Új privát üzeneted érkezett!

Milyen programban akarod lekicsinyíteni? Photoshopban tudok segíteni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


na megvan, egy kicsit homályos, de látszik a lénzeg

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

 
 

Ügyi vagy!

Kép
Kép
nati80
 
 


az infranviev-be

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


köszike Natasa!
Pedig a párom mindig azt mondja, hogy nem tudok számitogépezni :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Pedig ügyi vagy. Már bizonyítottad, hisz napok óta itt vagy velünk.

Kép
Kép
nati80
 
 


csajok, merre vagytok???

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


én itt vagyok, de a többiek jól eltűntek.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam épp most van dokinál. Remélem jó híreket kap.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Csak kicsit maradok, aztán este még jövök. Nagyon fázom, a fejem meg tök forró. Nem tom, mi van velem. Hőm már 3. napja 36, 8. Nem akar feljebb menni. Ez a 16. napom, a ciklus.hu betette a vonalat a 11. napra. Sztem a 13.-on, hajnalban volt az ovum, de ki tudja.
A többi progi még nem jelölte be a pé.-t. Kiváncsi leszek.
Csajok, nagyon szépek a görbék, és még versenyben vagytok! Szurkolok!!!
Mágnes, kicsit kutakodtam, ha jól sejtem, az orvos nem APV, hanem HPV-ről beszélt, az a humán papillóma virus. Adja az ég, hogy ne ez legyen, bár kezelhető. Bemásolom neked, amit találtam, de ne legyen igaza a dokinak! Nem akarlak ijesztgetni ezzel, de jobb, ha felvilágosult vagy.

Fajták

A humán papillómavírus voltaképpen nem egyetlen kórokozó, hanem vírusok egész családja, amelyek csak a hámsejtek magjában képesek szaporodni. Eddig több mint 130 ismert típusát azonosították, melyeket számokkal jelöltek meg attól függően, mikor azonosították az adott típust. Mindre jellemző, hogy hámszövettel borított szerveket támadnak meg, és csak emberekben okoznak fertőzést.

Daganatkeltő képességük alapján magas (kb.: 15-20 típusa daganatkeltő), közepes és alacsony kockázatú csoportokra osztottak. A leggyakoribbakból néhány példa:

alacsony rizikójú: 6, 11*, 40, 42, 43,
magas rizikójú : 16, 18**,31, 35, 45, 58

*A humán papillómavírus 6-os és 11-es típusa a genitális szemölcsök mintegy 90%-áért felelős.

** A humán papillómavírus 16-os és 18-as típusa a méhnyakrák és a CIN 2/3-esetek több mint 70%-áért felelős.

Hatásuk

Tehát a HPV törzsek egyik csoportja szerencsére csak jóindulatú hámelváltozást okoz, ami könnyen eltávolítható.

A papillómavírusok másik csoportja ugyan „rák-előtti" állapotot és rosszindulatú daganatot idéz elő, azonban nem egyforma erősséggel, és sokszor akár évtizedekig tartó lappangási idő után (mert egyéb külső tényezők is szükségesek a daganat kialakulásához.)

Körül-belül 30 típus a nemi szervek tájékán, a genitális traktusban fordul elő, és ez a ma ismert leggyakoribb szexuális úton fertőző csoport.

A szájnyálkahártya fertőzése legtöbbször orális szex útján következik be, de szüléskor a fertőzött anyáról is ráterjedhet az újszülött szájnyálkahártyájára.

Bizonyos típusai a kéz és a láb szemölcsös megbetegedését okozzák. A bőrön jelentkező elváltozások rendszerint csekély jelentőségűek, a vírusfertőzés nyomán kialakuló szemölcsök könnyen eltávolíthatók, azonban a nyálkahártyákba hatoló kórokozók már - különböző eséllyel, de - rosszindulatú daganatos megbetegedéseket is előidézhetnek.

A HPV-fertőzések 90%-a immunválaszunk segítségével 2 év alatt meggyógyul. A fertőzöttek 5-10%-ánál tartós fertőzés alakul ki, amelynek következtében jönnek létre páldául a nemi szervek és azok környékén lévő szemölcsök, amelyek azon túl, hogy nagyon kellemetlen, időnként fájdalmas elváltozások, még lelkileg is rendkívül megterhelik az egyént. Ilyen a méhnyak hámsejtjeinek abnormális növekedése, de még nem rosszindulatú elváltozása is.

A tartós fertőzés, több év alatt, rosszindulatú daganatok kialakulásához vezethet.


Ma vettem meg a novemberi Kismama magazint+a 9 hónap különszámát is. Tök szeretem ezt az újságot, sok érdekes dolog van benne. Ti olvastok valami szakirodalmat?

Na lassan ledőlök kicsit, este jövök még, jók legyetek!

Kép
jenny29
Mór
 
 


szia Jenny!
Aranyos vagy, hogy szakitasz időt dokumentálni minket :) :wink:
Én régen olvasgattam a Kismama magazint,mostanság nem nagyon telik idő rá. :cry:
Pedig nagyon szeretem olvasni.

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


LÁNYOK!!!
Hol vagytok?
Magdolnam, mi volt a dokinál??? Utána jártam az aloe verás cuccoknak, ha itt vagy mesélek. Mások is figyeljenek, mert sokat tudtam most meg ezekről a termékekről és ezeket bárki beszerezheti magának, csak be kell lépnie. Semmivel nem jár (költségre gondolok) Magdolnámmal mi is tagok vagyunk. És most NAGYON jókat hallottam.

Kép
Kép
nati80
 
 


Fel is vagyok dobódva!!!! De nagyon!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Kép


gyertek lányok mesélni!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


mitől???

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Én mitől vagyok feldobódva?
A sok-sok megtudott információtól. Mi segíthet megerősíteni a petefészkek működését, vagy mivel tehetek a baba fejlődéséért. Sosem gondoltam volna.

Kép
Kép
nati80
 
 


na, az nagyszerű!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok! Én is itt vagyok ám. Engem is érdekelne, mi segíthet megerősíteni a petefészek működését, stb. Légyszíves oszd meg velünk nati.
p__lilla
 
 


iiiigeeennn!!!!!kivik vagyunk :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Lilla, Márti és a többiek akik később olvassák.
nem reklámnak szánom, csak én is használom ezeket a termékeket, valamint beszerzési áron közvetítem. Ami segít a baba megfoganásában, tehát a petefészkek és a méh erősítésében: multi maca, berry nektar, propolis jelly. Ezek normalizálják az immunrendszert, sejtmegújító hatásuk van, idegrendszert erősítik, nemi szervek aktivitásában is rész vesznek. Amikor már ott a baba a pocakban: uezek mehetnek és még lehet halolaj kapszula, mert az a baba idegrendszerének normális fejlődésében kiemelten fontos.
Magdolnam!!!!
Idd a gélt nyugodtan, csak a teát ne! Szoptatás alatt meg végképp nem szabad.
Tudok adni egy mail címet, ahol utána tudtok olvasni ezeknek a termékeknek és ott meg is találjátok a nettó beszerzési árakat is.

Kép
Kép
nati80
 
 


köszi Natasa!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 



Kép
Kép
nati80
 
 


https://distrib.foreverliving.com/cms/d ... lly__2.pdf

itt egy másik. Ezek tutira jók. Magdolnam szedi a maca-t. Én meg csak sajnos kóstoltam a jelly-t. Fincsi nagyon.

Kép
Kép
nati80
 
 


Ne értsetek félre, nem akarok eladni, kereskedni, pénzt szerezni ebből, de ha valakit érdekel szóljon és segítek neki beszerezni. De tuti Magdolnam is tud segíteni benne.

Kép
Kép
nati80
 
 


Köszi Natasa az infókat. Áttanulmányozom őket.
p__lilla
 
 


Márti

Nagyon jól áll a hőd, csak így tovább.
p__lilla
 
 


Magdolnam

Mi van veled? Remélem, jó hírekkel jössz vissza!
p__lilla
 
 


Érdemes. Én sok terméket használok a cégtől. A lényeg, hogy ellenőrzött területről származik minden alapanyag. Tudok sok orvosi leírást is közvetíteni. Akitől és is kapom a terméket mindig konzultál orvosokkal, hogy ki mit tapasztalt ezekkel kapcsolatban. Azok az orvosok, akik nem zárkóznak el rögtön tőle (mert hát van aki csak a gyógyszerekben hisz) csak jókat tudott mondani.
nekem is nagyon jó tapasztalataim vannak.
Volt már valakinek árpa a szemén. Nekem az egyik termék 2 nap alatt elmulasztotta, pedig már alig tudtam kinyitni a szemem és íszonyúan szúrt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Tényleg! Hol van Magdolnam? Már itt kellene lennie.

Kép
Kép
nati80
 
 


Majdcsak jelentkezik, remélem jó hírekkel.
p__lilla
 
 


Én is remélem, mert már kezdek egy kicsit aggódni. Bár az is lehet, hogy otthon ünnepelnek férjecskéjével. Remélem. :D :D :D

Kép
Kép
nati80
 
 


Halihó!

Hát én anno a mensi jelentkezése előtt egy nappal vettem tesztet,akkor halvány pozitív lett. :)

Nati:
De sokszor megfogadtam én is ,hgoy soha többé teszt! Aztán lassan szerződhettek volna reklámarcnak a tesztgyártó cégek....:)

jenny:
Köszi az infókat, közben utána jártam én is, HPV-t mondott a doki, de nem hinném, hogy komoly a baj, szerintem még nagyon az elején vagyunk, ha gond lenne, nem gyárthatnánk tesókát.

Kismama:
Én folyton veszem, egyébként az októberiben a szüléstörténeteknél benne vagyunk :)

Magdolnam???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes

Most én úgy gondolo, hogy nem veszek máskor hamarabb tesztet mint kellene. DE tudom, hogy már a pé után 4-5 nappal tesztelni akarnék, hogy tudjam mi van. Én elég türelmetlen típus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban. Szóval volt olyan hónap amikor 5 ezer Ft-ot költöttem tesztekre. Azért az nem kevés.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
5 ezret??? Huhh!! hát tényleg türelmetlen vagy :) én egy időben a sógornőmnél hagytam talonban a tesztet, és a lelkére kötöttem, hogy idő előtt ide ne merje adni!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok! :) :D :D :D

Most értünk haza :shock: , az uram még be akart menni vásárolni a tescoba...
Hát annyira izgultam, de tök feleslegesen. Egy nagyon nagy fej dokival volt tali, aki a férjemet is behívta, 3-asban beszéltünk a témáról és tökre megdícsért, hogy tudatosan készülök a babára. Mások 10 ennyire nem törődnek magukkal (nem túlbuzgóságról van szó). Szóval hamar kigyógyítattam magam a betegségekből, míg másnál szintén megvannak, csak csupán 1 év múlva kerül kivizsgálásra, ha valakinek 1 évig nem jön össze a baba (remélem érthető voltam, mert kicsit fura mondat kerekedett ki belőle....)

Tök jó fej volt, minden kérdésemre érthető választ adott! Azt mondta minek várni 1 évet, ha udjuk mi a baj... (tudjátok az a bűvös 1 év, miután nem jön össze a gyerek). Azért szeretne egy teljes hormonvizsgálatot csinálni, persze csak ha megjön utána. Ha minden jó, akkor csinál egy átjárható vizsgálatot. Ha itt is rendben van minden és még senki sincs a pociban, akkor inszeminációt csinálunk. :lol: :lol: :lol: :lol: Apának meg csinálnak sperma vizsgálaatot, háha ő nála nincs rendben valami (szerintem túlságosan is rendben van :lol: )

Ennyi. Tökre örülök, hogy ezzel a dokival eljutottam elsőre idáig, a többivel 7 hónapig nem. Márcsak azon drukkolok, hogy ne kelljen vizsálni :oops:
magdolnam
 
 


Magdolnam:
na hát ezek jó hírek!!
Nekünk ugyanezeket a vizsgálatokat csinálták, amiket neketd említett az orvosod!!

Nem a Sotéra jársz? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


:) és mik a tapasztalataid ezekről a vizsgálatokról? Utána kb mennyi idővel sikerült a pici?
magdolnam
 
 


Nagyszerűűűű!!!!
Örülök a jó hireknek Magdolnám!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Köszönöm! Én is nagyon örülök neki :D
magdolnam
 
 


Az átjárhatósági nem a legkellemesebb , de ki lehet bírni, a legrosszabb esetben utána erős menstruációs görcsök lehetnek. Egy napra kell befeküdni a kórházba, reggel mész, este jössz. Kontrasztanyagot fecskendeznek katéteren át a petevezetékbe, és úgy nézik, hogy el van-e záródva.
Apa vizsgálatát andrológus végzui, mintát kell adni ott helyben, megvizsgálják, aztán megbeszélik az eredményt mindkettőtökkel.

Nekünk az átjárhatósági után 4-5 hónappal lett pozitív teszt, de ne az én esetemre adj, mi nehéz és extra esetek vagyunk, nálatok pedig minden rendben lesz :D

Na és hová fogsz járni vizsgálatra?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


úgy legyen. Jajj nagyon félek az átjárhatóságiról. El tudod, mondani, le tudod írni, hogy milyen érzés lehetett? Nálatok mi lvolt a probléma?
magdolnam
 
 


nálam nem volt peteérés, Apa katonái pedig lassúak és kevesek voltak, ehhez még jött a pajzsmirigy alulműködésem is.

átjárhatóságitól ne félj! Volt egy csaj, akinek ugyanakkor csinálták, mint nekem. na ő utána vígan rohangált egész nap. :) én feküdtem ,mert görcsölt a hasam, de adtak rá gyógyszert, ráadásul tényleg erős mensis görcshöz hasonlítható, ki lehet bírni. (na és a szülés óta tudom, hogy az semmi sem volt akkor..:) )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Magdolna!

Ez szuper!!! Nagyon jó dokit sikerült találnod. Nem csinált uh-t?
fent írtam, hogy nyugodtan ihatod a berryt és szedd a maca-t, royal jelly-t is. Hajrá!!!!
Biztos nemsokára lesz pocaklakó! :D

Kép
Kép
nati80
 
 


Ja ami kicsit kellemetlen, de nem fájdalmas, az a katéter. Folyton úgy éreztem, hogy kicsúszik :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Van katéter átjárhatóságin? Nekem laporon nem volt.

Kép
Kép
nati80
 
 


pont ugyanez van nálam is! pajzsmirgy alulműködés, pe nuku :(. Nagyon bízom ebben a hónapban, hogy összejött a pici. Szóval ez az átjárhatósági nem a legjobb dolog......
magdolnam
 
 


Magdolnam
Szerintem volt pé-d. Doki mondta, hogy nem volt? Vitted a görbét?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Nekem volt katéter, azon fecskendezték be a kontrasztanyagot.

magdolnam:
Hát nem a legjobb, de ugye egy nőgyógyászati vizsg. sem a legjobb, mégis túlesünk rajta :)
na akkor sorstárs vagy!! Mit szedsz a pajzsmirigyre?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szia Nati!

Mondtam :wink: . Igen jó dokit fogtam ki és nagyon édes idősebb úr! Ez a Forgács intézetben volt.
magdolnam
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?