Új privát üzeneted érkezett!

Borsika!

A szakdogat az egyiket a szervezeti kommunikaciobol irom,
A masikat, meg marketing terv.
Nekem decemberig kell leadni es most tudtam meg ket hete, hogy addig. :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Magika!Oké azért megnézem őket meg lehet unokaöcsém lesz és akkor is tudok töled venni :D Szakdoga és 2hét hú nem irigyellek.Sogornödnek ikrei vanna de jó neki én Zsófinál számítottam rá nálunk sok az iker még van 4-es is :shock:

Borsika!Igen Zsófi novemberbe fogant én még azt is tudom 4-én :oops: Na jó nem biztos de én akkor éreztem lehet babánk lesz és úgy lett.Nekem még csak nyári tapasztalatom van tök jó volt,hogy a nagy melegbe beleugortam a papucsba lenge ruha és lehetet csavarogni.Neked még nem lesz olyan hatalmas pocid és talán a csizma felvétel is menni fog :lol: Anyukám január elejére volt kiírva és alig látta a lábát decemberbe :shock: Vannak kismama kabátok Pesten tuti több bolt van mint itt Kecson mert 2van és rohatt drágák.Mennyi rucit gondoltál venni?Nem érdemes sokat mert ez átmeneti idöszak és a második lehet nem igy születik akkor meg újabb ruha készlet :roll: Nekem 2gatya farmer+elegáns,3felsö böven elég volt 8)

Ibica!Ez tényleg nagyon jó kis ajándék.zsófi lányom ebböl kimarad mert Ő nyári és nem lesz ovis szülinap de lesz névnap :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

SZIASZTOK!

Tegnap már nem írtam,vásárolni voltunk meg anyóséknál,elég későn értünk haza...Azért a dr House-ról nem maradtam le,bár alig értettem a történteket.... :shock: :shock: :shock:

Csajok!Kb februártól tőlem is lehet válogatni rucikat.:) Pláne akinek kislánya lesz.:) (de van teljesen unisex is)Szóval tervezők,tesztre várók hajrá,hajrá!
Úgy terveztem,hogy szinte mindent megpróbálok elpasszolni,mert ha lesz ugyan még 1 bébink az tuti csak 6-7-8 év múlva,akkor meg lehet teljesen más lesz a "babadivat". :lol:
Ráadásul én támogatom is a válasszuk meg a 3. gyermek nemét projektet...majd kiderül mi lesz.De ezért ne lőjjetek le,lécccike!

Ibici!!!!
Kicsit elcsúszva,de nagyon boldog szülinapot Vikinek!Várjuk a képeket!
Nálunk se lesz ovis szülinap...pont karácsonykor született Dorka,de azért előtte vagy utána tuti megünneplik az oviban is.Itt divat,hogy egy nagyobb tortát visznek az ünnepelendők és azt osztják ki a csoportban.

Valaki utalt át már neten pénzt????Kicsit parázok ettől a formától,de egyszerűbb lenne és mostanában elég sokat vásárolgatok...RÁÉRŐS ANYUKA...

:lol: :lol: :lol:

Borsika
Nekem se lesz télikabim (kismami).Úgy vagyok,mint Magi,szinte csak kocsival megyek/ünk és max nem tudom felhúzni,begombolni. Én nézegettem őket,de horribilis árakon vannak,legalábbis ami nekem tetszik.
Amúgy totál kismamis a mai divat,nekem kimondott kismama ruhám kb 3 van,a többi hosszabb,bővebb szabású pulcsi,felső,poló...Mondjuk gatyóban ez megoldhatatlan.Bár most tervezek venni bandázst,így a "sima" gatyóimat is fel tudom venni.
Vendég

Sziasztok

jó sokat írtatok még este.

Magi igen, nem sokára szombat és megyek uh-ra. Remélem látni fog tüszőket.
Ok majd benevezek ruhákra:)

Nálunk is szokták az oviba, iskolába megtartani a szülinapot, és lehet vinni tortát is. Ők is rajzolni szoktak. NÁlunk a Bettivel az a gond hogy karácsonykor született így neki általában az utsó napon szokták tartani mielőtt még kezdődne a szünet.

Hát én Bettivel télen is és nyíáron is voltam kismama, igaz nyáron kispocakkal, télen nagy pocakkal. Utáltam.
A sok göncöt amit magamra kellett venni, na aztán Norbival és Rékával is télen volt nagy pocak. Illetve hát Norbinál átcsúszott tavaszra, mert ő április 30-án született.
Én inkább arra gyúrtam most hogy nyári vagy tavaszi babám legyen, mert én nagyon utáltam hogy Bettivel nem tudtam semerre menni mert olyan hideg volt, utálta a sok ruhát magán, és ordított, én meg bediliztem, Ezzel szemben isteni volt a március közepi és április végi szülés. Nagyon jó idő volt, rengeteget sétáltunk kint voltunk a szabadban. Egész másképp éltem meg.

Hát remélem hogy most augusztusi babánk azért lesz, mert utána már jön az ősz:(

Nekem ma rettentően fáj a fejem, már eleve úgy ébredtem

Belinkelem a hőgörbémet

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 80000_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Vagyok, csak irom a szakdolit.

En nyaron voltam pocakos, szeptember vegen szultem.
Nekem jo volt nyaron a terhesseg, jobban birtam mint most.
Vagy csak az akkori rosszakat elfelejtettem.
Nem emlekszem, de tenyleg jo volt vekony ruciban es papucsban jarni.

Most sem rossz.
En most is csak egy naci polo es egy kardigan, mert mindig melegem van. Hohullamaim vannak.

Zoli szeptember vegen szuletett, de akkor meg nagyon jo ido volt, mikor hazajottunk masnap mar a kertbe raktam aludni anyira szep volt az ido.
Utana meg jo volt a havazasban setalni, meg szankon huzni jol bebugyolalva.
Zoli is nagyon elvezte.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gabi!

Én Petit szeptember közepén szültem, és nagyon jó volt ez így! Még jó idő volt, de nem túl meleg, nagy pocival meg elég volt egy nyári ruha meg egy papucs. :lol: Most kicsit másképp alakult, nem is viselem olyan jól, hogy most is esik az eső, meg előre parázok a december-január-februártól, amit elvileg még végig nagy pocival kell kibírnom, de nem baj, csak egészséges baba legyen! :wink: Nem bírom, amikor egész nap a lakásban kell lennem, meg Petit is kéne vinni erre-arra.............. na mindegy, majd lesz valahogy!

Borsika!

Nekem egyelőre jó a sima télikabim, elégnagy méret amúgy is, meg páromnak is van egy amit nem használ, így ha az enyém kicsi lesz már, talán az övébe még beférek :lol: :lol: :lol: Kelleni fog mindenkép, mert az autóval férj dolgozik, én meg sétálni, játszózni boltozni kell menjek petivel ésnegy nem fagyhatok meg :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocsi, csak el kellett néznem Peti felé, azt inkább elküldtem, nehogy eltűnjön !

Magika!

Egyetértek, nekem is jó volt a nyári ruci+papucs, és én is jobban bírtam akkor, mint most!

Gabi!

Drukk a szombati uh-hoz! Remélem szép nagy tüszőket látnak majd, de legalább 1-et mindenképp! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vegre megerkeztem, remelem meg befogadjatok ezt az elveszett baranyt! :? Itthonrol irok, ugyhogy ezutan gyakrabban jovok :wink:
Nalam nem sok valtozas, most igy erzem, igazabol nem volt unalmas ez a ciklus :?
Kb ket hetig, de inkabb a 1o. naptol nagyon eros rosszulleteim, emelygeseim, szeduleseim, sot, fajdalmaim voltak es meg vannak, ugyhogy MEG VOLTAM GYOZODVE rola, h baba. Aztan egyre gyanusabb lett a gyomrom, igazabol a gyomorszajam fajt. No meg allando savtultengesem volt, allandoan, de naponta egyszer, inkabb estefele eroteljesebben. Etvagytalansag, erotlenseg, almossag, mellfeszules, minden. stb. Ma kene megjojjon v holnap es sajnos erzem, h megfog. Egyre biztosabb vagyok benne, h nem eleg a sikertelenseg, de valami komolyabb gyomorproblemam van :cry: Ugy jarok, mint Edoci :shock: :cry: Eldontottem, h varok, mig megjon, aztan ha vege, irany a doktor, bar nagyon nem szeretnek itt elmenni, de a dec 2 meg nagyon messze van... :roll: Akkor megyunk haza. Ja, akkor kezdtem meginogni, h baba van, amikor 3 nappal a kiirt datum elott csinaltam egy tesztet, gondolva, h ha ilyen erosek a tunetek, akkor ki kell mutatnia... Az eredmenyt mondanom sem kell...
Nem akartalak untatni, csak le kellett irjam. Olyan nehez volt, h nem volt akinek elmondani, a ferjem csak szorakozik rajta, h hogy beleelem magam, pedig szerintem magaban o is ragodik... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!

Amint latod megvagyok, csak vmi hasonlo hangulatban, mint te :? Felek, h nehogyma tul lamentalossa valjak, ugyanakkor meg olyan jo, h itt lehetunk :) Te miert gondolod, h nem jott ossze? Ez most a Jonas nap volt, v a felido?

Lanyok, mit gondoltok az egeszrol? Tudom, h most eppen konnyebb cseveges folyt, de olyan jo lenne, ha vmit mondanatok'

bangham

Lanyok? :?: :?: :?:

bangham

Móni!
Ezt nem tudom válasz nélkül hagyni!
Még azért reménykedhetsz szerintem nekem nagyon fájt a gyomrom a Rékával!
Ami engem illet érzem a sikertelenséget és elkeserít! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Szia Móni!

De jó, hogy megvagy! :)

Hát, de kiakadtam most a tényeken! :( Ugye itt a könyéken megszűntették a komlói, meg a siklósi szülészetet(így most onnan is pécsre tartoznak a kismamák) ehhez képest ágyszámot csökkentettek mindkét helyen (a megyi kórházban is, meg a klinikán is) ahol szülni lehet, és most meg bemondják a tényekben, hogy pótágyakra fektetik a kismamákat , meg hogy inkább hamarabb elengedik az embert, hogy legyen hely :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: egyszerűen nem tudok erre mit mondani, az egy dolog, hogy mikor Petit szültem (már akkor is ) a szülés után betoltak a POSE szobába, ahol ki-be járkálás volt, mert ugye még pont műszakváltás is, meg nyitott ajtó, stb.... ott feküdtem 2 órát úgy, hogy senki nem lehetett velem, sem a baba, sem a párom, még 2 kismama volt ott akik szülésre "vártak". De ezek után az ember még menjen pótágyra, meg másnap haza, és még fizessen is, meg fizesse a tb-t is, hát nagyon nagyon felhútam most magam ezen! Ne haragudjatok, tudom, hogy máshol is ez a helyzet, vagy van ahol még ennél is szarabb, de amit ma magyarországon meg mernek már tenni az nagyon kiakasztó! :evil: és szomorú. Bocs, hogy ennyire kiakadtam, de nem bírtam magamban tartani! :cry: Még egyszer bocsi lányok, de muszáj volt kiírnom magamból!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki én teljes mértékben azt mondom hogy igazad van, és mint szakmabeli még azt is hozzámerem tenni, és mindig is hangoztatom, hogy csak beteg ne legyen az ember mert nem biztos hogy bejut a kórházba mert amentő ki se jön, na de ha még is beér, nem biztos hogy élve jön onnan ki.
Felháborítő, és ha az embernek nincs ismerőse sem akkor még durvább a helyzet, mert totálé leszarják az embert hozzá nem értő emberek vannaka betegekkel, és gondolok itt az arab dokikra akik még magyarul sem tudnak:( Épp most mesélte a gyerek dokink aki igazságügyi orvosszakértő hogy most volt egy olyan pere hogy egy arab doki vidéken háziorvoskodott, de bejárt a kh-ba sebészetre ügyelni, maj hoztak egy beteget, akiknek sürgős műtéte volt és simán megműtötte, persze a műtét nem sikerült, valami galiba volt amiben a beteg meghalt. Na erről ennyit.

Ugyan ez van az ápolónőkkel, nem alkalmazzák azt akinek diplomája van mert sokat kell fizetni, most már inkább az a cél hogy legyen szakképzett ápoló az osztályon a többi segésápoló, aki persze ugyan azt a szakmai munkát végzi. Felháborító, szörnyű:(:(

Kép

gabi1

az kimaradt, hogy egy szakképzett ápoló a többi segédmunkás, és az is ha lehet román

Kép

gabi1

Jó reggelt!

Gabi!

Már amikor Peti született, akkor is úgy voltam vele, hogy azt a 3 napot csak kibírom valahogy, aztán lett 5 nap, az utsó kettőt végigbőgtem! Semmit nem mutattak meg, mindent úgy kellett kisírni az embernek, hogy hahó, első babám, valaki segítsen már, és akkor még néha húzták a szájukat, hogy mennyi baja van az embernek....én tudom, hogy nagyon szar helyzetben van az eü., azt is, hogy nincsenek megfizetve az eü. dolgozók, de ha innen közelítünk, akkor hol jobb a helyzet???????????Mosta annyival jobb lesz, hogy már legalább azt tudom, hogy kell megfogni a babát :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Moni!
NAgyon sajnalom, de sikerulni fog.
Drukkolok nagyon.

Betti!
En sikert erzek!

Viki!
Ez nalam is igy volt a korhazban.
Neked miert kellett tovabb maradni?
Nalunk Zoli sem birta a korhazat.
Mig bent voltunk egyfolytaban sirt, ejjel 2 orat aludt velem egyutt.
Szoval nem volt konnyu.
Nem mutattak meg, hogy kell tisztaba tenni, de azt sem, hogy apoljam a koldoket, mit kell tenni stb.
A szoptatasrol nem is beszelve.
Mivel a tejem keson indult be Zoli eleg sokat fogyott es nem akartak haza engedni. De en sajat felelossegemre ugy is haza jottem vola, de a vegen elengedtek.
Szoval mikor jott ertem apa, akkor feloltoztettuk Zolit beultunk az autoba, Zoli elaludt es onnantol kezdve mint akit kicsereltek.
Nyugodt lett sokat aludt szepen evett.
Anyukam teljesen kivolt, hogy ha a korhazban ilyen Zoli, mi lesz majd ha hazajovunk ki fogok keszulni.
De nem igy lett.
Ez anyu csak kesobb monta, es orulok, hogy nem igy lett.
Szoval gaz az egesz egeszsegugy.

Gabi!
Milyen a gorbed?
LH?

Lanyok!
Tessek kicsit vidamabb lenni.
Nem ossze torni.
Igaz, hogy az ido is eleg vacak, de nemsokara jon a karacsony es hat tuti karacsonyi meglepi lesz majd a baba.
Nem a golya hozza majd, hanem a Jezuska.

En annyira faradt vagyok. Pedig sokat aludtam.
Lehet az ido teszi.
Mostanaban raszoktam a 8 orai kelesre, Zoli is, majd gyors reggeli es 9-re be kell erni az Oviba.
Alig ertunk be.
Ami meg meg nagyon gaz, hogy alig tudok jarnmi ugy faj a terdem, bizti a frontok miatt.
Ejjel mar nem pisilni kelek, hanem arra,hoy faj a labam.

Kepzeljetek el tok furi.
Kiulrol lehet erezni es latni ahogy mozog odabent a kisteso, de belul nem erzem egyaltalan.
Anyueknal ledoltem a kanapera, ugy hogy zsebre tettem a nadragomba a kezem es ereztem, hogy mozog a tenyeremen.
Anyu is megnezte es O is erezte, de ha nincs ott a kezem nem is erzem meg.
Ugyan ez volt este apjuknal is. Szerintetek ez nem gaz?

Magi
Vendég

Magika!

Nekem Peti miatt kellett maradnom,mert 3. nap nagyon besárgult, betették kék fény alá is, és alig akartak hazaengedni még az 5. napon is, így is 2 naponta hordtuk vissza vérvételre! :(

A szopiról ne is beszéljünk, senkit sem érdekelt.A kórházi védőnő cicire tette a gyereket és othagyott, hiába mondtam, hogy nem ezzel van a baj,mert elkezd ő szopni, csak 3 szívás után lefordult és ordított, de persze azt a 3 szívást nem várta már meg! :( Amúgy a tejem nekem is majd 2 hetes korában indult be rendesen, addig szinte egyfolytában cicin volt szegény, hogy ne haljon éhen!

Pisilés: én még mindig 3-4x kelek éjjel pisilni :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Sajnalom a besargulast.
Szerencsere minket ez elkerult.
De eleg gaz.
Engem meg alandoan piszkaltak, hogy nem hizik es hogy szoptassam, egesz nap csak szoptattam, mar veres volt a mellem, de hat ugye nem jon azonnal.
Na mindegy.
3. nap mar jott rendesen es nem fogyott, hanem 10 g-ot hizott igy hazajottunk, de amugy is haza jottem volna, mert kikeszitett, hogy mindig piszkaltak.

Szerintem ez most sem lesz maskepp, igy mar most felkeszultem ra, hogy letojom es nem fog erdekelni.
Igaz a vegere mar akkor sem erdekelt es a korhazi vedonot jol ekuldtem, mert mindig csak zaklatott es szerencsere nem is jott tobbet.
NA mindegy. Tul leszunk rajta es mar tapasztaltabbak vagyunk.

Magi
Vendég

Sziasztok

Én mikor az elsőt szültem, akkor a kh-ban azt mondták a csecsemősök, hogy ó, hát ő ápolónő neki nem kell segíteni mert mindent tud. Majd a következőnél meg azért nem mert már nem először szültem.
Pedig az első szülésem nagyon nehéz volt, menni alig bírtam, tesóm segített lefürdeni is, mert alig volt erőm hozzá.
Norbi nekem is besárgult, de szerencsére nem kellett bent maradnunk tovább. Viszont vinnem kellett 2x vérvételre.
A harmadiknál pedig hétfőn szültem, és szerdán délelőtt már otthon voltam, a PKU-t a gyerektől már a gyerekdokink vette le. Nem voltam hajlandó tovább bentmaradni, utálom a kórházat, tejem megindult.

Lányok ne legyetek ennyire elkeseredve, ikerülni fog mindenkinek.
Nekem most lesz 19-én a szülinapom, a páromé meg 21.-én utána pár nappal már tudjuk az eredményt, úgy hogy remélem szép szülinapi ajándékunk lesz.

Magi tegnapi lh negatív volt, a hőm elég egyhangú, nem tudom ez jót jelent? Egyenletes a hormon szintem?

Holnap reggel uh.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 66400_.png

Kép

gabi1

Gabi!
Drukk az UH -hoz!

Magi!
Bárcsak igazad lenne én nagyon éreztem anno nálad a sikert és hátha visszafelé is működik!

Legó!
Voltál orvosnál?

VIki!
Te mikor is méssz? Én kislányra tippelek!

Móni!
Hogy vagy?

Edoci!
Gyomor gondod megoldódott már?

Lexa???????????

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti!

Jövő kedden megyek dokihoz, de uh-ra csak csütörtökön! Addig is várom a további tippeket! :wink: Remélem kiderül, és csütörtök este már eredményt hirdethetek, hogy ki nyerte a tippelést! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mennek a drukkok nagyon, ahogy nézem a vonalzódat, csütörtökre nálad is már kiderülhet a dolog! :D

Gabi!

Én 5 napot voltam bent Petivel és még 2 naponta vittem 3x vérvételre reggel 8-ra, de szerncsére utána már semmi baj nem volt vele :).
Mennek a drukkok holnapra, remélem látnak szép nagy tüszőket! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!!

Hűűűű,ilyen még nem volt!Egész nap nem volt meg ez a topik!! :shock: :shock: :shock: Januáriba tudtam írni,de ezt nem találtam.Nem tudom mi lehetett.Most meg simán a helyén bejött.Ki érti ezt!!!??? :shock: :?: :roll: :evil:

Betti
Jujjj,ne is mondd!Nem volt kedvem elmenni dokihoz. :oops: :oops: :oops: Pedig ma kellett volna legkésőbb.Gondolom az esedékes UH miatt hívott vissza,de hétfőn mindenképp megyünk UH-ra(pest 4D) és nem akartam,hogy hétfőre hívjon ő is...Így kedden lesz a doki és utána a kötelező UH.

Tippeket én is várom. :lol: :lol: Szerintetek nőtt kukacunk vagy sem???? :?: :lol: :lol: :lol:

Gabi
Drukkdrukkdrukk!Jó híreket kérünk. :wink:

Viki
Magyar eü nagy nulla!Hihetetlen,elképesztő állapotok vannak! Én is eü dolgozó vagyok...de egyetértek Gabival. Ha valakinek nincs protekciója,ismerettsége VAGY nagy HANGJA ne számítson jóra. Nekem utóbbiból van a leg"több".
:lol: :lol: :lol:

Kata
Megérkezett a játék?????
Vendég

Lego!

Én kislányra tippelek Nektek! :wink: És remélem minden a legnagyobb rendben lesz az uh-n!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki :lol: :lol: :lol:
Csak vicceltem áááám. :lol: Egyértelműen látszott a 21 hetes 4D-n,hogy bizony nincs kukac és nem is lesz.:):):):) Ez így jó és szép.:)

De szerintem Nektek is kislány lesz.:) :wink:
Vendég

Lego!

Köszi a tippet, majd talán kiderül a jövő héten nálunk is mi lesz! :lol:

Várjunk csak azzal a kukaccal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, Peti is Eszti volt a 28.hétig, csak ott vált nyilvánvalóvá, hogy bizony nem Eszti lesz! :lol: :lol: :lol: (igaz nekem addig csak 2d-n nézték :wink: ) de azért drukkolok, hogy ne nőljön ki :lol: Hédi baba kukija, mert akkor kereshettek új nevet :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajjj Viki!!! :lol:
Nem a névvel van a baj. :lol: Fiúnevünk már az elején volt. :lol:
De mi lesz azzal a rengeteg összevásárolt lányruhával,holmival,ágyneművel...stb.... :lol: :lol: :lol:
Kész anyagi csőd. :lol: :shock:
Vendég

lego!

Majd megveszem toled. :lol:
Csak nehogy nekunk is kukac legyen. :shock:

Viki!
Igazabol a szivem fiut mond.
De mivel nem lehetett latni az eszem meg lanyt mond.
Szoval tippelni nem merek.

Magi
Vendég

Betti!

Megvagyok, bar voltam mar jobban is. Tegnap este eross feszulesek utan valahogy elaludtam, akkora volt a hasam, mint egy 5 hetesnek. Ma este pedig azt hittem megfeszulok a fajdalomtol, vegul egy hasmenes segitett. Ezen a szintem mar nem is bantam, h egy potty elojel is volt. Az jutott eszembe, amit Viki (?)irt a mehenkivuli terhessegrol, h ilyenkor eross fajdalmak vannak. :?

Persze, igazatok van, h jokedvunek kell lenni, csak nem mindig megy. Ebben a pillanatban ugy erzem nem tudom ujra beleelni magam. Persze nehany nap mulva menni fog. Igy vagyunk kitalalva :roll:

Magi!
Koszi az egyutteryzest es a drukkokat :)

Nahat, ez azert meglep,h ilyen helyzetek vannak arrafele (is), nalunk ennel emberibb volt :roll: Bar kellett kerni, de aztan mindent megmutattak, es en igazabol orvendtem, h bent lehettem 5 napot, kulonben el lettem volna veszve! :?

bangham

Viki!
Lany :wink:

bangham

[quote="gabi1"]a írta:gabi1z kimaradt, hogy egy szakképzett ápoló a többi segédmunkás, és az is ha lehet román
c
no comment :?

bangham

Jó reggelt.:)

Ohh Magi,maradjanak csak csajok a csajok. :lol: Így is tudunk ruhát passzolgatni. :wink: Bő 2 hó különbség lesz. :D

Móni
Én is nagyon nagyon szorítok Neked! Csajok!Ki lesz a következő??? Olyan kiváncsi vagyok.:)

Dodó kismamink
Hogy vagy????

Iszok még 1 kv-t... :shock: nem bírok felébredni....
Vendég

Jó reggelt!

Lego!Még nem jött meg a játék de olyan bunkó volt a magyar képviselő mert meg mertem kérdezni mikor jönn hogy müködik mert még nem rendeltem tölük :evil: Kávét tudtál inni az elején?Én is kévéztam fél idő után napi egyett.Szülés után úgy kivántam,hogy már koffein mentest kellett venni :oops:

Viki!Én is lányra tippelek. :wink:

Magika!Hogy állsz a szakdogával?

Én már próbálok nem gondolni arra,hogy babát akkarunk mert ha görcsölünk nem jönn össze :cry: Igazából már beleéltem magam most öszi vagy t :cry: éli babucink lesz aztán majd kiderül.Ja és a Garvidát abba kell ahgynom ha valakit érdekel szivesen átadom 3db hiányzik belöle.Tegnap bevettem és 10percre olyan rosszul lettem,hogy le kellett feküdni Gabusomat kiküldtem a kávéval Zsófit meg a popsikrémes popival mert nagyon zavart terhes tutira nem vagyok mert még nem is kéne jeleznie a testemnek a Gravidáról már hallottam ilyet.Nektek vannak tapasztalatok?Most vettem elevitet Zsófinál bejött nem tudom miért vettem mást

Ibica!Elvagy veszve!!! :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Móni félre ne érts nem a románnal van bajom, hanem azzal hogy szakképzetlenként veszik fel segédápolónak, de a szakmai dolgokat csinálja, és aztán ha valami történik akkor kié a felelősség, azt már kitudja.

Én tudom hogy ha ért a munkájához akkor azt jól csinálja, nálunk is dolgoztak a házon, kerten románok, de ők értették a dolgukat, és igazán jó szakemberek voltak. De ezt egy egészségügyebn ahol emberek életéről van szó felelőtlenségnek tartom.
Persze ha van végzettsége, akkor más a helyzet, de sajnos nem ez a jellemző.

Egyébként most jöttem auh-ról, nem vagyok jó kedvű, már jól kibőgtem magam.
Egy darab tüsző nem volt a 13. napon, ellenben sok pici apró, ami PCO-ra utal, még egy clostys hónap lesz, ha nincs eredmény, akkor hormonvizsgálat, és ha azzal nincs gond, akkor fenn áll a PCO, akkor még mindig lehetne műtét, de nem biztos hogy én azt a tortúrát vállalni fogom. Ez van:(

Kép

gabi1

Gabi!Leírnád,hogy ez mit jelent?Milyen műtét mi az a PCO?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata!
Nem vesztemel,örülök,hogy hiányolsz :D :D
A tegnapi családi szülinapi buli sokáig elhúzódott.Míg ittvoltak a vendégeim nem igazán illik a gépnél ülni :( :(

Szerencsére jól sikerült,Vikikém nagyon örült a babakocsinak,póni készletnek,50 db.-os filctoll készletet,DVD meséket,1 bélelt kord gatyót,1 vékonyabb rózsaszínű gatyót,1 hosszú újjú polót,2 kapucnis pulcsit.Apa ma talán már fölteszi a gépre a képeket és teszekföl.

Ha jól olvasgatom itt minden kismaminak kislánya lesz ez szupi :D :D :D

Gabi!
Sajnálom!! :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

szia ibici!
túl vagytok a peteérésen? :oops: :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Igen,pedig aztán holnaptól lenne időnk apával egymásra!! :D :D :D :D :D :D
Holnap indulunk Miskolc tapolcára már várom!!
Szerdán jövünk haza addig szerintem nem jövök hozzátok,de van internet használat a szállodába majd lehet,hogy bekukkantok azért hozzátok :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Betti!
Neked a tesztig már nem sok van!!Hogy érzed???

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Sajnos úgy érzem nem sikerült de sajnos minden nap eszembe jut hogy hátha és ez már azt gondolom nem normális! :oops:
Szóval lazítani kellene de nem tudok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Ne keseredj!!jó lenne,ha tényleg lazítanál!!!Ezen az oldalon aki ide írogat mindenki babás lesz :D :D :D :D
Meg látod fogsikerülni és akkor mi leszünk a világon a legboldogabbak!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!
Vagyok ám, csak tegnap nem voltam nagyon jól....sokat görcsölgetett a hasam, igy inkább az ágyban olvasgattam csak szint egész nap :)

Gabi!
Sajnálom! :( Nem jó ilyen nem jó hírekre jönni!!!

Viki, lego!
Nem is tudom kinek kellett tippelni,d e én mindkettőtöknek lányt tippelek!!!

Betti, a.ibici!
Mennek a drukkok a + teszthez!!!! :lol: :lol: :lol:

d.dodó

köszi DODÓ!

Ibici!
Lazítanék de folyton eszembe jut neked nem?Hogy de jó lenne ha igen!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok,

újra itthon, főzögetek, apósékat várjuk..:)

Az előbb jól felhúztam magam, hogy az emberek milyen gorombák tudnak lenni, nem akarom reszletezni csak röviden:
Piacról jöttem hazafelé, fiatal anyuka babakocsival, egyik kezén porazon kiskutya masikban mobiltelefonon beszél, s ahogy a lepcsőre rakta fel a kerekeket a haz kapujaban, a babakocsi hatravagodott. Baba bomböl, cumisüveg elgurul, én egyből odaugrottam segíteni, bar egy testes hölgyemény haladt át éppen közdtünk, aki nem, hogy oda se nyúl a kocsi után, de még be is szólt valamit az anyukának..ő csak nézett. Én is..

Persze, lehet, hogy kicsit túl sok mindent akart egyszerre, de sajna magamat is csak így tudom elkepzelni, hogy majd a fülemen is csomag és gyerek lóg... :roll:

Mindenesetre nekem tanulságos volt, mar csak annyiból is, hogy lemondtam a kutyáról egy időre :) asszem csak magamnak teszek vele jót ha nem növelem a feladatokat..

Sok ilyen történetet hallok, hogy annyira nem segítenek az emberek... Vajon csak a rosszakat adja tovább az ember, vagy tényleg ez az átlagos???

Asszem fel kell készülnöm... Majd eljárok boltokba babakocsit emelegetni addig is... :) :cry:

Nektek mik a tapasztalataitok?

Csok
Vendég

Betti!
Én a múthónapban nagyon megjártam a hadak útját :( :( 6-nap mensi késés,tüneteket produkáltam:émelygés a hányásig,legalább 4 tesztet vettem fölöslegesen.Most azt mondtam kész majd lesz ami lesz.Természetesen eszembe jut.Főleg most,hogy a Viki szülinapjára készültünk és az áruházak is tele vannak szebbnél szebb bébi dolgokkal,nem tudom elkerülni,hogy ne gondoljakrá.Teljesen kibuktam a mútkori tünetemtől.Ilyen nekem még soha nem volt és nem is szeretném,hogy megismétlődjön.

Kép
Kép
a.ibici

Na, elnézést, már elpárolgott a füstöm :D

Nem akarok felhúzni senkit, főleg nem azokat, akik babára gyúrnak, mert az most nem tenne jót, ha ilyeneken törnék a fejüket.

Betti, Ibici, kitartás!! Nagyon szurkolunk!!!!

Tényleg mindenkinek kislánya lesz?

És nekem??? :?:

Ibici, nagyon jo pihengetést, lábáztatást:)
Majd meséld el, hogy milyen volt!
Mi decemberben megyünk Egerszelókra, és én is irtóra várom!!!
(Bár a meleg víztől, és a masszázstól ja és a nagyon hideg víztől is el vagyok tiltva ugyebár...szal majd nézek ki a fejemből nagyokat :lol: :lol: )
Vendég

borsika!
Sajnos én is ezt tapasztalom!!Mindenki elvan foglalva a saját maga rohanó világával.Az emberek nem figyelnek egy másra sőtt,némelyik,ha tehetné "belerúgna"a másikba.Mindenki ingerült,agresszív,félelmetes az egész!!!Ráadásul azt tapasztalom,hogy egyre rosszabb lesz. :( :( :( :( :( :(

Én is tömegközlekedek nap mint nap.A helyet nem adják át,ha valaki a másik lábára lép és elnézést kér nem azt mondja,hogy nem törtét semmi vagy semmi baj,hanem a szájhúzás megy stb....
Ja és nem jellemző,hogy a babakocsis kismamikhoz odaugranak segíteni!!Sajnos,elkeserítő :( :( :(

Kép
Kép
a.ibici

borsika!
Köszönöm szépen!!Neked jó főzögetést és vendég várást.Mi finomat főzöl?
Nekem ma nem kell főznöm anyu küldött mára ebédet.Holnap meg már tapolcán ebédelünk.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Köszönöm, arik vagytok, de igazán elvagyok keseredve. Rosszul esik hogy mások akik egyáltalán nem akarnak babát azoknak olyan könnyen megy, és közben azt sem tudják hogy mi lesz majd 3-4 gyerekkel.

Nálunk ahol minden adott, meg lenne mindene, szeretetben nevelnénk, ott meg nem sikerül. Tudom nem kellene szomorkodni hiszen van 3 szép egészséges gyerekem, de ez nem ilyen egyszerű. Főleg mikor az ember eldönti hogy szeretne még egy babát, akkor mindent megtesz hogy sikerüljön. És ha nem jön össze pont olyan fájdalmas mintha az első lenne.

Már csak azt nem értem hogy ha annyira nincs semmi tüszőm ami érdemleges lenne, akkor az lh tesztem miért olyan erős, igaz nem +, de ez akkor is azt jelenti hogy sok az lh a vizeletben, vagy nem?

Esetleg az még előfordulhat hogy később érik meg a tüsző, mondjuk a 17-18. nap környékén és azért nem látszódott még semmi? Vagy csak áltatom magam?

Kép

gabi1

Gabi!
Szerintem lehetnek csúszások,nemfeltétlenül kell a 14.napon lennie főleg,ha nem is 28-as a ciklus.pl:nálam szerintem előbb van,mert 11.-12.napon érzem magamon,ebben a hónapban sikerült apával pont együtlenni akkor,úgyhogy majd meglátjuk.
Azt nem írtad,hogy milyen műtétre kell menned??????????????

Kép
Kép
a.ibici

Ibici nem kell, csak ha akarom. azt mondta a doki hogy laparoszkopiás műtéttel köldökön keresztül, a petefészken apró metszést csinál amin keresztül a megért tüsző tud távozni. de nem hiszem hogy én ebbe belemegyek. Először mindenképpen hormonvizsgálat lesz, meg most utána olvastam hogy a PCO egyik leggyakoribb oka az inzulinrezisztencia, ezt feltétlenül meg kell nézni, mert lehet hogy az van, akkor viszont azt kell kezelni, és utána már helyre áll a peteérés, de lehet oka pajzsmirigy betegség is.

Szóval először ezeket kell kivizsgálni.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?