Sziasztok!
Végre hazaértem a munkából, csináltam ebédet, most mosok, apa meg csicsikál.
Bár lehet, hogy én is mindjárt követem, olyan álmi vagyok...
Csubi, én is a 3.-4. hónapban jelenteném be a főnökömnek, akkor már talán biztos, hogy nem lesz semmi baj a picikével. (Úgy legyen!)Nekem is azért kell ilyen korán, mert a munkám olyan, hogy jópár kilós dobozokat is szoktam pakolászni, ugyanis minőségellenőr vagyok. Sajna ez ezzel jár. NYáron egy csajszinak azért kellett betegbe mennie, mert felemelt egy elég nehéz dobozt, és bevérzett. Ekkor már tudta, hogy babát vár, nem is értem, miért nem vigyázott. Azonnal veszélyeztetett terhesnek nyilvánitották, de hál istennek egy hónapja egészséges kislánya született.
Muffin, igen, nagyon várom már az eljegyzést, és bár egyikünknek sem ez lesz az első, izgulunk, és szerelmesebbek vagyunk, mint valaha.
Az esküvőt májusra terveztük, de apa már hónapokkal ezelőtt kikönyörögte, hogy kezdjük el a babagyártást decemberben. Igy nem biztos, hogy májusban lapos pocival tudok megjelenni. Természetesen, ha addig nem jön össze, vagy pici pocakom lesz, akkor megtartjuk. Ez még egy kicsit anyagi kérdés is, mennyi lesz addigra, hogy le tudjuk-e bonyolitani. Jó lenne baba előtt, de ha nem úgy alakul, annak is van előnye. Nem is kevés!
Márti, nagyon sajnálom, pedig nagyon szép kis görbéd volt! De ne keseredj el, tutira sikerülnie kell a köv. hónapban!!!!
Csubi, Magdolnam, nektek drukkolok!
Többieknek is természetesen, húzzunk bele, ha nem akarunk nagyon lemaradni Muffintól, ugyi???
Lilla, a tickered okés, csak azt a sort másold be az aláirásodhoz, ami úgy kezdődik, hogy URL!!!!!!!
Mindenkinek szép délutánt kivánok!!!!!!!
Ajánlom a héten megjelent Kismama különszámot, nagggyon nagggyon jó témák és okosságok vannak benne. Csupa olyan kérdésre ad választ, amin én is szoktam agyalni, és azt hittem, ezek apróságnak számitanak.
Pussz