Horilda, nagyon aranyosak vagytok!!!
Tök jó, nekem most midnen baba új
A féléves kontrollt az én dokim ism ondta, én is császáros voltam ugye. Nekem szeptemberben kellett volna mennem. Igazából pont ma találtam ki, hogy elballagok és feltetetek egy spirált. Imádoma fiam, de köszönöm, én több terhességből s főleg császárból nem kérek.
De irigylem, akinek ennyi teje van...! Különben tudom, meg minden csapból ez folyik, hogy kis csöcsből is lehet szoptatni, de nem tudom, sztem azért nem mindegy. Igaz, álmomban nem gondoltam, hogy az én minimelleim képesek lesznek egy gyerkőcöt fél évig táplálni, de sztem valahol ez is az oka, hogy kevés tejem van/volt mindig is.
Pici, azért a tescós zacsikkal vigyázzatok! (Fulladásveszély!) A kanál már nálunk is volt a kezében (műanyag salátakivevő nagy példány). Egy óvatlan pillanatban ledugta a torkán, majdnem megfulladt vagy kiszúrta a gigáját, gondolni se merek rá. Azóta nincs kanál. A múltkor a diákhiteles nyomtatványomat szedtem ki a szájából....azaz a papir is bejön, de nem szerencsés, sztem.
Ági, én is hallottam ezt a kompról, de én is, uncsitesóim is ebben nőttek fel. Nem teszem bele sokszor... Mellesleg a nem tud felülni ne ültessük dologról máshogy gndolkodom. Az én babám sokszor volt kézben (a bukás miatt), azaz nagyon jól tartja magát, szépen ül, ha leültetem. Viszont felülni tényleg nem tud, hiszen 8,5 kiló, felhúzni igen nehéz lenne magát. Viszont ha néha-néha felültetem, a kis imbolygásokkal gyakorolja a felsőtestét derékból-hasizommal irányítani. Nyilván nem ül egész nap, sokat van háton, hátha forgolódna....hason ugye meg hány...
A szopival meg az a baj, hogy már tényleg unom. Nem teszem mindig mellre, mert pont az volt a cél, hogy egy etetéshez már ne kelljek én, hogy néha be tudjak menni a munkahelyemre. De napjában 4x igy is mellen van, mindkettőn mindig, este meg fejek, bár nagyon nemigen van mit. Mármint ne értsetek félre, nem a szopit unom, hanem azt, hogy állandóan aggódom, hogy van-e tej, van-e tej, jaj, már megint nincs, jaj el fog apadni....bocs, hogy igy részletezem, inkább a lelkiismeretemmel vivódom ilyenkor.
Most nekem is fölkelt negyed 5kor, tettem is vizes türcsit az ágya mellé.Különben 4 hónapos kora óta átalussza az éjjelt. (Beetetéses trükkel.)
Najóvan, nem rizsázok mán, jó éjt!
Bogyraa!!! Hol vagy???