Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! Kép

Lego,
Szerintem ő már nem kukacosodik be :wink:

Lafi,
Hogy vagy? Én egész éjszaka keményedtem picit görcsöltem is gondolkoztam hogy irány ma a kórház de mivel holnap amúgy is mennem kell így megvárom max már megint ott tartanak. Kivi vagyok a méhszájamra ha ennyi keményedés után is teljesen zárt akkor betonból van :D

Lorcsi,
A folyadékkal én is így vagyok 1,5 literrel megy a küzdés undorodva. De most iszom mert a kórházban megparancsolták napi 3 liter ez segít a keményedésen is.
Vendég

Pandus, egy kicsit keméynedtemén is, valaohy én mindig fekve keményedek, de nem volt számottevő, csak valamivel több mint eddig. Ezt betudtam annak, hogy 2 éjjel nem aludtam a migrén miatt...most se sokat...talán fáradt vgyok, nem tudom. De nem olyan vészes még mindig, hogy gond legyen, de volt keményedés.

Amúgy sztem hatnak a gyógyik....

Remegés elmúlt teljesen...

És számolom vissza a napokat a 2 hétből...még 10 napot kell bent lennie minimum...
Vendég

Ja , én hétffőn megyek méhszájnézőbe....
Vendég

Lányok!
Szerintem nem lesz baj!!! Mind a kettőtöknek bennt marad még egy jó darabig a baba!!!
Mondjuk nekem nem tetszik,hogy 2 hetente kell menni méhszáj vizsgálatra a 32.héttől :)
Persze a jövő héten biztos engem is megvizsgál a doki ebből a szempontból, de nem tudom,hogy mennyire jó,hogy az utsó hónap(ok)ban ott kutakodnak?
És a múltkor még kicsit fájt is a vizsgálat.
Vendég

No,megyek egy kicsit takarítani lightosan.... :roll: Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Blongyi, nekem hetente kell mennem....Amúgy nekem is fáj egy kicsit.
Pandus hogy vagy?
Vendég

Nem értem, nekem nem mondta a doki, hogy mennem kellene méhszájvizsgálatra :shock: Pedig az enyémet is figyelgethetnék. Én írtam a neten Gáspár doktor úrnak, és megkérdeztem, mit jelent pontosan a 2210-es méhszáj. Végül is azt mondta, nincs ok aggodalomra.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hááát, Skacok!
Le vagyok döbbenve magamon. Alig bírtam tenni a dolgomat, a nagyszobában a szekrényeket úgy pucoltam,hogy ültem előtte :shock: Még jó,hogy csak derék magasságban vannak rajta ajtók. Átpucoltam a wc-t, fürdőt, többi portörlés...közben pihentem is,és nem bírtam csinálni.
Jó, persze az ember olvassa,hogy másálapot, plusz én még nyitva is vagyok, oltári nagy a hasam, nem kapok levegőt...stb.
De ez így mind egyszerre a pofámba :evil: Tudomásul kell venni,hogy nem mindenki lehet szuper kismama :(
Anyukám főzött ebédet, utána meg jött porszívózni, felmosni. És rugdosódott lelkem.
Mondjuk amikor meg neki lesz szüksége rám, természetes,hogy mindenben a segítségére leszek :D
Gyerekek! Ilyenek leszünk öreg mamiknak is? Ja, csak akkor mr se a lábunk, se a kezünk, se hátunk nem bírja majd az élet mindennapjait.
Vendég

Sziasztok!

Hogy van Móni???Tud valaki róla valamit?Tegnap esti smsemre nem válaszolt.:(:( Remélem minden okés velük.

Vörösbegy is írta,hogy szarul van...volt...remélem csak volt,bár azóta nem írt.

Kitartás Csajok!Még 6-8-10 hét,muszáj kibírni.

Mai pocifotó.:) 29+6 (vonalzóm csak este vált.... :? )

Kép

És 2 Dorkámról csak úgy:)

Kép

Kép
Vendég

Szia Lego!

Nem semmi az az ágynemű garnitúra!!!!! :shock: Olyan a kislány benne,mint egy királylány!!!!
A pocid is szép!!!! :D

Szemét frontok!!! Vajon ilyenre kell számítanunk végig :twisted:
Remélem,hogy mindenki jólvan!!!!!

Megyek én is tovább pihenek.
Vendég

Blongyi
Pihizz csak!Biztos kicsit jobb lesz. :wink:
Az ágy Hédié....amióta összeraktuk mindennap beleköltözik Dorka.... :lol: A majd3 év alatt összesen nem töltött annyit benne,mint most a 2 hétben. :lol:
Amúgy ez csak a belső ágynemű,még jön rá a huzat.:) De a baldachin vszínűleg marad.:)
Jövő hét végére talán elkészül a szoba,a héten jönnek festők...majd dobok képeket arról is.

Csajok hétfőtől lehet nem lesz netem,sőt még gépem sem.:( Nem tudom meddig javítják.Remélem mindenki egyben marad és nem maradok le semmiről.
:wink:
MAx anyóséktól megpróbálok jelentkezni.
Vendég

assszem megyek a kórházba....bakker férjem nincs otthon....most hívjam a mentőket?
Vendég

Ma lett volna a 15. érettségi találkozónk, nem bírtam elmenni. Éjjel nem aludtam a csípőm miatt - tényleg: Nektek nem szokott fájni, ahogy oldalt feküdtök? - és hát a tini lányomért hajnali fél háromra ment apjuk. Kosáréjszaka volt a gimiben :) Persze amíg haza nem jött, nem aludtam el.
Délelőtt főztem, vásároltam és ennyi elég volt, a találkozóra nem maradt energiám.
Csajok csak halkan mondom, de a dokim a keményedésre egy pici vörösbort ajánlott nekem :lol: Mesélte, hogy régen a kórházakban is alkoholos infúziót kaptak a kismamik, ha idő előtti fájásaik voltak. A bort én nem nagyon szeretem, de a boros tea marha fini :lol:

Jó hétvégét mindenkinek :wink:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

LAfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Mi történt??????Jessszus!!!!!
Hívd persze,ha nagy a baj!!!!!!!!!
Vendég

Lafi mi van???

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Lafi,
??? Hívtalak de ki vagy kapcsolva :roll: :(
Vendég

Jajjj Pandi!Vajon hívott mentőt????
Sajna még nem sikerült a telószámcserénk.:( Pont tegnap adtam meg Lafinak az enyémet...ha sikerül elérned írj léccci.
Vendég

Lafi begörcsölt megint hívta a mentőket remélem hamar kiérnek. Most már biztos a kórházban tartják drukkoljunk nekik nagyon!!!!! 1 óra múlva még hívom hogy mit mondtak neki.
Vendég

Pandus
Köszi
Remélem minden rendben lesz. Nemhiába érezte ilyen szarul magát a napokban.
Drukkolok,írj majd,hogy mi újság!
Vendég

Közben eszembejutott Konkri is....

NAgyon sok boldogságot kívánunk Nektek Konkri! Gratulálok!
Vendég

Na, állandóan történik valami. SEbaj. Minden rendben lesz. Ha Hunor kijön annak oka van, tudjátok. Az édeskevés, ha egy bébi bent kuksizik, ha közben nem tud fejldőni bármi okból. A koraszülések egy része ezért van mert a test érzi, hogy csak árt a babának azzal ha bent tartja. Tudjátok a túlhordásnál már fogy a bébi meg csak ázik. Hunor már tök nagy, úgyhogy ha kijön akkor sem lesz gond vele.

Blongyi : sztem várd meg a kenet eredményét, illetve lehet hogy a dokid bekukkant aztán máris okosabb lesz. Ha elkezdesz gombaölőt szedni akkor azt helyileg is kéne alkalmazni és a férjeden is és legaálbb 7 napig, én úgy tudom. Aztán a tüneteid alapján sztem nem gombád van, a mennyiség növekedése önmagában inkább gyulladást jelez odabenn, ami ilyenkor gyakori terhesség alatt.

Méhszájvizsgálat: igen, 32. héttől kéthetente, 36. héttől hetente és akkor már kezdődik az NST-re járkálás. Kész macera. Persze, hogy picit fáj, mivel felnyúl a doki, hogy meg tudja nézni a belsőt is. A külső meg tiltakozik, mivel itt mindenki vagy 1-es vagy 0-ás kívül, az ujja meg szélesebb ennél.

Én anno tök izgultma, hogy fú de fog fájni ha majd szülésnél ott nyúlkál a szülésznő meg a doki, de képzeljétek egyáltalán nem éreztem semmit!! Pedig hát nem kicist matatnak benned, hiszen nézik folyamatosan hol tartasz. Úgy látszik a test érzésteleníti valahogy.

9-ig alvás : HA-HA-HA-HA, ez az év vicce volt? Ha fél7-ig alszol a következő 5 évben akkor már jó napod van. Mi anno 5 óráról kezdtünk, akkor kelt Botos. Szépen kitoltam 6-ra aztán most már 7-re. EGyszerűen nem foglalkoztam azzal ha felkelt és elfogadta idővel, hogy tök felesleges kukorékolni mert dög unalmas egyedül, így alszik. Ha fel is ébred akkor fél7-ig visszazárom rá az ajtót, utána kaphat játékot meg húzom fel a redőnyt és 7-n8-nál előbb nem veszem ki az ágyból. Ezt teljesen megszokta pár hét alatt és egyet is ért vele, szerencsére!! Arra persze nem emlékszem már, hogy hogyan is kezdtük, gondolom sírt eleinte, hogy vegyem fel, de tényleg nem emlékszem már.

Lego: annyira szuper a pocid! Én is ilyet! Én is ilyet! Az enyém naaagy :(.

Blongyi: hát, én emiatt nem annyira kedvelem a várandósságot mert az ember mozgáskorlátozott lesz némileg. Ha meg fáj itt-ott akkor az jön pluszban. Én azt is rossul viselem, hogy lassan tudok csak menni, a futás mint olyan már felejtős abszolút.

Nekem tök színeződnek a fogaim :shock: . Minden nap teát iszom, de régien is ittam és semmi nem volt tőle. Lehet a vas? Vagy a terhesség végett? Vagy ezek együtt? Szülés után valamit kell majd kezdenem vele, elég gáz.

Kép
Kép
normajeane

Tényleg! Az Ifjú Asszonyt köszönti a topic!!! Sok boldogságot nektek!!

Kép
Kép
normajeane

[quote="lafead"]a írta:lafeadssszem megyek a kórházba....bakker férjem nincs otthon....most hívjam a mentőket?

Szorítok én is Lafi. A barátnőm 4 éve pont 32 hétre szült. 2 hónapig voltak a piccen, de kutya baja a kishapsinak, ne aggódj, nem lesz gond, ha kibújik Hunor baba. Kitartás, most már nagyon jók az esélyek.

Konkrinak meg sok boldogságot.

Kép
Kép
Kép
csibe76

A francba,amikor amúgyis parázós vagyok!!! :roll:

Gyerekek! Aki tud valamit Lafiról írja meg, léci!!
Nagyon szorítok nekik, bízom a dokikban.

Amúgy meg pénteken volt egy műsor a Babaváró a BpTV-n, a szülés következtében fellépő látásromlásról volt szó,mármint a babáéról.
Persze,hogy szóba került a koraszülés, be is telefonáltak az anyukák,és csak hüledeztem,hogy a látásromláson kívül még mi minden bajuk lett.
Biztosan fiatalabb terhességi korban szültek szegények, remélem.

Amíg a Vini a PIC-en volt, ő volt a legnagyobb baba 2,5 kilóval. Volt egy 1,5 kiló körüli is inku-ban. A dolgozók annyira figyelnek a babákra,minden percben rajtuk a szemük!

De remélem,hogy Lafiéknál nem lesz gond! Nem lesz gond, nem lesz gond, nem lesz gond......
Vendég

Konkri: kívánok Nektek nagyon sok boldgoságot, amíg a Tisza borrá nem válik!!!
Vendég

Lafi írt sms-t:
Külső nyitva, belső zárt, cukrom alacsony mást még nem tudok.

Majd hívom még őt!
Vendég

Pandácska! Aranyos vagy,hogy közvetítesz!!!
Vendég

Sziasztok

Lafi, szorítok neked én is, biztosan nem lesz semmi baj!!!

Konkrinak sok boldogságot

Kép
andi1975

Gép mutatott fájásokat de még nem rakták infúzióra(amit nem értek :roll: ) kapott Cordaflex gyogyit nyugodtabb volt a hangja. Biztos minden rendben lesz!!!
Vendég

Kitartás Lafinak! Normának teljesen igaza van, reméljük minden rendben lesz, és ha mégsem akarna már tovább bennmaradni, akkor pedig nem lesz semmi baj, mert már elég nagy a baba :!: :!: Ugye :?:

KONKRINAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

KépKép
Kép
sagi1

Lafi-Lafi-Lafi!!!!! Milló drukk, de biztos minden rendben lesz!!! Nem lehet baj!

Andi: én napi 2 tejeskávét iszok meg. Nincs reggel kávé nélkül, egyszerűen tompa maradok és fájni kezd a fejem ha nem iszom.

Lego: aztaaaaa, micsudi poci :lol: Az enyém akkora mintha ikreket várnék :shock:
Dorka nagyon szépséges!!!!

bingii

Infúzióra tették jól van marad a szülőszobán (ott ahol én is voltam) Biztos nem lesz semmi bajuk most már biztonságban vannak!!

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Konrki!

Nagyon-nagyon sok boldogságot, jólétet és egészséget kívánok Nektek!

Kép

bingii

Pandácska: jajj de jó, hogy tudsz közvetíteni! Örülök, hogy nincs baj! Jó éjt Neked is!

bingii

Konkri,
Sok boldogságot nektek!!!
Kép
Vendég

Hu lemaradtam megint.
Kronki sok boldogsagot!!!!!!!!!!!!!!
Lafi nagyon drukkolunk parommal egyutt.
Csajok kezdek en is beparazni.
Remenlem minden ok Lafiekkal

Kép

Kép
marcsitita

Lafi! Millió drukk, tuti nem lesz semmi gond! Erős csaj vagy, Hunor is erős, minden ok lesz. Sokat gondolunk rátok!!!!

Lego: ez a poci, tényleg csak poci!! Tök ari! Irigy vagyok :)

Konkri: Nagyon Sok Boldogságot!!

KépKép
lorcsi

Jó reggelt!

Lafi,
Még infúzión és szülőszobán de már csak keményedik. Jól van csak szegény nem aludt mert mentek mellette a szülések. Kapott tüdőrérelelőt most mát TUTI MINDEN RENDBEN LESZ!

Móni:
Már nincs infúzión 2 napja de még nem tudja mikor jöhet haza. Nem kapott tüdőérlelőt.

Biztos vagyok benne hogy mindenkivel minden rendben lesz és ezek a szemtelen babák pociban maradnak (enyém is :wink: ) csak itt szórkakoznak egy kicsit hogy ne unatkozzunk :D Meg persze a frontok de ezeken tényleg lehet infúzión segíteni! Mi megyünk kórházba ellenőrzésre a saját dokimhoz mert eddig szabin volt.

Mindenkinek szép vasárnapot :D

Kép
Vendég

Örülök, hogy jobban vannak. Remélem Panda nálatok sem lesz semmi gond.
Jó pihenést mindenkinek, mert ugye pihentek, csajok!?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt

De jó, hogy Lafival és Mónival is lassan rendeződnek a dolgok, és Pandácska biztosan nálad is mindent rendben fog találni a dokid.

Kép
andi1975

Lafi már nincs a szülőszobán leszedték az infúzióról csak gyogyit kell szednie :D Remélem így már tud egy picit pihenni is.
Vendég

Jó reggelt!

Jajj de jó látni, hogy mindenki rendben van és bent maradtak a babukák! Kis szemtelenek már most viccelődnek a mamijukkal :lol:

Kellemes napot Mindenkinek és az újdonsült Konkri asszonyság remélem hamarosan jön és beszámol a nagy eseményről:)

bingii

Jó reggelt Lányok!
Nagyon örülök,hogy mindenki sokkal jobban van. Szegény Lafi , ha hazamegy aludni fog vagy 10 órát tutkó!
Én is úgy gondolom,hogy frontok sz@rakodnak,és mindenki rendben kihordja a babusát legalább dec közepéig :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lafi! Hajrá, minden rendben lesz! Mindenki szorít nektek!

Konkri! Gratulálok az esküvődhöz! Várjuk a képeket meg a beszámolót!

Lego! Tényleg nincs nagy pocakod, nekem legalább a duplája. Dorka is nagyon édes!

Nekem is állandó migrénem van, és még a kisfiam is kibírhatatlan.

Jó hétvégét!

Kép
barbi5

Sziasztok!

Jó hírek!! Hála az égnek! Remélem, mindenkivel minden rendben lesz!
Panda, majd gyere a hírekkel, mit mondott a dokid, de tutko minden ok nálad is.

KépKép
lorcsi

Sziasztok. Nálunk szakad a hó :shock: Az a baj, hogy elolvad, nem marad meg, pedig én imádom a havat. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Megjártuk a kórházat.
Méhszáj szépen tartja magát C200. Dorka kb. 1370 g mindene rendben még a lábát is szétdobta :D Fekvés gyogyi és minden rendben lesz :D Kedden mehetek 4Dre megengedte a doki!
Vendég

Sziaszto!
Hat nalunk akkora pejhekbe hull a ho.Mar feher minden,de szerintem ha elall elolvad.
Meg hany hetet kene kibirnia Lafinak.Tudjatok nemertem,mikortol nincs baj ha megszuletik a babi.Jaj es nagyon koszonom ,hogy belerakott engem is a tablazatba.Puszi neki.
En lassan 2honapja vagyok ferjnel eddig nagyon jo.Sok boldogsagot Kronki!!!
Kedden megyek a dokimhoz.Szoritsatok vegre mondja meg Adamkank vagy Nikolettank van a pocimban.
Kép

Kép

Kép
marcsitita

Jól van Panda!!!! Örülök! Csak így tovább!! :D
Sajna ez a hó nem marad meg, de baromira bizakodom!!!!
Vendég

Sziasztok!

De jó hírekre jövök,szuper!Puszilom a két kórházban levő kismamit!Reméljük még pár hétig 2in1 maradnak.:)

Pandus Neked is örülök.Csak így tovább.Ne izgulj,Dorka 39 hét előtt nem születik meg... :wink: Én már csak tudom,nekem is van 1 Dorkám. :lol:

Blongyi,PAndi
Jók az új vonalzók.:)

1 körkérdés főleg Bp-i kismamikhoz,de aki tud segítsen.
Budaörsről (M7) eljutni a 4D genesisbe????? 2kerület,Budagyöngye bevásárlókp környéke....Egyszerű,gyors útvonal?
Néztem neten,nem vészes a leírás,de lehet valaki tud egyszerűbbet.

Hehe,folyamatosan mocorog Hédi.:) Csoda,hogy még épségben van a rekeszem. :lol:

Próbálok ma még jönni,bár nem ígérem,ezer dolgom van,reggel meg korán indulunk.Szegény férjem éjjel 3kor még melózik egyet...majd pihi nélkül levezet 250km-t.... :roll:

Hóesés....itt csak havas eső esett... :evil: :evil: :evil: ÚÚÚÚTálom.

Puszi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?