Sziaszok!
Pár napja nézegetem a topikot és szeretnék csatlakozni hozzátok. Azt nem ígérem, hogy minden nap tudok írni nektek, de igyekszem sokszor jönni.
Rólunk pár szót: nekem van egy kicsi fiam és neki szeretnénk kistesót. Igaz nem most kezdtük a projektet, hanem már lassan 7 hónapja. De most nagyon úgy érzem, hogy ez a hónap a miénk lesz.
Magdolnam: megnyugtatlak, én ugyanezt az utat végigjártam a fiam előtt. (rá másfél évet vártunk) Hormonvizsgálat, Hsg, apa kiskatonáinak vizsgálata, ezer UH... stb. És most is ezt az utat csinálom, csak kicsit felgyorsítattam az eseményeket. Előbb kértem egy HSG-t és utána megyek hormonra.
A HSG-n 1 hete voltam. Igazán ahogy írták a csajok nem vészes, csak kellemetlen. Nekem spéci az első jobban fájt mint a második, de a szüléshez képest nevetséges
Igazán nem is a beavatkozás fáj, hanem utána görcsölsz, mint egy nagyon erős menzesznél. De azért kibírható.
De ahogy olvasgattam tovább, hát lehet neked ezeket végig se kell csinálnod, hisz nagyon babás tüneteid vannak
Drukk...
Mágnes: A HPV vírusról pár szó. Nyugi ez majdnem minden második nőben megtalálható, de nem is tudnak róla. Nekem 7 éve felfedezte a doki és csinált is egy méhszájműtétet. Igazán ezt a vírust nem lehet kiírtani a szervezetből. Olyan mint egy herpesz vírus. Az is sok emberbe megvan, de nem mindenkinél támad. Nekem egyébként e miatt negyedévente kell citológiát csináltatni, és így figyeli a doki nem-e támad. Na nem akartalak megrémiszteni, mert azé nem annyira vészes a dolog. És nem is biztos hogy támadni fog. Ja és ettől simán lehetsz babás. Én is kihordtam a fiam e mellett és semmi baja a kicsinek.
Bocsi, hogy csak most 2 emberkének írtam, de még annyira nem vagyok képbe.
Üdv: Kisviri