Jó reggelt mindenkinek!!! Sápadtarcúaknak, fejfájósoknak, jetiknek - ha még léteznek rajtam kívül
(Nálam a hasszőrök megvannak
Nem tudom mit tegyek.)
A hozzátáplálás témát alaposan kiveséztük
Engem tulajdonképpen sokkal jobban izgat a mikornál a mit. A bébiétel jó business, viszont a piacon vásárolt zöldségekbe fene tudja mi van....
....milyen szermaradványok........ én például ettől sokkal jobban félek. Meggyőződésem, hogy ezek sokkal nagyobb kárt okozhatnak, mint a túl korai hozzátáplálás. És az sem vígasztal, ha öreg nénitől és bácsitól veszem - apósom is lejárt szerekkel permetez, egyszer megnéztem. Persze ő nem vette észre.......
Robcsi
Védőnő
Edit, Mamiblue
Ház - számla kérdés - fel kell kötni a gatyánkat azt hiszem. A fizum nagyon fog hiányozni. Amit kapok fél év után, az kb a hitelre elég. Gáz - biztos durva lesz. Már volt egy 17ezres számlánk, és úgy hideg isten igazából nem is volt.......
Mamiblue, Edit
Alvás dolog - ez az éjszaka is horror volt. Kelés 1/4 1-kor, szopi 1-ig!!! (nyammogás a cicin), kelés 3-kor, négy -öt szippantás után alvás. Hiába csináltam bármit, nem evett. Kelés 1/2 5-kor, tényleg evett, direkt mértem
, 160g-ot.
Most megnéztem a suttogót, és azt javasolja, hogy adjak neki cumit. Ki fogom próbálni. Csak az a gáz, hogy Ati hason alszik, és ilyenkor emelgeti a fejét, forgatja jobbra - balra, a cumi meg így nem marad bent. Ha hátra fektetem, ugyanez a fejforgatás megy, akárcsak oldalt. Valahogy úgy cumizik, hogy kiesik a szájából. Cuppog rajta, vagy nem tudom......
Szóval tartani kell a szájába. Éjszaka kemény meló ez.
A hason fekvéshez ott a takarós trükk. És a forgásra tudtok valamit? Én annyit szoktam, hogy amikor öltöztetem, akkor áthengergetem a hasára, meg vissza.