Túl korán dicsekedtem az átaludt éjszakával
A mostani brrr. Fél kettőtől 3-ig nyüglődött. Fújt a szél, de nagyon, ez világéletében
kiborította Julkát.
Vettünk egy új kocsit, a régi csak mózeskosarasnak kiment a rugója, a gyerek 10 centiket ugrott Gödöllő kies útjain. Klasszikus vázas nagykerekű Peg Perego, persze használt, 3. gyereknek már nem jár új
, csak újszerű. Julka először élvezte a sétát. Ring, mint egy hajó. Arra viszont nem gondoltam, h hogy fogom autóval szállítani?
Én elkezdtem a tornát, iszonyú nagy hasam van és összeér a combom járás közben. Pfuj. Most már 2 hete másodnaponként járunk teniszezni a 2 naggyal, az edző van annyira rendes, h a végén játszik velem kb. 20 perc izzasztósat. De csak nagyobb étvágyam lesz tőle.
Toffi
Euro gyártás? Hogy kell? És ezt nyilvánosan bevallod?
Leszter
Boldog szülinapot!
Petra tartja már hason a fejét? Mert Julka a két naggyal ellentétben még nem
Tkp kevésbé mint újszülöttként, persze, mert most nehezebb a feje
Kangi
Ronda dög, képes volt tönkrevágni az átlagodat! Nekem valaha az optika vágta tönkre, tanárban volt annyi jóérzés, h ki akarta javíttatni velem, de nem voltam hajlandó! 800 oldal volt BRRRR
Myssnia
Fütyi ügyben sajna nem tudok semmit, Andrisnak OK volt. Azt viszont tudom, h minden dokinak más a véleménye. Egész 1xrűen gyönyörű a gyermek szeme!
Franyó
Micsoda önmegtartóztatás
Nekem a franciadrazsé kb. 10 perc alatt elfogy.
Zsuzsi
Szemüveges
Én próbáltam mérni a szopit, de előtt úgy üvölt, h lehetetlen. Szóval én sem tudom, h mennyit szopik. De a hájmennyiség szerint elég Julkának
Beu
Mekkora a mózeskosár, h belefér még Lőrinc?
Pont akkor mentek nyaralni, amikor én elkezdem magányos Julkás életemet
. Pedig én is terveztem egy bp-i utat. Mikor jösztök haza?
Kaska
Gyönyörűek vagytok!
Viola olyan szép, mint a neve!
Myssnia
Van egy agglegény, jól szituált Tihamér ismerősünk! Mutassalak be egymásnak titeket?
Tényleg ennyire tud nevetni Szilárd? Fantasztikus!
Maci_2
Tudod, h azt tartották régebb, h az anyatejjel gyúrt esküvői kalács a legfinibb?
Jó, h túl vagytok az oltáson!
Urszila