Sziasztok!
Vegre megerkeztem, remelem meg befogadjatok ezt az elveszett baranyt!
Itthonrol irok, ugyhogy ezutan gyakrabban jovok
Nalam nem sok valtozas, most igy erzem, igazabol nem volt unalmas ez a ciklus
Kb ket hetig, de inkabb a 1o. naptol nagyon eros rosszulleteim, emelygeseim, szeduleseim, sot, fajdalmaim voltak es meg vannak, ugyhogy MEG VOLTAM GYOZODVE rola, h baba. Aztan egyre gyanusabb lett a gyomrom, igazabol a gyomorszajam fajt. No meg allando savtultengesem volt, allandoan, de naponta egyszer, inkabb estefele eroteljesebben. Etvagytalansag, erotlenseg, almossag, mellfeszules, minden. stb. Ma kene megjojjon v holnap es sajnos erzem, h megfog. Egyre biztosabb vagyok benne, h nem eleg a sikertelenseg, de valami komolyabb gyomorproblemam van
Ugy jarok, mint Edoci
Eldontottem, h varok, mig megjon, aztan ha vege, irany a doktor, bar nagyon nem szeretnek itt elmenni, de a dec 2 meg nagyon messze van...
Akkor megyunk haza. Ja, akkor kezdtem meginogni, h baba van, amikor 3 nappal a kiirt datum elott csinaltam egy tesztet, gondolva, h ha ilyen erosek a tunetek, akkor ki kell mutatnia... Az eredmenyt mondanom sem kell...
Nem akartalak untatni, csak le kellett irjam. Olyan nehez volt, h nem volt akinek elmondani, a ferjem csak szorakozik rajta, h hogy beleelem magam, pedig szerintem magaban o is ragodik...