Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na idetaláltam, illetve most van egy kis időm!

Igen, igen, jó volt a talin, és jó a plázás játszó is. Legközelebb majd persze lehetnénk többen is! :D :D :D :D

Mi is találtunk dokinénit, sőt a végén úgy megszerettük, hogy ma is voltunk! :roll: :roll: Csajnak be van dugulva az orra rendesen, de szerencsére nem folyik, csak teli van neki a ... nekünk meg a .... :lol:

Kinga, amikor a tali volt, nem mentetek el Mátéval a buszmegállónál az OTP előtt?

Vasárnap lesz a Hungexpo-n bababörze. Mi megyünk megint, eddig voltunk már kétszer is és nekem nagyon tetszik. Jó lenne venni overált, meleg nacit, ...

Na megyek, majd még jövök később!

Kép
kernico

Sziasztok

Van egy Álomvirág légzésfigyelőm, amire már nincs szükségem, és nagyon elégedett voltam vele. Azért írok ebben a rovatba, mert a közelség miatt személyesen is át tudnám adni.

Új ára 23400,- volt tavaly. Én adnám 14000,- ft-ért.
telefon:30/3100056

Érd
g.erika

Sziasztok!

Van egy kedvezményes belépőjegyem a Hungexpos bababörzére. Kismama előfizetéses. Ha van akit érdekel az jelentkezzen. Csepelen lakom én is, így személyesen át tudom adni még ma valahol itt csepelen. Tudom, hogy kicsit későn szólok de most vált véglegessé, hogy mi biztos hogy nem megyünk.

Telefon:06-20-516-4629

Üdv
Kati

Üdv Kati
kati24

Sziasztok!

Na megint jól eltűnt mindenki! :(

Voltunk bababörzén tegnap, vettünk csomó mindent: nadrágokat, overált, kiskabátot, pulcsit, építőkockát, pelenkát! Nagyon örülök nekik, mert máshol ez nagyon sokba került volna! És olllllllyan szépek! :D :D :D

Tényleg, akartam kérdezni, hogy pelenkázáshoz popsikrémet ti milyet használtok? Pontosabban én olyat keresek, ami rendes sima gyógyszertári, de nem a fehér, hanem sárga, és olyan állagra mint a Bepanten. A fehér nekünk nagyon nem jött be, Csepelen meg eddig egyik gyógyszertárban sem találtam ezt a sárgát, és elég gáz Zuglóba mászkálni ki érte! (de ez más kerületekben is létezik :roll: ) Nem tudjátok, hogy csepelen lehet-e ilyet kapni???
Köszi szépen!

Amúgy kivel, mi a helyzet? Írjatok ám!

Kép
kernico

Sziasztok
Hát tényleg hatalmas a bangás erre fele :?

Mi is nagyon szerettünk volna menni a börzére csak Dorinának kijött a fogacskája és kicsit nyügi volt......

Kernico sajnos nem tudok segíteni a popsikrémmmel kapcsolatban,szerencsére nekünk eddig bevált a patikai sőt nem volt még problémank egyikkel se.De gondolom inkább késöbb vannak ilyen kiütések.
Vendég

Kép Kép

Dobtam nektek 2 képet ha nem haragszotok érte!!!
Vendég

Hellóka!

Nagyon édes Dorci baba! :D :D Milyen színű a szeme tulajdonképpen?
Bangás van? :lol: :lol:
Nekünk is a gyógyszertári kell, csak nem a fehér színű, hanem a sárga!
Pöttyös szerencsére még Kiara popsija sem volt, csak azért szeretnék olyat, mert az tényleg taszítja a bőréről a pisit, meg jobban kenhető. Én nagyon szeretem, de még nem találtam csepelen olyan gyógyszertárat, ahol kikeverik ezt a fajtát is! :cry: :cry:

Na majd keresek én is képet a csajról!

Kép
kernico

Bocsika PANGÁS :oops:
Na látom csak 2-en vagyunk :? többiek hol vagytok?????
Dorina szeme kék
Keress képet minnél elöbb és tedd fel kivi vagyok Kiarara :D már csak ezért mert van 1 Kiara ismerősöm aki 1 görög csajszi 10 éves és nagyon szép.
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Sziasztok!
Örülök, hogy jól sikerült a tali, legközelebb én is most már menni akarok. Nincs semmi újság nálunk, nekem azóta is fáj a torkom egy kicsit, (a fülemmel kezdődött), Máténak is folyt az orra, de semmi komoly.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Most kicsit sűrűek a napjaim, sokat dolgozom, jövök-megyek, nincs sok időm ide jönni.
Niki, örülök, hogy jól sikerült a bababörzés beszerzés - én még nem voltam ilyenen...
Kinga, jobbulást, mielőbb!!!
Dorcibaba tényleg nagyon édes a képeken!
Samu jól van, egyre többet dumál - és bár még mindig sokat halandzsázik, de egyre több érthető szót is mond. Vettünk neki legot (duplo), most örökké azzal játszik, lelkesen építi a tornyokat.
Ezen kivül most a habtapi a nagy sláger.
Majd igyekszem jönni gyakrabban - de hát vanak ilyen időszakok, mikor nem nagyon jutok el ide.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a következő foglalkozást
Csepelen-Pesterzsébeten! (Gubacsi hídnál)

FICÁNKA játékos mozgásfejlesztő torna 1-3 éves gyerekeknek!

A foglalkozás ezen a helyszínen újonnan indul a KINCSESSZIGET JÁTSZÓHÁZBAN www.kincsessziget.hu NOVEMBER 14.-én INGYENES BEMUTATÓ ÓRÁVAL!

Bővebb infó: www.ficankatorna.fw.hu
csibe26

Sziasztok!

Vagyunk mi is ám, csak nem mindig! Meg mostanában rendetlenkedik a netünk! :roll:

Kiara még mindig nem jött ki a takonykórból, be van dugulva az orra időnként rendesen, de már jobb a helyzet! Most a popsija piros nagyon. Ilyen még nem volt, de kezeljük, úgyhogy remélem hamar elmúlik már! :(

Éva: lesz tavasszal is! Majd szólok, ha írják, hogy mikor, szerintem érdemes kimenni. Teljesen jó áron vettem a cuccokat, meg a pelus is nagyon jó áron volt. A Libero Megapack asszem 3600.-ba került

Kinga:
jobban vagytok már?

Dorci babával mi újság?

Többiek? Megint jól eltűnt mindenki!

Az "új" kabátunkban: Kép

Alszunk a kocsiban:
Kép

Kép
kernico

Sziasztok...
Hát tényleg nagyon nincs mozgás :(
Kernico
köszönjük szépen jól vagyunk kibújt a 2. fogunk szóval már hivatalosan is 2 van , nem hivatalason meg 3 mert a felső is jön :lol: . Szerencsére jól viseltük igazából megse éreztük a fogacskákat inkább annyi volt hogy éjjel többet kellett adnom neki a cumit a szájába, de mostanra vissza állt és alszik szépen este fél 8-tól reggel 7-ig.
Kiara nagyon szép kislány ám!!!!! Csak nem adidas cipője van???? Ha igen akkor nekünk is ilyen van ,bár még nagy a lábára de azért néha villogunk benne :lol:

Többiek adjatok 1 kis életjelet :roll:
Vendég

Csajok
Tud valaki a környéken ringatót vagy esetleg tornát baba mama torna is jöhet, bár nem tudom Dorci hogy birná :shock:
Vendég

Sziasztok!

Detty: de adidas, uncsitesóméktól örököltük, és nagyon imádjuk. Menni is tud benne meg mászni is, szóval nagyon jó! Mi sajnos most kezdjük kinőni! :(

Nekünk még mindig nincs fogunk. Kérdeztem dokinénit, azt mondta természetes ha csak 1 évesen jön ki az első, de látott olyat is, akinek még később. Hát remélem azok nem mi leszünk, és lassan lesz már a csajnak! :roll:

Ringató van a Királyerdei Műv. Házban is, meg asszem a Munkásotthonban is! Mi ide a Királyerdeibe szeretnénk majd menni! Nem jössz ide? :wink:

Kép
kernico

Na látom Kernico ma veled társalgók csak, nem mintha zavarna ne értsd félre :lol: Neked mi a rendes neved ha már te is ilyen szépen leírtad az enyémet!!! Nem vagy vagy véletlenül iwiw_en??? Ha igen keress meg Bacsó Bernadettnek hívnak. Hát végülis mehetünk veletek erre a ringatóra :lol: legalább nem megyek egyedül meg igazából nem is voltam még ilyenen.
Vendég

Detty: bejelőltelek, de látom észrevetted! :)
Én sem voltam még ringatón soha, meg semmi ilyenen, de keddenként van mindkét helyen. Szerintem nem lehet rossz, csak az én hangommal ott énekelgetni? :oops: :oops:

Kiara meg meggyógyúlt úgy néz ki, már az orrából sem jön semmi, és a popsija is szépül. Mehetünk akkor beadatni neki az agyhártyagyuszi elleni szurit, már ki is válltottuk az elsőt, és sietni kell vele, mert csak 1éves kor alatt támogatja az állambácsi. Ezt szeretnénk, meg majd ha közösségbe megy, akkor a pneumo-t. Éva, Kinga ti mit adattatok be? Én ezzel teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit kéne, és hogy kéne-e? De ezt mindkét dokinéni javasolta.

Kép
kernico

Niki
Igen vissza igazoltam :lol:
Tök jó most már így tudom kötni hozzád az arcid.Hát nem akarok nyalizni de jó kis vékonyka vagy meg persze csini mami :lol:
Énekelni hát az nekem is szép lesz mert én se dicskedhetek az ének hangommal nagyon. Nah meg persze nem is ismerek nagyon sok éneket csak 1-2 amire még emlékszem ..........
Jaj mennem kell felébredt Dorcsa ......
Majd még jövök
Vendég

Sziasztok!
Kernico: én is beadattam neki az agyhártyagyuszi ellenit. Most a kullancs ellenit mondta a doki néni, hogy tavaszig gondoljam ki. Én is mindig gondban vagyok, hogy most adassam-e vagy se, de azt hiszem amit lehet, be fogok neki adatni, végül is, ha van esély, hogy megvédjem, akkor miért hagynám ki.
A Rákóczi kertben van baba-mama torna, az egyik lánytól hallottam egy másik topicban, de semmi konkrétat nem tudok róla. Nincs a Rákóczi kertnek weboldala?
Egyébként már jól vagyunk, csak most ez a viharos szél!!! :twisted:
Kinga

Kép
németh

Detty: ez most nem "visszanyalás", de ugyanezt akartam én is mondani rólad, hogy tök csini vagy, meg irigykedtem, hogy milyen vékony! Éééén vékony anyuci????? Ezek szerint kicsit csalnak a képek! Ha 10 lemenne még, akkor érezném magam jól! :roll:
Na igen, de én pont ezért gondolkozok a Ringatón, mert alig jutnak eszembe dalok-mondókák, pedig jó lenne neki mondani/énekelni.

Kinga:
Nagyon jó az avatar képed, meg a vonalzód is Mátéról! :D Mackó koma? :lol:
A kullancs ellenit majd mi is beadatjuk, tényleg, az volt még, amire gondoltam, és lehet már tavasszal mi is, mert ha már egyedül fog mászkálni, akkor simán bemegy fűbe, bokorba, mindenhová, ahol lehetnek. Meg különben is kullancsparám van, én nagyon írtózom töllük! :oops:
A baba-mama torna is jól hangzott volna eddig, de Kiarát már nem hiszem, hogy le tudnám kötni ott bármivel is! :roll: Pedig rám férne!

Tali mikor lesz megint? És akkor jönnétek ti is! :D

Kép
kernico

Sziasztok!

Érdeklödnék bölcsi ügyben, hogy itt a kerületben mit tudtok róla? Van-e hely, hova érdemes vinni ilyenek.
csmb

Niki
Szerintem én se tudnék mit kezdeni Dorinával a bab -mama tornán, jó lenne mert küli nekem is még 10 kg maradt fenn sőt lehet most még jött is fel 1 kis +.Csak hát tornzni eljárni ???Hova tegyem a gyereket addig ??? Mert úgye apa dolgozik estig... akartam itthon tornázni vagy is mindig elhatározom hogy majd holnaptól ,de mindig marad majd holnaptól majd jöv.héttől stb... :oops:
Taliba én benne vagyok írjátok meg kinek mikor jó!Mi alkalmazkodunk :D kivéve a péntek nem jó mertz akkor anyumnál vagyunk Káposztásmegyeren.
CSMB
Sajna mi is csak most költöztünk így én nem igen tudok segíteni.
Vendég

Jövő7 szerda vagy csütörtök egy tali? Bárhol, bármikor ott tudunk lenni! Ha ilyen hideg lesz (5 fokokat mondanak) mehetünk a Csepel Plázába a játszóházba, vagy a Mikkamakka játszóházba, de csak sétálhatunk is, vagy játszó vagy bármiben benne vagyok!

Csmb: passz, még nem néztünk körül, de ha kapsz infókat máshonnan is, azokat légyszi rakd fel ide is, mert engem is majd érdekelne a dolog. Azért nem sűrgős! :D

Kép
kernico

Nekem jó a szerda vagy a csüt és sazerintem is mehetünk bárhova!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Kerniko: köszi! Mátét egyébként még Mackó Pajtásnak is szoktuk szólítani. Remélem azért mire már ciki lesz neki, leszokunk róla, és nem fogjuk így hívni pl. az eljegyzésén az újdonsült rokonok előtt.... :lol:
Tali ügyben: elkezdtem autóvezetést tanulni (rettegjetek!!!), úgyhogy most nem hiszem, hogy délután ráérek, de délelőtt igen!!! És szerintem mindenképp valami zárt helyre menjünk. Pl. Csepel Plaza.
Egyébként tegnap este Máté lázas lett, 38 fok, de ma semmi baja. Nem tudom mi lehetett ez, remélem csak a foga vagy ilyesmi és nem hétvégén lesz beteg.
Csmb: én sem sokat tudok bölcsi ügyben, de a sétáló utcait nagyon dícsérik. Azt hiszem Samu is oda jár. Erpé többet tud majd mondani neked.
kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Kinga: akkor nem nagyon mászkálok majd csepelen délutánonként! :lol: Ezt mi is beszéltük apával, hogy le kéne raknom a jogsit, amíg itthon vagyok, lehet tavasszal én is kezdem!
Remélem Máténak semmi komoly és nem lesz megint!

Nekünk délelött is jó! Detty, Éva?
Akkor eddig szerda vagy csütörtök délelőtt?

Voltunk ma unokatesóméknál, ott szeptemberben volt 1 éves a csajszi, na ennyire még nem barátkozott senkivel a Kiara. Nem egymás mellett játszottak, hanem csomószor egymással. Olyan édesek voltak, ahogy mindenhová együtt mentek! Petra sétált, Kiara meg mászott utánna mindenfelé, meg fordítva is, és utánnozták egymást. Nekem ez még új volt, úgyhogy nagyontetszett! :D :D :D

Kép
kernico

Nekünk is jó a délelött is , legfeljebb alszunk a kocsiba :D
Vendég

Esik a hó!!!!! Na, hogy tetszik a lurkóknak? Kiarának nagyon. Sétáltunk benne, meg megfogdostuk! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kernico

Sziasztok!
A héten külföldön voltam (munka), Samu szegénykém meg épp beteg lett (mandulagyulladás), bár már a durván túl volt, mire szerdán elutaztam. Most nem úszta meg az antibiotikumot.

Szóval, csak gyorsan reagálok, amire emlékszem :)

Szuri. Niki, én is a "menigo..." által okozott agyhártyagyuszi ellenit, meg a kullancs által terjesztett agyhártyagyull ellenit adattam be Samunak pluszban. A kullancsos verziót először májusban kapta, azaz nem sokkal 1 éves kora után. Pneumot nem adattam be, de ahogy egyre idősebb lesz a gyerköc, úgy tudom, egyre kisebb jelentősége is van ahogy erősödik az immunrendszerük. Ráadásul, minél fiatalabb a gyerkőc, annál többször kell ismételni, és hát elég borsos ára van.

Talira remélem tudok menni, de ne hozzám igazodjatok. Elég bizonytalan...

És igen, én is hallottam, hogy a Rákóczi kertben van babamama torna, a babafalva.hu csepeli topikjában találtok róla infót - mely napokon, hánytól hányig.

Ja, és bölcsi. CSMB, hát, nincs túl helyzet ez ügyben Csepelen (sem). Samut egy éves kora után (azaz márciustól) szerettem volna bölcsibe adni, és hiába adtam be a jelentkezést előző év októberében (azaz 5 hónappal korábban), nem vették fel, csak most szeptembertől (másfél éves korában). Ami így utólag nem is baj - addig magánbölcsibe járt heti 2 alkalommal.
Node - több dologtól is függ a felvétel: hány éves a gyerköc? 2 év körülieknek azért nagyobb eséllyel lesz hamarabb is helyük, de ilyen piciknek (másfél éves kor alatt) egyetlen egy csoport van az egész kerületben, és hát az elég hamar betelik, esélytelen év közben (tavasszal) bekerülni. A nagyobb gyerekeknek azért több lehetőségük van.
A felvételnél elvileg fontos szempont, hogy ha már dolgozol, vagy legalábbis a munkahelyed igazolja, hogy hamarosan kezdesz. Bár nálam nem nagyon számított a munkáltatói igazolás, mivel nem volt hely ebben a korcsoportban.
Én csak a Karácsony Sándor utcai bölcsit ismerem (ez belvárosi bölcsi néven fut), ezzel nagyon elégedett vagyok elsősorban a gondozónők miatt, akik nagyon szimpatikusak, szívesen hagyom rájuk a gyereket. Most készült el a honlapjuk, még elég csíra, de néhány info fent van: http://belvarosibolcsi.extra.hu/index.html
Amit még dicsérnek, az a központi bölcsi, ami a Rákóczi kertnél van.
Röviden ennyi, ha van kérdés, nyugodtan kérdezz, persze nem biztos, hogy tudok rá válaszolni.
Jó éjt!
Éva

erpé

Sziasztok!

Nem nagyon voltunk itthon mi sem, azért nem is jöttem most.

Éva: Szegény Samu! Jobban van már? Jobbulást neki!
Pneumo-t különben is úgy mondják, hogy elég, amikor közösségbe megy, azt nem sürgetik annyira.

Tali: szerda délelőtt nekünk mégsem jó, mert akkor megyünk mérésre, meg az agyhártyagyuszi elleni szurit is akkor kapjuk. Legalább is ha nincs semmi baja!
Szóval csütörtök délelőtt kinek jó?

Detty:
ma pont ott mentem el a Műv. ház előtt amikor a Ringatót kezdték, és ilyen idős gyerekeket láttam, hogy kb. 6 hós, meg 2 kisfiút, akik olyan 10-11 hósok voltak. Teljesen belelkesültem! Csak énekelni ne kéne! :lol: :lol: :lol:

Kinga: hogy megy a vezetés? Már forgalomba mész rendesen? Vagy még csak most kezdted az egészet?

Kép
kernico

Hali!
Nekünk a csüt is jó a tali ügyben :lol:

Niki
Na tök jó és sokan vannak ezen R ingatón???? Az énekléssel én is így vagyok de ezt már én is mondtam :shock: de gondold át és ha van kedved akkor mi szívesen megyünk veletek 2-en égbi a csodás hangunk miatt még is jobb :lol: A gyerekek meg gondolom jól éreznék magukat .
Vendég

Erpé: köszi a választ. A sétáló utcait ismerem, amikor még baby sitterkedtem oda jártam a gyerköcért.
Most dillemába vagyok, mert már betöltöttük az egy éves kort, és nagyon gondolkozom rajta hogy két éves korba bölcsibe kéne menni, mert szerintem nem igazán jönnék ki anyagilag abból a pénzből amit kapok, és hát egyedülállóként azért nem olyan könnyű.. Nem mintha nem rándulna görcsbe a gyomrom ha arra gondolok hogy el kell válnom a kisbabámtól:) hisz annyi időnk lesz még....
csmb

Sziasztok!

Tudom, későn teszem fel a kérdést, de csak most értem haza!
Holnap délelőtt egy kis tali? Kinek jó? Mi még mindig benne vagyunk! :D
Detty: a Ringatót meg megbeszélnénk a talin. Én abba is benne vagyok!

Kép
kernico

Akkor ma csak postára megyek! :(

Holnap? Vagy jövő héten?

Kép
kernico

Na ez a tali jól elmaradt!!! :( Nekünk a holnap nem jó de jöv héten jó bármikor kivéve péntek.
Vendég

Sziasztok!
Jövő hét jó, kivéve a hétfőt, mert akkor vizsgázom KRESZ-ből. Tessék szurkolni! :roll:
Majd ha ez sikerül, akkor mehetek vezetni. Úgyhogy még nyugodtan mászkálhattok. :D
Illetve majd kiderül, hogy mikor kell mennem vezetni, és úgy tudom megmondani, hogy nekem mikor jó. Még valahogy ezt is meg kell szervezni, hogy ne csak este tudjak menni.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Kinga: szurkolunk! :D

Jövő héten akkor mikor? Nekünk asszem minden jó eddig. Akkor eddig jó: kedd, szerda, csütörtök.

Holnap megint megyünk babauszira. :D Én már nagyon várom. Aztán megyünk még keresztlányomékhoz. Azt is.

Azt mondták, ma egész nap hóesés lesz. Én meg itt várom, mint valami hülyegyerek, de csak nem esik. :( Jól le is hangolt!
Meg ma a csajszi is minden evésnék kilökte a kezemből a kanalat meg a kaját, és levegőt se tudok ma venni nélküle. És hisztis is. Úgyhogy jó napom van.
Éva, Kinga: nállatok volt ilyen hisztis időszak, mert kb. 1 hónapja csinálja.

Kép
kernico

Sziasztok!
Niki: a hisztis korszak nálunk azt hiszem állandósult... :roll: Sőt, olyan szinten van, hogy már a védőnőtől is kértem tanácsot. Azt mondják, hogy természetes, mert máshogy még nem tudják kifejezni az akaratukat. Legyél nagyon következetes, nehogy a fejedre nőjön! Mi szerintem már ezt (is) elrontottuk.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Kinga:
ne ijesztgess ilyenekkel! :shock: :shock: :shock: :shock: De nem hagyom hisztizni. Ha csak hiszti, akkor otthagyom kicsit, 3 lépés után abbahagyja, és vagy jön utánnam vagy lenyugszik, de szörnyű, amit néha művel. Visít, sikít, befeszíti magát és kapálózik. A kádból is esténként csak önvédelmi fogásokkal lehet kivenni, mert már hideg a víz és tök álmos, de pl. ez sem érdekli!

Képzeljétek, tegnap voltunk babaúszáson, és azt mondta az okatócsaj, hogy amikor beugrik a széléről a csaj a vízbe, akkor hagyjuk, hogy bemerüljön, ne kapjuk el, csak utánna húzzuk ki! Hát képzelhetitek milyen frászba voltam, úgy sajnáltam szegényt. Erre beugrik, lemerűl, kihúzom, és vigyorog rám, hogy ez milyen poén volt. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Persze elsőre nyelt egy kis vizet, de ez nem zavarta, ahogy kiraktam a szélére, hátrább se tudtam lépni, már ugrott is be! Meg víz alatt már rendesen rúgja magát és nyitott szájjal és szemmel úszik. Olyan ügyes, és már úgy élvezi ezt is. Meg lehetett zabálni! :D :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock:

Jövő7 szerda? 12-13 felé? Az a baj, hogy Kiara alszik délelőtt 10-től még egy kicsit, úgyhogy korábban tuti nem jó. De ilyenkor már igen.

Detty, Éva? Veletek mi a helyzet?

Kép
kernico

Halihó
Nekünk jó a szerda csak mi is alszunk olyan 9.től 11-ig és utána ebéd szóval nekünk csak olyan 1 körül lenne jó bár aztán megint alszik fél 3-tól de azt megoldjuk a kocsiban és olyan fél 5körül van az uzsi.
Tényleg csajok akiknek már idősebb babáik vannak Niki, Kinga ...
mennyit alszanak napközben a gyerekek ilyen idős korban ???
És ha még lehet 1 kérdésem akkor miket esztek pl reggel tízórai ebéd uzsi vacsi???????

Niki
Kiara nagyon ügyi hogy már ilyen jól merül!! Mióta jártok úszni és hova??
Ja és nerm tudom találtál már patikát csepelen ahol a sárga popsi krém van?? Ha nem akkor nálunk csinálnak ilyent most én is ezt vettem :lol:

nAH MAJD ÍRJATOK A TALI MIATT NEHOGY MEGINT ELMARADJON :twisted:
Vendég

Na jó, elszállt az egész, amit eddig írtam, jó sok volt! :evil: :evil: :evil: Úgyhogy most csak pár szóban:

Tali lehetne inkább csütörtökön? Akkor 13-kor a Pláza előtt? Vagy hol, és hová megyünk, mit csinálunk?

Detty: Húúú, és hol van az a gyógysz@rtár? Megyünk apával a héten akkor tuti, mert fogytán van!
Úszni a KÖSZI-be járunk: www.aquakids.hu Mi nagyon szeretjük, és a csaj is már. Kb. 4 hónapos kora óta járunk vele!

Alvás: délelőtt 1-2 órát olyan 10-12 között, délután meg kb. 1 órát olyan 16-17 között.
Evés: Dorci most kezdi, vagy már kap ilyeneket? Kiarának ilyen idősen kezdtem a hozzátápit gyümipéppel meg zöldséggel, most meg már reggelire: néha anyatejcsi, de nem mindig kér már, utánna zsemlebél kefírrel/joghurttal parival. Tízóraira gyümipép néha pl. joghurttal vagy valamit teszek hozzá, ebédre: főzelék, uzsira: gyümipép pl. natur kornflakes-szel, vacsira meg tejpép.
Én mondjuk betartottam azt a táblázatot, amit az allergia miatt mondanak, csak úgy adom neki, amikor már lehet ott.

Máté, Samu miket eszik már? Ez engem is érdekel! Bár fogunk továbbra sincs, így variálnom kell a dolgokat. :roll:

Kép
kernico

Tényleg, Kinga, milyen lett a vizsga? Sikerült? Én drukkoltam, úgyhogy remélem igen!

Kép
kernico

Sziasztok!
Niki: köszi a szurkolást, sikerült!!!
Tali ügyben nem tudok pontosat mondani, holnap hívom fel az autósiskolát, hogy mikor kezdjem a vezetést, stb. (gyomorgörcs).
Egyébként nekünk vagy reggeltől kb. 11.30-ig jó, mert délben ebédel a Máté (valamikor már 3/4-kor :oops: ) utána 14 óráig alszik. Tehát délután kb. 3-tól érünk rá megint. Na de akkor estig! Ennyit alszik összesen, este így is alig akar elaludni. Tegnap pl. fél 11-ig fent volt... :evil: De olyan 9-fél 10 között alszik el.
Babaúszást ilyenkor már nem lehet elkezdeni? És az anyukának mennyire kell tudni ehhez úszni?
A kajálás: reggelire rögtön ébredés után kakaó, aztán amikor én reggelizek egy kis danonino, vagy joghurt. Mást nem nagyon kér, kenyeret egy-két falatnál többet nem eszik. Tízóraira kiflivég vagy felvágott-kenyér. Ebédre amit én eszek, uzsira gyümi, vacsira kenyér felvágottal, vagy lekvárral, májkrémmel vagy tejbegríz. Nassolni ropit (bopi-nak mondja :) ) szokott vagy kölesgolyót (ezt még nem tudja kimondani :roll: ).
kinga

Kép
németh

Sziasztok Csajszik
Köszönöm a hsz-kat a kajcsival és az alvassal kapcsolatban.
Mi már megkezdtük a hozzátápit6 egy ideje mert Dorina már 2 hós korától nem szopizik sajna( nem volt tejci) így inkább ettük a gyümit meg a főzit mint a tápit. Én 1 kicsit ellenzem a tápit ezért is már csak reggel és este eszi.....

TALI
Nekünk a csüt is jó olyan 13 óra körül.

NIKI
A GYÓGYSZERTÁR a Cservenka M út 12 alatt van NATURA GYÓGYSZERTÁR a neve. Ez a hév végállomástól van feljebb 1 picit nem a Csepel Plaza irányba. Ott van 1 Spar elötte van.
Ha Kiaranak nincs foga akkor hogy eszi a parit meg a kenyeret meg??? össze morzsolod neki???
Vendég

Sziasztok!

Detty: Köszi, ma megyünk is a gyógyszertárba érte! :D
A zsöminek a belét eszi ha kicsit tépek neki, meg a parit azt apróra vágom, és úgy rakom rá katonának. Meglepően nagyon ügyesen eszik Kiara fog nélkül, összerágja az ínyével, persze azért puha dolgokat adok csak neki, de nagy igénye van a szilárd, rágható kajára! :roll: Ezért várom már, hogy kijöjjön a foga.

Tali:
lehet nem tudunk menni. Ma reggelre apával nagyon bedurrant a torkunk, Kiara meg szörcsög. Ma visszük dokinénihez, majd ő megmondja mi van, mert nem folyik az orra, meg nem is köhög. De majd meglátjuk, estére már tudom! Kár, hogy múlt héten elmaradt, mert ha beteg lesz a csajszi, egy darabig biztos nem tudunk menni! :( :( :( :(

Kinga: gratula mégegyszer. Én is elkezdem majd tavasszal asszem. Nem félsz télen elkezdeni a forgalomba gyakorlást? Nekem ez volt az egyetlen visszatartó eddig, mert amúgy nem félek vezetni, meg apa szerint van is érzékem hozzá, csak nem tudom, hogy majd a csajt mikortól merem majd vinni, ha meglesz egyszer.

Kép
kernico

Ja, ne izguljatok, nem forgalomban gyakorloltam eddig! :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico

sziasztok!

Kiarának jobbulást, remélem, semmi komoly...

Kinga, gratulálok a sikeres kreszvizsgához! Mikor kezded a rutint?

Detty, Samu viszonylag sokat alszik napközben (egyben 2,5 - 3 órát), bár 11 hónapos kora óta már csak 1x szunyál egy nap. Azaz ebéd után kb fél1-1 között elalszik, és 3-4 között ébred valamikor.
Evés: Nálunk nyár óta a gyümölcsöket tiltólistára tette Samu, pedig előtte nagyon szerette őket. Azonban június óta szinte semmilyen gyümit nem hajlandó megenni, kivéve néha az almát, banánt. Remélem, h ez előbb-utóbb változni fog.
Egyébként Samu már mindenevő. A husikat imádja, meg a tejtermékeket, tészta, krumpli, rizs, krémlevesek jöhetnek bármilyen mennyiségben. Érdekes, nem különösebben édesszájú - egyenlőre.
Most csak ennyi voltam, jó éjt!

erpé

ja, még valami, a hiszti:
ebben különböző korszakok voltak nálunk, bár nagyon durván még nem indult be a dolog. Nyár vége felé éreztem úgy, ahogy most Kinga írta, örökké rajtam lógott, követelődzött.
Mostanában meg kezdődik a hasra vetődve is tudok hisztizni korszak :) az azért elég vicces látvány...
Évi

erpé

Sziasztok!
Niki: Kiarának, meg nektek is jobbulást! Majd írjál, hogy mit mondott az orvos.
Hát igen, elég rossz, hogy hamar sötét van meg ki tudja milyenek lesznek az utak, mire megyek majd a forgalomban, de elbénáztam, mert annyira paráztam az egésztől, hogy nem mertem jelentkezni, aztán mire elhatároztam magam, november lett... Ez vagyok én. Most már mindegy. De tavaszig meg nem akartam várni, mert még a végén meggondoltam volna magam. Dec. 3-án megyek először, mert anyukám most nincs itthon, és ő fog jönni vigyázni addig Mátéra, amíg én vezetek.
Erpé: a hasra vetődve is tudok hisztizni korszak nagyon jó lehet! :D De majdcsak elmúlik az is.
Bacsbern: ti hogy vagytok?
Kinga

Kép
németh

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?