Új privát üzeneted érkezett!

Zsu,
Jól vagyunk ha fekszünk akkor nem keményedek.

Katuci,
Nem lehet tudni mitől volt bármitől lehet fertőzés, front, alkat stb.

Pumpóka,
Nyugi a táblázat szerint nekem is fiam lesz :wink: a fodrászomnak meg lányt írt de fia lett. Csúcsos a hasam is szóval ezekre nem lehet adni. Nővéremnek is csúcsos volt és lányt szült :wink:

Táblázat:
Tudjátok hogy elveszett és újra kell csinálnom így ne írjatok eseményeket majd csak akkor ha készen lesz mert nem akarok innen keresgélni mindent. Igyekszem megcsinálni minnél hamarabb!!!

Annyi jó dolog volt az egészben hogy amíg a szülőszobán voltam két napig sok szülésznőt megismertem és sikerült megfogadni a legaranyosabbat :D
Vendég

Sziasztok!

Pandácska!

Nagyon örülök, hogy otthon vagytok és még egyben Dórikával! :D Vigyázz magatokra nagyon!

Szemokzsu!

Az én szüléstörténetemet marha röviden megtalálod a "gyermekek magzatok kor szerint" -ben a "2005. őszi babák" 250. oldalán annak is a vége felé! És ezen sem kell szörnyűlködni, jó kis rövid sztori :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hát jó sokat írtatok így hogy Pandi visszatért hozzánk! :D

Pandi!
Örülök, hogy itt vagy köztünk, vigyázz magatokra, pihizz sokat, hogy az a csöppség még bennt maradjon!

Vikci!
Hogy állsz a náthával? Remélem sikerült egy kicsit kikúrálnod magad, Jobbulást!

Mamacka!
Gyönyörű képeket raktál fel, szinte művésziek! A Szülőszoba c. műsorról írtál, kár, hogy most nem játsszák, mert anno én lemaradtam róla, pedig most megnézném!

Lituka!
Várjuk az UHU képet!CSoki mellet talán a kevés kóla vagy kávé is segít!

BChris/ Zsu!!
Lehet hogy egyidőben szülünk a SOTE 2-őn? A Vikcivel én is jártam az előkészítőre, majd megpróbálom bescannelni az előadásokat amiket jegyzeteltem és elküldöm nektek ha érdekel benneteket priviben.
Zsu!A Pocim nekem is hatalmas már, engem is azzal húznak, hogy lehet, h. 2 gyerek vann benn?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Csajszik a Zsu nem a szüléstörténetre pályázik. Az mindenkinek más. Hanem az előadás anyagra amit a Sotén adtak le. Mikor kell indulni, mikor van baj. Ha elfolyt a magzatvíz akkor mi van. Ugye akkor még van 2 óránk nem kell hanyat homlok menekülni. stb
Bocsi csak azok néha ilyesztőbbek. És az ember hajlamos magára venni ezeket. Ezt a Sotén is megmondták. Mindenki más. Remélem nem bántottam meg senkit. :) Bocsi

Zsu,

megírom priviben, hogy mi volt az előadáson.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pati, Eszter!
Merre vagytok? Mi újság veletek?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok Lányok,

Túl vagyunk a műtéten, Bazsi nagyon hősiesen viselkedett. Egy szem könnycseppet sem ejtett sem a műtét előt, sem utána.
Most már itthon vagyunk, pihennie kell, sokat innia. Az evés még nem ugy megy ahogy kellene, de a lényeg ugyis a sok folyadék. Szegénykének nagyon fáj a torka, főleg most, hogy szárad és gyógyul a seb, de tényleg nagyon jól viseli. Na meg a cataflam fájdalomcsillapító is csodákra képes.
Még pár nap, és elmulik a fájdalom teljesen.

Pandácska,

Nagyon örülök, hogy ujra köztünk vagy és hogy jól érzitek magatokat.
De aztán mostantól tényleg pihi és fekvés, és semmi bevásárlószatyor cipelés. :wink: :wink: :wink:
Nagyon izgultunk és szorítottunk értetek. De legalább meglett az eredménye. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vikci!
Látom épp fenn vagy a neten!
Akartam írni, hogy anyukám a Nov. 19-i héten fenn lesz, és szerintem ki akarunk menni az ázsia centerbe. Nem akarsz velünk jönni?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,

köszönöm szépen gyógyulgatok. Bár ma össze kell szednem magam délutánra és elmenni az Istvánba. Remélem te is jól vagy. Mire megint talizunk ismét változunk. :lol: Már a pocim alja elvált a szemérem résztől. Olyan érdekes ez a változás. Gondolom neked is kidug ezt azt az oldaladon. Nekem folyamatosan. Annyira kis édes.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Megbeszéljük a jövőhéten, de szerintem igen. Kis pléd mindenképp kellene. Köszönöm a meghívást.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vera:Igen, lehet hogy egyszerre fogunk szülni!!!

Vikci:Várom a beszámolót!!!

Mindenkinek köszi a biztatást, ki hogy viseli a terhességet?Én mostanában elég rosszul, sajnos... :oops: Hol vannak a pocis képek????

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Vikci!
:lol:

Oké, megdumáltuk! :)
Nálunk még a rugdalózás megy ezerrel, meg tegnap előtt csuklott is a szentem, de csak rövid ideig!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

:) Sziasztok.

Én ikreket várok és a 28.hétben vagyok.Januárra vagyok kiirva de
a doki szerint lehet hogy már idén meglesznek.
andy0082

Andy,

gratulálok hozzájuk. És kisfiúk lesznek vagy kislányok?

Zsu,

tudtommal mi egy napra vagyunk kiírva? :lol: Mi baj van? Fáradékonyabb vagy? Vasat szedsz? Miért nem vagy jól?
Elküldtem a privit. Majd még küldök még egyet, mert most már mindjárt leesem a székről. Megyek reggelizni.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka! Édesapád fentről vigyázza már a cseppecskéid első lépéseit. A fájdalom neki elmúlt, csak nektek maradt itt.

"újra és újra leszállsz ide a földre váltakozó ölekbe mígnem megtanulsz olvasni a fényben s látod hogy élet és halál ugyanaz s az idő időtlen míg a fáradságos életek láncolata nyugvó körré nem rendeződik benned míg akaratod világakarat nem lesz s a csönded csönd és örökkévalóság"

Csodálatos fényképeket tettél fel, gratulálok hozzá!

PANDIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Most küldök neked egy fenenagy popsinbillentést (alias seggberúgást!!!!) :lol: :lol: :lol:
Hát a nagy francos frászt hoztad ránk!!! Többen (banyek én is..) napokig alig aludtunk, hogy mi van Veletek! Már telebőgtem a banyasapimat..
HÁT SZÉP DOLOG EZ????? :roll: :wink: :lol:
Amúgy meg én is bőgök, mint Vikci, hogy végre itthon vagytok. :oops:
Kéééééérünk széééépen majd fekvős pociképeket!! :lol: :lol:

Hagy legyek szentségtörő, engem érdekelnének a részletek is. Nem az a kismamariogatós, szívszaggatós, nem hiszem, amiket átéltél, az leírható, megfogalmazható lenne... de hátha van olyan, amiből okulhatunk, amiket ott hallottál, tanultál, milyen szüléseket láttál-hallottál, mikor nyugodtál meg végre, és miért is történt mindez.

MÉG EGYSZEZ ISTEN HOZOTT ÉS OLYAN JÓ, HOGY ÚJRA KÖZTÜNK VAGYTOK!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szia Vicki!

Te most melyik kórházban fogsz szülni? Sote v István?
Az Istvánba is be kell jelentkezni, ha szeretnél elmenni az előadásokra?

El tudnád nekem is küldeni, hogy mia volt az előadáson?
A gátvédelemről már volt szó? (találtam egy jó anyagot, a gátmaszázsról képpel illusztrálva, ha vkit érdekel szívesen elküldöm )

Gyógyulj meg! Igyál sok mézes teát, az nekem segíteni szokott.

Chris

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Szia Vera!

Én február 8-ra vagyok kiírva. Te?
Fogadsz szülésznőt?

szupi lenne ha el tudnád küldeni az előadás anyagokat.

Chris

bchris

Szia Zsu!

Te mikorra vagy kiírva?
Te fogadsz szülésznőt?

Chris

bchris

bchris,

szió! Az Istvánban fogok szülni. És oda nem kell bejelentkezni hanem egy papír megy körbe. Amolyan jelenléti ív szerűen.
Ma a fájdalomcsillapításról lesz szó. Igaz, hogy voltam a Sotén ilyen előadáson, de az Istvános anesztest is látni szeretném.
A jövőhéten szerdán lesz a gyengéd születésről szó. Különben egészen beleszerettem a Sotéba is. Úgy volt, hogy az 1-en szülök majd. De van egy ismerősöm aki felvilágosított róla, hogy az első gyermeknél mindenképpen vágnak. Meg nem lehet veled a baba. pedig jogod van hozzá. Na mindegy. A 2-ön azért sokkal rugalmasabbak.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jaj chris köszönöm pont így cselekedtem az előbb. Annyira jól esik a méz meg a tea.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép
Kép

Itt a tábli!
MOST ÍRJÁTOK MEG HOGY MIT KELL JAVÍTANI ÚJ DOLGOT BEÍRNI ÚJ KISMAMÁK ADATAI STB!! KÖSZI!

Pati,
Majd írok neked privit csak megemésztem a dolgokat. Képet is csinálok a pocimról :wink: popsinbillentést pedig átadtam Dorkának mert ő volt a bajkeverő :wink: megpöcköltem pontosabban amikor kidugta :D

Andy,
Üdv közöttünk! Hát ha ikrek lehet karira már a fa alatt lesznek :wink:
Vendég

Bchris:Én is február 4.-re vagyok kiírva, szülésznőt nem fogadok.Te fogadsz?Van magánorvosod?És ő kikötötte hogy mennyi a szülés, mennyi egy vizsgálat?Engem érdekelne a gátvédelem....

Vikci:Ahol én fogok szülni, ott vágnak első babánál?De miért?És mért nem lehet veled a baba?Nekem a tesóm is ott szült, mondjuk császárral, de vele ott lehetett a baba amikor csak akarta, egész este vele volt, ők csak megfürdették, és vitték neki.Mondjuk abban nem segítettek hogy-hogy szopiztassa, ennyi volt a baja, de amúgy meg volt velük elégedve, ezért is mentem én is oda!!Írtam neked privit is!!Nehezen viselem a nagy pocakomat, néha bepánikolok egy kicsit, de semmi komoly!!!Sokszor úgy érzem, hogy túl sokat kell magamra vigyáznom, és ezt nem birom sokáig!!Nem szedem már a vasat, csak néha magnéziumot iszok!!

Hol vannak a pocis képek???

szemokzsu

Pandi:Nekem változott egy-két dolog:Szülni a SOTE1-ben fogok, és a Kismanó neve nem Félix, hanem Martin lesz!!!KÖSZI!!!Azért pihizz is!!Várjuk a képeket!!!

szemokzsu

Viki,

akkor ezekszerint én is ellátogathatók az Istvánba az előadásokra?

Nem tudom, hogy az I-en hogy zajlanak a dolgok, mert én a II-ről informálodom.

bchris

Pandi!

adataim:
Hét: 26+5
Kor: 27
Baba: nincs
kh: SOTE II.
szül. idő: 2007. febr.8.
neme: lány
név: Regina(Még nem 100%)

köszi
remélem azért pihizel is

bchris

Zsu!

Nekem van magándokim, hozzá járok a vizsgálatokra. Még nem beszéltünk összegszerűségről. Talán majd holnap, akkor lesz a következő vizsgálat.

Egyébként egy vizsgálat 7.000.- a dokinál.

A szülésznő fogadásról még nem igazán döntöttem. A dokim mindenkivel szivesen együtt dolgozik, legtöbbjüket ő tanította be.
Levelezek egy anyukával, akivel egy dokihoz járunk. Ő mesélt nekem sokmindent, hogy mi hogyan zajlik.

Minden szülésznő kedves és rendes volt. Nem mindenkinek volt fogadott, és azokkal is ugyanugy bántak.

Azt mondta még, hogy a legfontosabb hogy merjünk kérni, ő volt ugy hogy napjába 4-5 alkalommal is kérte a nővéreket, hogy segítsék cicire tenni a babáját mert neki nem ment.

Keresem a doksit és küldöm.

remélem minden kérdésedre válaszoltam

bchris

halihó!

Itt a pocifotó, ahogy ígértem!

Kép poci balról Kép poci jobbról

További szép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kép

itt a képecske csöppecskéről :)
64 mm és nagyon sokat nőtt a multhéthez képest.
Nem tudom hogy a csoki hatása e de megsem állt..folyton mocorgott alig birták lemérni..először fejjel lefelé volt majd vízszintesbe ment és hátat fordított :lol: :lol: A dokinéni már ugy könyörgött neki hogy legyen jó és ne mozogjon és mutassa magát :)
Mindent rendben találtak :)

Pandinak és Judy kisfiának örölük hogy minden rendben :)

Pandi: Nálunk adat:

Hét: 13 és 1 nap
Kor: 21
Baba: első lesz
Kórház: Győri Petz Aladár Kórház
Szül idő: 2007 Május 13
Neme: még nem tudjuk
Név: Hanna // Tas persze a fiúnév még nálunk is változhat mert azt apuci dönti el :)
Köv. vizsgálat: nov 16.

Na azthiszem mindent leírtam...most pedig megyek viszem a dédiékhez a UH képet :)

[/img] Kép

ez a kép kisebb és valahogy nekem a kisebben jobban kivehetők a vonások :)
Vendég

Chris, légyszi nekem is küldd el a gátmasszírozós anyagot:
mpatr@t-online.hu

Előre is köszi!

Pandika, várom türelmesen a prividet! Öregszem... :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Chris:Köszi a kimerítő választ, én is úgy vagyok vele, hogy a szülésznők általában odafigyelnek a szüléskor, és ha gondom lesz a szopiztatással, akkor segítséget kérek, habár már sokmindent tanultam tesómtól a babákat illetőleg, mint pl:fürdetés, pelusozás, büfiztetés....Nekem is van magándokim, ő még a vizsgálatoknál is azt szokta mondani hogy annyit adjak amennyit gondolok, és amikor megkérdeztem hogy a szülésért mennyit kér, arra is ez volt a válasza, szóval nagyon rendes!!!Akkor várom a gátmaszírozós anyagot:szemokzsu@citromail.hu

KÖSZIKE!!!

Katuci:Szép poci!!!Hamarosan én is teszek fel...

szemokzsu

Íme az én nagy pocim...Saját készítésű kép, azért ilyen rossz...De a lényeg látszik!!!! Kép

szemokzsu

mpatr
Köszönöm!
Nagyon kedves vagy!

mamik az én szüléstörténetem egyáltalán nem riogatós, nekem fantasztikus élmény volt. Ha sikerül előkotorni felteszem....
Első gyereknél nem érdemes kórházba rohanni... nekem elfolyt a víz, lezuhanyoztam összepakoltam, megírtam a fórumtársaknak, hogy indulunk :lol: és csak utánna mentünk be. Másnap tizenegykor kötötték be az oxitocint mert addig nem történt semmi... nyugodtan összebújva aludtunk kispapával a franciaágyas szülőágyon... nem izgulta túl a dolgot! :) :lol: :lol: :lol:

Vikci
szerintem az István ezerszer jobb mint a sote... nekem rosszak a tapasztalataim... sógornőm és anyum is szült ott... egyrészt azt látom, hogy nagyon gyakran császároznak. Sokkal gyakrabban mint másik kórházban, másrészt én megőrülnék ha nem lehetne velem a papa szinte egész nap, harmadrészt adnak cukros lötyit amivel nem értek egyet... Persze mindenkinek mások az igényei... ha programozott császár lenne akkor elgondolkodnék, ugyanis az Istvánnal ellentétben ez esetben bent lehet az apa, és van pic. de ezen kívül több pozitívumot nemtudok a számlájukra írni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még egy.... Kép

szemokzsu

Remélem azért nagyjából látszik!!!Na, erre mondja mindenki hogy nagy, mintha két baba lenne bent!!! :oops: Várjuk a további pocis képeket!!!!

szemokzsu

Mamacka:Bocsi, de nem értettem ezt most.Az Istvánnal ellentétben mi van a Sote1-en?az Istvánnal ellentétben ez esetben bent lehet az apa, és van pic. de ezen kívül több pozitívumot nemtudok a számlájukra írni...

szemokzsu

Sziasztok én is 2008-as vagyok bár még csak a 13.héten vagyunk.
Vendég

[quote]c írta:sászárnál bent lehet az apa, és van pic

Az Istvánban ez nincs... de egy csomó minden meg a sotén nincs ami nekem fontos...

mamik
Képeslapokat árulok karácsonyra és egyéb alkalmakra...
Dec 7-9-ig kinn leszek az Iparművészeti múzeum karácsonyi vásárában is, még egyéb dolgokkal együtt.. pl egy verseskönyvel ami remélem addig megjelenik... illetve gyártok babahordozókat is...
Ezt a vásárt amúgy nagyon ajánlom, ha valaki igényes egyedi ajándékot keres. Iparművészek árulják a munkáikat a galériák által rátett felár nélkül... ruhaneműk, textiliák, kerámiák, üvegek ékszerek, játékok, mesekönyvek... stb

Itt vannak a karácsonyi lapok:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 53&index=1
Kép

Húsvét:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 86&index=1
Kép

Egyéb alkalmakra:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 91&index=1
Kép

Egyéb munkákat itt találjátok, köztük a hordozókat is:
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Pandi,
Nagyon örülök hogy már otthon vagy/tok, nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen, csak pihenj
nov 14-én megyek dokihoz, cukor eredményem jó lett, nagyon várom a kötelező UHt ugyanis mi még mindig nem tudjuk kisbabánk nemét, bár már nagyon próbál mutogatni, magyarázni, nagyon aktívvá vált
: )

Este megpróbálok én is pocis képet feltenni

Lányok, ha tudnátok nekem is küldeni anyagokat nagyon megköszönném. Én csak januárban tudnék menni, akkor már kicsit késő lesz
aszijjarto@gmail.com
Nagyon köszönöm előre is

Andi

Kép
danidaniel

Mamacka milyen babahordozót csinálsz?
Vendég

Sziasztok!

Lituka!

Örülök, hogy minden rendben van, és végre láttad a babádat! :D

Gitka, Andy!

Üdv itt és gratula a pocakbabákhoz! Vigyázzatok magatokra!

Pandácska!

Te nagyon ügyi vagy, hogy már meg is csináltad a táblit! De azért pihizzél, amennyit csak lehet!

Szemokzsu!

Nagyon szép pocak, és szerintem nem olyan nagy! :wink:

Vikcy!

Én csak azért írtam a szüléstörténetet, mert nagyon pozitív volt, nagyon gyors, és szép, ahhoz képest meg főleg az, hogy 1. baba volt! Azért is nem emeltem be ide, hogy akit nem érdekel, ne kelljen olvasnia ! :wink:

Tegnap én is csináltam pocos képet, de még nincs letöltve, majd egyszer csak teszem! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Pandácska!
Ennyire két embert tennék, ki, hogy rögötn 2x kerülök be a táblába? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:
Pedig még képet nem is láttál... Minden stimmel, de a név már biztos? Barna. Javítsd ki légyszíves majd, köszi! De a legfontosabb hogy sokat pihenj!!!!! A tábla ráér....

Nos, íme egy pocakfotó, hogy lásd, tényleg kitesz 2 embert... :oops: (bár kb 1,5 hete készült, azóta rengteget nőtt...)

Kép

Az előadások témája engem is nagyon érdekelne, ha valaki át tudná küldeni, megköszönném.

Mamacka! Még csak most olvastam igazán vissza. Őszinte részvétem. Olyan szép dolgokat írtál, hogy én már nem is találok szavakat.

Judy! Mielőbbi gyógyulást Bazsinak!

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok!Nincs meg valakinek véletlenül "Az élet az anyaméhben" című film???Elküldené valaki???Köszi előre is!!!!!

szemokzsu

Jó reggelt mindenkinek! :lol:

Képzeljétek tegnapelőtt ettem csípőset és a babának nem tetszett, mert össze vissza kinyomta magát. Az előadáson a dietetikus is mondta, hogy ha erősebb lesz a rúgdosás akkor az nem tetszik a babának. És tényleg.

Pandi,

köszönjük szépen a táblát. És mondjuk tegnap voltam 27+3. De ez az egy nap nem érdekes. Hétfőn megyek orvoshoz. Remélem minden okés. Pihengess sokat! Nem fontos kijavítani. :wink:

Zsu,

Nagyon szép a pocakod! El lestem a technikádat és én is így csináltam magamról képet.
Ezt nem magamtól találtam ki hanem nyáron voltam ott, mert ismerek egy jó dokit és úgy volt, hogy Ő lesz az orvosom. na mindegy. A lényeg az, hogy a kismamik mondták el ezeket. De az tényleg igaz, hogy sok a császár, de gondolom azért , mert előszerettel indítják meg a szüléseket idő előtt. De mondjuk ha a tesód ott szült biztosan jobban tudja, hogy mizu van most.
Ejnye! nem szedünk vasat? Legalább két naponta egy pezsitabit megihatnál.
Ja és még a szopiztatáshoz. Az Istvánban nagyon rajta vannak, hogy szopiztass. Kicsit el is túlozzák, de ez nem baj, mert legalább megtanuljuk, hogy kell fejni elindítani stb... A csecsemősökről is jót hallottam. Tegnap is mondta a nőci, hogy a szopizás nagyon fontos. És a kórház mindent megtesz.

Katuci,

Szép a pocid!

Mamacka,

igen én is így gondolom. Ahogyan te. Meg megerősítést is kaptam attól a hölgytől aki az előadásokat szervezi. Ő a Sotén dolgozik, de a lányát az Istvánba vitte, mert az a főorvos aki most ott van előtte a Sotén volt. És emiatt ilyen rugalmas kórház az István. Megvárják, hogy magától elinduljon a maga medrében a szülés. És bármilyen pózban szülhetsz. Ezt a pic-t nem értem, meg amit írtál kisbetűvel nem tudtam elolvasni.

Mindjárt teszem fel a képet.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

A kép:

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Kata/ Zsu/Szili!
Szépek a pocakfotók, látom növögetnek a csöppségek, (bár már nem is olyan csöppök! :D )

Ime az enyém:

Kép

BChris!
Lehet, h. már kérdeztem (akkor bocs), de ki a dokid a SOTE 2-őn? A szülésznőről még mi sem döntöttünk.

Zsu!
Akkor te a SOTE 1-en szülsz? Mi a 2-őn. Az 1-ről sajna nem sok mindent tudok. Nekem megvan itthon a film, de túl nagy a mérete, így nem tudom elküldeni. Anno én az internetről töltöttem le, illetve valaki DVD-n is odaadta, sajna az internet elérhetőséget kerestem a neten neked, de nem találtam.

Mamacka!
Írtál a SOTE 2-ről: írtad, hogy mindenkinek mások az igényei, ami tényleg így van. Én anno azért választottam ezt a kórházat, mert a dokim akit ajánlottak itt dolgozik (sajna volt két vetélésem, amit ugyan egy jónak/ családiasnak mondott kórházban (István és Újpesti szülőotthon) fejeztek be, de a görcsöléseimre mindkét helyen csak legyintett mindkét doki.
A mostani terhességemnél a dokim hajlandó volt kivizsgálni hormonálisan (ezt korábban megtagadták tőlem), és itt derült ki, hogy progi hiányos voltam, szerencsére így ennek a terhességnek nem lett tragédia a vége.
Az Istvánban 5-6 éve amikor a megszakadt terhességet kürettálták (bocs, hogy a többieknek ilyet kell olvasni) véletlenül bentfelejtettek egy darabot, így az egész műtétet ismételni kellett.
Persze tudom, h. az István bababarátabb kórház, itt van bordásfal, vajúdókád, miegymás, de nekem fontos az, hogy a kisbabám ha baj van jó ellátást kapjon azonnal, azt a 3-4 napot amit meg bennt kell tölteni azt szerintem ki lehet bírni.
A történethez hozzátartozik, h. amikor a barátnőm pár éve az Istvánban szült és bennt voltam vele majdnem a végéig, szülésznő szinte alig látta, és amikor a babafeje már jött ki én rohantam értük, mert senki nem volt ott (se a fogadott doki, senki)! Igaz, hogy a 3. gyerekét várta, de azért nem kellett volna otthagyni teljes magára!
Na mindegy, bocs a kifakadásért, azért remélem azóta változtak a körülmények, és ilyen nem fordul elő!
Szóval nem akartalak megbántani, csak úgy kijöttek belőlem a rossz emlékek.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Szia Vikci!
:D

Szép a poci!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

szomorúan olvasom amit írtál Vera, mert pont most írt az egyik kismami aki a múlthéten szűlt az Istvánban. És neki sem választott orvosa sem szülésznője nem volt. És bizony nagyon sokat segítettek neki. Két szülésznő is foglalkozott vele+egy orvos. És ezt most nagyon jó volt nekem elolvasni, hogy így is van emberiség ha nincs dokid. De persze minden szülés más.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jaj a történetől már el is felejtettem megírni, hogy már neked is szép nagy lett a pocakod. :lol: És még keddig nőni fog. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Igen, énis remélem, hogy azóta (5-6 év elteltével) változott a helyzet. Ezeket azért sem akartam mondani neked, mert tudom, h. ott szülsz, csak felszakadtak bennem a régi sebek ezzel kapcsolatban.
Mondjuk ez sajnos mindenhol előfordulhat veled, h. nem foglalkoznak veled úgy ahogy kéne, a barátnőmnél meg személyesen átélni, hát ez elég rossz volt,pedig neki fogadott dokija volt!
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera:Igen, én az 1-ben fogok szülni!Neked is szép nagy a pocakod!!Sajna én sem találom az interneten a filmet, pedig nagyon szeretném megnézni!!!

Vikci:Neked is jó nagy pocikád van, de jól áll!!! :wink: Szerintem már neked is kilón felüli a babóca.Én újabb 2 kg-t híztam 2 hét alatt, borzasztó...De a védőnő szerint lehet hogy a víz miatt...Sebaj, remélem hamarosan megállok.Ma reggel nekem is nagyokat rugdosott a Kismanó, még apa is érezte, és tökre meglepődött, hogy ilyet is tud, rendesen kipúposodott a hasam!!! :D Te sem tudsz v.mi internet címet ahonnan lelehet tölteni a filmet?PUSZI

szemokzsu

Emlékszem, hogy Vera tette fel azt a címet már nagyon régen. Ahonnan rögtön le lehetett tölteni. Ugye Vera? Most nem tudom , hogy jól emlékszem-e.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?