Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!

Tök jól megnyugtattatok, hogy nem lehet túletetni a gyerkőcöket, erre tegnap beszéltem egy ikres ismerősömmel a kórházból és neki is 120-akat ettek a csajok és a gyerekorvos visszavetette vele max 90-re mert hogy kicsi még a gyomruk. Ma megyünk a védőbe oltásra, kifaggatom én is a doktornéninket.

Most ettünk éppen tortát fogok sütni, ha hagynak, apunak ma van a szülinapja.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


sziasztok!
gyors bekukk, mert nincs időm két topikra

Bogyó! gyönyörűek a csajok!!!!!

Juci, nemlehet túletetni őket tejből. úgyis kibukják a felesleget.

mi már mindketten elhagytuk a 4 kilót! :D

akit érdekel, a lenti linken vannak képek a mi kis ökreinkről ;)

ja, és ha tud vki eladó használt fa járókát (minál nagyobb, annál jobb jeligére), szóljon, légyszi!

Kép
an°°di
 
 


Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme
 
 

 
 

Laura Kép Domi
Kép

Sziasztok!

Mi most ezzel próbálkozunk. Tetszett nekik a kádúszás.

Üdv Zsani

snezsanett
 
 


Zsani!

Tündériek!

Puszi!


Judit

jucicuki
 
 


Kép Lili

Kép Dorka

Kép vendégségben Dorkánál

Kép séta előtt

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Gyors bjelentkezés csak,kaptunk egy etetésnyi kimenőt az anyumtól a férjemmel! :lol:

Tegnapelött beszéltem a BEnszivel,jól van,minden rendben velük,a kicsi lány nem nagyon akar nőni,ellenben a tesójával.Ameddig nem kezd el fogyni a lány,vagy bármi más rossz,bent tartják Őket,mert mégiscsak pocakban vannak még a legjobb helyen,ellenkező esetben,beidítják a szülést,vagy császár.

Az orvosa azt mondta,szerinte inditás nélkül is 1 héten belül meglesznek a Babák.

A közérzete jó a Benszinek és ez szerintem sokat számít,ha magamból indulok ki... :roll: :wink:

Puszi Mindenkinek!

Leila(Ja és tényleg ez a nevem! :wink: )

Kép
bogyótanya
 
 


Sziasztok!

nagyon rég jártam itt.őszi szünet volt a suliban, aztán otthon voltam.gratulálok mindenkinek a gyönyörű kisbabákhoz!
voltam vasárnap a baba mama expon és sikerült bejutnom 4D-s uh ra.kiderült, hogy az egyik picurom kislány.a másik babó elbújt, úgyhogy az még rejtély.
2 hét múlva megyek uh-ra.szerintetek meg tudja modani ott is a doki milyen nemű a picur?2D-ből?jó lenne!

szanet
 
 


[quote]s írta:zerintetek meg tudja modani ott is a doki milyen nemű a picur?2D-ből?


persze, elvileg meg tudja mondani, hacsak nem takargatja magát éppen ott :D

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok Lányok,
Pár hónappal ezelőtt láttam az egyik Praktikában filcből egy magasságmérőt gyerekeknek, de azóta sem találom sehol azt a számot - nincs meg valamelyikőtöknek, hogy ki lehessen legalább azt deríteni, hogy melyik számban szerepelt mindez?
Kösziiiiii!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Hali!

Zsani!
Nagyon édesek! Bár nem látom a vigyort az arcukon, de nem sírnak, az biztos :)

Juci!
Édesek a lányok! picurok abban a hatalmas zsákban :)

Benszi!
Drukkolunk!

Bogyó!
Hogy vagytok? Hogyhogy egy etetésnyi idő?

Mi megvagyunk. Most kb úgy vagyunk,hogy este 9 körül fürcsi és evés, 3-4 között evés, 7-8 között evés. Egész jó, igaz? :D Bár én még mindig mosott rongy vagyok...Szerencsére a szopi még mindig megy, csak Hanga baba eszik szereintem keveset. Mivel csak 5x esznek egy nap (még mindig rengeteget alszanak, igaz, Kingus is ilyen volt), és minden alkalommal keveset eszik...Bár csak tudja, mennyi kell neki! Sajna gyakran van, hogy evés közben kezd fájni már a hasa, olyankor ordít a mellemen, és nem tud már többet enni. A cumisüveget meg nem fogadja el....
Andris baba hatalmas, bokából combosodik :D , és már 62-es ruhákat hord!!! Már majdnem másfél kiló különbség van kettőjük között.
Iszonyat édesek, de tökre lelkifurdalásom van, mert sokkal kevesebb idő jut rájuk, mint Kingára jutott :( Most is Kingára figyelek jobban...Nem tudom, jól teszem-e...Szerintetek?

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti!

Hatalmas lehet Andris :lol:
Nálunk a fürcsi után éjfél-kettő és négy-hat között jön ki a kajcsi, attól függ, hogyan bírják, már nem ébresztem őket. Én is alig élek, pedig nekem csak kettő van :oops: . Nagyon csodállak!
Lelkiismeretfurdalásom nekem is van, mikor az egyik sír, amikor a másikkal foglalkozom, elég szar. Nem tudok okosat mondani, de szerintem jól teszed, ha Kingussal foglalkozol kicsit többet, ő már megérzi, ha "el van hanyagolva", a picik meg egy darabig úgyis esznek-alszanak, később meg nyugi, ki fogják követelni a maguk figyelemadagját!

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


:) sziasztok.
Én a 28.hétben vagyok és két babát várok.Kétpetéjüek,egyik babám biztos fiú,a tesója szégyelősebb.néha az a rossz érzésem van hogy az egyik baba nem olyan aktiv,lehet hogy ez normális de én aggodom.
andy0082
 
 


Szia Andy!

Üdv nálunk!
Aggódásból szerintem itt mindenki profi :lol:
Ne idegeskedj emiatt, nem jelent semmit, ha a rendszeres ellenőrzésen minden rendben van.
Nekem például a mozgékonyabb babám született betegen, de hála az égnek már jól vagyunk :D
Már méhen belül előjön, hogy mások a babáid, egyikük elevenebb lesz, majd szaladhatsz utána nemsokára :wink:

Judit

jucicuki
 
 


Szia Judit.

Köszönöm a jótanácsot,megpróbálok nem aggódni.már nagyon várom hogy meglegyenek,remélem legelább a 36.hétig kihúzom.Szerintem az már biztonságos idő.

Andy :D
andy0082
 
 


Szia!

Én is a 36. hetet terveztem, kívánom, hogy Neked sikerüljön!

Judit

jucicuki
 
 


[quote]a írta:z egyik baba nem olyan aktiv,lehet hogy ez normális de én aggodom

helló, Andy,
ne izgulj, nálam is az egyik (a lány) sokkal többet mozog! Épp tegnap nézték őket uh-n, mindkettőnél mindent rendben találtak.

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Andy!
Nekem a picilány alig mozgott, a picifiú viszont nagyon ficergett végig. Mindketten egészségesek, és a 36. héten születtek :) Ne aggódj!

Juci!
És hányszor esznek napközben a lányok? Mi 5x eszünk. Néha aggódom, hogy ez túl kevés. De jól fejlődnek, szóval talán nem baj...
Egyébként ma hajnalban fél5kor keltek!!! Így nekem is sikerült EGYHUZAMBAN 5 és fél órát aludnom!!!! :D

Kép
Kép
maminti81
 
 


Szép jó estét mindenkinek!

Már régen jártam felétek,inkább csak olvasgatlak titeket,és nézegetem a szebbnél szebb babákat!Jó lenne egy pár pocis képet is látni!Kinek mikor kezdett el nőni a hasa?Az enyém még csak fel van puffadva az utrótol szerintem! :roll: :roll:
És a mocorgás mikor kezdődik?Van már egy nagy fiam,dehát ő egyedül volt!Istenem,nagyon be vagyok még mindig tojva! :oops: :oops: :oops:
Ezért is maradtam még a BMC-s topikban inkább!
Ne kíméljetek jöhet rossz tapasztalat,és jó is egyaránt!
Dorka,és Lili történetét visszaolvastam egészen a szülés előttig,örülök hogy minden oké velük!Nem semmi lehetett ezt átélni,minden elismerésem a szülőknek!!

Kép
gina25
 
 


Sziasztok!

En is elek meg es "virulok" bar szinte mindig komas vagyok a faradtsagtol de majd egyszer ez is elmullik es en is leszek olyan szerencses mint Miminti es egyhuzamban tudok aludni 5 es fel orat. :lol:

Maminti szoval naggggggggyon irigyellek az alvas es az 5-szori eves miatt!!! :wink: De jooooooooooo Neked!!! :D Ne legyen lelkiismeretfuldalasod mert Kingaval tobbet foglalkozol, O mar igenyli es bizony ilyenkor sokkal tobb torodest igenyel mert serulhet a kicsi lelke, nagyon nehez lehet a tesoknak, mi is megszenvedtunk nagyon Rateval, ujra bepisilt ejjelente es sokszor folsirt de ugy nez ki rendezodik a helyzet.

Gina elhiszem hogy aggodsz, sajna az ikerterhesseg tenyleg rizikosabb de meg igy is a nagy tobbsegnel minden ok. Nyugi! A mocorgas nekem a 16. het kornyeken kezdodott.

Andi: nekem meg a fiu mozgott tobbet de ez szerintem fugg a fekvesuktol is szoval nyugi, nem egyformak a bebik, egyik mozgekonyabb masik nyugisabb. (kepzeld el nekem a fiu volt az aki allandoan rugdosott megis O lett a nyugodtabb itt kint a nagyvilagban)

Szanett gratula a kislanyhoz!!! :D :D :D

Jucicuki: aaaaaaaaaaanyira gyonyoruek a lanyok!!!!!!!!!!! Csodaszepek es nagyon egyformak, nem? Egypetejuek? Dobj egy kepet a szep kis babaszobarol milyen lett igy keszen!

Zsani a Te babaid is csodaszepek, elvezik a furcsit? Az enyemek mar nem orditanak (annyira) kozben. :lol:

Bogyo koszi a hirt Benszirol, nagyon drukkolok Nekik, Veletek mi van?

Rolunk, hat megvagyunk, nem konnyu de nagyimmal egyutt meg birom /mi lesz ha elmegy!!! :roll: / bebik 60-150 kozott esznek 3 orankent igy az 5-szori etetes nalunk csak szep alom. Ejjel max. 5 orat aludtak egyhuzamban de az naaaagyon ritka. Nappal sokat sirnak nem tom miert. :cry:

Ime nalunk ilyen a tandemsiras: (kapcsoljatok be a hangfalakat)
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0010.flv

Valaki tudja mikor kezdenek el a babak nevetni? En mar ugy varom!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Angyalkak (amikor alszanak) :lol:
Kép
Gyerkocok:
Kép
Dedi altat:
Kép

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Maminti, általában 6x eszünk, de nálunk is volt már öt, napközben azért 3-3,5 óránként felébreszti őket a pocakjuk.

Tontica, kétpetéjűek vagyunk :lol: de azért hasonlítanak, bár életben szerintem jobban különböznek, mint a képeken.

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok lányok!

Elég régen jártam már erre :oops: , és sajnos sokári is fogok jönni valószinűleg! A bokám a duplája általában már reggelre a normálisnak, de ha felpakolom az ágy tetejére a kisszéket és ráteszem kicsit lehúzódik a víz belőle! Tehát ágyba vagyok parancsolva!
A vizesedés mellett talán a másik baj nagyobb, mert a vérnyomásom 130 fölötti álrtalában itthon is, hát még az orvosnál! Most hetente járok vérnyomásmérésre, persze mindig 150 fölött van mire odaérek! Félek, hogy kórház lesz a vége, bár biztató, hogy még fehérje nincs a vizeletemben! Most szedek 2 féle vérnyomáscsökkentőt, amiből az egyikre kicsit furcsa szemmel nézek (azt írták a tájékoztatóba, hogy terheseknek nem ajánlott, az állatkisérleteknél a magzat károsodását okozta), de az orvos csak tudja, hogy ebben az időszakban milyen bogyó adható!! :roll: :roll:

Olyan jó nézni a már megszületett babócákat, rakjatok fel jó sok képet, hogy gyönyörködhessünk benne, addig amíg a mi manóink is idekint lesznek! :lol: :lol:

Kicsit megpihizek a hosszú éjszaka után, visszaolvasok és dobok egy frissített táblázatot, mert már nagyon régen nem készült, és biztos sok változás van benne, mert sok kismamából lett anyuka mostanában! :wink: :wink:
Gina!
Kértél pocakos képet, ez rólam október 31-én készült az alakuló babaszobánkban.... Kép
rnecsi
 
 


Tontica, gyönyörűségesek a babáid! Egyébként pedig kitartás, biztosan napról-napra könnnyebb lesz.... (mondom én, a nagy tapasztalt :))

Rnecsi, nagyon aranyos a pocakod, és szépen alakul a babaszobátok is! Nekünk még mindig a leendő gyerekszobában van a fűnyíró, az összes kerti szerszám, néhány állvány ruha - fogalmam sincs, hogy mikor lesz ebből normális gyerekszoba, de az a gyanúm, hogy csak jövőre :roll:

Én egyébként tegnap voltam AFP-n, jövő héten megyek a dokihoz, és megint nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. 3 hete, amikor utoljára a dokinál voltam, 3 kg hízásnál tartottam, amiért nagyon megdicsért, de ezen a héten már 4,5 kg-nál tartok, és nem tudom, hogy ez a 16. héten nagyon sok vagy átlagos? Lányok, ez nálatok hogyan alakult?

Fújjj, olyan munkaundorom van, legszivesebben máris hazamennék olvasgatni és láblógatni :x

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


sziasztok üdv mindenkinek! én most csatlakoztam én is ikreket várok egy fiút és egy kislányt.az egyik nekim is sokat mozog a másik meg sokkal kevesebbet.az nem baj?[/img]
erika1
 
 


Hali!

Itt az új táblicskú!! :lol: :lol: 1194603090.5949.xls
rnecsi
 
 


Sziasztok Anyukák, Kismamák!
Bizonyy én is rég jártam erre. Nagyon szépek a babák! Fejlődnek a mieink is, bár ugye nálunk sajna csak tápi van minimális lefejt tejcsivel kiegészítve.
Hát igen, a tandemsírás elég szörnyű, az ember azt sem tudja melyikhez kapjon, pláne, ha a hasuk fáj. Nálunk előfordul sajna. Ilyenkor az va,n h mindkettő pocakját simizni próbálom, néha használ...
Evés: Gergő 5x eszik, ő 4990 gr most, Zsuzska még csak 4260, ő 6x még, bár nem mindig sikerül megennie az adagját. :?

Jövő héten csípőkontroll, és oltás. Kicsit izgulok.

Bensziéknek megy a drukk!
Most megyek, mert lassan ebédidő.

Puszi
Gica

Kép
gica1
 
 


28 éves leszek a szülés várható időpontja március 5.már most nagyon izgulok. A János kórházban fogok szűlni remélhetőleg a Sóvágó dr.-nál[/i]
erika1
 
 


szia Erika,
Én is a Jánosban fogok szülni, de én Balog dr.-nál :)
Gratula a babákhoz :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


köszi a gratulációt megszenvedtem értük rendesen.hogy lehet ezt a vonalzót ide kirakni?
erika1
 
 


WWW.babafalva.hu-n készítsd el a vonalzót, és aztán a segédletek/profilba másold be az URL-t

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


már megvan a vonalzó de nem tudom hogy illesszem be! hova kell írni konkrétan az URL-t?
erika1
 
 


"Aláírás:
A hozzászólások végére kerülő szöveg. Legfeljebb 255 karakter lehet."

Itt van egy ablak, oda kell bemásolnod

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gica!

Milyen tápit esztek? jól bírja a pocijuk?
Mi ddig a Midibe Pre-t használtuk, most fogunk lassan áttérni a Humana HA Start-ra, kicsit félek a váltástól.

Judit

jucicuki
 
 


KÖSZI KATA A SEGÍTSÉGET![/b]

erika1
 
 


Sziasztok!

Tyűűű de sok szép baba!!!!:-)

Minden új kismamának nagy nagy drukk!
Nem könnyű,de nagyon szép ikres mamaának lenni! :wink:

Juci!
Örülök,hogy jól vagytok!
Mi is tápizunk a tej mellé sajnos... Mi az eleje óta a milupát használjuk.Nem tudom hogy Adél hasfájása összefüggésbe van e vele,nem hiszem,mert a tejcsi után is van hogy fáj a pocija.
Kértem a dokit,hogy írjon fel mást,használtam egy napig a humanat és nagyon-de nagyon húzos napunk volt utána,Adél velőt rázóan zokogott egész nap...rossz volt.. :cry: :shock: Gondolod,hogy a tápváltást így megérezhetik?Mindenesetre most megint milupát adunk.


Mikor múlik el náluk ez a nehéz időszak?6 hetet mondanak,szerintetek?
Ti összekeveritek a tejjel a tápot,vagy külön-külön adjátok oda?
a gyerekek nálatok 1szerre esznek?
Mewrt nálam nem mindig ugyanolyan a ritmus... :?

Maminti!

5 és fél óra...Azta,ilyen csak az álmaimban... :lol: :roll:
szerintem ne aggódj,örülj,hogy ilyen kis toleráns gyerekeid vannak! :D

Mindenkinek puszi,megyek,mert nyüszög valaki a kicsi ágyban! :lol:

Kép
bogyótanya
 
 


Ja, és ez nem csak az ikres,hanem a jános kórházas topik lesz lassan... :wink: :lol:

Kép
bogyótanya
 
 


Bogyó!

Szerintem megérezhetik a tápváltást, én is ezért félek.
A midibe-t bírták, de az koratáp, már nem nagyon adhatom nekik tovább
Én össze szoktam keverni a tejjel, ha van lefejt, de mi azért szopizunk mellé és akkor csak pótlásnak kapnak tápot, van, hogy nem is kell.
Mióta beteg voltam a jobb mellem gyakorlatilag 30-50-t ad csak, a másikból meg 150-170-et szoptatok, de kettőjüknek sajnos nem elég
És ha fáradtabb vagyok, akkor nincs ennyi sajnos

Ha az egyik ébred én felkeltem a másikat, azt nem bírnám, hogy egyfolytában együnk, mert valaki mindig cicin van...

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


vonalzópróba

erika1
 
 


vonalzópróba

erika1
 
 


SIKERŰLT!!!!!!!

erika1
 
 


Sziasztok!

Bogyó!
Nem akarlak elkeseríteni, de enyimek 9 hetesek, és Hangamég mindig ordít már szopi közben is a hasfájástól :(
És ez a sok alvás is csak mostanában figyel be...Az az 5ésfél 1x volt. De azért jól nyomják, nem mondom :)

Nálunk a tápiváltás úgy zajlott, hogy Mildibé pre-t még Hnaga is evett, de a milumilt vagy micsodát nem hajlandó elfogadni. Nem is kap. Andris viszont mintha észre sem vette volna...

Szia Erika!
Üdv itt!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti!

Akkor Hanga csak tejet eszik?

Judit

jucicuki
 
 


Juci!
Igen, Hanga csak tejet eszik. Szerintem keveset, nem éri el naponta az 500 ml-t (már majdnem 4,5 kg), de rendesen gyarapszik, meg minden.

Képzeljétek, tegnap Andris éjfélig rumlizott. Fél3kor Hanga kelt kajálni. 1 óra volt az etetés. Már nem volt energiám felkelteni Andrist-alszik, ameddig alszik. Tudjátok, mikor kelt fel? Fél7kor!!! :) Ez azt jelenti, hogy ő már átaludná az éjszkát!!! Lehet, hogy máskor sem fogom felkelteni. Igaz, így csak 4x fog enni...Szerintetek ez nagy gáz? Bár lyan pufi, hogy bizti nem lenne tőle baja...Ugye? :?

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti!

Szerintem nem gáz, ha úgy is gyarapszik.

Ha éhes, úgyis fel fog kelni.

Judit

jucicuki
 
 


Maminti de irigyellek! :lol: Nalunk meg 6-7-szeri kaja van. :( Tegnap ejjel 3-tol 6-ig bombi volt, faradtabban keltem reggel mint ahogy lefekudtem. Amig szepen fejlodnek mind a ketten nincs baj, Ok tudjak mennyit kell enniuk. Amugy hogy csinalod hogy ilyen ritkan esznek? Ilyen ritkan kernek vagy kozben teat adsz Nekik? Nem sirnak ket kaja kozt? Az enyemek ket orankent ennenek. :cry: Bar Ok meg kicsik a Tieidhez kepest, 4 es 3,5 kilosak kb.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tettem fel "klipet" a honlapra. Miből lesz a cserebogár címen

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Vacak egy idő! Délelőtt zuhogott a hó, de most már latyak az egész...

Juci!
Még régebben: végül mondtak valami tarra, hogy túl sokat esznek-e a lányok?

Tontica!
Nem, semmit nem adok nekik evések között. Egyszerűen ennyit alszanak. rendik! :) Néha nagy a kísértés, hogy felkeltsem őket...Dehát ők tudják, mire van szükségük, akár evésről, akár alvásról van szó, igaz?
Egyébként tök boldog lennék, ha 6x ennének, mert akkor nem aggódnék, hogy kevés a kaja. Mindenki mást akar, igaz? :D

A tegnapi sikerekből kiindulva a fél3as Hanga-etetés után nem keltettem fel Andrist. Viszont fejtem a másik cicimből, mert szétdurrant. 4kor végre lefeküdtem. 4:10-kor meg felkelt Andris...Végül 5:15-kor tudtam lefeküdni, de 6:45kor már kelt Hanga...Szóval, inkább keltem a fiatalurat is éjszaka, mert most nagyon fáradt vagyok...

Kismamák!
Mi van veletek?
Tud valaki valamit Zsuzskáról?

Kép
Kép
maminti81
 
 


Jucicuki: megneztem, nagyon edesek a babak es HATALMASAT fejlodtek!!! :D Dobjal mar egy kepet a szobarol! Olyan kivancsi vagyok!

Maminti: :lol: :evil: sajnalom hogy nem tudtal pihenni, elhiszem hogy faradt vagy, nalunk is mar 2 napja megy a bombi ejszaka is pedig eddig olyan szepen aludtak nem tudom mi tortenhetett talan a pocika. Alex fel 2-tol megint nem volt hajlando aludni meg cicin sem aludt el aztan nagy nehezen a hintaban sikerult. De en hala Istennek be tudtam potolni mert reggel 11,45-ig aludtam addig a nagyim meg az uram voltak a picikkel.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Mi lehet Benszivel?

KépKép
KépKép
tontica
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?