Helló!
Jöttem picit,de tényleg picit,ma munkás kedvemben vagyok.Átrendeztem Petra cica szobáját.Az utazóágyat átraktam közelebb a radiátorhoz és egy olyan falhoz,ami nem külső,szóval tutkó nem hideg(mondjuk a többi sem igazán),na meg (fő ok!)ha átköltözik,akkor én ágyamból csak 2-3 méter az övé.Egyelőre szokja meg így pár napig,aztán kicseréljük az ágyat.A járókában volt a nappaliban míg én bútort tologattam,porszívóztam,aztán bevittem,leültettem a hempergőjére,körbenézett és felhúzta az orrát a szájával egy oldalon,hát tipikus:"mi a fenét csináltál a szobámmal,anya"megmozdulás volt.
ki is vonult,át a hálóban,ahol egyenes a fiókhoz és jól odacsukta az ujját.na mondom,végre elmegy a kedve a fiókoktól,hát nem.megnyugvás után a szobája fiókjait kezdte babrálni,de azt még nem tudja kihúzni.
Lányok! Annyira kiakaszt amikor tisztába kell rakni,vagy szimplán öltöztetni.fél percre nem marad meg háton!! ordít,sír,mintha fájna neki háton.már minden szar van a kezében,amivel próbálom lefoglani,de azzal is inkább hasra fordul.
Ötletek?
Azta milyen ügyik a gyerkőcök mutogatás terén!! Hát Lidi meg... zseni! Mikor kezdték az ujjal mutogatást?? mi még kézzel sem,csak nagy ritkán a lámpát.Egyelőre szemmel nézi amit tud: lámpa,apa,micimackó,miki egér,függöny.
CsNiki! Örülök,hogy jöttél! Jaj de szép helyeken voltatok! Apa vett 2 éve egy váras könyvet,hogy majd bejárjuk mindet.Na ja,azóta is megyünk...
KNiki! Köszi az elsősegély tanfolyamot! Ezt tényleg nem tudtam,hogy nem szabad hátbaverni.
Azt hallottam,hogy le kell lógatni lábbal,de olyan hosszúnak tűnt ez egy etetőbe lekötözött,tálcával elbarikádozott gyereknél.
Falexa! Apa arra gurul ma megnézni az ülés árát,ha el nem felejti. Gyógyszerbeadásról jutott eszembe,hogy nekünk adott a doknéni egy fecskendőt anno 8 hetesen,mikor beteg volt,aztán azzal adtam a 6 hós betegségnél is.Viszont van a Nurofen dobozában az az adagoló,az is baromi jó szerintem.Mondjuk csajszim annyira hasafélti,hogy a gyógyszert is mint valami drogot élvezettel ette és sírt,mert nem adtam többet.
Noémi! Védőbe mi sem kapunk időpontot,ott én mondom meg,hogy ezen a napon ekkor és ekkor megyek!
A doknéninél kapjuk csak,mindig beírja a házit a kiskönyvbe,odagémkapcsoz egy papírt,jelenleg ezzel: 10 hónaposan védőnői TA, 01.09. 13.20 ide tanácsadás. Alapos...
Sziszi! Ez rohadt jó zokni,ilyet keresek ezer éve!
Tényleg Winnie,hol vagy? Remélem nem esett nagyon viszza Réka!
Többi kis betegünk hogy van???
És végül,de nem utolsó sorban:
Zsombinak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!