Mmzsó!
Az Istinek vannak előnyei és hátrányai. Embertípustól függ, hogy bejön-e neki vagy sem.
Én nagyon szeretettem, hogy jöhettek látogatók. Volt, akit zavart. Kifogott olyan szobatársat, akinek a hozzátartozói azt hitték a kórteremre, hogy az ecseri piac. Nekem szerencsém volt. És örültem, hogy vannak szobatársak, nem szeretek egyedül lenni.
Nagyon jó, hogy szoptatás pártiak a csecsemőosztályon. DE!!! Sokszor ebből nem érzékelni semmit, mert annyi a dolguk, hogy nincs idejük foglalkozni a sok tapasztalatlan, tanácstalan kismamával, akinek nem sikerül a szoptatás. Én sokat mentem oda éjjel, akkor nyugi volt. Levittem Livit, és nyugiban megmutatta valaki mit csináljak.
A gyerekorvos nő eléggé le tudja lombozni az embert, minden gyereken talál valami kifogást.
Bejött az is nekem, hogy saját ruhában van a baba, meg az anyuka is.
Szülőszobák is jók, nem egy luxus, de ízlésesen és szépen vannak tartva.
Sok a szülész és a szülésznő, bő választékból lehet választani. Szülésznőről egyről sem hallottam rosszat, az orvosokról is 90%-ban csak jót.
Boiskó Klára nevét hallottam már, de nem emlékszem konkrétumra. De nem lehetett rossz dolog, mert azokat jegyzetelem.
Hirtelen ennyi.
Csak nem Te is Kispesti vagy? Csak mert az SZTK-ban, Kispesten sok doki kapcsoldik az István kórházhoz.