sziasztok!
Most értünk haza
, az uram még be akart menni vásárolni a tescoba...
Hát annyira izgultam, de tök feleslegesen. Egy nagyon nagy fej dokival volt tali, aki a férjemet is behívta, 3-asban beszéltünk a témáról és tökre megdícsért, hogy tudatosan készülök a babára. Mások 10 ennyire nem törődnek magukkal (nem túlbuzgóságról van szó). Szóval hamar kigyógyítattam magam a betegségekből, míg másnál szintén megvannak, csak csupán 1 év múlva kerül kivizsgálásra, ha valakinek 1 évig nem jön össze a baba (remélem érthető voltam, mert kicsit fura mondat kerekedett ki belőle....)
Tök jó fej volt, minden kérdésemre érthető választ adott! Azt mondta minek várni 1 évet, ha udjuk mi a baj... (tudjátok az a bűvös 1 év, miután nem jön össze a gyerek). Azért szeretne egy teljes hormonvizsgálatot csinálni, persze csak ha megjön utána. Ha minden jó, akkor csinál egy átjárható vizsgálatot. Ha itt is rendben van minden és még senki sincs a pociban, akkor inszeminációt csinálunk.
Apának meg csinálnak sperma vizsgálaatot, háha ő nála nincs rendben valami (szerintem túlságosan is rendben van
)
Ennyi. Tökre örülök, hogy ezzel a dokival eljutottam elsőre idáig, a többivel 7 hónapig nem. Márcsak azon drukkolok, hogy ne kelljen vizsálni