Új privát üzeneted érkezett!

Nem arra gondolok,hanem Én 4 műszakban dolgozom-naponta váltakozva-a párom pedig 2 műszakban-hetente váltakozva-és azért lenne "ciki",ha felkelteném Őt reggel 6-kor amikor pont délutános....Na ezt jól leírtamRemélem érthető volt???????
Mondjuk nem is értem mit filózok ezen ennyit amikor simán visszaalszik...Sőt a múltkor is beszéltünk erről a mérésről és akkor is mondta,hogy miért nem mérem, Őt nem zavarnám...
Holnap elkezdem,jó??? :lol:

Csubi
csubi
 
 


Csubi
ha 3 műszakban dolgozol akkor is mindig akkor kell mérned mikor ébredsz és nem uabban az időpontban. Holnaptól várjuk a hődet!OK?

Kép
Kép
nati80
 
 


éljen csubi :) most elmegyek hajat mosni meg fürdeni. aztán jövök. tök jó hogy vagytok csajok. :) aztán tessék gyorsan babásodni hogy a mamás topikokban is együtt legyünk. jó kis csapat. :)

KépKép
muffin
 
 

 
 

Igen???Én eddig azt hittem,hogy minden nap ugyanabban az időben kkel mérni....Jó,holnaptól mérem lányok!!!
Parancsot értettük muffin!!! :lol: :lol: Igyekszünk!!!!!!!!!

Csubi
csubi
 
 


Sziasztok lányok!
Igen pörög ez a topic.

Muffin
Azt hallottam, - a TV2 Babavilágba volt kb. 2-3 hónapja Czeizel Endre mondta - hogy általába minden terhesség ikerterhesség, csak a másik felszívódik és 1 marad meg.
p__lilla
 
 


Lilla
Ez nem egészen így van. Inkább nagyon sok terhesség annak indul de az egyik baba még korán felszívódik. Az én betegségemet is ezzel magyarázta.

Csubi
A méréssel kapcsolatban: mindig min 5 óra alvás után kell mérni, mielőtt felkelnénk az ágyból. Kb 10 percig kell a szájban/hüvelyben tartani a hőmérőt. Pisilni sem szabad előtte kimenni. Azért van így, mert a mozgástól azonnal felszökik a hő, mert ugye az izmok hőt termelnek. vagy valami ilyesmi.

Kép
Kép
nati80
 
 


Én úgy gondoltam, hogy ha terhes leszek és nem jön közbe semmi komplikáció dolgoznék, amíg bírnék. Legalábbis kb. 6 hónapig. Lehet, aztán ha ott lesz a hasamban a pocaklakó megváltozik a véleményem, mert fő az ő egészsége. Elég stresszes munkahelyem van. De lehet, hiányoznának a munkatársak. Aztán ha meglesz a babó, lesz kivel foglalatoskodni egész nap.
p__lilla
 
 


Lilla
Én meg úgy gondolom most, hogy szivesen készülnék az államvizsgára és nyelvvizsgákra egy babával a pocakomban. :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Ebbe a tanévbe fogsz államvizsgázni?
p__lilla
 
 


Igen, talán májusban. De februárban megyek gyakorlatra. Azért nem is szeretnék hamarabb kismama lenni. Ott be lennék jelentve, de sajnos 0 Ft bruttóval. Ezért a 15 hét gyakorlat után jelentene be kedvesem 120eFT bruttóra.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sok sikert kívánok a vizsgáidhoz!
Tegnap utánanéztem a gyed dolognak. A 180 nap az biztos, és a szüléskor is biztosítottnak kell lenni. Úgyhogy szerintem ahogy leírtad, biztos fogsz gyedet kapni.
p__lilla
 
 


Nagyon remélem, hogy így menni is fog a dolog. Csak végre meg kellene beszélnünk a párommal. Nem nagyon akar mostanában erről beszélgetni, legalábbis nem hozza fel a témát sajnos.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!
Köszi az infót!!! :D
És mi volt a tegnap reggeli vizsgádon????Elmentél?

Csubi
csubi
 
 


nem. majd megyek január elején. arra biztos jobban fel tudok készülni. az a baj, hogy elég maximalista vagyok, nem elég a kettes.

Kép
Kép
nati80
 
 


Ismerős...Én is naaaaaaaaagy maximalista vagyok..
Jó, akkor majd januárban is szorítunk!!!! :lol:

Csubi
csubi
 
 


Köszi!

Kép
Kép
nati80
 
 


A ferttilityfriendről hogyan kell felrakni a görbét?
p__lilla
 
 


Lilla
Rámész a görbédre, jobb egérgomb, mentés másként és leteszed az asztalra. Utána át kell rakni JPEG-be és le is kell kicsinyíteni egy kicsit.
Ha nem megy szólj.

Kép
Kép
nati80
 
 


sziasztok lányok!!!!!!

még sajna nem fértem ide mert csomó dolgom volt,de talán mostantól itt leszek :lol: :lol: :lol: :lol:

hol vannak a kismamai jelöltek???????Magdolnám és Odri????bár ahogy figyelem még csubi is esélyes!!!!na csajok jövő hét az izgis ám :lol: :lol: :lol:

nekem november 29-ém lesz ovum!!!!a férjem azt mondta reggel hogy vigyázzak nehogy leejtsek valamit mert mindig a nyomomban lesz........jot nevettünk mondtam benne vagyok :oops: :lol: .szoval már alig várom :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti sajnálom :( :( de babára fel!!!!!! :wink:

mano
manocska2008
 
 


Szia Manocska
Én is itt leszek, de csak 3-ig. :(

Kép
Kép
nati80
 
 


mire én ide jutok majd mindenki pihengetni fog...... :twisted:de még igy is jo a forgalom ahoz képest hogy hétvége vam........

Natasa szurkolok hogy végre düllőre jussatok apával!!!szerintem hozd fel a témát ne várjál rá,mit mond miért nem döntött még???az viszonz jóóóó hogy bejelentkezik állandóra :lol: :lol: :lol: :lol: .

a kis dolgokból lesznek a legnagyobbak :wink:

mano
manocska2008
 
 


Megyek főzni csajok,aztán még benézek!!

Mano:Jót nevettem rajtad!!! :lol: :lol: Üzenem a férjednek, hogy csak rajta mindent bele!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Csubi
csubi
 
 


én meg a tiédnek :wink: :wink: :wink: !!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Sziasztok!

Muffin: én is így jártam a tamponnal. Jól feltankoltam vele és több mint egy évig csak őrizgettem :) Helyes a kis babszem ;-)

Jenny: én itthon vagyok gyeden, így könnyű nekem. Nem kell a főnökkel egyezkednem :D
Egyébként én a 6. héttől itthon voltam, mert veszélyeztetett kismama voltam.

Nati: nekem kb 2 hónapja menzesz előtt hányingerem van. Mindig reménykedem hátha a baba miatt, de sajna a piri miatt. Egyébként mit tanulsz?

Márti: piri miatt :( Robinak boldog szülinapot. De imádom ezt a nevet :)

Csubi: ne add fel. Várjuk a szerdai tesztet ;-)

Hőmérőzés: na csajok én szerintem ezt elbuktam. Min. 5 órai alvás még tán meglenne, de én akkor kelek mikor a fiam kiabálja, hogy „anya” na akkor megyek és kiveszem a kiságyból. Szóval nem hiszem várna 10 percet még én hőmérőzök. Na a másik, hogy a fiam ébredése hajnali fél 3-tól olyan 5-6 óráig lehetséges. Na szerintetek hogy mérjek?

Megyek, mert apa gépezni akar. 7végén azé engedem őt is gépezni, mert hétköznap nem nagyon jut ide ;-)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
ha felkesz a fiadoz hajnalban, de aludtál min. 5 órát akkor is tudsz mérni, csak vissza kell piheni kb 10 percet, utána mérhetsz. Talán fiad is odafekszik melléd és hayg egy ici-picit még pihenni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Muffin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ilyen cuki a babaszem!!!!megyünk ebédelni de a kávét a gép előtt iszom :wink: .

szia Kisvirág!!!nekem is szokott hányingerem lenni mensi előtt.....igy nekem a hányingeres tünet is kihuzva.....na de nem is várom a tüneteket annak örülök ha nincs semmi.nekem a fiukkal sem volt igazán,és mondta a doki hogy szerencsés vagyok :lol: remélem a harmadik gyerkőc nem potol be majd mindent :wink:

mano
manocska2008
 
 


Nati: igen áltakában azért kel fel a csöpp, hogy befészkelje magát közénk. Szóval, ha pihizek egy kicsit utána akkor és érdemes mérni. De jó, lehet kipróbálom, bár lehet nem is kell :wink: Ki tudja ki lakik a pocimba :D

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág
Nekem még hátra van kb 10 nap a vérzésig. Ilyen korán lehet hányinger? Mert hát tudom nem vagyok terhes, de mégis olyan fura érzés.

Kép
Kép
nati80
 
 


na csajok. írtam egy viszonylag hosszút, erre kiléptetett a babanet és mire újra bejöttem, a válasz sehol... na mindegy. a lényeg annyi, hogy nem vagytok egyszerűek amennyit írtok. :) tök jó!
köszi a válaszokat a kérdésemre.
és tök jó lenne, ha mindenki tenne fel vonalzót hogy hol jár a ciklusában, és akkor tudnánk, hogy mikor kiért kell izgulni.
most mennem kell anyagot venni, mert ruhát varratok egy gálaestre és kell hozzávaló... :) aztán indulni kell nehogy bezárjon a bolt. :)
estefelé majd benézek újra, addig mindenkinek jó írogatást. :)

KépKép
muffin
 
 


hát anyagért nem megyünk, mert szombaton egyik bolt sincs nyitva ahova menni akartam... de megyünk máshova. na puszi nektek. :)

KépKép
muffin
 
 


sziaszto!!!itt gőzölög a kávém melettem!!!!!Natasa nekem a hányinger mensi miatt,kb 1-2 nappal előtte van.de az sem mindig.a multkori hőmet mikor néztem hányingerem volt és reggelre le is esett 36.4-re.de lehet nem volt vele összefüggésben!!!minden szervezet más!!!!!!!!

megyek porszivozni :twisted:

mano
manocska2008
 
 


Manocska
Remélem nem fog még megjönni, mert akkor pé után nincs elég idő a beágyazódáshoz. A ciklusom 21. napjára tette a gép a pé-m és én is úgy éreztem. Most pedig még csak a 27. napon vagyok.
Ilyen gyorsan megittad a kávét?

Kép
Kép
nati80
 
 


ujra itt!!!!!

remélem nem fog megjönni Natasa,szoritok azért :wink: .
fujjjjjj még a felmosáa hátra van :twisted: .látom kezd kialakulni a hétvégi hangulat......irgum-burgum!!!!

Odri ,Magdolnám????????merre vagytok nemtán sűrűn látogatjátok a wc-t???? :lol: :lol: :lol:

nekem mindig nem huzott a gép vonalat tudom mondtam hogy nem is irok erről csak ugy mondom :( .buta gép.......

mano
manocska2008
 
 


Halihó!
Gyors életjelet adok, hogy vagyok még, csak a hétvége tiszta rohanás, ilyenkor hozom be a heti elmaradást a háztartásban, mert Apa ilyenkor tud babázni.
Nem láttam még pozitív teszteket!!! Szeretnék!!! :D
na ha nem kell rohannom, akkor vissza is olvasok, addig meg babára fel!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Hogyan lehet tickereket felrakni?
p__lilla
 
 


p__lilla
 
 


Bocs. Nem így akartam. Nem sikerült. :( :( :( :(
p__lilla
 
 


szia Lilla!!!én sajnos nem értek hozzá :( az enyyémet is Jenny csinálta ő segitett mindenben.

fáj a fejem :( azt hiszem beveszek egy gyogyszert.....remélem ha van pocaklako nem vsinálok neki bajt........bár a doki mondta hogy lehet meg hát lehet hogy nincs is még semmi akkor meg minek sanyargassam magam!!!!!

szia Mágnes!!!!!!a topicon is mindig látszik a hétvége!!!mi holnap itthon leszünk(már mindenki)és nem sok esélyem lesz itt ülni :oops: .
de azért jövök,meg hát hétfőtől!!!!!!!jönnek az izgalmak ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

manó
manocska2008
 
 


Sziasztok!

Bekukk :D fodrásznál voltam jó messze.... most értem haza.

Manó nekem is enyhén fáj az okosom :( és olyan álmos vagyok. Ágyból netezek :lol: mert lusti vagyok
magdolnam
 
 


helló csajszikám!!!

mikor tesztelsz????tünetek??????izgulunk ám!!!!!!

vonalam nincs ba......meg,csunya gép
manocska2008
 
 


:( az! Csúnya gép :wink:
NEm tudom még :roll: de ma vettem tesztet. A patikában kértem 10es erősségűt, erre a rohadék nem 25öst adott. Itthon vettem észre. Azt meg akkor kell ellőni, ha nem jön meg időben. Tünet nincs. Csak álmosság
magdolnam
 
 


Sziasztok!
Egy kicsit bekuksizom,nálunk mindenki szunyókál :lol:
A párom volt olyan kedves és átadta a helyet a gépnél :D

Kisvirág: kösz a Robi nevében :D :D Ezt a nevet még lánykoromba kiszemeltem és azt mondtam,ha valaha lesz fiam akkor Robert lesz a neve. Szerencse a páromnak is tetszik. :lol:
Ugyanugy, a lánynévnél is az Anett elvan döntve :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Manó:
neked is kösz a fiam nevében :wink: :D

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Mano a te fiaid mikor születtek? Nálatok nincs Thomas a gőzmozdony láz?
Nálunk nagyon az van
A tortáj is Thomas lesz :lol: aa Robertnek :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok!

Végre hazaértem a munkából, csináltam ebédet, most mosok, apa meg csicsikál. :) Bár lehet, hogy én is mindjárt követem, olyan álmi vagyok...
Csubi, én is a 3.-4. hónapban jelenteném be a főnökömnek, akkor már talán biztos, hogy nem lesz semmi baj a picikével. (Úgy legyen!)Nekem is azért kell ilyen korán, mert a munkám olyan, hogy jópár kilós dobozokat is szoktam pakolászni, ugyanis minőségellenőr vagyok. Sajna ez ezzel jár. NYáron egy csajszinak azért kellett betegbe mennie, mert felemelt egy elég nehéz dobozt, és bevérzett. Ekkor már tudta, hogy babát vár, nem is értem, miért nem vigyázott. Azonnal veszélyeztetett terhesnek nyilvánitották, de hál istennek egy hónapja egészséges kislánya született. :D
Muffin, igen, nagyon várom már az eljegyzést, és bár egyikünknek sem ez lesz az első, izgulunk, és szerelmesebbek vagyunk, mint valaha. :oops:
Az esküvőt májusra terveztük, de apa már hónapokkal ezelőtt kikönyörögte, hogy kezdjük el a babagyártást decemberben. Igy nem biztos, hogy májusban lapos pocival tudok megjelenni. Természetesen, ha addig nem jön össze, vagy pici pocakom lesz, akkor megtartjuk. Ez még egy kicsit anyagi kérdés is, mennyi lesz addigra, hogy le tudjuk-e bonyolitani. Jó lenne baba előtt, de ha nem úgy alakul, annak is van előnye. Nem is kevés! :lol:
Márti, nagyon sajnálom, pedig nagyon szép kis görbéd volt! De ne keseredj el, tutira sikerülnie kell a köv. hónapban!!!!
Csubi, Magdolnam, nektek drukkolok!
Többieknek is természetesen, húzzunk bele, ha nem akarunk nagyon lemaradni Muffintól, ugyi??? :roll: :lol:
Lilla, a tickered okés, csak azt a sort másold be az aláirásodhoz, ami úgy kezdődik, hogy URL!!!!!!!
Mindenkinek szép délutánt kivánok!!!!!!!
Ajánlom a héten megjelent Kismama különszámot, nagggyon nagggyon jó témák és okosságok vannak benne. Csupa olyan kérdésre ad választ, amin én is szoktam agyalni, és azt hittem, ezek apróságnak számitanak.

Pussz

Kép
jenny29
Mór
 
 


a Beni 99-októberi,a Máté 2002 decemberi.
jajjj dehogynem!!!!!és még az uncsi tesónál is.náluk is Thomasos volt a torta. :lol: dvd lemezek könyvek és a Sodor sziget van a szobába.de nagyon aranyos mese és nagyon sokat játszik vele.lehet mondani hogy csak azzal!!!!!!!! :lol: a fűtőháztól kezdve minden van.....de most kiabált mert valéami ujjat látott a minin és anyúúúúú vegyünk ilyet,jo majd irunk a Jézuskának.ez a párbeszéd megy egész nap!!!!!!

tünetem továbbra sincsen.......

mano
manocska2008
 
 


Kisvirág, meg a többi anyuci, nem raknátok fel a gyerekekről képet? Szerintem a többiek is nagyon kiváncsiak már rájuk, hiszen mindennap szóba kerülnek.Nagyon örülnénk neki!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny szerinted miért nem huz vonalat a ciklus.hu,márhogy mikor volt ovum???????

mano
manocska2008
 
 


én nem tudok feltenni fotót :cry: :cry: :cry: :cry:de majd a férjecskémet megkérem naoooon szépen :wink: .

mindig nézem azt a t....tű vonalat de nincs....... :twisted: :twisted:

mano

tudom hogy nincs jelentősége de olyan kiváncsi vagyok!!!!!
manocska2008
 
 


most olvastam a hőmérőzésről a kismami könyvemben:"az ovulácio tehát egy vagy két nappal a hőmérséklet-emelkedés előttre tehető"ennek a könyvnek hiszek,sok okosság van benne :lol:

mano
manocska2008
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?