ZSu!
Szerintem is előbb a dokival beszélj mielőtt tápit adsz a kishercegnőnek. Ne agódja a súlya miatt, ahogy nagyon jól megfogalmazta Timi, két éves korukban minden két éves egyforma. Meglátod, a TE kislányod egy évesen gyönyörű csacsogós szöszi/barna kishölgy lesz.
Ha van pisis pelus, és kakis, akkor gond nincs. De Te tudod mi kell Pankának, ha tápi akkor az.
Egész nap ölbe van? Miért? Sír, ha leteszed? Viszont az éjszakai alvás szuper!!!
Jutta!
Fürdőruha? Mehetsz strandra, csak ne merülj, a cici ne legyen vízes. Nem lenne jó valami gombás fertőzést rávinni. Szivacsos melltartó alá lehet csempészni melltartóbetétet, észre sem veszik.
Én Manó másféléves korában jártam úszni, de utána mindig alaposan megmostam a ciciket. De ha tengerbe akarsz merülni, oda most is lehet, csak hideg legfeljebb.
Én is tele hassal viszem el Ákost sétálni, de viszek tejcsit és vízet is. Mert én sosem tudom mikor jutunk fel Manó miatt, már nem olyan egyszerű két gyerekkel. Nekem két részes termoszom van. Így két cumis üveg van benne. Cumisüveget indulás előtti szopi alatt töltöm meg. Egyszerűen a szabad cici alá teszem ,és engedem, hogy ebbe csöppögjön, így nem a pelusba pocsékolom. Utána melegvíz alá teszem, mert csak hűl egy kicsit, és irány a termosz.
Szerintem a cumisüveg nem zavarja meg a szopis gyereket, csak jó kifogás szokott lenni, ha már a gyerkőc nem akarna szopizni. Manó sosem fogadta el a cumisüveget. Ákosnak mind1, de nagyon ritkán kap belőe, talán max. 3x eddig.
Móni!
Ne légy depis, mi az a depi? LÉgyszi gyere, hiányolunk. Mindig bejelntkezel, harapsz
, és nem tudjuk mi a gond. REmélem azért minden ok, csak fáradtabb vagy egy kicsit.
Andi!
Megértem, és tudom mit érzel néha. Nagyon jó anyuka vagy!!! A szeleburdi Andiból aki állandóan megnevetette a társaságot, komoly anyuci lett.
Nagyon jól csinálod, Te egy helyet kettőt kaptál, ott jársz mint most mi.
Ezt úgy értem, néha kell egy kis önzőség a részünkről, na meg képetelenség egyszere két gyereknek kedvezni. Pont tegnap godndolkoztam rajta, na meg tapasztaltam, hogy milyen egyszerű volt még egy gyerkekkel, de anno még is jobban paráztam. Ha megnyekent Manó, már szaladtam, ha görbült a szája már cici, nem mertem magára hagyni egy percre sem, a babakocsit nem engedtem el soha, szó sem lehetett róla, hogy másra bízam...lehetne még sorolni.
Timi!
Egész jó a napjaink a fiúkkal. Tegnapi nap káosz volt a tanácsadáson, vagyis én így érezteim. A védőnő szerint semmi gáz, csak két gyerekkel már ilyen. Még szerencse, hogy Ákos után még nem kell szaladni. Szépen meg volt a pelenkázón, de már figyelni kell, mert oldalra fordulás és háton kúszás megindult.
KÉpzeld ha éjjel mellettem marad, mert beájultam, arra kelek, hogy a gyerkőc mellettem. Én pólyában hagyom, Ő meg addig tornázik míg a felsőtestét oda nem tornáza mellém, keresi a cicit.
REmélem nálatok is rendeződik, és lesznek nyugodt napjaid is.
Nevetés bazsajgás, már rég van nálunk. Mosoly nálunk is már az első napokban volt, kaja közben, álmában, a megelégedetség mosolya.
Nagypapám, telejesen el volt olvadva mikor Ákos rávigyorgott, nem hitt a szemének, hogy ilyen pici baba és már vigyorog. Nevetés a piciknél a félelem jele is, de nem hinném hogy félne. Legfeljebb később az idegeneknél lehet ilyen.
Kertikiri, Mogyoland, Macsek!
Légyszi írjatok már magatokról egy kicsit többet, persz ha csak publikus. Nevetek, mit csináltattok a babák előtt...A többiekről sok mindent tudunk, és már van róluk kialakult kép, de ti még nagyon titokzatosak vagytok.
Mentem...
Manó 1/2 6 kor kelt, most meg már alszik. "ébresztőőő, Ébresztőőő" mondta reggel a sötétben. Már ült az ágyán, és nem volt álmos. Mese be, én meg mellé feküdtem, hát ha tudok még pihizni, na persze, állandóan ellenőrizte, hogy fent vagyok-e. Ilyenkor megint jött, hogy ébresztőőőőőő! Most csend van, Ákos szépen elaltatja magát. Tök jó dolgom van. Imádom őket!!!
Most már tényleg megyek, dolog van.
Sziasztok