Új privát üzeneted érkezett!

Magdolna

Nem érzel fémes ízt a szádban? Az tuti jele a terhességnek és már elég korán lehet érezni. A barátnőm még nem is csinált tesztet mikor ilyenekre panaszkodott. Pisi, fémes íz, fáradékonyság, kivánósság.

Kép
Kép
nati80

nem, azt hiszem azt nem, csak nagyon termelődik a nyál. Én nem kívánok semmit, pont ellenkezőleg....
magdolnam

De máskor is étvágytalan vagy? Barátnőmnek 12 kg tulsúlya volt, most kevesebb kilót nyom, mint amennyivel elkezdte. Nem tud enni. Nem kívánja.
A sok nyál is jó. Állítólag. :wink:
JUJJJJJ! De izgulok!!!

Kép
Kép
nati80

Nem vagyok étvágytalan egyébként, átlagos.... Én is izgulok, meg már nem tudom, hogy minek volt ez köszönhető... nem nagyon merek túlzott reményeket fűzni hozzá :cry: mert az a legrosszabb, ha belelovalom magam aztán hoppon maradok
magdolnam

Ebben igazad van. Lehet, már annyira szeretnétek, hogy ezért produkálsz hasonló tüneteket. De ha nem??? A lényeg, hogy fenn a hőd.

Kép
Kép
nati80

:wink:
magdolnam

sziasztok!!!bekukkantokszerintem sem azt kell nézni hogy mikor lehet és mikor kell hanem hancur ezerrel!!!!szerintem Lilla van esély mert a spermácskák amugy is tovább életképesek :lol: :lol: :lol: .erről is olvastam kb.3 napig :lol: :lol: :lol: :lol: .ugyhogy csak izguzljál!!!!!!hehe.

nálam ninacs tünet,talán egy kicsit feszülget a cicim!!de az mindig igy szokott mensi előtt egy héttel,tehát ez nem tünet.hányingerem az nincsen......7 napom van még hátra ééééééssssss
:lol: .

mano
manocska2008

Sziaszok!

Pár napja nézegetem a topikot és szeretnék csatlakozni hozzátok. Azt nem ígérem, hogy minden nap tudok írni nektek, de igyekszem sokszor jönni.
Rólunk pár szót: nekem van egy kicsi fiam és neki szeretnénk kistesót. Igaz nem most kezdtük a projektet, hanem már lassan 7 hónapja. De most nagyon úgy érzem, hogy ez a hónap a miénk lesz.

Magdolnam: megnyugtatlak, én ugyanezt az utat végigjártam a fiam előtt. (rá másfél évet vártunk) Hormonvizsgálat, Hsg, apa kiskatonáinak vizsgálata, ezer UH... stb. És most is ezt az utat csinálom, csak kicsit felgyorsítattam az eseményeket. Előbb kértem egy HSG-t és utána megyek hormonra. :)
A HSG-n 1 hete voltam. Igazán ahogy írták a csajok nem vészes, csak kellemetlen. Nekem spéci az első jobban fájt mint a második, de a szüléshez képest nevetséges :)
Igazán nem is a beavatkozás fáj, hanem utána görcsölsz, mint egy nagyon erős menzesznél. De azért kibírható.
De ahogy olvasgattam tovább, hát lehet neked ezeket végig se kell csinálnod, hisz nagyon babás tüneteid vannak ;-) Drukk...

Mágnes: A HPV vírusról pár szó. Nyugi ez majdnem minden második nőben megtalálható, de nem is tudnak róla. Nekem 7 éve felfedezte a doki és csinált is egy méhszájműtétet. Igazán ezt a vírust nem lehet kiírtani a szervezetből. Olyan mint egy herpesz vírus. Az is sok emberbe megvan, de nem mindenkinél támad. Nekem egyébként e miatt negyedévente kell citológiát csináltatni, és így figyeli a doki nem-e támad. Na nem akartalak megrémiszteni, mert azé nem annyira vészes a dolog. És nem is biztos hogy támadni fog. Ja és ettől simán lehetsz babás. Én is kihordtam a fiam e mellett és semmi baja a kicsinek.

Bocsi, hogy csak most 2 emberkének írtam, de még annyira nem vagyok képbe.

Üdv: Kisviri

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok,

nekem az a bajom, hogy soha nem azt akarok enni emi épp van....
megfözöm, mert kívánom de ha kész már inkább más kell
:lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
odri

ja a hányinger a legrosszabb, de legalább jel, mert elötte nem volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

helló Kisvirág!!!!

ha jol látom a vonalzódon akkor neked is kb:1 hét mulva kell megjönnie :lol: .de az jo ha érzed mert az öszönöket nem lehet becsapni :wink: .én most nem érzek semmit......

többiek?????hol vagytok???

mano
manocska2008

az jóóó Odri mert nekem pont ezek voltak a Máténál.szerintem tuti mama lettél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .de örülök!!!!! :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

Üdv Kisvirág!
Örülök, hogy egyre többen leszünk.
Sok sikert neked is a babásodáshoz.

natasa

Kép
Kép
nati80

Odri: pocakosan voltam így. Megkívántam valamit és mire megfőztem nem kellett :D Neked is most hányingered van? Lehet te is babás?

Manó: igen 1 hét múlva kéne megjönni, de NEM FOG :D :D És reméljük neked se.

Kép Kép
kisvirág_30

Manó,
melyik tűnetre gondolsz...
valami hasonlót éreztem az első babámnál is, de nem merem elhinni, hogy elsőre összejön :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Nati: köszi az üdvözlést :D

Kép Kép
kisvirág_30

Én is drukkolok neked Odri. Mennyire van hányingered?
Én már nem is tudom mi van. Igaz már egy jó fél éve küzdök hányingerrel, de nem így. Csak akkor ha hús látok vagy kell ennem. Sajna anyósoméknál mást nem is lehet enni és szinte minden vasárnap ott eszünk.

Kép
Kép
nati80

Manocska2008

Hát bizakodom, hátha kibírták a spermácskák 2-3 napig. :)
Amúgy úgy tűnik nekem elég későn volt pé. Nekem 17-én kéne megjönnie (ugyhogy szinte egyidőben járunk), de 6-án volt pé. Nem kevés idő ez a beágyazódáshoz? Hát majd kiderül.
p__lilla

Odri: drukk-drukk! Miért ne lehetne elősre? Lehet neked is szerencséd!!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Üdv Kisvirág_30!
p__lilla

Lilla
Tényleg életben maradnak a kisfickók 2-3 napig. Jó esélyeid vannak. :wink:

Kép
Kép
nati80

Kisvirág,

Üdv a csapatban.....
Igen, most is ép... :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

De ha lesz belőle gyerkőc, akkor tuti lány lesz. :) Mert csak azok bírják ki sokáig, ha jól tudom. Mondjuk én úgyis azt szeretnék. Bár mindegy, csak egészséges legyen.
p__lilla

Lilla: a kiskatonál 72 óráig életképesek.
Veled is majdnem egyidőbe járunk.
Én úgy tudom a beágyazódához nem kell sok nap.

Kép Kép
kisvirág_30

Itt majdnem mindenki egyszerre fog pozitívat tesztelni. :) :) :) :)
p__lilla

Lilla: tény, hogy a csajok bírják sokáig :)

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Hány nap kell hozzá? Én úgy tudom megtermékenyítéstől 7-12 nap.

Kép
Kép
nati80

Lilla: reméljük igazad lesz. És akkor bontunk egy kölyökpezsit :D

Kép Kép
kisvirág_30

én is azt olvastam, hogy a lányok tovább bírják, de a fiuk a gyorsabbak. Akkor ő most lány lesz. :wink:

Kép
Kép
nati80

Nati,
Eléggé van. Fogmosáskor a legrosszabb de néha rám tör.
Próbálok visszagondolni de az elöző hónapokban nem volt semmi bajom......

Kisvirág! Csak azért gondolom, hogynem jön össze elsöre, mert nagyon szeretném.
Májusban vetéltem el 22 hetesen....

Kép
Kép
odri

Nati: igen kb. 7-12 nap között, mert ha nem ágyazódik be a csöppség, akkor megkezdődik a menzesz.

Kép Kép
kisvirág_30

Üdvöz légy a mi kis társaságunkban! :)
magdolnam

Hát jó lenne, ha mindegyikőnknek úgy sikerülne, ahogy szeretné.
Bár ha most nem is jön össze, de legalább már tudom, hogy van pé-m.
p__lilla

Odri
Próbálj inni narancslevet higitva vagy citromos vizet. nekem attól el szokott mulni, ha csak inger és nem gyomorrontás.

Kép
Kép
nati80

Odri

Szerintem a tüneteid terhességre utalnak. :) :) :) :)
p__lilla

Szia Magdolnam!

Hogy vagy? JObban?
Tegnap írtam, hogy idd a berryt nyugodtan. nem tudom olvastad e.

Kép
Kép
nati80

Odri: sajnálom a vetélést, de most ne légy negatív, mert a teszted pár nap múlva +++++ lesz!!!!
A fogmosási hányinger tipikus babás tünet. Én volt hogy napokig nem mostam fogat-e miatt :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

Miért van pont fogmosáskor?

Kép
Kép
nati80

én úgy tudom, hogy a beágyazodás 7 nap

lehet ebben a hónapban lesznek + tesztek :?: :?:

Kép
Kép
odri

Én örülnék neki, attól függetlenül is, hogy nálunk még mindig nincs eldönte a babadolog.

Kép
Kép
nati80

Nati: nem tudom miért fogmosáskor. Engem irritált, hogy a fogkefe a számba volt. És öklendeztem :D
Hogy-hogy nincs eldöntve a babadolog? A párod még nem kész rá?

Kép Kép
kisvirág_30

Szerintem maga sem tudja már. De kedd óta nem esett róla szó. remélem hamarosan felhozza a témát, mert itt örlődök magamban.
De a történetem elolvashatod. Talán szombattól írtam róla elég kimerítően. De akár priviben is írhatok róla majd, ha gondolod.

Kép
Kép
nati80

Na most el kell mennem, de kb 5 körül visszajövök.

Kép
Kép
nati80

Majd visszaolvasom. De lehet nem is kell majd rágódnotok a témán, mert lehet babó lapul a pocakodba :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

Beágyazódáskor érezni valamit?
p__lilla

Felkelt a fiam. Megyünk boltba stb...
Lehet este bekukk. Addig is cupp.....

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla: én annó semmit nem érztem. Sztem azt nem lehet érezni.

Kép Kép
kisvirág_30

brrr fúj, úgy émelygen áááááááá
magdolnam

ez tuti baba Odri!!!!és ott lapul a kicsi Odri POCAKODBAN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .juhéjjjj valaki elinditja a sort :lol: :lol: :lol: .

nekünk elsőre jött össze a Beni már miért ne sikerülne!ne legíyél kishitűűűűűűű.miko tesztelsz majd?????????szerdán nem jön meg akkor mondjuk péntek????????az nagyon jo lenne :lol: :lol: :lol: :lol: .

mano
manocska2008

én sem éreztem beágyazódást semmit......sőt nem is gondoltam rá!!!!!hehehe aztán ott lapultak a pocakomban.nekem szerintem igazán akkor voltak tünetek (mondjuk az is minimális volt)amikor kb:6-7 hetes lehettem.bár a Máténál néha szédültem utána kideült kismami lettem.de a vérnyomásom alapból alacsony ugyhogy lehetett attól is.

hajrá!!!!!!!!!lassan az utolsó héthez érünk :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?