sziasztok!
üdv az újaknak!
kikó, nekem is negatív lett a toxoplazma (mármint mindkettő) pedig vagy25 éve folyamatosan vannak macsekjaim, meg is lepődtem.
de nálunk szerencsére kijárnak, alom nincs, amúgy meg ugyanazt csinálom mint te - simi után kézmosás. néha szomorúan néznek rám, hogy nem ajnározom őket, de akkor megkérem a férjemet
Zsu, jobbulást Alexának!!
szia Feri ha még olvasol minket! majd motiválom a férjem én is, hogy jobban érdeklődjön, mondjuk én leadom neki mindig az infokat.
amúgy ő nem jár velem sehova de nem hiányzik, hogy fogja a kezem, elég ha a szülésnél bent lesz
kérdeztem, hogy a vértől ugye nem lesz rosszul, mire felhívta a figyelmem rá, hogy már tizenéves korától falun maga vágta a csirkék nyakát
na nem mintha az ugyanaz lenne...
Mni, egyébként ha updateled a táblázatot akkor +10 kgt be lehet vésni hozzám. sajnos én nem vagyok olyan magas mint Luise, szóval nem oszlik el annyira jól rajtam.
de ma frufrut vágattam magamnak a fodrásznál, hátha az alakuló hájfejemen valahogy majd javít...
Kölyök! nem akarlak riogatni, de nekem pont ez volt amikor vesemedence gyulladásom kezdődött, nincs felfázásos érzésed? mármint hogy nemcsak sokat kell pisilni de még éget, csíp is? mert az+ erős derékfájdalom már elég gyanús. nekem ráütött az orvos deréktájban hátul a vesémre, felüvöltöttem és mondta is, hogy ez az, utána jött az antibiotikum meg 2 heti fekvés.
Eszterxx, nekem dec végéig tart a laptopom a cégnél én még vacilálok, hátha eladják nekem ócsón. szerintem ha otthon leszek babával akkor is jól fog jönni, hogy ne érezzem magam a világtól elvágva. cégautót neked is csak szüléskor kell leadni? ezen izgulok, hogy nehogy azzal a szöveggel el akarják venni amikor táppénzre kiíratom magam, mondván csak üzleti ügyben használhatom hivatalosan. de meg kell néznem a szerződésben.
a telefonszámom én is megtarthatom, szerencsére a telefon sajátom, de azt nem tudom, hogy a táppénzes időszak alatt fizetik-e.
ez sznobul hangzik tudom, de még nem tudom mi lesz velem autó nélkül, jó lenne venni egyet, terveztük is, hogy egyre beruházunk, de 2 hónapja a férjem totálkárra törte az övét (most eszembe is jutott Tand kapcsán, hogy mennyire hálás vagyok, hogy egy karcolás nélkül megúszta pedig még egy közlekedési lámpát is kidöntött) és akkor vennünk kellett gyorsan neki egyet, és így már egy második vétele elég necces. ha a belvárosban laknék hagyján, de Ürömről bebuszozni gyerekkel...hm
pepike, örülök, hogy jó lett az uh, aztán ki tudja, akkor még mindig előkerülhet kuki
mpatr, jópofa amit írsz, érdekes nekem egyáltalán ha kádba ülök rugdalózik, valahogy az az érzésem, hogy nem szereti. lehet, hogy csak túl meleg a víz?