Új privát üzeneted érkezett!

MomoKép
A kép csúcsszuper! Kengurúban feszít? Kép

Ma már lehet, hogy nem leszek. Ha nem, akkor drukkoljatok, hogy holnap a gyerekdoki csupa szépet mondjon szilárdkukiról!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Szilardkukinak drukk! Szolnokra viszed? Barmit is mondanak, azert megegy doki velemenyet szerintem kikerheted!

Momo,
Tenyleg jo a kep!

Orsoly,
Jobb az LCD-n nezni szerintem. En ugy latom, ha ott eles, a kep is eles lesz, es a szinek is hasonloak lesznek. A problemat jol latod, ha mar felig benyomtad a gombot Kép, akkor ne mozgasd!
Gyereket fenykepezni nagyon nehez, most meg hagyjan, de ha mar el is maszik/megy/fut!!! Legjobb termeszetes fenynel, ha nem kell a vaku, mert akkor gyorsabb- legalabbis a mienk!

Dani masfel oraja tanulja Radnoti Nem tudhatom-jat (az elso 12 sort adtam fel neki), es az elso fel sort sem tudja elmondani! Gyuri meg raboritott egy fel uveg asvanyvizet az asztalon hevero tankonyvekre, fuzetekre!

Zsuzsi
zsuzsi74

Ilyen jo kis vihar keszulodik nalunk:

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Momo: Zsebi nagggyon edes!Kép Es tok jo a kep!Kép Ja szerencsere az elemek miatt nem kell aggodnunk, mert akkus a gep, csak max tobbszor kell feltolteni Kép

Zsuzsi: te szegeny...ha belegondolok, hogy meg en is lehetek 3 gyerekes, fius anyuka...KépKépKép

Myssnia: drukk holnapra!

Mano2: jut eszembe, mondtam a vedoneninek, hogy te is kis falunk kisgyermekes anyukainak csapatat fogod erositeni nemsokara.Kép Azt mondta, hogy jelezd a jelenlegi vedononek, hogy elkoltozol, add meg az uj cimeteket, es o majd elkuldi a papirokat neki. Aztan meg majd o felkeresKép

orsoly
orsoly

Csajszik, csak gyorsan egy kép. Zuhi kozben puffanást hallok, de sírás semmi. Na, gondoltam, ez vajon mi. Hát ez volt:

Kép

Pussz
Kangi és forgó Julcsi Kép
kangi

Momo Kép
oltás-sztori KépKépKép Férjösszeveszés Kép Viszont Zsebi gyönyörűszeműűűű!!!

Zsuzsi Kép
lett végül vihar?

1ébként mi ez a PANGÁS???

Kangi
kangi

Sziasztok!
Minden a feje tetejen, nincs idom olvasni, viszont volna egy kerdesem.
Sosem volt herpeszem, erre ma kijott... Kép Mit lehet vele kezdeni?
Norka a koltozkodi es dobbenetesen turelmes kislanya Kép
norkini

Szia Lányok!
Anna ma kapott Menjugate-oltást, az elsőt, és teljesen nyugodtan viselte. És ami a lényeg: megkóstolta az őszibaracklevet, és nagyon ízlett neki! Kép Ja és 6 kg 40 dkg-nál tartunk Kép

Tábla-ügyben köszi a válaszokat, akkor most Leszterre várok tanács-ügyben! Kép Hol vagytok, Leszterék?

Noeeemi,
köszi, a szilvás kaja jó ötlet, régebben Zulu is ajánlotta, csak hát ugye ma volt az első gyümölcs-teszt, és nem akartam egyből a szilvával kezdeni Kép.

Mzsperx,
nahát-nahát, emlékszel még rám? Anno az indexes üvegfestős fórumban "találkoztunk" Kép! Mi van veletek?

Myssnia,
Szilárd milyen ügyes, magát fotózza Kép, nagyon jó a kép!

Zsuzsóc,
nekem is mindhárom kép tetszik! Kép

Maci2,
Roni milyen kis helyes csaj, tényleg hatalmas haja van!! Kép

Orsoly,
piterecept jól hangzik, tuti kipróbálom! Narancslé nekem nem jött be (vagyis Annának Kép)

Nadine,
nagyon aranyosak vagytok Zsankával!

Csucsuka,
nálunk mazsi nélkül nem guba a guba! Kép Képek nagyon jók, ahol Danó próbálja Zsófit fogni, attól elérzékenyültem... Kép

Zsuzsi,
farmerszerkós Miki csúcs! Hát igen, melltartóbetétet én is észrevettem... Kép
Tök jó a viharos kép!!!

Momo,
Brr, akkor ma megint jó napod volt Kép! Viszont Zsebi naaagyon aranyos ezen a sapis képen (is)!
Hát igen, olyan kis mozgékony csajszim van, képzeld, ma a farolást gyakorolta, a nagy ágyon hason fekve betolatott az ágy szélére félretolt paplan alá Kép.

Kangi,
hát Julcsi semmi, mekkora haja van! És gratula a forgolódó-és-nem-síró leányzóhoz! Kép

Megyek, mert ordítás van...

Pusz
Franyó
franyo

Norka,
Zovirax nagyon jó, csak picit drága. Kép De terhesség alatt használhattam, gondolom, szopi alatt is lehet!

F.
franyo

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ma a gatyamadzag huzogatas volt a slager!

Kangi,
Julcsi hogy megvaltozott! Epp most vettetek ki a hajcsavarokat?
Lett vihar, de nem azokbol a felhokbol, hanem csak most, ugy fel 8 tajban. Csak ugy suvitett a szel a lakasban! De jolesett (es jol esett)!

Momo,
Zsebi kis draga! Gyuri kommentje tuti az lenne, hogy "meno" a sapija!

Franyo,
6,40 szep suly!!! Kép

Norka,
A szamitogepen piros "priority" cimke volt?

Danival gondok vannak. Szomoru a lelkem, mi lesz ebbol a gyerekbol?! Szamarfulet mutogat az edzonek, szemtelen, tenyerbemaszoan viselkedik, pimasz, es sajnos nemcsak itthon, hanem elobb-utobb, ha bemelegszik, mindenhol kihuzza a gyufat! Mar felek ot barhova elengedni, annyira ego! Kép Kép Kép Nem sirok itt nektek tovabb, majd megtudjatok 10 ev mulva...

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74

Tenyleg, Lanyok, jottok a babanetes talira (fent, egy bannerben villog a hirdetes)? Nem tudom hol lesz, de jo lenne eljutni!

Meg 1, nincs budapesti, de inkabb budai magyartanar ismerosotok, aki nyaron vallalja otodikes gyerek osztalyozovizsgara felkesziteset (irodalom, nyelvtan)? Lelkiismeretes es szigoru egyetemista is jo!

Zsuzsi
zsuzsi74

Bekukkantottam!
Esti szopi úgy sikerült, hogy tök sötétet csináltam. Hogy ezt eddig miért nem próbáltam. Megpróbálom napközben is. Ha bejön, akkor lehet, hogy Maci2-nek lesz igaza és annyira érdekli a külvilág, hogy sz---k szopizni.

KangiKép
Milyen ügyes ez a pankesz csaj! Nagyon NŐ! Egyébként tényleg sokat változott, és mintha most a Te vonásaidat is jobban felfedezném. Végülis a lányod. Kép
Szilárd már teljesen begyakorolta a hátról hasra prodikciót. Most is letettem aludni, és autómatikusan már pördült is hasra. Vissza még nem nagyon megy, de ma elösszőr sikerült. Felébredt, és valahogy megfordult és csak játszadozott. Végre nem kellett rohanni, hogy ordibál a gyerek, mert felébredt és csapdában van.

Zsuzsi
Viharos kép király, tök szép környéken laktok.
Gatyamadzag is ari, a mosolygos különösen. Nálunk ma a fényképezőgép tetszett nagyon, és a tükör. Azt imádja.
Holnap Szolnok, ha nem tetszik amit mond, akkor viszem a Dr. Kis-hez.

Norka
Nekem sem volt még herpeszem, múljen el gyorsan a tied is!!!

FranyóKép
Mivel préselted a barit? És a pocakja is szerette? Az almalétől olyan gurgulákat hallottam,mikor nyelte. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

ZsuzsiKép
Akarom mondani, gatyamadzagos kép ari, nem a madzag. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

NadineKép
Majd elfelejtettem. Tök édi Zsanka! Szépek vagytok!

ToffifeeKép
Megnézem az albumodat, üdv Hugikának!

Jó éjt! myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok

szomorkodoknak felviditaskepp kuldom
image {pic2536752.jpg}
ez a franya kohoges meg mindig tart uutttttaljuk.
En is szomorkodom ma, ellenoriztem apa melojat meg lektoraltam 3 orat aludtam, erre mire befejeztem azzal jott h. milyen kupi van.
Na mennem kell mert sir a kismeretu aki szinten forog es mintha maszna (meg nem az de mar halad vele)
sziasztok
meg benezek
mindjar eladja a ded a hazat
Zsurlo es Andus
zsurlo76

AZ I. átaludt éjszaka! Este 8-tól hajnali 5-ig. Én fürdő Kleopátrát játszottam ennek köszönhetően. Szopi után még alvás 8-ig! Most először topikus stílusbanKép, rácson kidugott lábakkal ébredt, csak sajnos rögtön óóóriási bömbit csapott, nem tudtam megörökíteni.

KangiKép
Nemhiába Druszák, fekvési időpont uazKép Kezdetben 9-kor fürdettük Julkát, szép lassan előrehozta 7-re. Gyakorlatilag nem alszik du., csak negyed órákat szundikál, én ennek tudom be. Nem örülök neki, mert lőttek a társasági életnek egyelőre, de szintén olyan ordibát rendez, h muszáj fektetni!
Andris most éppen környezetvédelmet akar végezni, mármint egyetemet, majd összehozzuk Julcsival!Kép Ha nem tartod túl öregnek Andrist!Kép

ZsuzsiKép Miki felöltözve! Juj, de melegem lett! Holnapra itt is hidegfront lesz, csak 28-30 fok lesz délben!
Ne idegeskedj Dani miatt, Andris is tud nagyon szemtelen lenni. Meg szétszórt. Amióta szünet van, boldogan elfelejtette a tanulást. Majd kialakulnak, csak ki kell bírni a köv. 10 évetKép Azért Danit is érintette valamelyest Miki születése! Én azt hittem, h Andrisra semmilyen hatással nem lesz az újabb testvér, de lett, ha nem is nyilvánvalóan.

NadineKép Bocsi a sapkás kérdésért, nem akartam akadékoskodni. Csak úgy értettem a lüke agyammal, h mindig adsz rá sapkát!

Olyan édes minden babus, h én is kedvet kaptam képküldésre! Én a videóból "kapok el" képet. Fényképet a kamera is fél óráig csinál. Állítólag dolgoznak a digi fényképek gyorsításán.

Im egy globalizált medencés kép

Kép
urszila

Roni ma megkapta a 3 hónapos oltást. Most alig sírt. Rögtön beborogattuk, így nem dagadt fel. Kúpot is kapott 2* felet, de most már kezd emelkedni a hője, popsiban 37,5. A dobozra az van írva, hogy 3 hónapos kor felett lehet egészet adni, a súlytól nem függ?

Zsuzsóc,
KépekKép Tényleg nehéz eldönteni melyik a legjobbKép

Orsoly,
Recept mentveKép

Nadine,
KépekKép
A nagymama kíváncsi az unokájára (legalábbis ezt mondja), de bonyolult a helyzet. Telefonon tartjuk a kapcsolatot és az unokatesóm gyakrabban jár haza, vele képeket is tudunk küldeni.

Myssnia, Kangi, Csucsuka, Pálma, Toffifee,
Köszi a dicséretet Roni nevébenKép

Kangi,
Nagy alvásKép, így tovább Julcsi!
Ügyes hajasbabaKép

Myssnia,
KépKép, ügyes gyerekKép.
Drukk a dokihoz.
Amikor kórházban voltunk, akkor az egyik anyukának hasonló problémája azért gondoltam. Remélem beválik a trükk.

Zsuzsi,
Lehült a levegő?!? De jó nektek.
KépekKép
Tök jó a viharos kép.
DaniKép. Köszi a biztatástKép
Tali?!? Hol, mikor? Aha, látom.

Pálma,
Jó hogy minden rendben. Mekkora nagy babóKép

Toffifee,
Előre is kösziKép

Csucsuka,
KépekKép

Momo,
Amikor hazajöttünk a dokitól, akkor töprengtem, hogy mikor is kell menni legközelebb, pedig mondta a védőnőKép
KépKép

Franyó,
Szép súlyKép

Zsurló,
Kép lemaradtKép
Ügyes AndusKép

Urszila,
KépKép

Maci_2
maci_2

mi lehet a baj?
Kép
Kép
zsurlo76

Kép
zsurlo76

Kép
zsurlo76

Ezt a képet látnotok kell a 2 mókamesterrőlKép

Kép

Maci_2
maci_2

Na ez aztan duplan is sikerult, de vegul sikerult, bocs hogy ilyen nagy grrr
joejt
Zsurlo
es a szunyokalo Andus
zsurlo76

Sziasztok!

Ez egy tetű!!! Elszált minden amit írtam brrr mérges vagyok...

Mi jól vagyumk, ahogy vissza olvasta mindenki jól van, él és virul..

Túl vagyok a munkás mozgalmas hétvégén.
Már csak az elemzést, és a kimutatásokat kell leadnom.

Orsoly: Most fordult meg Lackó előszőr?

Myssina: Nálun is régea a Dorka alvás igénye olyan volt, hogy háton aludt el, és valamikor éjszaka mindig hasra kellett fordítani és akkor durmot tovább.
De mióta fogolódik, azóta nincs ilyen gond, reggelente mindig csak nézem merre találom a kiságyban.

Reggel olyan édes volt, hogy szopizott reggel 6 órakkor, majd visszatettem a kiságyba és viszabújtam aludni, mert elég későn szoktam lefeküdni, ( most is) és 11 ig el volt, akkor se ő éresztett fel, hanem a telefon, brr... munka...
Majd kimenem reggelizni, felmostam a lakást, és valamikor 1/21 felé kezdett el nyűglődni.

Lányok az és kis édes Dorkám 3* eszik egy nap reggel szopi dél körül vagy valami gyümi, vagy zöldgéget kap, majd olyan 4 felé gyümölcslé, vagy tea ivás, és este szopi. Mit gondoltok nem kevés ez?

Ma rájöttünk mi az első kaja amit nem szeretünk, az pedig a nestle zöldség püréje, úgy fintorgott, hogy na , majd jött a már bevált répa almával, na az egész üveg elfogyott, és a nestlé multi italja se jött be, így visszatérek a hipp-ek hez.

Manó mi van veled? Holnap eg séta, ha nem lesz hőség?

Jók legyetek
Manó2+Dorka
mano2

Noémi,
nekem is megfordult a fejemben a tápi, de úgy gondoltam, pár napot még kéne várni vele, mert nem bizti, hogy tejhiány okozza a nyafogást. És igazam is lett... (Lásd lent)
Felálláshoz gratula!

Andi,
tök jó, hogy bevált a babyphone! Végre nyugodtan alszotok. Kép

Zsuzsi,
zöldbabfőzi váljon egészségetekre! Kép Én sem bírtam ki, kb. 2 hete csináltam, Bekinek semmi baja nem lett tőle. Állítólag hetente-kéthetente lehet próbálkozni a húzós kajcsikkal, hátha már fejlődött a kis pocijuk és nem lesznek gázputtonyok Kép.
Miki igazi nagyfiú ebben a szerkóban!
Esssszméletlen jó az a viharos kép!

Pálma,
klencse leves Kép.
Jó uszit!

Csucsuka,
hát igen, ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen jó dolog is az olvasás Kép. Eddig valahogy nem értékeltem eléggé, bezzeg szülés óta Kép.
Zsófibaba kis cukorfalat Kép.

Myssnia,
mi is kaptunk egy jó kis téli rugit Kép. Annnyira szép KépKép...
Szilárd tényleg csajszivadító lesz (már az)!

Franyo,
ki tudod találni, hogy mi volt nálunk a vacsi???? Mákosguba! Kép Hiába no. Nem tudtam ellenállni a képednek.

Momo,
húúú, tényleg nagyon vagány ez a sapi Zsebin! Kép Jól látom, hogy neki is kajlább az egyik fülecskéje? Bekinek is. Kép

Kangi,
Julcsi nagyon ügyike! Kép
Sajna a holnap nem jó, de aztán bármelyik nap!

Urszila,
gratula átaludt éjszakáért!!! Irigy-irigy Kép.

Zsurlo,
nagyon-nagyon ari a babókád! Kép

Maci2,
tényleg aranyosak így együtt, de mit néznek a plafonon??? Kép
Sajna nemtom, hogy súlytól/kortól függ-e a kúp.

Mano2,
még jó,hogy ilyen sok féle babakajcsit lehet kapni, válogathatnak a kis finnyások Kép.

Képzeljétek, Bekinek kibújt egy fogacskája!!! Ezért volt hát ez a nagy cirkusz... Még nem látszik, csak kézzel lehet kitapintani a kemény kis recét.
Ma kapta meg a 4 hós szurit, csak pici hőemelkedése lett. Ma nagyon jó napunk volt, alig volt ébren (az idáigiakhoz képest), és akkor is vidám volt. Úgyhogy végre volt időm fincsi vacsit főzni (sült cukkini-paradicsom-csirke, barna rizs, mákos guba). Már nagyon rámfért, pár napja tejfölös kenyéren éltem Kép. És még arra is jutott időm, hogy kivasaljam az összes elmaradásomat Kép.

Ha már ennyire ráértem ma, készítettem egy táblázatot Beki súlyáról, összeszedtem az összes uh-s papírt, cetlit, amire mostanában irogattam a mázsálás eredményét. Jó látni, hogy ilyen szépen növöget. (A függőleges vonal a születés ideje.)
<!--attachment: Beki_s_lya-22545.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*488.1*t%e1bla*Beki+s%falya%2eJPG --><center><pre>
Képtábla
Beki súlya.JPG (488.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Miszike+Beki
miszike

hmmm...
ezt én képként akartam felrakni... talán sikerül:
Kép

Miszike
miszike

Sziasztok Kép

Csucsuka
Nagyon szupi képek, szavaztam is (kb. sokatKép)Kép

Kangi
Délben még csak sűrű leves volt, estére már sűrű főzelékKép De felhígítottam egy kicsit és újra felforraltam, így megint levesKép
Ügyi JulcsiKép

Myssnia
Lehet, hogy tényleg az új ízekre bukik SzilárdKép
Nekem anyósom hozott el három szatyor rózsaszín rugdalódzót, azzal a felkiáltással, hogy nem baj, hogy rózsaszín. Az nem lenne nagy baj, csak Szandi 3-4 hónaposan volt akkora, mint most Zsombi, akkor már jól benne voltunk az őszben, én meg nem szeretnék hosszú ujjú plüss rugikat ráadni, akármilyen színűKép És ezt már kétszer el kellett magyaráznom neki Kép
Drukk a vizsgálathozKépKépKép
Üdvözlet postázva Kép

Momo
Pechszéria Kép
Zsebi nagyon vagány a sapibanKép És mekkora szemei vannak Kép

Zsuzsi
Sorozatképek nagyon jókKép A viharos isKép
Ismerőseim körében is Danihoz hasonlóan viselkednek már a 8-9 éves fiúk isKép (az egyiket szintén Daninak hívják)

Urszila
Fürcsis Julka Kép

Zsurló
Nagyon édi KépKép

Maci2
Mit néztek a lányodék?Kép
Az előző gyerekdokinktól kaptunk egy táblicskut, amely szerint életkortól függ a lázcsillapító kúp mennyisége, súlytól nem.

Miszike
Szépen gyarapodik BekiKép

Tegnap fodrásznál voltunk, Zsombi meg sem nyikkant, pedig egyből lerohanták a fodrászok, kozmetikus, masszőr, recepciós (vagy mi), mindenki és prüntyögtek neki, ő meg csak pislogott (mire gondolhatott?)

Megyek, mert a mosógép végzett, Zsombi talán enni fog, utána megyünk sétálni.

Toffi + Zsombi
toffifee

Tofi,
Nalunk most vegzett a mosogep! Kép
Kivancsi vagyok mi lesz nalunk az ebed...majd beszamolok...egyelore nem arulom el minek indult, hatha valami egesz mas lesz belole....Kép

Gyuri tesztat gyur...nagyon edi, mar meg is fuszerezte mindenfelevel...mikor a paprikat beleszorta elmesen megjegyezte "ver"...a vervetel ota minden ami piros, azzal vereset jatszik. Hallom, ahogy a sodrofaval benazik. Aztan majd megsutjuk az alkotasat is!
En meg nem hallottam olyan Dani nevu gyerekrol, aki jo lett volna! Valahogy ez egy ilyen nev!
Persze ettol meg baromi duhos vagyok ra!

Ataludt ejszakakert nagyon tudok am irigykedni!!!
Sajna en valoszinuleg akkor sem tudnam ataludni, ha Miki nem ebredne fel, mert mindig este jut eszembe, hogy te jo eg, egesz nap alig ittam valamit, hogyan lesz igy tejem, es jol bevedelek! Szoval legkesobb szopi utan, de mindenkepp benne van egy klotyolatogatas az ejszakai programban!

Miszike,
Gratula a fogacskahoz! Meg jo, hogy nem nyultal rogton a tapszerhez!

Zsurlo,
Hat az nem kifejezes, hogy edes a kiscsaj! Kép Megzabalom!

Urszila,
Julkan ugy latom van eleg tejed! Kép

Myssnia,
Ruhakkal en is gondban vagyok, mind a harman mas evszakban szulettek...

Gyuri be akarja rakni a sutobe a mualkotasat.
Zsuzsi
zsuzsi74

Nem mentünk sétálni, Zsombi úgy belealudt a szopiba. Így most a lányom megrendelésére Euro-t gyártok Kép

Zsuzsi
Megmutatod a műalkotást is? Kép
Vér Kép

Toffi + bealudt Zsombi
toffifee

Sziasztok

Maci2
tenyleg mi van a falon? Bar ezt Andustol is lehetne kerdezni, o is szokta nezni a semmit.

Miszike
gratula a foghoz es a sulygyarapodashoz!

Zsuzsi
en elvileg rendelkezem a "magyar szakos kozepiskolai tanar" kitunteto cimmel (ne ijedj meg , nem voros szinu)de nem kamatoztattam tehetsegemet. Azert ha segithetek valamiben szolj, de sajnos nem ismerem az 5.-es tananyagot (Toldi?)
es az elvarasokat sem. (Gimiben tanitottam, csoptarsak szerint egyetemi szinten, igy sajnalnam szegeny Danit, neki kellene?)Azert erdeklodom meg a baratoktol.

Norka
Milyen az elet a Platanfas utcaban?

Sziasztok
Zsurlo es a meg szundizo Andus
zsurlo76

Sziasztok lányok!

Megvagyunk, csak rossz volt a gép. Kép
Elvonási tünetek jelentkeztekKép
Most olvashatok vissza ezerrel.

Beu és Lőrinc
beu

Maci2: nagyon aranyos a 2 rosszcsontod.Kép

Zsurlo: Andus gyonyoru!Kép

Mano2: Lacko draga ossze-vissza forog. Eloszor megfordult 5 hetesen! a hasarol a hatara, aztan hizott a fenekere es ez elmaradt.Kép Azota csak hebe-hoba, mikor kedve van, vagy epp atbillen, megfordul. De abszolute nem tudatosan. Mostanaban kezd egyre tobbet veletlenul atfordulni, ugyhogy talan nem remenytelen a srac...Kép

Mano2: hmmm, szerintem ez a kajamennyiseg nagyon keves Dorkanak! Ha csak ennyiszer szopizik, neki meg kene valami feherje, vagy tejpep vagy tapszer. Es szerintem eloszor mindig szoptasd meg, utan adj neki gyumit vagy zoldseget.Kép

Urszila! Julka tok edes, tenyleg, igy lehet rola pancsis kepet felrakni, ha eltakarjuk a kenyes reszeket.Kép

Szerintetek az miert van, hogyha megnyitok egy profilt uj ablakban, utana ha visszakattintok ide, allandoan arra a profilra ugrik. Baromi idegesito, keresgelnem kell, hogy hol tartottam.

orsoly
orsoly

Na, elkeszult a nagy mu...

Kép

Gyuri mualkotasa:

Kép

Zsurlo,
A Janos vitez, es A Pal utcai fiuk a tananyag otodikben. Ev elejen meg tanulgattunk, de aztan abbamaradt ugy december tajekan. Azota csak neha diktalok neki, hogy legalabb a helyesirasa legyen elfogadhato. Amugy meg teljesen elbutult a gyerek, lusta, dekoncentralt, es mindehhez meg pimasz is. Nagyon el vagyok keseredve. Minden kamasz ilyen?

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

MEgjöttünk! Szilárd nagyon édesen viselkedett, mire a dokihoz beértünk (kb 2 és fél óra után Kép), már majdnem aludt, de amikor letettem a vizsgálóra, csak dumált a csillárhoz. A várakozás alatt azt hittem, megörülök, egy szarfejű bepofátlankodott elénk is.Kép
Doki azt mondta, hogy veleszületett fitymaszűkülete van, és ezért tuti műteni kell. Ö csak a körülmetélést vállalja, mert ha csak simán műtené, a hegesedéstől újra letapadna, vagy mi. Így két hónap múlva kell visszamennünk, addig meg tornásztathatom a kukit. Eddig azt mondták nem kell. Most aztán tényleg fingom sincs, hogy mi a jó. Tényleg, mikor, hányszor, hogy kell? Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok, de nem akarok ártani neki.

Zsuzsi
Mindenképp szeretném elvinni másik dokihoz is. Sajna elfelejtettem a doki pontos nevét.Segítesz? Dr. Kiss Imre? Klinikáknál?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Zuszi
Én nagyon nehéz gyerek/kamasz voltam. Szerintem nálam csak jobb lehet Dani. Mondjuk a tanulással nem annyira volt gond. De viselkedésem. Anyukám mindig azzal jön, hogy reméli az én gyerekem is olyan lesz, mint én...
Alkotás szupi! Tehetségeg gyerkőc.

MiszikeKép
Micsoda hír! Gratula a fogakhoz!

Zsurló, Maci2
Édesek a képek!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi Kép
minden kamasz ilyen. Plusz kistesója van. Azért én drukkolok, és ha találsz magyartanárt, az legyen inkább fiatal fiú. Talán őt jobban elfogadná.
Gatyamadzagos képsorozat naggyon jó!
Hajcsavarók: na igen, mostanra már úgy megnőtt a haja a fejtetőn, hogy elkezdett kunkorodni.
Ezek a kajaképek Kép Búsan lengetem súlyfeleslegemet Kép

Maci_2 Kép
mókamesterek Kép

Miszike Kép
kár ... nekem meg már holnaptól nem jó sajna, végig programok vasárnapig, amikoris elmegyünk Őriszentpéterre nyaralni, és cask 14-én jövünk vissza. De utána szabad vagyok!!!
Fogacskához gratula Kép Milyen édes lesz majd, mikor már rendesen látszik is az az egy for Kép

Kézeljétekel, az utolsó dogám bírálójának volt képe belerondítani az indexembe, négyest adott a dög Kép KépKépKép

Beu Kép
olvass, olvass, aztán majd írj ám!!!

Toffi Kép
aztán most csinos vagy ám, ugye? Zsombi a nők rohamában Kép

Zsurlo Kép
hurka Andus Kép Nagyon cuki!!!

Urszila Kép
nem öreg, dehogyis! ... csak mi lesz a férfias Lőrinccel, jaj, micsoda gondok ... Kép
Globalizált kép nagyon tündér Kép

Myssnia Kép
azt mondod, hasonlít rám? Mostanában kezdik el mások is mondani, hm ... De a szeme akkor is tiszta aptya.

Franyo Kép
hurrá az oltást jól viselő lányzónak!
Őszibaracklé nyami, én is szeretem Kép

Megyek mosogatni, fujjj.

Pussz
négyestkapott Kangi és Juliskabab
kangi

Sziasztok!
A Havanna lakótelepen lakom (XVIII.ker). Augusztusra várjuk első csemeténket. Időszerű lenne a gyermekorvos választás. A körzetes dokiról eddig nem sok jót hallottam, tudnátok segíteni, hogy kit érdemes választanom?

Előre is köszi.
Kisnyul
kisnyul

Myssnia,
Dr. Kiss Imre a doki, akinel mi voltunk. Szerintem kerj egy beutalot a ti dokitoktol hozza, ha lehet, biztos ami biztos alapon (bar en ugy lattam, nem kell oda semmi papir, eleg odaallitani)! A Bokay utcai gyerekklinikara menjetek, az Ulloi utrol nyilik, egy sarokra van a Klinikak megallotol. Delelott altalaban mutetek vannak, deltol szoktak kicsit jobban raerni a dokik. En nagyon megbizom az ottani dokik velemenyeben, eddig akinel csak voltunk, mind nagyon szimpi volt!
Milyen lehet a NEM veleszuletett fitymaszukulet? Ami kesobb alakul ki?
Meg egy: amig nem beszeltel mas dokival meg legyszi ne tornaztasd a kukit, mert lehet, hogy tobbet art, mint hasznal. Ha meg mindenkepp muteni kell, minek tornaztatni?

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Zsurló
köhögés meddig tart még? Kép
Andus édes!! Kép mind a kétszer KépKép

URszila
gratula az I. átaludt éjszakához!
Mi már másodszor KépKép
tegnap este fél 9-kor evett, reggel 4.20-kor majd 8.40-kor és közte ALVÁS Kép
jó az "úszós" kép Kép

Miszike
Beki első foga Kép

Zsuzsi
Gyuri fincsit sütött? Kép vér O)
hát nem vigasztaltál azzal, hogy minden DAni rossz gyerek. Kép
jók a Mikis képek, meg a vihar is

Maci2, Zsurló
Dani is egy csomószor nézi az üres falat Kép
anyám szerint átlát egy másik dimenzióba (??)

Maci2
mókamesterek Kép

Myssnia
most akkor mindenképp műtét, vagy ha tornáztatod a kukit akkor elkerülhető?
az én dokinénim szerint napi 1x fürdetéskor
egy ismerős dokinéni szerint minden pelenkázáskor

Kangi
hogy képzelte az a dög, hogy 4-est adott ? Kép
akkor most csak 4,9 az átlagod?

Tegnap sütöttem fini farsangi fánkot (csak mert pont szezonja van Kép )

LÁnyok, ti szoktatok tornázni?
már néha hiányérzetem van, de hamar túl teszem magam rajta Kép

Andi
psandi

Kisnyul,
én is ott lakom, de nekem a védőnő áradozott a gyerekdokinőről, a nevére nem emlékszem, talán Kovács doktornő? Állítólag a gyerekei imádták. Neked mi lenne a dokid neve, és honnan hallottál róla rossz dolgokat? Én egyébként szeptemberre várom a kicsit, szóval gyakorlati tapasztalatom még nincsen. Esetleg érdemes lehet a kisgyerekes szomszédoknál érdeklődni, nekik már sok a tapasztalatuk.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsuzsi, Andi
Ez az én bajom. Mindenki mást mond...
A tornásztatást úgy gondolta a doki, hogy végülis tornásztathatom, hátha... De szerinte semmi esély. Szóval most aztán végképp nemtom. Én szívem szerint, amíg rendesen tup pisilni, hozzá sem nyúlnék. Talán egy év múlva vinném csak dokihoz. Ha viszont tuti műteni kell, akkor inkább még idén jó lenne túlesni rajta, hogy jobban elfeljtse. De ezt nem tudhatom előre.
Köszi a dokiinfót, lehet, hogy megpróbálom felhívni előtte. Amúgy minden elismerésem Gyurié, mert a vérvételnél több gyerek úgy ordított, mintha nyúznák őket.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
Tegyel akkor szived szerint! Ha tud pisilni Szilard, es nincs gyakran fertozese, akkor hagyhatod. Es tutira nem fog emlekezni ra Szilard ugy 3 eves koraig, barmi is tortenik! Nemferjdeapanak mi a velemenye?

Zsuzsi
zsuzsi74

Na, itt vagyok. Békéscsabát megjártuk, Lőrinc jól viselte az utat. Azóta viszont elvesztette józan ítélőképességét, és úgy döntött, nappal nem hajlandó aludni. Öt-tíz perceket, max. Fél órát alszik. Közben pedig a fáradságtól tiszta nyügi. Tegnap is a kezemben volt hajlandó aludni valamennyit, szopi után. Este pedig nem alszik el szopi közben, még ébren van, mikor beteszem az ágyába. Eddig szépen elaludt így is (de csak este!), de nagyon félek, hogy lassan erről is leszokik. Amúgy jól vagyunk, már rengeteget röhögcsél a kiscsávó, viszont leállt a forgással. Hason fekve viszont szépen tartja már a fejét.

Kaska! Látom, küzdesz az első napok tipikus problémáival. Ne aggódj, néhány hét múlva olyan lazán fog menni!

Pálma! Anyához közelebb kerülés nálunk is volt, most már azonosak a problémák és az élmények. Ügyes vagy, hogy fordítasz a pici mellett. Vagy inkább Bálint ügyes?Kép

Márti! Én is gratulálok egyhónapos nagyfiadhoz!Kép

Anyakati! Átaludt éjszakák ismétlődnek?

Nadine! MosolygásKép

Norka! Túl vagytok a nehezén? Gondolom kell még pár nap, mire minden a helyére kerül. Aztán tessék sűrűn jönni!

Toffi! Apa szégyellős a fia helyett? Azt kívánom, hogy minél kevesebb alkalom legyen hátig kakis kép készítésére. - Apa olvassa a babanetet? Mert ha nem, máshova is le kellened írnod a szandis kívánságodat! Nem célozgatok, igazából én nagy vásárló vagyok. Le sem merem írni, nyári lábbeliből hányat vettem idén. Igaz, egyik sem Nike. Inkább csak azt irigylem, hogy apának jut eszébe neked venni. Kép

Zsófi! Jó az új album. Kicsi Zsófi nagyon szép.

Kaska! Kérdéseidet olvastam, már kicsit késő válaszolni. De azért egy-kettőre mégis. Hasfájás: nekünk a dokinéni a karon hasonfekvést javasolta, Lőrinc imádta. (Egyik karodon fekszik, feje a könyöködnél. Nyála a földre csurog.) Én fejni nem fejek. Nincs túl sok tejem, de beállt magától annyira, amennyivel jól lakik Lőrinc. Igaz, sűrűbben eszik, de még így is kényelmesebb, mint a fejés. Még sose mondtam, de én is csak az elején hallom, hogy nyel. Mindig csodálkozom, mikor a többiek erről írnak. Büfi: Lőrinc is elalszik, az elején tartottam egy ideig, de sose büfizett, most már nem is próbálkozom. Ettől nem fájt a hasa, azt hiszem.

Kangi! Cseresznyenyalogatás édes lehetett! Falevelek nálunk is nagyon nagy sztárok. De nem vígjátékot játszanak, hanem spektrumos természetfilmet, olyat, amit tátott szájjal lehet nézni. Nem ismertem meg Julcsit a cserifaalatt képen! De a másikon már igen!! Nagyon cukorfalat! - Nem kéri a cumit? Az jó!
Hajh, felnőnek a gyerekekKép Kép Kép

Angéla! Ismerős a fürdetéses sztori, mi is mindent megpróbáltunk, hogy jobb legyen. De itt is az idő segített. Kellett néhány hét, de elmúlt. A fürdésnél a sok víz és a fürdetési segédeszköz segített, az öltöztetésnél pedig egy fabábú a falon, aminek nagy csattogással lehetett mozgatni a lábát. Ha sikerült egy pillanatra elhallgattatni, hogy észrevegye, utána ezt nézte.

Virga! Persze, hogy nem kért Levi az általad hozott innivalóból, mikor a Fantát kívánta! Kép PatikKép

Andi! EGy ismerős mesélte, hogy már 5 éves a lánya, a folyosó két végén laknak külön szobában (persze nem nagy a folyosó egy panelban, de akkor is), és arra is felébred éjjel, ha a kislány felül. Hitetlenkedve hallgattam, én sem hallom minden rezdülését. De amit már kell, azt igen! Ne aggódj! Babyphone-t én is kikapcsolom éjszakára, szobák egymásba nyílnak. És nálunk is sokszor az van, hogy felébredek, elmegyed wc-re és mire visszajövök, Lőrinc is felébredt. Szilikon ciciKép

Maci2! Megkaptátok az oltást? Békéscsaba: kocsival mentünk, lefelé beugrottunk Kiskunfélegyházára. Ez jó, volt, mert nem volt olyan hosszú út egyben. Hazafelé még aznap este jöttünk, azt már nehezebben bírta. Azt gondoltam, ha elkezd sírni, megállunk, de kibírta. Az utolsó 30 km-n anya énekelt, Lőrinc élvezte, a többiek szenvedtek. Kép

Myssnia! Drukkolok, hogy Szilárd szopi ügyben térjen jó útra!

Most ezt elküldöm, hogy ne egyszerre kapjátok az áldást. Kép (Egy adag hozzászólás persze megint eltünt.) Lőrinc pedig még mindig alszik, jó másfél órája. Lehet, hogy megjött az esze. Vagy csak nincs annyira meleg? Eddig nem zavarta. Furi, hogy változnak állandóan a szokásai!

Beu
beu

Beu,
Miki meg ordit kb. 1 oraja. Gondolom mire Gyuri felebred o is elalszik. Szerintem hulla faradt, csukott szemmel visit, ahogy a torkan kifer! Kezdek bazi ideges lenni!
Holnap este vendegek jonnek, es maradnak pentek delutanig, ugyhogy nem igazan leszek!
Zsuzsi
zsuzsi74

Nem panaszkodom mégse. 3/4 12 óta mostanság ébredt fel, azt vettem észre, hogy szépen játszik a kiságyban.

Beu
beu

Zsuzsi! Most látom, mi van. Részvétem. Vendégek hozzánk is jönnek, de csak látogatóba. Péntekre voltak előre jelezve, ma véletlenül derült ki, hogy mégis inkább ma jönnek. Most takarítok rohamban. Pedig egész délután babázni meg babanetezni akartamKép
Kitartás!

Beu
beu

Myssnia!

Danót most viszem majd tágításra, két éves. Mi 5 hónaposan kezdtük a huzogatást, naponta egyx, fürdésnél. Neki elég tág, csak kissé le van tapadva. A mi doki bácsink szerint a műszerrel jobb nyáron matatni, ha a srác szobatiszta, még jobb. Remélem segítettem vmit...

Zsófi
csucsuka

Sziasztok lanyok!

Eltuntem par napra, valahogy most nem volt kedvem babanetezni. De talan mulofelben ez a "betegseg".Kép Viszont hogy visszaolvasni mikor lesz idom, fogalmam sincs.

Ma vagyok 28 eves.Kép Este a ferjemmel kettesben hussutogetest tervezunk a kertben, remelem, Petra hagyni fogja, es a szomszedok sem fognak a kepunkbe bambulni (tarsashaz). Tulajdonkeppen Petra miatt kevesbe aggodom, mint a draga szomszedok miatt...
Kicsit dicsekszem: elorebb hoztuk a furdetest, igy most Petra 1/2 9-kor szopizik utoljara, ez kb. 45 perc, aztan ugyesen egyedul elalszik, es legkozelebb fel8-8 korul kajal.Kép

Lanyok, nekem annyira ingadozik a tej mennyisege, nektek is? Altalaban teljesen megfelelo a mennyiseg, de 2-3 hete volt egy olyan nap, hogy nagyon necces volt, hogy eleg lesz-e a tej Petranak, esti szopinal tobbszori cicivaltassal is epp hogy eleg volt. Masnap mar olyan volt, mint elotte barmikor. Ra par napra pedig a mellgyulladastol feltem, Petra megevett 260 g-ot egy cicibol, es meg maradt benne egy keves es fajt. (Elotte mar alig mertem mozogni, ugy fajt.) Azt kifejtem, es nem lett gond. De ma megint tok kevesnek erzem, kivancsi vagyok, mi lesz este.

A kepeket megneztem, nagyon edesek!Kép Majd valamikor talan vissza is olvasok, de most mennem kell salatat csinalni a husihoz.Kép

Puszi:

Leszter es imadomKépPetra
leszter

Lányok,
érdeklődéssel figyelem a fütyiügyben megnyilvánuló véleményeket, mert én is ahány "szakértő" annyifélét hallottam már. Én mondjuk finoman húzogatom fürdés után, amennyire engedi, csak annyira. Tényleg jó lenne már tutira tudni, hogy mi az igazság...

Még 1 kérdés: hasfájás = nehéz kakilás? Tehát ha a kölök "hasfájós" akkor frankón fáj a pocija, csikar, vagy arra a babóra mondják, hogy hasfájós, akinek nehéz a kakilás?
Mert Kevin feje mindig iszonyú piros lesz, nagyokat nyög kakiláskor, ami soxor sírásba torkollik. Lábrángatás is van, és aztán megérkezik a bűzfelhőKép Szóval ez most hasfájás? Ezen segítenek a GWater és egyéb csodaszerek (majd, 1 hónaposkortól?) Vagy inkább egyek valami "hashajtósat"? (De mit?)

Babaképek hullaédesek, vagány sapós fiúképeket különösen irigylem, nálunk még csak a füles-megkötős sapók játszanak...

Pusza
Elli+Kevin(2hét+5nap)
ellimami

Beu
Azt hittem, nyaraltok Kép
Valamikor beleolvasgat a babanetbe Apa is, így már nem annyira merek depiről panaszkodni Kép De most nem is panaszkodok, hozott nekem ebéd utáni fagyit KépKép (hadd nőjjön a seggemKép)

Zsuzsi
Nagyon jól néz ki mindkét remekmű KépKép

Kangi
Fejileg lehet, hogy csinosabb, de én is a súlyfeleslegemet bújtatgatom Kép
Hogy-hogy négyes? Kép

Leszter
Kép

Szólít a kötelesség Kép
Toffi + hangjakezdlenni Zsombi
toffifee

Myssnia! Szilárd hogy csinálja az önfotózást? (Lehet, hogy ez az infó az eltűntek között van?) Jó a kép! - Mi is kaptunk tök jó 92-es Kép ujjatlan badyt. Nagypapi kesergett, hogy nem jó rá. Szerintem jövő nyárra pont jó lesz! - Forgáshoz gratula. - Látom, mi van a fütyivel. Sajna, nem tudom, mit tanácsolhatnék. Csak én is elbizonytalanodtam, hogy húzogatni vagy nem húzogatni.

Zsófi! Neked még olvasni is van időd? Nekem csak akkor, ha a szülőknél vagyok. Irigyellek. Hetekkel ezelőtt Pápán elkezdtem olvasni egy könyvet, aztán azóta se. Pedig jó.

Momo! Küldenék +-kat de félek, hogy széles lesz. Fel a fejjel!!!

Zsuzsóc! Milyen képekben megy a szavazás? Eltűntek! Ha előjönnek, szavazok én is.

Látom, Miszikével is történt valami, de nem tudom elolvasni! A fene a babanetbe! Vagyis csak ebbe az állandó eltűnésbe. Remélem, majd előkerül.

Miszike! Látom már! Kevésnek tűnt a tejed? Nem evett rendesen Beki? Ezek szerint a fogacska érkezése zavarta? Jó a görbe!
Zsuzsi! Gyuri jó testvér: nem akarja, hogy Daninak szenvednie kelljen. Viharos fotó nagyon szép. Sapis-farmeros meg a gatyamadzag-húzogatós Miki meg még szebb! Danihoz sok kitartás! Kamaszodik? Jó korán kezdi! Megkérdeztem egy ált. iskolás barátnőmet magyar tanár ügyben, de még nem szólt vissza.

Franyó! Micsoda? Ilyen akrobata Anna?

Zsurló! Mászáshoz gratula, köhögésért részvét. És jobbulást!

Urszila! Micsoda pocija van Julkának! Nagyon édes!

Maci2! Látom megvolt az oltás. Ma már jól vagytok?

Manó2! Munka vége: hurrá! Aranyos a lányod, hogy hagyott aludni! Furi, hogy egyszer csak nem szeret valamit.

Leszter! Isten éltessen sokáig! Kellemes estét!
Kép

Kangi! Négyeeeees? Ne már! 14-én jöttök haza? Mi meg akkor megyünk el. Kár. Mi mikor talizunk? Lőrinc szomorkodik, mert rég látta Julcsit. Azt mondja, egyre helyesebb.

Lányok, minden babó gyönyörű! Fel se sorolom, mert valaki kimaradna. Ennek az újításnak az az egyetlen előnye, hogy újra tudok képet feltenni. Lehet a profilomba is, majd kipróbálom.

Beu
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?