Santos: Jó utólag Boldog szülit, nagyon ÉDES volt a torta, ilyen szépet én se engedtem volna neki széttúrni, de még megenni is sajnáltam vonla
Most van egy kis időm, párom sörözni ment a haverokkal, enyém az este, meg a gép, juhéjjj!
Linda: Taliztatok a Timiékkel?
Nagyon kis szép Laura a képeken. Jól látom, hogy a sátor bal oldalán bili van? Ültettétek már rá???
Én most tervezem, hogy holnap veszünk neki valami kis trónt, mert általában mindig reggel produkálja a barna macit, hátha sikerül beltalálnia. Ma rátettem poénból a wc-re, hát úgy kapaszkodott belém mint egy kismajom, úgyhogy inkább bili lesz mint wc szűkítő.
Lehet hogy még korai elkezdeni, de azért kipróbáljuk, hagy tudja hogy ilyen is van
Képek nagyon édesek, irigylem a kertes házasokat. Jó lehet csak kimenni a kertbe, és nem félni hogy a gyerek kiszalad az útra.
Mostanában már nem szeret a Kitti babakocsiba ülni, ezért mindig gyalog indulunk el, egyik kezembe a lányom keze, a másikkal meg a babakocsit tolom. Már nagyon izmos a babakocsi toló kezem
Olyan kis édes ahogy együtt sétálunk.
Ki hogy alszik még??? Kitti napi 1-et, általában 12-3-ig, de valamelyik nap 1-től 5-ig nyomta azt hittem fel se kel
Persze csak akkor édes az álom, ha mellette vagyok, de gondolom ez az arany élet csak az egy gyerekes szülőknek adatik meg.
Beszélni még nem igyekszik, még mindig visít mindenre. Persze ilyen Te, Tes, Adide, ana, mama, dedede az van, de én ezt nem fordítom semmi értelmesre. Persze biztos van jelentése, de nálam az a beszéd, ha tisztán, érthetően kimond majd valamit.
Na megyek hajmosi, fürcsi, ez-az-amaz. Jó éjt.