Új privát üzeneted érkezett!

Eszterxx, én is így jártam anno, aztán inkább megvettük a cégautót :roll: , persze teljesen piaci áron :? , meg a telefonomat is. Épp feküdtem otthon a babával, biztos tudtam volna intézkedni új beszerzések ügyében... :roll: Szerencsére telefonnál maradhattam a céges előfizetési körben, csak nekem számlázzák ki. A szigorú fekvés mellett még hónapokig bedolgoztam otthonról, segítettem iválasztani az utódomat, átnéztem a beosztottaim munkáját, illetve sok dolgot megcsináltam helyettük, aztán egy jó szót sem kaptam érte, sőt, kiderült, hogy a kollégák "elfelejtették" sokszor mondani, hogy egy-egy dolgot én csináltam meg, és nem ők. Közben meg ki voltak rám akadva, hogy hogy merészeltem otthagyni őket, és otthon feküdni. No többek között ezért nem fogok visszamenni oda. Meglesz a 10 éves munkaviszonyom jövőre, úgyhogy legyenek szívesek majd felmondani nekem, és kifizetni :).

Kép

Kép
mzx

SZia Feri!!

Szerintem is gyakran gyere és írj nekünk!!!
Ha van papás témád, nyugodtan dobd fel, az én párom se babanetezik ("má megint babanetezeeeeel???" :roll: ) de szívesen közvetítek ezügyben. Ő is nagyon up to date szegény a topik ügyeiben.... :oops:

Tök jó, van topikos kispapánk és ikres mamink is már!!!
Csak ezeket a szörnyűségeket hagynám ki, mint Tand-é.

Tand,
ha olvasod, azért ne tűnj el, gondolom, nem akarod a kismamikat terhelni a mostani érzéseiddel, pedig gyere és mesélj, hátha könnyebb lesz. Itt még inkább tudsz a babádra hangolódni, hátha eltereli a figyelmedet, és akkor talán könnyebben túl leszel ezen a nagyon embertpróbáló időszakon. A többit csak az idő oldja meg, vagy az sem...
Várunk!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok Csajok!
Tök jó a Táblázat!!!!!!! És az AFP-m 0,49 AKKOR LÁNYUNK LESZ??????!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ( A párom lányt szeretne) De már holnapig kibírom!!! :?
enikoe182

Sziasztok,
most beszéltem Tand-dal, nagyon büszkék lehetünk ám rá, kőkemény a csajszi!!
ISzonyatosan kivan, senkinek sem kívánná a történteket...
A családja vele van és vigyáznak rá.
Ő pedig nagyon vigyáz a csipetkéjére, a baba élteti. De még az is lehet, hogy a baba kisfiú, még nem derült ki, ő nagyon szeretné... Tand, szurkolunk!!!

Olvasgat minket és ha már lesz mit írjon, és képes lesz írni, jelentkezik (UGYE, TAND?! :wink: ).
Továbítottam felé a jókívánságainkat és azt, hogy az egész csapat vele érez és ha bármiben segíteni tudunk, szóljon.

Kép
Kép

mpatr

Pati, ez nagyon kedves Tőled hogy felhívtad! Milyen rendes vagy!!!!!!!!!!! Köszönjük Neked! :)

KépKép
KépKép
mni

Eszterxx, szerintem Te se gondoltad komolyan, hogy decembertől nem fogsz netezni! Szerintem nagyon fogunk hiányozni... és persze Te is nekünk! Biztos beszerzel valamilyen gépet meg netet. :) Különben nem szép, hogy mindent elvesznek, bár biztos minden cégnél ez a bevett gyakorlat. :(
Mzx, nem szép, hogy így bántak Veled anno a kollégák! :(
Enikő, holnap biztos kiderül fiú lesz vagy lány! :) Drukkolok!

KépKép
KépKép
mni

kiszazsu: mi mindketten netfüggők vagyunk, nekem még a munkámhoz is kell a net, ezért van egy asztali gépünk és egy notebookunk. Vicces, amikor MSN-en chatelve beszéljük meg, hogy na akkor 5 perc múlva tali a konyhában egy kis sütire :) Na jó, azért nem vagyunk kockafejű netfüggők, ne féljetek ;)

kvaszeva: akkor örülük, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen típusú kispapa. Tök szupi, megnyugodtam!

eszterxx: na jó, néha majd beleszólok a dolgokba, és hát látod, most is írok, pedig megígértem, hogy nem fogok...

bosek: akkor Neked bizony délután 15 és reggel 7 óra között kell majd világra hozni a babát, hogy ott lehessen Veled a párod :)

mpatr: már van is egy papás témám, konkrétan az apás szülés. Én speciel úgy vagyok vele, hogy minden orvosi dologtól borsódzik a hátam, pedig anyukám orvos :) Nekem valaki azt mesélte, aki hozzám hasonlóan fél az orvosi dolgoktól és a vértől, hogy ő sem akart bemenni a szülésre, de végülis az orvosok megoldották, hogy ő csak a felesége arcát látta és a kezét fogta közben. Na maximum erre készülök én is :) A köldökzsinórt biztos nem én fogom elvágni, még gondolni sem merek rá.

Egyébként tényleg nem értem, hogy miért nincsenek a várandóssággal kapcsolatos fiú fórumok, vagy topic-ok, mert szerintem a kispapáknak is legalább annyira titokzatos dolog ez az egész babavárás, mint a kismamáknak, csak legfeljebb cikis dolog ilyen témákról és nem mindig csak a fiús dolgokról irogatni. Én például élőben olyan jól el tudok beszélgetni a kisgyermekkel már rendelkező apákkal, hogy figyu, Ti mikor voltatok ezen a vizsgálaton és mi volt az eredménye, és mikot vettetek ezt, meg azt, meg amúgy is milyen volt ez meg az. Na szóval értitek!

Zárom soraim, mert még azt a vádat kapjuk majd, hogy az mni família túl nagy számban képviselteti magát a fórumon :)
feri (mni)

Sziasztok!
Az én férjem is Feri :D

Épp az előbb riogatott, hogy a kolleganője és a férje, két fiú után tovább próbálkozott mindenképp akartak lányt. Erre született egy ikerpár: KÉT FIÚ!!!
így már 4 fiúk van!

Ezek után ne várja, hogy én próbálkozok még! Legfeljebb ha már meg lehet választani a nemét a születendő babának. :D :D

Ma végre megjegyezték, hogy szépen kerekedek!! :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Üdv Feri!

Sztem is tök jó hogy ilyen nyitott vagy erre a témára,tul.képp ez a normális,csak a férfiak "macsóságába"nem mindig fér ez bele...
Egyébként az én férjem is általában elkísér a visgálatokra,az első babánál együtt jártunk szülésfelkészítőre is.Hát most a harmadiknál már azt mondja,ő már profi szülés ügyben,szal sok újat már nem hallana.De sztem ez így OK. :lol:

A szülésnél az én férjem is bennt volt mindkétszer,és mindig azt szokta mondani ,hogy egy rosszabb horrorfilmben több vér van mint amit ő látott szülésnél,ő is a fejemnél állt és ha nem akarta volna megnézni ahogy kibújt a baba feje,semmilyen vért nem látott volna.De mindig azt mondja ezt nem szabad kihagyni!
Ő i szokott más gyrekes apukákkal ezekről a dolgokról diskurálni,és természetesen nagyjából képben van a topic-ban történtekkel...mert én leadon neki.

Pati!

Nagyon rendes vagy hogy beszéltél Tanddal!Tányleg egy emberként mellette állunk,annyira sajnálom és sokat gondolok rá!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Móni, mzx!
én is tegnap voltam a nőgyógyásznál és kaptam az Istvánba cukorterheléses vérvételre beutalót. (dec10.)A dokinő 1 zsömit és 2dl tejet irányzott elő 1 órával a vv előtt, szval jól emlékszel.

Amúgy üdv Feri!
Az én férjem hasonlóan gondolkodik apás- szülés ügyileg. még nem tudja eldönteni, h bennt szeretne-e lenni. én nem is erőltetem, sőt. nehogy már őt kelljen istápolni! de majd eldönti.
amúgy ő legutóbb mikor a tali volt, azt vetette föl, h milyen klassz lenne, ha az egyik babanetes talin egy külön asztalnál ott sörözhetnének az apukák! :roll: :lol:

judit!
én is baromira támogatom, h meg lehessen választani a nemet!
szerintem sokkal több gyerek születne! amúgy is gyatra mo. népessége! :?

pati!
nagyon jó h beszéltél tanddal. biztos jól esik neki, h olyan emberek, akik nem közeli barátai, mégis sorsközösséget éreznek vele!
Tand !
nagyon sok erőt kívánok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

norco

Sziasztok Lányok!

bocsánat, önzően kezdem.
kedd este 11kor elkezdett fájni (naggyon) a derekam. Aznap este 2óránként felébredtem. Tegnap felhívtam a dokinénim, hogy ez normális-e. Tegnap végül tanítottam, napközben semmi bajom nem volt. Este benéztem a magánrendelésére (soron kivül fogadott ;) ) és Maszattal minden rendben :) Kaptam magnézium citricit-et háromszor 1-et. Aztán hazajöttem, hogy biztos csak vaklárma volt. Erre hajnali 5kor arra ébredek, hogy fáááájjjj a derekam. Persze állandóan pisilnem kell, de a "nyomás" miatt. Maszat mostanában ott szeret mocorogni. Mondhatom, minden mozdulatot megérzek... Szval hajnali 5 óta szinte semmit nem aludtam, annyira fáj. A derekam, csontom. Ez normális :?: ?

Pati, nagyon köszi, hogy felhívtad Tandot! Én nem voltam elég bátor hozzá, de minden nap többször gondolok Rá!

Feri, üdv köztünk :) nagyon megtetszett, hogy milyen bátor kispapa vagy, bemerészkedsz közénk ;) Az én párom nem annyira fórumozó... de képben van Veletek. :) A téligumik meg a kocsi-babaülést meg engem is érdekel. Pl. amikor majd párhónaposan szeretnénk hazajönni Svájcból, akkor lehet hogy kocsival jönnénk. De párhónapos babát hosszabb ideig csak vízszintesbe lehet. De azok közül milyen az igazán jó.

Nálunk eredetileg rábíztam az uramra, hogy majd döntse el, hogy mi akar, apás-szülést vagy sem. Most is igy van, azzal a különbséggel, hogy mindenképp legyen mellettem, hogyha véletlenül nem értem majd amit kint svájcban mondanak, legyen egy másik fül is. ;)

jaj, naggyon fáj a derekam... ez elmúlik, ugye??
bocsi, megyek is járok egyet...

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok !

Sajnos az utóbbi időben nem volt időm írni, sok a baj :cry:
Ma próbáltam visszaolvasni, és az első amit megláttam az tand levele :(
Nem hittem el, hogy jól olvasom az üzenetet :cry:
Tand őszínte részvétem, megkönnyeztelek titeket :cry:
Nagyon vigyázz magadra és a baócára, ti vagytok most már a legfontosabbak :!: :!:
Nem találok szavakat..................

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!

Zsu,
sajnálom a kis Alexát a ficamodás miatt, de jó, hogy helyretették, jobbulást neki!

Feri,
meglepődtem, mikor írtál a fórumba, légy üdvözölve köztünk. Te voltál idáig a legbátrabb kispapa. Az én párom is néha-néha belenéz a topic-ba, de inkább én világosítom fel a történésekről. Ő a munkahelyén szokta mutogatni a pocakos képemet, ha éppen felteszek egyet.
Gyere és írj majd nyugodtan, az jó, hogy férfi szemmel is olvashatunk hozzászólásokat! :)

Kölyök,
örülök, hogy minden oké maszattal, a derékfájás remélem idővel elmúlik!!! Jobbulást!

Boszi,
nem tudom, mik azok, de kitartást a gondokhoz, bajokhoz, amik értek. Ha van kedved, gyere sokszor, hogy megvígasztalhassunk!

Tegnap voltam szülésfelkészítő tanfolyamon, a szülésről volt szó. Maketteken végigmutogatta a védőnő a folyamatot, végigbeszéltük, hogy mit kell tartalmaznia a kelengyének, szülési tervet hogy kell készíteni (kinél akarok szülni, hol, hogy jutok el a kórházba, stb.).Ez már izgi foglalkozás volt. Jövő héten a szoptatásról lesz szó. Már várom. :)

Dobok fel egy aktuális pociképet:
Kép

Szép napot mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Pati,
nagyon rendes volt tőled, hogy felhívtad Tandot!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok, jó reggelt!

Feri, üdv közöttünk! Azért egy kicsit irigylem Nikit, no nem azért mert belevetetted magad a babázásba, és az én férjem esetleg nem, hanem mert van időd ilyen részletesen fogalkozni a babavárás minden kis örömével. Sajnos az én férjem nagyon messze dolgozik, későn ér haza, de Ő is képben van, csak az én elmeséléseim alapján. Tényleg jó, hogy leírod a véleményed, Te férfiszemmel egészen más szemszögből látod a dolgokat.

CICÁSOK!!!!!

Tessék válaszolni nekem a tegnapi hozzászólásomra!!!!
Előre is köszi!!!

Kölyök,
sajnos nekem is fáj a derekam, de nekem alapból, ugyanis van 3 db porckorongsérvem. Valahogy hozzászoktam, tudom mit hogyan csináljak, hogy megússzak egy jó kis idegbecsípődést. Viszont amióta már nagyobbacska a pocakom, a hátam közepe kezdett el fájni a a gerincem bal oldalán. Akkor tör rám, ha álldogálok vagy lassan sétálgatok, pl. nézelődünk egy áruházban. Ilyenkor le kell ülnöm, mert alig kapok levegőt. Esténként alig várom, hogy lefeküdhessek, ilyenkor a hátamra fekszem a párnám lapos, és jól lenyomom a gerincemet. Ez számomra nagyon jó, megnyugtatja, pihenteti a gerincoszlopomat. Van amikor felhúzom a lábamat talpammal az ágyon és úgy nyomom le a gerincemet. Esetleg próbáld ki, nekem bevált, hátha neked is segíteni fog.

Ildi

Kép
kikó70

Kikó!

Nekem is 3 db gerincsérvem van az ágyéki szakaszon! Nekem állandóan fáj a derekam. Éjjel nappal. Reggel ill. délelőtt egy kicsit jobb. De esténként nagyon szenvedek. Te mivel tartod karban magad? Tornázol? Van esetleg egy tipped hogy melyik DVD-t vegyem meg?
Műtöttek már téged?

Nekem a sérvem miatt az idegsebész nem engedte a természetes szülést. Ki sem bírtam volna. Hanyatt feküdni nem tudok öt percig sem, hát még görnyedni, a lábamat fogva nyomni.... :(
Most is császár lesz emiatt. Kérdezd azért meg, mert veszélyes is lehet a sérvekre nézve a szülés. Nem riogatni akarlak, de nekem azt mondták akár ki is szakadhat.
Írj le mindent amit gondolsz, még soha nem találkoztam sorstárssal! Köszi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Melinda, nagyon szép pocid van!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Tündérbogyókáim! Bíztam benne, hogy ez a köszimpatr-ozás elmarad. Csak finoman emlékeztetnélek mindannyiotokat, hogy Andi száma és emilcíme a tali óta szinte mindenkinél megvan... Ne nekem köszöngessetek....Jó reggelt csipetcsapat :wink: !!!!!

Ma reggel oviba menet "megkarcoltam egy busszal" az új autót, amit nagy kínkeservesen próbálunk apának végre munkaeszközzé tenni. A kínkeservet már eddig is az anyagi és bürokratikus útvesztők okozták. Nagyon tele már a kismicsodám ezzel az egész szutyok időszakkal... és még ez is... de próbálok a hitvallásunkba kapaszkodni, egészség legyen, a többit megvesszük!!! Amíg csak ezek a "problémák" jönnek, ezek valójában nem problémák, csak feladatok. Tand baja. Az probléma!! Az baj! Jó, nyilván az is lehetne még szörnyűbb is (ennél??), de ebbe ne menjünk bele...Azt nem lehet csak úgy megoldani. Amíg mind élünk és egészségesek vagyunk, az összes többi csak teendő, amin valahogy át kell rágni magunkat.
Tegyem össze a kezem, egészséges a két pici fiam van kezem-lábam, dolgozni tudok. Mi a túrót akarok még???

Kikó, drágám, a Cica majd megnyugszik, idő kell neki. HA nem akkor még mindig vannak természetgyógyászati szerek a lelkivilágának helyrebillentésére (pl homeopátiás és Bach-virágterápiás szerek). A toxoplazmám nekem is negatív lett, az IgM és az IgG is, (állatorvos vagyok és kerti macska-tartó), a védőnőm sírt a röhögéstől, amikor meglátta az eredményt. Ne nyalogasd a macska fenekét, ne egyél mosatlan gyümit, vagy zöldséget, nyers egeret és macskaalmot :shock: , és makacskázás illetve kertészkedés után kézmosi. Nem kell ennél jobban vigyázni. Ha én nem parázok (naponta kezelek beteg macskeszokat a sajátjaimon túl) neked se kell. Just nyugi.

Feri, mi volt a KÉRDÉS? Mert akkor továbbítom apának.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok! Ma sem jártam sikerrel! :( Fekete-fehér UH-n voltam és keresztbe tette a lábát(szégyenlős), de rendes volt a doki, mert visszahívott szinesre hétfőn. Egyébként sokat nőtt és nagyon jó volt látni!
enikoe182

Sziasztok!
Feri (mni): Nyugodtan szólj hozzánk apaszemmel, hiszen így lesz teljes a kép. Főleg a pánik-ügyekben jöhet jól a másik fél véleménye, szerintem. Engem ilyenkor mindig a férjem nyugtat meg, pedig ő ezerszer pánikolósabb. Egyébként ő is teljesen képben van a topic-kal és nagyon szeret kotnyeleskedni a témában, csak ideje nincs írni. Ő az apafej.hu-t böngészte, pl. ott talált rá a tuti fogantatási tippre. Ha hiszitek, ha nem mindkét babánknál a 2. próbálkozásra összejött a fogantatás, sőt a volt mh-men 3 kismama járt sikerrel, a mostani munkahelyemen tegnap kaptam a hírt, hogy babát vár a kolleganőm, 1,5 próbálkozás után a "mi" módszerünkkel sikerült!!!! Mivel itt mindenki babát vár, így nem fárasztalak benneteket a módszer leírásával :D
Nálunk is kérdés volt az apás-szülés, de végül ott volt és rettent sokat segített nekem, ráadásul teljesen átformálódott benne az anyai értékrend!!! Azt mondja, ha ezt nem látja végig, a szülés csak szülés marad, így viszont a legeslegnagyobb csoda, amire egy férfi képtelen lenne. Minden anya megérdemelné, hogy ezt gondolják róla! A terhesgondozásokon most is mindig ott van, védőnőhöz az első babánknál járt velem, és sokszor több kérdést tett fel, mint én. Meglepő kérdéseket, amik nekem eszembe sem jutottak. Tehát mindenképpen jó, ha ott vagy!
Judit, Norco: nekem ez a nem-kérdés nem tetszik. Szerintem nem véletlen születnek fiúk és lányok, az arányt mindig a természet diktálta, gondoljatok bele, hogy felborulhatna a rend, ha beleszólhatnánk! Szerintem egy szülő gyermekre vágyjon és ne fiúra v. lányra. A személyisége a lényeg! Nem? Lehet, hogy ez kicsit most drasztikus volt, de ez a véleményem.
Kölyök: Higgy a doktornéninknek! Ha nincs baj a picivel, akkor semmi gond nem lesz. Nem lehet, hogy sokat idegeskedtél mostanában??? Nekem attól szokott fájni nagyon a derekam, na meg a hátam baloldalán egy pont, ahogy Ildi írta. Vagy az is lehet ám, hogy mostanság elég nagyot ugrik a bábáink mérete, és a helyezkedés, méh-tágulás, súlypont-áthelyeződés miatt nagyobb a teher a derekunkon! Remélem csak ez az indok.

Livi
Kép
Kép
lusie

Szép napot Mindenkinek!

Mni, remélem, mostmár nem lesz Zsófink, mert már abszolút felkészültem Botondra, és két-három napja borzasztóan "nagy a szerelem". :lol: :lol: A férjem meg is jegyezte, hogy a végén még féltékeny lesz a kisfiára. :lol:

Patti, akkor én már le sem írom... :wink: :wink: Úgy látszik Nálatok nem akar megállni a "problémahad". Kívánom, hogy mielőbb rendben legyetek. :roll:

Képzeljétek!
Tegnap este a barátnőmmel az Operettben megnéztük a Mozart! című musicalt. Nagyon-nagyon jó volt! De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a darab második felvonásában először!!! megéreztem a kisfiam!!! :D :D Nem ám valami apró mocorgás volt, hanem erőteljes rúgás a jobb oldalamnál. Lehet, hogy nagyon tetszett neki az előadás (vagy nem). :roll: Azóta semmi, de én annnnnnnnnnnyira boldog vagyok! :D :D :D :D :D

Melinda, nagyon helyes pocid van! :wink:

Enikő, ne aggódj, itt még sokan nem tudják a babájuk nemét! Legkésőbb a szüléskor úgyis kiderül. :wink: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Livi!

Nem borulna fel a rend! Legalább annyian akarnak fiút, ahányan lányt. Ugyanúgy megmaradna az arány, csak több gyerek születne. Sokan két egyforma nemű gyerek után nem vállalnak többet, de ha biztosan tudnák akkor megszülethetne a 3. baba is.
Nekem ez a véleményem.
Nagyon-nagyon szeretnék egy kislányt (elmondani sem tudom mennyire). De mivel már gyerekkoromban is láttam magam előtt hogy 3 fiam lesz, nem bízok a véletlenben, vagy a természet rendjében.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Valahol értem, hogy miért gondolod így. A harmadik gyerkőcnél még igaz is! Hiszen én is hamarabb vállalnám a harmadikat, ha két egynemű gyermekem már lenne. Én ezt általánosságban gondoltam, nem a harmadik picurnál! Tudod milyen sok elvetemült ember van, elképzelem, hogy az első körben is ez alapján vállalnának babát.
De figyu! Három fiú után miért nem lehetne egy kislányod???? :lol:
Viccet félretéve, engem leginkább az háborít fel, amit mostanában a művi beavatkozások terén variálnak! Persze nem a nem-kérdés a legbrutálabb, de pl. a művi meddővé tétel kiakaszt nagyon! Leginkább ez okozna kevesebb gyermeket! Nem szeretem a beavatkozásokat ezen a téren, én egy sima abortuszt is 200%-ig elítélek!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Norco, köszi!

Mni, ááá, már rég túltettem magam rajta! :wink: Először nem is fogtam így fel, inkább lelkiismeretfurdalásom volt, hogy egyik pillanatról a másikra eljövök. Az anyagi része nem is érdekel, ez a rendje a dolgoknak. Csak utólag, amikor kiderült, hogy milyen "jó fejek" a kollégák, akkor bántam meg, hogy ennyi energiát pazaroltam rájuk. De legalább tudom, hogy nem akarok oda visszamenni, és nem görcsölök azon, hogy visszavesznek-e, illetve nem akarom úgy alakítani az életem, hogy ha szólnak, hogy most menjek vissza, akkor ugorjak. Francokat, majd úgy trükközöm, hogy ne legyen hely, amikor visszamennék, ezért kénytelenek legyenek felmondani. :wink:
Pont tegnap hívott egy fejvadász egy nagyon jól hangzó ajánlattal, mondtam a férjemnek, hogy készüljön, mert ő fog helyettem szülni :lol:!

Kép

Kép
mzx

Judit, Livi, én sem szeretném, ha minden gyereknél nemet lehetne választani. Úgy vagyunk vele, hogy ha a második is fiú lesz, akkor 75%, hogy harmadik gyerekkel is megpróbálkozunk. Ha tudnám, hogy az biztosan lány lesz, akkor 100%, hogy megpróbálnánk. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy a 3. is is fiú lenne :D .

Ha viszont most lány lesz, akkor valószínű, hogy itt megállunk :).

Az egyik kollégámnál a 3. is fiú lett -lányra gyúrtak volna-, és pár év után még egy negyediknek is nekiálltak, és lány lett :D !

Kedden lejárt a jogsim :roll: :( . A párom kollégája mondta neki hétfőn, hogy már hónapok óta nincs érvényes jogsija, és nem vette észre. Erre a párom csóválta a fejét, hogy pedig erre figyelni kell. Megnézte a sajátját, erre kiderült, hogy több, mint egy éve lejárt az övé is :lol: , jól el is bújt szégyenében :lol: . Hazajött, mesélte nekem a sztorit, erre megnéztem a sajátomat, ami szintén lejárt másnap. :oops: Legalább nem egy év után vettem észre :D Most mehetek még párszor ügyintézni, laborba, stb..

Kép

Kép
mzx

Livi,Judit!

Egyetértek Livivel,sztem is nem vagyunk Istenek hogy beleszóljunk a természet dolgába.Nem véletlen van ez így kitalálva,nem?!Sajna ilyen erővel akkor abba is bele lehetne szólni,hogy valaki nem csak a gyerek nemét választaná meg,hanem hogy hogy nézzen ki,okos legyen..stb...
Nem beszélve arról,hogy arról az eljárásról tudni kell hogy rettentő sok veszélyt hordoz magában,ezt persze nem hírdetik.Akár lombikról essen szó ,akár csak az inszeminációról,sztem nem lenne érdemes kockáztatni se az anya,se a baba életét azért,hogy meg lehessen választani a nemét.Nekem a barátnőm átesett 4 lombikon,hát nem kívánom senkinek azt a rengeteg inyekciót,az aggódást hogy egészséges lesz-e a baba....Ahhoz hogy kiválasszák a bizonyos nemű hímivarsejtet,le kell bontani a burkát ami persze elég védtelené teszi őt...gondoljuk csak el...hát cseppet sem természetes,ezért hordozza magával a veszélyeket is.Nekem két fiam van és lehet hogy a 3.is fiú lesz,de higyjétek el nem bánnám egy cseppet sem,mert látom hogy hiába fiú mindkettő,tök más egyéniség.Ha egyszer Isten(vagy kinek mi..)ezt adta,akkor ezt kell elfogadni.Ez csak az én véleményem,természetesen szívesen mehallgatok más véleményt is :)

Kölyök!

Nekem is szokott fájni a derekam,és az előző terhességeknél is fájt.Valszeg a csontok nem bírják a terheslést.
Pihenj azért!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Még egy pár szó az előző témához.
Én amíg nem tudtam, hogy a második kisfiú, azt mondtam, hogy nagy esélye van a harmadiknak. Ha fiú lesz kb. 50 %, ha kislány, akkor kb. 70%, hátha ő majd fiú lesz, hiszen hajt a kiváncsiság.
Aztán kiderült, hogy fiú és teljesen megváltozott a véleményem, így talán még nagyobb lett az esélye a harmadiknak, hiszen így tökmindegy, hogy mi lesz.
Ráadásul én nem akarom tudomásul venni, hogy ez az utolsó "pocaknövesztésem". Annyira szeretek terhes lenni!!!! Na meg azok az édes pici babák! Én itt nem akarok megállni, remélem az élet úgy hozza, hogy kb. 5 év múlva újra itt tartok majd!!! Akkor "még csak" 32 éves leszek! Miért ne??? Persze ez sajnos a mai világban nem csak ezen múlik :roll:

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Kölyök!
Nekem a legalább fél-egy óra sétálás bejött eddig derékfájásra. Amikor elöl is érzem a feszítést a méhszalagoknál, akkor lassabban, amolyan nyugdíjas tempóban folytatom a menetet. Ja! És az tökre számít, hogy semmi súly, táska ne legyen rajtam. Valószínüleg így jobban tudom tartani magam (has be, fenék be, mell ki :lol: )
Hogy szoktál aludni? Azt mondják, nem jó, ha a hátadon, mert akkor vmi főeret nagyon terhelsz a méh súllyával, ami erősebb derékfájáshoz vezet. Viszont ha csak a jobb és bal oldalon alszol, akkor meg a medencecsontok bírnak sajogni egy idő után marhára. Legalábbis nekem. Időnként úgy oldom meg a háton fekvést, hogy csinálok egy sinpárt két pokrócból és arra fekszem, így a gerincem a levegőben van.

A gyerek nem kérdéshez: Azt hiszem, Ausztráliában már törvényes lehetőséged van arra, hogy ha két azonos nemű gyermeked van és szeretnél egy harmadik, másik nemű gyereket, akkor ezt megoldják neked művi módon.

Panny! Amit írtál, hogy leválasztják a hímivarsejt burkát és úgy határozzák meg, hogy milyen nemű gyerek lehet belőle, még nem is hallottam. Ha jól tudom, korábban (pár éve) mesterséges megtermékenyítás után vmilyen módon megnézték a magzatok nemét és redukálták, vagyis 'kilőtték' azokat, akik nem kellettek. Ezt a lehetőséget választhattad, ha vmilyen genetikai rendellenesség miatt pl. nagyon-nagy valószínűség szerint csak életképtelen fiúgyermekeket tudnál világrahozni. Ez elég kemény választás! A hímivarsejt burkos megoldás ennél elfogadhatóbbnak tűnik, de ...
Én sosem tudnám elfogadni. Az ilyen költséges, kockázatos és házasságokat rendszeresen tönkrevágó beavatkozások helyett, inkább egy társadalmi szemléletváltást ösztönző programot dolgoznék ki, hogy a szülőknek ne az tűnjön már elsődleges fontosságúnak, hogy fiúk vagy lányuk születik. Három fiú gyermek is lehet marhára különböző kinézetben, habitusban és érdeklődési körben. A bátyáméknál is ez a helyzet, és ha netán eljutok oda, hogy három, egészséges kisfiam lesz, akkor boldogan fogom végignézni, hogy hogyan lesz belőlük három, egy csomó mindenben különböző férfi. Bár itt tartanánk már!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Voltam ultrahangon, minden rendben egészséges édes kis babkó van a pocimban. Ismét azt tartották valószínűbbnek hogy kislány de kitárulkozás most sem volt.
Próbáltam képet felrakni de sajna nem tudok ha valakit érdekel az iwiwre tettem fel képeket a neve amin megtaláljátok Pataki pocaklakó baba. :lol: :lol: :lol:
22cm és 333g.
Mindjárt visszaolvasok.
Sok puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

A nem megválasztásánál tényleg külön kellene választani, hogy valaki azért akar egy bizonyos nemű gyereket, mert nemhez kötött betegséget hordoz, vagy csak úri szeszélyből!
Én is már az elsőre is nagyon határozottan kislányt szerettem volna, de hogy ezért művi lépéseket tegyek, azt elképesztőnek tartanám...

Kép
Kép

mpatr

Képzeljétek, van egy új szórakozásunk Norton babával. Beülök a kádba, felengedem meleg vízzel a pocim aljáig, belefekszem és elkezdek oldalra hintázni. Na azt a balhét, amit akkor rendez, amikor abbahagyom!! :shock: :lol: :lol: Kívülről látni, ahogy veri a hasamat! Szerintem nagyon élvezi a dolgot. Olyan édi, próbáljátok ki!

Kép
Kép

mpatr

Szia Judit!

Hát igen, sajna ebben sorstársak vagyunk. Azonban nálam veled ellentétben, még talán nem ilyen "súlyos" a helyzet. Nekem iszonyatosan kell vigyázni, hogy meg ne fázzon, mert akkor végem. Oda kell figyelnem a hajolgatásra, a hirtelen leülésre. Pl. nem futhatok, nem csinálhatok semmi ugrálos, rúgós sportot. Ha fáj a derekam voltarent szedek, az erősebbet. Most, hogy itt van Zalánka természetesen nem szedek semmi gyógyszert, most még óvatosabb vagyok mint eddig. Dvd nincs, de jártam gyógytornászhoz, aki gyakorlatokat mutatott, a fájdalom és a sérv visszahúzódására. Ezeket most nem tudom gyakorolni, mert hasra kell hozzá feküdni. Eddig 2x voltam kritikus helyzetben, legelőször 3 napig nem tudtam felkelni, mozogni sem szinte, az anyukám segített pisilni az ágyban. A "másik dolog" kegyetlenebb volt, akkor óriási fájdalmak és erőlködések közepette másztam ki (szó szerint másztam) az ágyból és egy puha ruhadarabon térden tudtam kicsúszni szintén anyu segítségével a wc-re. Kb. 3 hét volt, mire elég biztonságosan tudtam újra használni a lábam. Másodszorra valamivel "jobb" volt a helyzet, igaz akkor is kaptam szurikat, de legalább akkor tudtam csoszogni. Tudod nekem mi segített istenigazából? Az úszás!!! Kegyetlen volt az is, csak erőlködtem, alig tudtam rúgni a vízben. Aznap éjszaka alig aludtam, mégjobban fájt, már a gyógyszer sem segített, de másnap újra elmentem és harmadnap is, és egyre jobb lett. Ez a második 3 éve volt, azóta elég jól vagyok, ha vigyázok magamra. Igazából más taktikám nincs, reggelenként nehezebben indulok, de hamar bejáródik. Műteni akartak, de nem engedtem. A barátnőm megműttette magát, de sajnos továbbra is vannak problémái. Akkor meg minek vágassam fel magam...
Ha valami még eszembe jut, feltétlen leírom, illetve örülnék, ha Te is írnál jó kis gyógymódokat, hátha még kezelgetni kell magam valamikor.

Ildi

Kép
kikó70

Hali!

Igen, valószínűleg nem lenne annak jó vége, ha teljesen a kezébe venné az ember a gyermek nemének kiválasztását. Hisz amit a kezünkbe vettünk, az látjuk hova vezet :))).
De azért még nem baj, ha valaki fiút vagy lány szeretne. A szülés után úgy is megváltozik minden. Normál esetben -szerintem - annak örülsz, ami éppen lett. Az anyai ösztöneid úgy is elkezdenek ezerrel működni, és úgy szereted a picit, mint soha senkit.

Én az elsőnek fiút szerettem volna: sőt, meg voltam valamiért győződve, hogy fiam lesz. Sokáig nem is volt, csak fiúnevünk. És a dokit sem kérdeztünk meg az ultrahangon. Aztán amikor megszületett Fanni "fiúnk", a másodperc egyetlen töredékeig sem éreztem csalódást. És utána sem soha egyetlen egy percig sem fordult meg a fejembe, hogy mi lenne ha fiú lenne.
Az első dolog, amire emlékszem, hogy úgy magzatmázason a fekszik a pocimon, és meg azon csodálkozom, hogy " jaj de apró, és milyen szép, hosszú ujja van". És tündéri jó gyerek! És jó, hogy lány! Nem is lehetne más!
És tudjátok most, hogy fiam lesz, sajnálom őt egy picit, hogy neki nincs lehetősége átélni a szülés csodálatos élményét. De biztos vannak más dolgok, amiért jó pasinak lenni :))

Kép Kép Kép
fanetta

sziasztok!

üdv az újaknak!

kikó, nekem is negatív lett a toxoplazma (mármint mindkettő) pedig vagy25 éve folyamatosan vannak macsekjaim, meg is lepődtem.
de nálunk szerencsére kijárnak, alom nincs, amúgy meg ugyanazt csinálom mint te - simi után kézmosás. néha szomorúan néznek rám, hogy nem ajnározom őket, de akkor megkérem a férjemet :)

Zsu, jobbulást Alexának!!

szia Feri ha még olvasol minket! majd motiválom a férjem én is, hogy jobban érdeklődjön, mondjuk én leadom neki mindig az infokat.
amúgy ő nem jár velem sehova de nem hiányzik, hogy fogja a kezem, elég ha a szülésnél bent lesz :) kérdeztem, hogy a vértől ugye nem lesz rosszul, mire felhívta a figyelmem rá, hogy már tizenéves korától falun maga vágta a csirkék nyakát :) na nem mintha az ugyanaz lenne...

Mni, egyébként ha updateled a táblázatot akkor +10 kgt be lehet vésni hozzám. sajnos én nem vagyok olyan magas mint Luise, szóval nem oszlik el annyira jól rajtam.
de ma frufrut vágattam magamnak a fodrásznál, hátha az alakuló hájfejemen valahogy majd javít...

Kölyök! nem akarlak riogatni, de nekem pont ez volt amikor vesemedence gyulladásom kezdődött, nincs felfázásos érzésed? mármint hogy nemcsak sokat kell pisilni de még éget, csíp is? mert az+ erős derékfájdalom már elég gyanús. nekem ráütött az orvos deréktájban hátul a vesémre, felüvöltöttem és mondta is, hogy ez az, utána jött az antibiotikum meg 2 heti fekvés.

Eszterxx, nekem dec végéig tart a laptopom a cégnél én még vacilálok, hátha eladják nekem ócsón. szerintem ha otthon leszek babával akkor is jól fog jönni, hogy ne érezzem magam a világtól elvágva. cégautót neked is csak szüléskor kell leadni? ezen izgulok, hogy nehogy azzal a szöveggel el akarják venni amikor táppénzre kiíratom magam, mondván csak üzleti ügyben használhatom hivatalosan. de meg kell néznem a szerződésben.
a telefonszámom én is megtarthatom, szerencsére a telefon sajátom, de azt nem tudom, hogy a táppénzes időszak alatt fizetik-e.
ez sznobul hangzik tudom, de még nem tudom mi lesz velem autó nélkül, jó lenne venni egyet, terveztük is, hogy egyre beruházunk, de 2 hónapja a férjem totálkárra törte az övét (most eszembe is jutott Tand kapcsán, hogy mennyire hálás vagyok, hogy egy karcolás nélkül megúszta pedig még egy közlekedési lámpát is kidöntött) és akkor vennünk kellett gyorsan neki egyet, és így már egy második vétele elég necces. ha a belvárosban laknék hagyján, de Ürömről bebuszozni gyerekkel...hm

pepike, örülök, hogy jó lett az uh, aztán ki tudja, akkor még mindig előkerülhet kuki :)

mpatr, jópofa amit írsz, érdekes nekem egyáltalán ha kádba ülök rugdalózik, valahogy az az érzésem, hogy nem szereti. lehet, hogy csak túl meleg a víz?

KépKép
judit18

Kölyök és Kikó!
Gerincre Arnica C30 és Hypericum C30 homeopátiás szerek 3 napig naponta 1X (egyiket este, másikat reggel bevenni) csodát művelnek, amikor fáj.

A kollégám felesége pont akkor esett le ugyanígy a lábáról, amikor csapattal mentek hegyet mászni meg túrázni, bazi nagy hátizsákkal, külföldre, nyaralás képpen ( :roll: ). Közölte, hogy ő megy és kész, erre a kollégám majdnem sírva hívott fel, hogy mit csináljon. Neki javasoltam ezt a receptet (hiába, állatorvos vagyok :lol: ) és a csaj végigcsinálta a túrát. De már másnal is nagyon bevállt.

Alakulnak a dolgaink. Párom tök aranyosan állt hozzá a reggeli malőrömhöz, máskor leharapta volna a fejemet, de most közölte (Tand ne olvasd tovább!) hogy más túl se éli, ha busszal karambolozik, én meg csak megkarcoltam a kocsit. Így csak meg kell egy picit kozmetikázni, ahol megkarcolta az a csúnya nagy sárga járgány, és de jó, hogy nekünk nem lett bajunk. Annyira édes volt, hogy elröhögtem magam sÍrás közben. Az anyagiak is alakulnak, bár sok külső segítséggel és nyögve nyelősen, de mégis. Ki kell másszunk a slamasztikából!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok, ne haragudjatok, de én nem tudom magam túltenni, ami tand-dal történt, és nincs kedvem ide írni. Valahogy nem tudok örülni, ami velünk történik, pláne hogy itt a fórumon megosszam veletek. Az van bennem, hogy ő nagyon szomorú és olvas minket. Tudom, az élet megy tovább és a mi kis jókedvű topikunk is folytatódik, de amíg nem tudok tiszta szívvel örülni, addig inkább nem jövök. Tand, ha olvasod, remélem mihamarabb visszatérsz hozzánk, és tényleg, ha bármire szükséged van, ránk számíthatsz!!!! Nagyon sok erőt kívánok neked!
Vendég

Feri!
A párom bent volt Gordon születésénél, totál ki is készült tőle, de nem a húscafatos résztől, hanem attól, hogy marha agresszív lettem szülés közben és semmi nem volt jó, amit csinált. Ha bejött kiküldtem, ha kiment, sikítottam, hogy azonnal jöjjön be.
Mai eszemmel tudom, hogy sajnos nagyon tapasztalatlanok voltunk és a kórháziaktól (szülésznő szerepe!!!!) nem kaptuk meg a lelki támogatást, és Peti se tudta, mire számítson vag hogyan tudna segíteni.
Csak azért írom le, hogy Te ne ess ebbe a hibába, hogy nem vagy felkészülve erre a részre is. A trutymós rész az ehhez képest semmi!!!
Érdekes egyébként ez a köldökzsinór-elvágás is, nálunk se ő vágta el, de nem is akartam volna. Számomra ez egy szimbólum, az utolosó kapocs anya és kibújt pocaklakója között: miért az édesapa szakítsa ezt el??? De ez csak az én hülyeségem.
Na amúgy a várandósság alatti kispapaság miatt se irigykedem Rátok... :oops: Csak magammal nehezen jövök ki néha mostanában, bár már lettem annyira felnőtt, hogy szólok a kedvesemnek, bocsi, iszonyat szar kedvem van, ok nélkül, gondolom, hormonalice, nem tudsz segíteni. Ő meg megtanulta a varázsszavakat, hogy "megoldjuk" meg "minden rendben lesz", és ha tombolok is, meg őrjöngök is, átölel és már egyre kevesebbszer megy bele ezekbe a látszatvitákba ilyenkor. Hihetetlen, hogy mennyit számít!! :roll: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Jim!
Egyetértek. Nekem az is nehezemre esett, hogy bármit is reagáljak, miután elolvastam Tand tragédiáját, és nem azért mert bunkó vagyok, csak egyszerűen olyan nehéz volt megfogalmazni, hogy kifejezzem, hogy mennyire megrendített és sokkolt ez a dolog, viszont szerettem volna vele tudatni, hogy .......ááááááá, nem megy!Nem tudom magam kifejezni!!!!! :cry: :cry:

Kép
pété

Köszi Pati, kipróbálom, ha újra rámtör a nyavaja!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Enikő!
Mi volt az uh-on??
Várunk az eredménnyel!

Jimm, Tand-tól ugyanezt kérdeztem a telefonban, hogy ne írjunk kispapákról, meg hogyan tudunk neki ebben "kedvezni", pont ugyanerre godoltam, mint Te, Jim, hogy mennyire szar lehet neki olvasni. De azt mondta, hogy nem zavarja, mert látja, hogy hogyan mennek normálisan a dolgok, ott, ahol normálisan megy. Ezért merek írni.
Továbbra is arra buzdítok mindenkit, aki ennyire együtt érez Tand-dal, hogy közvetlenül neki jelezzétek. Én is aludni nem tudtam, amíg nem beszéltem vele. Most is nagyon sokat gondolok rá és próbálok erőt küldeni gondolatban neki és a pocilakójának.

Kép
Kép

mpatr

Jimm, válaszoltam a privire!!!

Jaj, csuklik a fiam :shock: :lol: :lol: juj

Kép
Kép

mpatr

[quote="judit18"]
írta:
judit18de ma frufrut vágattam magamnak a fodrásznál, hátha az alakuló hájfejemen valahogy majd javít...

hüüüüüüüüüüüüüülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!!!

Én nem voltam a talin, ezért megkérlek, hogy a nevemben egy sömit kérlek küldj Tandnak........... Írd meg, hogy nagyon sok erőt küldök neki, és minden áldott nap gondolok rá, és ha tehetném vennék el a fájdalmából!

Azt érzem, amit Jim és Pété, hogy leblokkolt a hír, akkora taglót kaptam hirtelen..... Azt is tudom, hogy a világon a legönzőbb dolog ilyenkor a saját fájdalmadat nyalogatni, mikor mások sokkal nagyobb bajban vannak, de nekem is kell még kis idő! Olvaslak benneteket..... Vagyok, majd jövök!
Hálistennek rendben vagyunk, mindannyian!

Rengeteg puszi és ölelés mindenkinek, nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra!
Vendég

Sziasztok!

Annyi mindent írnék, de most sajnos csak elolvasni volt időm. :( Csak annyit, hogy
Eszter.eu: Kép
Boldog Szülinapot!..... tegnapra! :oops:
Vendég

Zsu! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon kedves vagy :D

Képzeljétek, tegnap kaptam 29 marcipánt a férjemtől. Van köztük egy csomó nagyon aranyos figura, de egy nagy adag evésre való is. Ez utóbbi készletet ma erősen megcsappantottam. Kellett egy kis nyugtató-vidító, mert tegnap és ma nem mocorgott sokat pici Örs. Lehet, hogy kedden lefárasztotta magát, akkor egész nap éreztem.

Mni!
Hétfőn megyek Győrfy Mátyáshoz! Jól emlékszem, hogy van valamilyen babanetes kedvezmény? Hogy működik ez?

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter, Boldog szülinapot kívánok én is! :)
http://www.babanet.hu/ultrahang.php ezen az oldalon lehet a kedvezményre jelentkezni.

KépKép
KépKép
mni

Kikó!
(nem sajnáltatni akarom magam, csak leírom milyen is ez a gerincsérv, aki nem akarja ne olvassa)
Sajnos nekem nagyon hamar hozzányúltak a gerincemhez és akkor még teljesen járatlan, tudatlan voltam a témában. 20 éves koromban a 3-as, 4-es sérvemet zsugorították. Bevezettek egy nagy átmérőjű tűt (vagy nem tudom mit, szivattyúfélét) és amennyi kijött a lágy részből kiszívták. Ekkor 5 évig egész jól voltam. Utána minden kezdődött előről. Akkor szintén mindkettőt zsugorították (az 5-öshöz nem fértek hozzá). Akkor rézdrótot hevítettek nagyon forróra és azt vezették be a két porckorong közé, mondván a meleg zsugorítja a szöveteket. Nagyon nagyon megbántam. Állandó a fájdalmam, gondolom már a két korong egymáson súrlódik, csúszkál. Nem részletezem a szenvedéseimet, senkinek nem kívánom.
Ha becsípődik az ideg akkor jegelni szoktam. Olyankor elferdülök teljesen és én is volt, hogy az ágyból sem tudtam kikelni. Függeszkedni szoktam az segít. Az úszás rajtam soha nem segített pedig rengeteget jártam. Még jobban fájt a derekam.
Meleg vízbe nem tudok fürödni, azonnal becsípődne.
Pedig annyira szerettem régen a kádban ücsörögni. A torna jó, és kell is csak valahogy még nem találtam rá az igazira.
Egyénileg is voltam gyógytornán de anyagilag nem bírom a 4000 ft-os óradíjat.
Eddig a legjobb a CERAGEM masszázságy volt. Az a baj hogy terhesség alatt nem szabad használni. Pedig épp ráléptem a javulás utjára, voltam kb. 20-szor. Ha megszülök és kicsit jobban leszek azonnal folytatom. Jó lenne megvenni....
Vigyázni kell mindig a jó tartásra, nem szabad nagyot emelni. A kezelések nem segítettek rajtam a masszázs igen de az is egy vagyon.
Éjszaka egy szoptatós párna van mellettem, oldalt fekszek, a felső lábam azon van. Csak így bírok aludni.
Sajnos Pesten ki akarják rögzíteni a gerincemet, legalábbis az ágyéki részt. Porckorongok eltávolításával járna, máshonnan csontreszeléket tennének a helyére és rögzítenék fémmel. Nagyon nagy műtét én sem vállalkozok egyenlőre.

Ezért is írtam párszor hogy én nem vállalkozhatok sok gyerekre, még ezt is rosszallották az orvosok. Nem tartom úri szeszélynek a vágyamat egy kislányra.........

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Visszaolvastam, de lehet hogy nem kellett volna.
Nem akarom tovább szajkózni a dolgot de ezt leírni nem lehet hogy milyen borzasztó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A férjem miatt én is sokat aggódok mert motor őrült nem is a kocsiba féltem hanem a motoron, mert ott nincs sok esélye ha baj van. De látom hogy a baj mindenhol elér ha ez van megírva nekünk odafenn.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Mpatr!
Voltam uh-n, de semmi külit nem mondott a doki. De most nem tudom eldönteni, hogy jobb ha van csókod a kórházba vagy rosszabb! Nekem duplán van, mert édesanyám és anyósom is kórházi dolgozó. Így sok előnybe részesülök, de ez sem jó mindig , mert a dokim nem fejti ki mindig a látottakat. Ma színesre küldött hétfőre, de más dokihoz! A más dokiknál töltött időm is néma, mert nem ő a választott dokim és mivel nem tejel az ember neki, így Szemetek! PL:Az utolsó szinesen nem mondta el, hogy pihenjek és NO SEX, mert a lepényem eléri a méhszájat. Csak a védőnőm értesített róla két hét után!
Egyébként a választott dokim rendes, csak nem bőbeszédű(Még én is nála születtem)! :lol:
A pici nagyon szépen fejlődik, keresztbe volt a lába.

Én nem ismerem Tand-et, de az első nap pont azzal az oldallal kezdtem az olvasást, ahol utoljára írta ezt a borzasztó hírt, de még mindig a hatása alatt vagyok! Nagyon SZAR lehet neki!

Eszter!Boldog szülinapot kívánunk mi is!

Apás szülés!?
Jobb ha a párod van melletted, mint anyósod vagy anyukád(szerintem). Nekem megmondták, hogy ők bent akarnak lenni, de hála istennek a párom bevállalta! Bár Ő is rosszullevős típus, de nem fél tőle!!

Kép
enikoe182

Sziasztok Mindenkinek!!!!!

Alig bírtam visszaolvasni!
Melinda!
Hú mekkora pocid van! :lol: Édi nagyon!
Szia Mni és Feri! :lol:
Remélem jól vagytok!? Most már így kell neked Mni írni! :lol:
Szerintem is nagyon jó, hogy érdekel téged Feri!
Az én páromat is érdekli minden ami a kicsibabával kapcsolatos,
csak ő nagyon nagyon lusta az írásra! Én mindig mesélem
neki, hogy kivel mi van! Ha nem mondom, már kérdezi! :D
kolyok!
Sajnállak a derékfájásod miatt! Jobbulást kívánok!

És mindenkinek, aki ezzel a bajjal kínlódik!

Boszi!
Mi a baj????
Voltál Uh-on tegnap??? Nem írtál semmit!!!!
Írjál, ha tudsz!!!!!!!
Pepike!
Nagyon nagy Gratula nektek!!!!!!!
Na kíváncsi vagyok???? Kiscsajszi :?: Vagy nem :?:
mpatr!
De jó!!!!!!!!!!!!!
Nekem meg azt mondták, hogy nem lehet fürödni!!!!!!
5 hónapja nem fürödtem, úgy hiányzik!
Akkor szerinted fürödhetek?????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?