogy legyen telefon, mert néhol nem volt, nekünk meg elment. :lol: Jol megcsinálták... másnak biztos :lol:
Ezerrel megy a kresz gyakorlása, 19-én vizsgázok.
Nézegetve a képeket, én is irigy vagyok a szülőszobás képekre, talán, mert nekünk nincs. Nem volt nálunk semmi arra alkalmas. :cry:

Halmai Judit
Látom te is a Szt Imrében szültél. :D Én is. Mikor? Kinél szültél? Melyik szobában szültél? Én okt 14-én szültem manót a rózsaszin szobában a Szőnyi dokinál és a Váradi Ilonánál. Nekem nagyon jo élményeim voltak minden téren.

Mano kigyogyult a multkori náthábol, de nála tovább tart egy megfázás mint nekünk, remélem ez normális. Arra gondoltam azért, mert ő még pici és igy tovább tart.

Akiknek most volt szülinapja, Boldog szülinapot, és Boldog Névnapot a Rékáknak!

Olvasgatni nem tudom lesz-e most időm, de valamikor potolom.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!!


Bocsi, hogy betolakodok, a 2006. nyári kisbabáktól vagyok.

Kunkli:Látom, hogy neked több gyerkőcöd is van.
Hogy tudtad a profilban megszerkeszteni ezt a sok vonalzót? Nekem azt írja, hogy túl hosszú az aláírás.
Igaz, csak két gyerkőm van, de találtam egy tök jó Mikulásos vonalzót és azt szeretném feltenni még harmadiknak.

Válaszolj légyszi.
Köszi.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!
Idő hiányában én is csak olvasó/képnézegető üzemmódban vagyok jelen :oops: Szeretem nézegetni a babákat, gyönyörűek!
Rólunk: Jazi végre önállóan lépeget és nagyon élvezi! Néhány napja beköltöztettük a fiúk szobájába - a nővérem az USA-ban él, de most nálunk tölt egy hónapot, így ő kapta meg Jazus szobáját átmenetileg -, és azóta átalussza az éjszakákat :shock: Biztos jó hatással van rá a fiúk egyenletes szuszogása :D 12 fognál tartunk, már nem nagyon veszem észre, hogy szenvedne tőlük... Étvágy változó, viszont legalább kétszer annyit iszik, mint amit itt olvastam ajánlott mennyiségként. Azt hiszem eljött átléptünk a baba korból a kislány korba :D Nagyon élvezzük - ő is, én is -, ahogy nyiladozik az értelme és ügyesedik.
Dobok néhány friss képet:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


"Képzelj el egy bankot, ahol minden reggel 86400 Ft kerül a számládra. Ez nem marad meg a holnapi napra! Minden este lenullázódik, akármennyit is használtál fel a nap folyamán.
Hát akkor mit kell tenni?
Természetesen használd fel mindet! Mindannyiunknak van egy ilyen bankja. Ez az IDŐ, az életünk. Minden reggel 86400 másodperccel gazdagabbak vagyunk. Minden este lenullázódik, elvész akármennyit is használunk fel céljaink eléréséhez. Soha nem marad meg a számládon, soha nem lesz több egy perccel sem. Ha elmulasztod felhasználni az aznapi betéted értékét, soha nem kapod vissza, nem íródik jóvá másnapra. A jelenben kell élned, a mai betéted használva! Befektetni, hogy a lehető legtöbbet tudj vásárolni, egészségből, boldogságból, sikerből. Az óra forog, csináld ma, a lehető legtöbbet!"

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Viera nagyon szívesen válaszolok.Nem írtam be az egész monológot mert nekem is azt írta csak ennyit :Kép persze te helyettesítsd a kódoddal.Remélem hogy érthetően írtam.Majd írd meg hogy sikerült e.

kunkli
kunkli
 
 


Szia Kunkli!


Megpróbáltam, de nem sikerült.
Nem teszi be a képet, csak a kódot. :?
Az összes vonalzót így rövidítetted le?

Erika

Kép
viera
 
 


Szia Viera!

Igen.Mind a két kóddal megpróbáltad?mert nekem a PHPBB kóddal lett jó de a HTML kóddal nekem is csak a kódot mutatta. Lehet neked fordítva lesz jó.

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok,

köszönjük szépen az utólagos szülinapi jókivánságokat :D :lol:

Egy kicsit le vagyunk törve mert meghült a manó, taknyol és picit piros a torka.Szerencsére az étvágya és a kedve nem változott a kicsimnek :lol:

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Helló Kunkli!


Én tuti béna vagyok ehhez. Meg közben főzök is és ide-oda ugrálok. Szal nem sikerül a vonalzó. Mindig csak a kódot írja be.
Mostmár a gyerkőcök vonalzóit is eltüntettem, azt is vissza kell szerkesztenem, de majd csak délután.
Mind a két kóddal megpróbáltam. De nem igazán tudom lerövidíteni. Te is úgy csináltad, hogy kijelölted kb. a kód felétől, másolás, és beillesztetted a profilhoz?

Erika
viera
 
 


Szia Viera!

Nem én leírtam egy papírra és arról beírtam.Dehogy vagy béna én is eltöltöttem vele egy napot.A képfeltétellel 3-4napot kinlódtam mire sikerült.

kunkli
kunkli
 
 


És ott kezdted, hogy img? Hogy kell szögletes zárójelet csinálni? Vagy az lehet rendes is? Vagy nem is kell?

Na, most egész nap velem fogsz bajlódni :? :lol:

Erika

Kép
viera
 
 


Nekem a phhb vagy milyen kód jön be.
De abból melyik a fontos rész?
:oops:

Erika

Kép
viera
 
 


Szia Viera!

Csak elszaladtam boltba de mostmár itt vagyok.Nekem is phpbb kód jött be.Szögletes zárójel:Alt és az f betü.A fontos rész pedig amit leírtam.

kunkli
kunkli
 
 


Juborka!

Nagyon szép gondolat!!!

Én most agyalok rajta hogy az 1 éves kislányomat berakjam-e a 3 éves szobájába, hátha akkor alszik, szerinted? Ezek szerint Nálatok ez bejött, a Te kislányod hogy aludt amikor nem aludt éjszaka? nem ébresztette fel a testvéreit ha nem egyszerre fekszik, vagy kel? Na jól összekevertem az időhatározókat. Köszi a választ!

bea
öreganyu
 
 


KUnkli, eddig oké, de a visszafelé szögletes zárójel, ugye az alt és g. Nekem ezt nem veszi be.
Bocsi, a hibákért,de próbálom közben szerkeszteni.

Erika

Kép
viera
 
 


LÁtod, fent, ilyen?

Erika

Kép
viera
 
 


Igen.

kunkli
kunkli
 
 


Akkor a visszafelé zárójelet hogy csináljam? A többi már megy.

Erika

Kép
viera
 
 


Figyelem hogy mi lehet a hiba!?kdk.png -nél biztos az van írva?mert nekem gq ekkor jön egy szám és utána a png.

kunkli
kunkli
 
 


Alt és g

kunkli
kunkli
 
 


LÁttam, hogy neked a tickers/ után más van írva, de nekem ezt írja. Nyilván más a kódunk. De nem tudom, hogy az Alt és g-t miért nem veszi be.
Már csak ennyi nálam a bibi.
megpróbálom itt: [ ez volt a Ctrl-Alt-f, visszafelé a g-t nem veszi. semmit sem írbe.
Bocsi a helyesírásért, sietek.

Erika

Kép
viera
 
 


Ctrl én nem nyomok csak Alt-g

kunkli
kunkli
 
 


Nekem meg Ctrl nélkül be sem veszi még az f-esnél sem a zárójelet. Így meg jó.

Erika

Kép
viera
 
 


Kunkli!

Juhéééééééééééééé!
Megoldottam!!

Nagyon-nagyon köszi az eddigieket!!
Puszi neked és a gyerkőcöknek is.
Nem nehéz ennyi lurkóval? Persze, biztos, hogy iszonyat öröm, de hát én nem biztos, hogy bírnám.

Szóval köszi mindent!

Szia

Erika

Erika

Kép
viera
 
 


Szia Viera!


Ügyes vagy!!!
Vannak nehéz napok és vannak ligt napok.Tényleg cuki mikulás vonalzót találtál!A karácsonyi felrakása pedig már nagyon fog menni.A szilveszteriről nemis beszélve. :D
Szívesen!
Szia

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok!

Annyira fáj a fejem...már a vietnámi balzsamot is rákentem...
Elég sz@ar idő van mifelénk,hideg,meg borus meg esős....
Timi,nincs valami aloás fejfájás-megszüntető bigyókád?Egyáltalán már otthon vagytok?Jól éreztétek magatokat?Én mindig megállapítom hogy mindenhol jó,de legjobb itthon :lol:

Anita,hogy vagy?Nemsokára a karodban ringathatod Kornél babát :wink: Nem is kellett neki nagyon új ruhákat venned,mert hordhatja a tesóét,nem?Csak kiságy kellet,vagy még valami?Írj,ha van egy kis időd :wink:

BEUKA :!: :!: :!: mizus??????????????????????

Edi,te se hanyagolj minket :wink:

Ma voltam a tecsóban,vettem badit Laurának.30% kedvezmény volt arra is.Hosszú újjú,vicces mintákkal :lol: most áznak a kokolinóban.

Na megyek,főzők egy kis tejbedarát ,hátha elmúllik attól a fejfájásom.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Rizi,tőled meg azt szerettem volna kérdezni:kell még a terpeszpelus Veronikának?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!!

Esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Kép Kép

kunkli
kunkli
 
 


Sziasztok lányok!

Jok a havas képek! :lol:

Hettie!
Igen a Szt. Imrében szültem, szept. 25.-én Dr. Szántó Józsefnél. Nekem is csak jó véleméyem van a korházról. Már a 3.nap reggelén haza akartak küldeni, mert semmi gondunk nem volt, és kellett volna az ágy. De én ragaszkodtam a 3naphoz mert ithon még 3gyerek várt. 1987-ben szültem ott elösször de akkor még szörnyű állapotok uralkodtak.

Mi is megvagyunk fázva, igy a havat sem élvezhetjük, csak az ablakbol :cry:

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok.
Bocsi az ismeretlen bejelentkezésért de van eladó berbero junior pelusom 260 darab. Légáteresztős, textiles, nagy tépőzáras és szép mintázatúak. 30ft/db-ért. Csepeli vagyok. ha érdekel valakit írjon lécci privit.
Sziasztok. Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Latom a forumunk viragzik. :P

Jubi: orulok, hogy Jazi jol alszik a fiuknal. :)
Linda: terpeszpelust soha nem adtunk neki, csak dupla pelenkat, kotelezo tornaval. De mar jo ideje ezeket sem kell. Kontrollra legkozelebb akkor kell menni, ha mar stabilan jar. :)

Mi is nathazunk.

KépKép
rizibizi
 
 


Linda:
Most voltam a Timiéknél, ma már nem akart írni, de jól érezték magukat, láttam a képeket is, tök jók. A kis fogatlankád is rajta volt :lol:

Jubi: Nagyon szép a kis Jazi, és már milyen nagy a haja. Magától kikunkorodik v. kiszárítod? Mi ma mostunk hajat, ilyenkor olyan a haja mintha egy paróka lenne rajra :D Az egyik képen játszóházba vagytok? Nagyon jól áll neki az a muris kalap. Kitti ma pont az úszósapit húzta úgy a fejére, hogy benne volt egy pici labda, és tök muris volt ahogy ilyen csúcsfeje lett tőle :D

Hó: Én nem szeretem, sőt utálok fázni :x

Köszönöm az alvásos és bilizős hozzászólásokat :wink:

Jó éjt: Betti

Ui: Tök jók voltak a képek!

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok! Na egy pillanatra én is... pedig azt sem tudom, hol áll a fejem.... Tök sűrű volt a 7vége... Tegnap este elmentünk koncertre apával, mama eljött, és itt aludt, ma délután meg vásárolni, Hannának megvettük szülinapra a kiskonyhát, és képzeljétek, hosszas tépelődés után vettem egy műfenyőt... Most lehet, hogy hülyének néztek, de már évek óta gondokodom rajta.... Nem mintha akkora természetvédő lennék, különben is az én nem megvett fenyőm nélkül is ugyanannyit fognak kivágni, csak utálom az ilyen kiadásokat, ami többezer forint, és 2 hét után kidobjuk a francba. Igaz, vehetnék töveset, de az is drága, és mit csináljak utána, fenyőerdőt? Na mindegy, kicsit fáj a szívem, de tényleg nagyon utáltam már minden évben 5-6e. forintot kiadni rá... Nem beszélve a tűlevelek takarításáról... Hát majd meglátjuk, majd veszek fenyő illatú illóolajat... hm mindenesetre majd dobok róla képet...

Huhh aztán holnap megyünk az oviba Hannával... Ne tudjátok meg, én már tiszta ideg vagyok, délután még sírtam is.. (persze nem előtte) De olyan szomorú érzés, hogy az én picike lányom mostmár nem lesz itt velem... Persze biztos más lenne a helyzet, ha dolgoznék, dehát itthon vagyok. Na mindegy, ha nagyon nem fog tetszetni neki, akkor nem fogom erőltetni. Vagy lehet, hogy heti 3 napot viszem, mert a délben hazahozást nem tudjuk megoldani. :roll:

Na megyek is, mert még nem fürödtem, stb... Sziasztok....

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok,

na úgy néz ki nátha gyógyul , hál istennek , de a háromnapi "extra" babusgatásnak az lett a vége hogy
apa nem jó csak anya igy mindenhova utánam jön :? , még a fürdőbe is.Na de sebaj csak gyógyuljon már meg :)

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Bettus!
Dehogy szárítgatom - egyenlőre elég az enyémmel bíbelődni -, magától kunkorodik. Igen, játszóházban voltunk, Miskolcon. Nem rég nyitottak, minden vadi új és nagyon praktikus, viszont 1000 ft/óra/gyerek....de mi Jazit lealkudtuk :D
A havat és a hideget én sem szeretem :o

Öreganyu Bea!

Este Jazi fekszik le leghamarabb, a fiúk utána kb. fél órával. Lábujjhegyen besettenkednek, így Jazi nem ébred meg. Nálunk ez így elég jól működik, de december elején költözik vissza a saját szobájába.

Ma délelőtt elmentünk a nővéremmel megnézni az Igazi Da Vinci kiállítást. Két óra kultúra gyerek nélkül :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók a képek! :D :D :D :wink:

Mi szerencsére nem vagyunk náthásak, jó lenne ha ez így is maradna.

True!
Nekünk már 3 éve műfenyőnk van és nagyon szuper, szépen fel lehet díszíteni. Azért döntöttünk így mert 2 nap után elkezdett az igazi hullajtani és nem láttuk értelmét, nálunk melege volt nagyon a fának. :roll:

Babócáknak gyógyulást, anyukáknak kitartást hozzá. :D :wink:

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya
 
 
 
 


Köszönöm Juborka!

True!
ne félj, én is nagyon-nagyon féltem az ovitól, én is itthon vagyok közben a picivel, lelkiismeretfurdalásom is volt, de látom a gyereken, hogy jó neki, persze nagyon szuper ovónéniket fogtunk ki, már megőrült itthon az unalomtól, neéz őt lefoglalni mert a kicsi mindenbe bele akar mászni (gyurma, festék, stb. most lehetetlen), órákat nem lehet kint lenni a hidegben, stb. már idegenekhez odament beszélgetni...Persze itthon kompenzál baromira, ő akar a középpontba lenni, én is agyalok hogy nem kellett volna-e itthon tartani még, de NEM! Összességében jót tett neki az ovi. És nem tudom a Te lányod mennyire önálló, az én fiam baromira nem volt az és 2 ónap alatt csodák történtek, szóval ne félj (tudom könnyű mondani)...Mi is ott alszunk 5. naptól kezdve és nem volt gond, pedig 3 évig soha nem hagytam idegenre.

bea
öreganyu
 
 


Sziasztok!

Öreganyu, kösz a biztatást! Az én lányom nagyon önálló, és nagyon imád társaságban lenni, mamához szó nélkül elment a nyáron is 4 napra, pedig nincs napi kapcsolatunk, szóval ilyen téren nem hiszem, hogy gond lesz, legalábbis a szokásoson kívül biztos, hogy nem. Inkább nekem a rossz szerintem.... Olyan gyorsan felnőnek.... Amúgy nagyon jól érezte magát ma, 8-10-ig ott voltunk, szépen reggelizett (pedig itthon nem jellemző :cry: ), játszott, egész végig nem foglalkozott velem, de képzeljétek, olyan fáradt volt, hogy fél 11-től fél 3-ig aludt,a hogy hazaértünk :shock: Nem tudom mi lesz vele ott, mert ott fél 11-kor még csak mennek ki az udvarra.... Hát majd megszokja....

Nálunk 1 szobában van a 3 gyerek, Hannát újszülött korától Marcihoz raktuk, Levit pedig a nyáron valahogy beraktuk hozzájuk. Nálunk semmi gond nincs, nem keltik fel egymást, de eddig se volt soha csukva ajtó, először Levi alszik el, de ugyanúgy behallatszik minden (apa még gitározni is szokott néha este), a nagyok később mennek be, de akkor már csend van. Éjjel nem igazán szokott egyik sem felkelni.

Na megyek, mert Levi itt áll mellettem, tolja be a billentyűtartót, és mondja, hogy NEM NEM. Elege lett. Sziaszotk

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi is gyogyulgatunk, nagyon lassan megyünk ki a náthából.
A napjaink nagyon nyügisen telnek. Ha csak rászólunk már sir is.

Pedig már menni kéne vásárolgatni, mert decemberben már nagy lessz az őrület az üzletekben. Nekünkis mű fánk van 5éve, törhetettlen diszekkel.

Szerintem az oviba szoktatás a szülőknek kell és nem a gyereknek. Én mind a háromnál sirva mentem haza, bevallom. Amikor meg érte mentem, nem akart hazajönni, és ez is rosszul esett.

Kép Robika

Sziasztok
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?