Sziasztok!
Kata/ Zsu/Szili!
Szépek a pocakfotók, látom növögetnek a csöppségek, (bár már nem is olyan csöppök!
)
Ime az enyém:
BChris!
Lehet, h. már kérdeztem (akkor bocs), de ki a dokid a SOTE 2-őn? A szülésznőről még mi sem döntöttünk.
Zsu!
Akkor te a SOTE 1-en szülsz? Mi a 2-őn. Az 1-ről sajna nem sok mindent tudok. Nekem megvan itthon a film, de túl nagy a mérete, így nem tudom elküldeni. Anno én az internetről töltöttem le, illetve valaki DVD-n is odaadta, sajna az internet elérhetőséget kerestem a neten neked, de nem találtam.
Mamacka!
Írtál a SOTE 2-ről: írtad, hogy mindenkinek mások az igényei, ami tényleg így van. Én anno azért választottam ezt a kórházat, mert a dokim akit ajánlottak itt dolgozik (sajna volt két vetélésem, amit ugyan egy jónak/ családiasnak mondott kórházban (István és Újpesti szülőotthon) fejeztek be, de a görcsöléseimre mindkét helyen csak legyintett mindkét doki.
A mostani terhességemnél a dokim hajlandó volt kivizsgálni hormonálisan (ezt korábban megtagadták tőlem), és itt derült ki, hogy progi hiányos voltam, szerencsére így ennek a terhességnek nem lett tragédia a vége.
Az Istvánban 5-6 éve amikor a megszakadt terhességet kürettálták (bocs, hogy a többieknek ilyet kell olvasni) véletlenül bentfelejtettek egy darabot, így az egész műtétet ismételni kellett.
Persze tudom, h. az István bababarátabb kórház, itt van bordásfal, vajúdókád, miegymás, de nekem fontos az, hogy a kisbabám ha baj van jó ellátást kapjon azonnal, azt a 3-4 napot amit meg bennt kell tölteni azt szerintem ki lehet bírni.
A történethez hozzátartozik, h. amikor a barátnőm pár éve az Istvánban szült és bennt voltam vele majdnem a végéig, szülésznő szinte alig látta, és amikor a babafeje már jött ki én rohantam értük, mert senki nem volt ott (se a fogadott doki, senki)! Igaz, hogy a 3. gyerekét várta, de azért nem kellett volna otthagyni teljes magára!
Na mindegy, bocs a kifakadásért, azért remélem azóta változtak a körülmények, és ilyen nem fordul elő!
Szóval nem akartalak megbántani, csak úgy kijöttek belőlem a rossz emlékek.
Vera