Hahó, sziasztok!
Elsősorban Tökinek egy nagyon-nagy GRATULA! Szép méretekkel bír "kis Töki".
Én is kiváncsi vagyok, milyen élményekkel gazdagodtatok bennt, majd írj!
Páran kérdeztétek tőlem a tejcsit, hááát nem egyszerű. Nem indult még mindig normálisan be, van amikor tud szopni 70 ml-t, van amikor 10-et csak, nagyon furi. Szóval átlagosan, 40-50 ml amiket szopik, plusz adok mellé tápit, kb. 1 hétig "pót"anyatejet is evett, de kb. másfél hete tiszta pöttyös az egész feje, azt mondta ma a doki néni, hogy most én se egyek tejféléket és mivel nem tudjuk kizárni, hogy akiktől kapunk anyatejet esznek-e ilyesmit, így most csak az én tejem mellett a tápit egye.
Itt tartunk jelenleg. Tegnap megint elkeseredtem emiatt, hogy én miért nem tudok eleget szoptatni?! Így baromi hosszú minden etetési idő, ez még hagyján, de a tápit nagy nyögésekkel és több óra alatt emészti meg. (Ma váltottam tápit is.) Ezen rágódom minden etetéskor, szóval okolom mindenért a hülye szervezetemet. Mostanában iszom a nektársört is (már annyiféle dolgot próbáltam), finom egyébként.
Hallottam olyan vigasztalást is, hogy volt akinek 3 hónap után indult. Még nem adtam fel!! Hogyha tudom 6 hónapig, vagy tovább ezeket az 50-60 milliket biztosítani, a semmitől jobb.
Azt hiszem Zsana kérdezte a házasságit, az első napon már körbejár a kórtermekben az önkormányzattól a hölgy és összeszedi a házasságikat (300 napnál nem régebbi) és kell a személyi, lakcím másolat. Akinél nincs másolat, annak elviszi és másnap visszahozza.
Ezen a héten, vasárnap leszünk 6 hetesek. Ki kell találnom, hogy jövő héten kihez menjek kontrollra.
(Nem csodálkozom, hogy hallottál Horváth dokiról rosszakat, nem egyszerű a stílusa. Nagyon bántó tud lenni, viszont következő percben jópofa.)