Sziasztok!
En is elek meg es "virulok" bar szinte mindig komas vagyok a faradtsagtol de majd egyszer ez is elmullik es en is leszek olyan szerencses mint Miminti es egyhuzamban tudok aludni 5 es fel orat.
Maminti szoval naggggggggyon irigyellek az alvas es az 5-szori eves miatt!!!
De jooooooooooo Neked!!!
Ne legyen lelkiismeretfuldalasod mert Kingaval tobbet foglalkozol, O mar igenyli es bizony ilyenkor sokkal tobb torodest igenyel mert serulhet a kicsi lelke, nagyon nehez lehet a tesoknak, mi is megszenvedtunk nagyon Rateval, ujra bepisilt ejjelente es sokszor folsirt de ugy nez ki rendezodik a helyzet.
Gina elhiszem hogy aggodsz, sajna az ikerterhesseg tenyleg rizikosabb de meg igy is a nagy tobbsegnel minden ok. Nyugi! A mocorgas nekem a 16. het kornyeken kezdodott.
Andi: nekem meg a fiu mozgott tobbet de ez szerintem fugg a fekvesuktol is szoval nyugi, nem egyformak a bebik, egyik mozgekonyabb masik nyugisabb. (kepzeld el nekem a fiu volt az aki allandoan rugdosott megis O lett a nyugodtabb itt kint a nagyvilagban)
Szanett gratula a kislanyhoz!!!
Jucicuki: aaaaaaaaaaanyira gyonyoruek a lanyok!!!!!!!!!!! Csodaszepek es nagyon egyformak, nem? Egypetejuek? Dobj egy kepet a szep kis babaszobarol milyen lett igy keszen!
Zsani a Te babaid is csodaszepek, elvezik a furcsit? Az enyemek mar nem orditanak (annyira) kozben.
Bogyo koszi a hirt Benszirol, nagyon drukkolok Nekik, Veletek mi van?
Rolunk, hat megvagyunk, nem konnyu de nagyimmal egyutt meg birom /mi lesz ha elmegy!!!
/ bebik 60-150 kozott esznek 3 orankent igy az 5-szori etetes nalunk csak szep alom. Ejjel max. 5 orat aludtak egyhuzamban de az naaaagyon ritka. Nappal sokat sirnak nem tom miert.
Ime nalunk ilyen a tandemsiras: (kapcsoljatok be a hangfalakat)
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... IP0010.flv
Valaki tudja mikor kezdenek el a babak nevetni? En mar ugy varom!