Na, itt vagyok. Békéscsabát megjártuk, Lőrinc jól viselte az utat. Azóta viszont elvesztette józan ítélőképességét, és úgy döntött, nappal nem hajlandó aludni. Öt-tíz perceket, max. Fél órát alszik. Közben pedig a fáradságtól tiszta nyügi. Tegnap is a kezemben volt hajlandó aludni valamennyit, szopi után. Este pedig nem alszik el szopi közben, még ébren van, mikor beteszem az ágyába. Eddig szépen elaludt így is (de csak este!), de nagyon félek, hogy lassan erről is leszokik. Amúgy jól vagyunk, már rengeteget röhögcsél a kiscsávó, viszont leállt a forgással. Hason fekve viszont szépen tartja már a fejét.
Kaska! Látom, küzdesz az első napok tipikus problémáival. Ne aggódj, néhány hét múlva olyan lazán fog menni!
Pálma! Anyához közelebb kerülés nálunk is volt, most már azonosak a problémák és az élmények. Ügyes vagy, hogy fordítasz a pici mellett. Vagy inkább Bálint ügyes?
Márti! Én is gratulálok egyhónapos nagyfiadhoz!
Anyakati! Átaludt éjszakák ismétlődnek?
Nadine! Mosolygás
Norka! Túl vagytok a nehezén? Gondolom kell még pár nap, mire minden a helyére kerül. Aztán tessék sűrűn jönni!
Toffi! Apa szégyellős a fia helyett? Azt kívánom, hogy minél kevesebb alkalom legyen hátig kakis kép készítésére. - Apa olvassa a babanetet? Mert ha nem, máshova is le kellened írnod a szandis kívánságodat! Nem célozgatok, igazából én nagy vásárló vagyok. Le sem merem írni, nyári lábbeliből hányat vettem idén. Igaz, egyik sem Nike. Inkább csak azt irigylem, hogy apának jut eszébe neked venni.
Zsófi! Jó az új album. Kicsi Zsófi nagyon szép.
Kaska! Kérdéseidet olvastam, már kicsit késő válaszolni. De azért egy-kettőre mégis. Hasfájás: nekünk a dokinéni a karon hasonfekvést javasolta, Lőrinc imádta. (Egyik karodon fekszik, feje a könyöködnél. Nyála a földre csurog.) Én fejni nem fejek. Nincs túl sok tejem, de beállt magától annyira, amennyivel jól lakik Lőrinc. Igaz, sűrűbben eszik, de még így is kényelmesebb, mint a fejés. Még sose mondtam, de én is csak az elején hallom, hogy nyel. Mindig csodálkozom, mikor a többiek erről írnak. Büfi: Lőrinc is elalszik, az elején tartottam egy ideig, de sose büfizett, most már nem is próbálkozom. Ettől nem fájt a hasa, azt hiszem.
Kangi! Cseresznyenyalogatás édes lehetett! Falevelek nálunk is nagyon nagy sztárok. De nem vígjátékot játszanak, hanem spektrumos természetfilmet, olyat, amit tátott szájjal lehet nézni. Nem ismertem meg Julcsit a cserifaalatt képen! De a másikon már igen!! Nagyon cukorfalat! - Nem kéri a cumit? Az jó!
Hajh, felnőnek a gyerekek
Angéla! Ismerős a fürdetéses sztori, mi is mindent megpróbáltunk, hogy jobb legyen. De itt is az idő segített. Kellett néhány hét, de elmúlt. A fürdésnél a sok víz és a fürdetési segédeszköz segített, az öltöztetésnél pedig egy fabábú a falon, aminek nagy csattogással lehetett mozgatni a lábát. Ha sikerült egy pillanatra elhallgattatni, hogy észrevegye, utána ezt nézte.
Virga! Persze, hogy nem kért Levi az általad hozott innivalóból, mikor a Fantát kívánta!
Patik
Andi! EGy ismerős mesélte, hogy már 5 éves a lánya, a folyosó két végén laknak külön szobában (persze nem nagy a folyosó egy panelban, de akkor is), és arra is felébred éjjel, ha a kislány felül. Hitetlenkedve hallgattam, én sem hallom minden rezdülését. De amit már kell, azt igen! Ne aggódj! Babyphone-t én is kikapcsolom éjszakára, szobák egymásba nyílnak. És nálunk is sokszor az van, hogy felébredek, elmegyed wc-re és mire visszajövök, Lőrinc is felébredt. Szilikon cici
Maci2! Megkaptátok az oltást? Békéscsaba: kocsival mentünk, lefelé beugrottunk Kiskunfélegyházára. Ez jó, volt, mert nem volt olyan hosszú út egyben. Hazafelé még aznap este jöttünk, azt már nehezebben bírta. Azt gondoltam, ha elkezd sírni, megállunk, de kibírta. Az utolsó 30 km-n anya énekelt, Lőrinc élvezte, a többiek szenvedtek.
Myssnia! Drukkolok, hogy Szilárd szopi ügyben térjen jó útra!
Most ezt elküldöm, hogy ne egyszerre kapjátok az áldást.
(Egy adag hozzászólás persze megint eltünt.) Lőrinc pedig még mindig alszik, jó másfél órája. Lehet, hogy megjött az esze. Vagy csak nincs annyira meleg? Eddig nem zavarta. Furi, hogy változnak állandóan a szokásai!
Beu