Sziasztok!
Nagyon koszi mindenkinek a szulinapi jokivansagokat!
A hussutes jol sikerult, bar mivel keson kezdtuk, nagyon ehesek voltunk, igy a csaklennemarkesz erzes miatt kisse megegett a husi. De igy is fincsi volt!
A kesoi idopont miatt viszont nem talalkoztunk a szomszedokkal, ami kulon orom.
Ittam pezsgot is, na jo, csak egy poharral, meg Baileys-t is, lehet, hogy attol alszik ennyit Petra?
Kaptam viragot is, a kedvencemet (narancssarga rozsat), de a fo ajandekomat mar megkaptam par hete (klima, ugyanis ez az en kedvemert lett).
Ja, es hetvegen megyunk babakocsit venni, amit mar uuuuugy vartam/varok!
Viszont elkiabaltam a hosszu ejszakai alvast, ma Petra 5-kor kelt, ki tudja miert. Szerintem a fo baja nem is az ehseg volt, hanem hogy ebren akart lenni. Sotetben egyre jobbn kezdett nyuglodni, de amint felkapcsoltam a villanyt, tok nyugodtan nezegette a fejvedon a barikat.
De aztan 6-kor csak beletuszkoltam nemi tejcit, hogy aludjunk. Sikerult is, 9-ig.
Zsuzsi,
Akkor ha jol szamolom, 363 nap van koztunk.
Gyuri nagyon ugyes (pisi)!
Piskota.
A somloi szerintem is jo otlet! Hamar megvan, ha mar kesz a piskota, es nem baj, ha Gyuri beleturt.
Beu,
Nagyon jok a fotok.
Mi ez az agyasbolt?
Tugedor kep is nagyon ari.
Franyo,
Aranyos lehetett az oszibarackfalo.
Tablazat: majd megkerdezem a ferjemet, hogy el tudja-e vallalni, hogy ezt a tablazatot is megcsinalja automatikusra. Akkor csak az ujakat kene beirogatni, a heteket kiszamolna magatol. Most eleg sok meloja van, de szivesen bibelodik ilyenekkel, ugyhogy bitosan megcsinalja.
Myssnia,
Boldog nevnapot igy utolag!
Koszi a tejcis megnyugtatast. Remelem, Szilard is mielobb rajon, hogy a kaja utan is raer nezelodni.
Nagyon jo a kozos kepetek Szilarddal!
Meg egyaltalan, annyira tetszenek a kepeid!
Meg egy gyerkoc?
Mit csinal Szilard a kanapen?
Kaska, Evi24,
Meg nem is udvozoltelek Titeket ideat!
Nagy-nagy gratula a kislanyokhoz!
Kaska,
Szuperek a kepek! Es a kepalairasok is.
Gyonyoru a kis ujszulott Viola!
Amugy korabban irtal valami olyasmit, hogy orulsz, hogy mar neha sir egy kicsit Viola, mert ilyennek kepzeltel egy normalis ujszulottet. Ezen annyit mosolyogtam.
Valahogy annyira jellemzo Rad ez a gondolkozas, tokre tetszik a pozitiv hozzaallas mindenhez.
Aztaaa, mar meg is irtad a sztorit? Az enyem meg nincs kesz.
Na elolvastam. Nagyon szep. Tenyleg. Es olyan jo, hogy ennyit irtal az erzeseidrol is. Tobb helyen szipogtam kicsit.
En is szeretnem kiirni magambol, mert bar konnyu szules volt, es egy csodalatos elmeny, a mai napig minden aldott nap az eszembe jut, sokat gondolkozom rajta. Vagy nem gondolkozom, csak ez jar a fejemben.
Evi24,
Gyogyulj meg gyorsan! Szedsz valami gyogyszert? Amikor en hazajottem a korhazbol, a ferjem volt beteg, pedig nagyon ritkan szokott megfazni. Kulon szoba es szajmaszk szinten jatszottak nalunk is.
Ugy latszik, ezek a Petrak ilyen jo kislanyok.
Maci_2,
Jobbulast Roninak, bar persze mar biztos reg jol van.
Apas kep nagyon edes.
Petra is nezi az ures falat es a plafont, van egy-egy resz, amire altalaban nevetni is szokott. Miket lathatnak???
Koszi az erdeklodest, majd teszek fel Petras kepet meg. Nagyon tetszettek a kepek a Te nagyszemudrol.
200 labemeles, mint kezdet???
Andi,
Vanilias karika es Eszterhazy torta nalam is nagy kedvenc!
Irigykedem a szinhaz miatt, drukk, hogy Dani jol viselje!
Filippino piskota.
Urszila,
Gratula az ujszeru kocsihoz, mi ha minden jol megy, hetvegen ujat veszunk, elso gyereknek meg az jar.
Petra mar eleg sokaig tartja a fejet hason, igy nezi a fejvedot, vagy Hugot, a macit (aki a huggle-huggle felkialtasoknak koszonheti a nevet
).
Majd teszek fel rola kepet, nagyon aranyos. Viszont o meg nem nyul a jatekok utan, ahogy Te irtad korabban Julkarol. Biztos Julka is hamarosan elkezdi, ne izgulj.
Anyatejes kalacs, hmm, en valahogy idegenkednek tole....
Miszike,
Nagyon szepek vagytok a kepen.
Kangi,
Mi volt KIKA-ban? Mivel bunkoztak?
Tina,
Udv itt, es gratulalok!
Szerintem ne adj neki teat! Maximum (de tenyleg csak legvegso esetben) akkor, ha meg nem indult be a tejed, es attol felsz, hogy kiszarad a baba. De ha mar ki tud valamennyit szivornyazni, akkor errol egesz biztos nincs szo.
Fejesrol megoszlanak a velemenyek. En az elso 6-8 hetben fejtem, de a vegen mar csak napi egyszer az egyik cicibol es egyszer a masikbol. Nem tudom, hogy tenyleg szukseges volt-e, de engem megnyugtatott, bar nagyon utaltam csinalni.
Sokan vannak itt, akik egyaltalan nem fejtek, vagy csak akkor, ha nagyon feszultek a cicik, es naluk sincs gond a tej mennyisegevel.
Amugy Petra megint jol elaludt, ugyhogy ujra kezdhetek dilemmazni.
Mert ha csak kesobb eszik, akkor csuszik a lefekves ideje is. Na majd kitalalom.
vegul is mar kesz nagylany, en meg ilyeneken dilemmazgatok, mint az ujszulottes anyukak.
Na vege a regenynek.
Mar reg nem irtam ilyen hosszut.
Udv:
Leszter es az alomszussz