Na, állandóan történik valami. SEbaj. Minden rendben lesz. Ha Hunor kijön annak oka van, tudjátok. Az édeskevés, ha egy bébi bent kuksizik, ha közben nem tud fejldőni bármi okból. A koraszülések egy része ezért van mert a test érzi, hogy csak árt a babának azzal ha bent tartja. Tudjátok a túlhordásnál már fogy a bébi meg csak ázik. Hunor már tök nagy, úgyhogy ha kijön akkor sem lesz gond vele.
Blongyi : sztem várd meg a kenet eredményét, illetve lehet hogy a dokid bekukkant aztán máris okosabb lesz. Ha elkezdesz gombaölőt szedni akkor azt helyileg is kéne alkalmazni és a férjeden is és legaálbb 7 napig, én úgy tudom. Aztán a tüneteid alapján sztem nem gombád van, a mennyiség növekedése önmagában inkább gyulladást jelez odabenn, ami ilyenkor gyakori terhesség alatt.
Méhszájvizsgálat: igen, 32. héttől kéthetente, 36. héttől hetente és akkor már kezdődik az NST-re járkálás. Kész macera. Persze, hogy picit fáj, mivel felnyúl a doki, hogy meg tudja nézni a belsőt is. A külső meg tiltakozik, mivel itt mindenki vagy 1-es vagy 0-ás kívül, az ujja meg szélesebb ennél.
Én anno tök izgultma, hogy fú de fog fájni ha majd szülésnél ott nyúlkál a szülésznő meg a doki, de képzeljétek egyáltalán nem éreztem semmit!! Pedig hát nem kicist matatnak benned, hiszen nézik folyamatosan hol tartasz. Úgy látszik a test érzésteleníti valahogy.
9-ig alvás : HA-HA-HA-HA, ez az év vicce volt? Ha fél7-ig alszol a következő 5 évben akkor már jó napod van. Mi anno 5 óráról kezdtünk, akkor kelt Botos. Szépen kitoltam 6-ra aztán most már 7-re. EGyszerűen nem foglalkoztam azzal ha felkelt és elfogadta idővel, hogy tök felesleges kukorékolni mert dög unalmas egyedül, így alszik. Ha fel is ébred akkor fél7-ig visszazárom rá az ajtót, utána kaphat játékot meg húzom fel a redőnyt és 7-n8-nál előbb nem veszem ki az ágyból. Ezt teljesen megszokta pár hét alatt és egyet is ért vele, szerencsére!! Arra persze nem emlékszem már, hogy hogyan is kezdtük, gondolom sírt eleinte, hogy vegyem fel, de tényleg nem emlékszem már.
Lego: annyira szuper a pocid! Én is ilyet! Én is ilyet! Az enyém naaagy
.
Blongyi: hát, én emiatt nem annyira kedvelem a várandósságot mert az ember mozgáskorlátozott lesz némileg. Ha meg fáj itt-ott akkor az jön pluszban. Én azt is rossul viselem, hogy lassan tudok csak menni, a futás mint olyan már felejtős abszolút.
Nekem tök színeződnek a fogaim
. Minden nap teát iszom, de régien is ittam és semmi nem volt tőle. Lehet a vas? Vagy a terhesség végett? Vagy ezek együtt? Szülés után valamit kell majd kezdenem vele, elég gáz.