Sziasztok!
köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, Pati, ha hamarabb olvasom, lehet hogy elugrom a patikába ezen homeobigyo miatt. De holnap szerintem meglesz. hacsak nem alszom át az egész estét, mert akkor ráfogom, hogy megszoktam a derékfájás.
Judit, szinte biztos, hogy nem vesebaj, lentem fáj és szinte egyértelműen a csontom. Voltam már felfázva, tudom milyen sz@r érzés, ez most nem az. "Csak" felülről érkező nyomás
ja, nem is említettem, hogy voltam olyan balga, hogy a hajnali magnéziumcitrit bevételt éhgyomorra tettem, persze direkt rajta vana tájékoztatón hogy nem ajánlják mert hasmenést okozhat. Naná hogy okozott.... De miután irtam Nektek sikerült aludni 2szer másfél órát, és délután már vásárolni is voltunk a férjemmel. Szval úgy néz ki javulok. Csak a hétvégi Anyós-köszöntés marad el, nem utazunk.
Feri, még azt felejtettem el mondani, hogy nálunk is aza rendszer, hogy Ő a szgép előtt én a laptommal az ölemben és néha skypen beszéljük meg mikor tartunk szünetet
Zsu nem is írtam, hogy a ficamodás... szegény Alexa... remélem hamarb meggyógyul
Kiko, Judit , nem irigyellek titeket a porckorongsérv miatt, nem is panaszkodom többet
voltak olyan részek, amit inkább nem olvastam végig.. De a tippeket köszönöm!!!
Pati, ez a busz-meghúzás dúrva lehetett. De télleg jófej urad van, hogy igy állt hozzá, igaza van amúgy!!
és én direkt irtam, hogy nem mertem felhivni. Féltem, hogy nem tudok mit mondani. Pedig a szívem szakad meg. Remélem gyógyulgat! De lehet ráveszem magam, hogy felhivjam!... bocsi
Enikő, pedig drukkoltam
de akkor majd legközelebb megmutatja magát. LEgkésőbb márciusban
Lusie, elhiheted, a legjobban a dokinénimben bízom meg. Annyira megnyugtatott, tudom, nincs baja a kicsinek.
amúgynem idegeskedtem, pont ez volt a furi, egy pihenős nap után volt ez. sebaj, szerintem is most nő Maszat sokat, érzem is amúgy, a hasamon is látszik. Végre gömbölyödik
Esztereu,
BOLDOG SZÜLINAPOT! e a marcipán kedves volt a férjedtől
én is kérek
és neked is kszi a tippet, a sétálás télleg bejött, de amikor már csak kevésbé fájt. Régen mindig háton aludtam, többkevesebb sikerrel már hónapok óta szoktatom magam a baloldali alváshoz. De természetesen szoktam arra ébredni, hogy háton vagyok. Mától bevetem Pepikétől vett szopipárnám e célra is
Látjátok, ezért jó itt "panaszkodni", mindnkinek van egy kedves szava, vagy tippje, köszönöm Nektek!!!
Éva, annyir örülök, hogy megérezted Botondot!!! Én is zene alatt éreztem elsőnek. És utána egyre gyakrabban, elsőnek még csak kétnaponta, majd naponta, most naponta többször. a kis huncut
Mzx, nem irigyellek a jogsi csinálásmiatt
szerencsére májusban amikor nevetváltoztattam, szóltak, hogy hozza orvosi papirt és akkor hosszabb időre lesz érvényes. De télleg vicces lehetett ahogy mindannyiótoknak kiderült. megis kérdem a férjem, neki meddig jó
Pepike! nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!!! mindjárt nézlek iwiwen!
Jim, Pété, én is igy voltam. amikor olvastam Tandot, pont akkor akartam egy hosszabbat irni. két napig képtelen voltam.
na talán mindenkinek válaszoltam, ha valakit kihagytam bocsi
féloldalt fekve nehéz irni, ezért eddig hátonfekve irtam, de most visszafordulok.
szép estét, csajok